Yüklü oluyomuşsun bideSalı tartısı ne oldu yaben hala regl olmadım
1 hafta sporsuz geçti resmen bütün hücrelerim spor istiyorselam kızlar
Napıyorsunuz
Var mı spor yapan
Bugğn biraz daha iyim hafif de olsa bi yürüyüş bandına veya eliptik bisiklete çıkma planlarıö var biraz dinleneyim
Yemeğimi yaptım çamaşır bulaşık hepsini hallettim bi redbull şekersiz içsem mi spora destek olur
Kesinlikle aynı dusuncedeyim. Grubu şimdiye kadar getiren ayakta tutan kuralların başında bu var idi.Salı tartisi istenmemesinin sebebi nedir ? 2 dk almaz tartilip bildirim yapmak
Şayet haftasonu yiyorum artı çıkmak morali mi bozuyor diye düşünülüyorsa takım olarak yarışmanın ne anlamı var .Takıma karşı kaptana karşı sorumluluk hissedip yemesinini engellemesi lazım kişinin bence
Wuhhhuuuu. Ne hamilelikler gördük biz burada.Yüklü oluyomuşsun bide
Afiyet olsun canım. Menü de abartı yok bence. Haftasonu için ideal17 Kasım Pazar
11.00 3 kaşık menemen, 3 zeytin, 1 dilim tb ekmek, domates,salatalık
14.30 1 mandalina 3 kaju
18.30 hamsi tava, 1 dilim ekmek, salata
sibel_84
Salı tartısı kaldırılmasın dedim ama kaldırılırsa da unuttum unutmadım derdi olmaz kolaylık olur.Fakat bu kolaylık bizde gevşeklik yapar mı? Bende net yapar
Aynını bugün ben düşünüştümYüklü oluyomuşsun bide
Ama bunu duyma ihtimalime karşı susmuştumMeryem ana mıyım gı ben
Tek başımıza kilo veremedigimiz için buradayız Takım ruhu takıma olan sorumluktan kendimizi dizginliyoruz .Ama açıkçası kaptanlarin yumuşak yüzünden iyi niyetinden rahatça yenilebildigini gördüm.Duraklama dönemidir sporun veya regl odemidir artı yada çok az bir eksi ile o hafta tartıya yansır ama yediği için artı gelmek ne kadar doğru yarışta ikenSalı tartısı kaldırılırsa ciddi bir gevşeklik olacakFitVenus un dediği gibi. Yarışmanın hiç bir anlamı kalmayacak. Sorumluluk duygusu olmayacak.
Ahahahaha yarın bari gelse bebek yok da büyüyen bi göbek oluyor her gecem günAynını bugün ben düşünüştüm
Ama bunu duyma ihtimalime karşı susmuştum
Aman bekarmisin kız senMeryem ana mıyım gı ben
Ahaha bekarım tabeee çenem ondan düşükAman bekarmisin kız seniçime doğdu üç vakte kadar evlenip yuklenecen ozaman
Aynen katılıyorum canım. Bu hafta sorumluluk almasaydim oturur bir tabak taze fasulye bir tabak da pilav yerdim. Ama takımıma karşı sorumluluğum var dedim kendimi dizginledim.Tek başımıza kilo veremedigimiz için buradayız Takım ruhu takıma olan sorumluktan kendimizi dizginliyoruz .Ama açıkçası kaptanlarin yumuşak yüzünden iyi niyetinden rahatça yenilebildigini gördüm.Duraklama dönemidir sporun veya regl odemidir artı yada çok az bir eksi ile o hafta tartıya yansır ama yediği için artı gelmek ne kadar doğru yarışta ikentakım arkadaşı kaptanı elinden geleni yapıp bir iki kişinin yarışmaya değer vermeyip sonucu etkilemesi dogrumudur.Kusuru bakmayın yanlış bir şey soylediysem,daha önce gruplarda takım ruhu ile çok güzel yarışmalar yaşamış bir insan olarak gozlemledigimi demessem catlardim
Diyette yenilen gozlemeye de cıs demeyelim benceAkşam hem gözleme hem bulgur pilavı sanki biraz CIS olmuş
Doğru diyon evlenince agzini açıp konuşacak hal bırakmıyor bu adamlarAhaha bekarım tabeee çenem ondan düşükgöz aydınlığı olacak doğru kişiyle olacaksa amin canım