Popüler Konu LenaG ile MasterFit

1 hafta sporsuz geçti resmen bütün hücrelerim spor istiyor Yarın okullarla beraber bende spora kaldığım yerden devam ke

Kesinlikle aynı dusuncedeyim. Grubu şimdiye kadar getiren ayakta tutan kuralların başında bu var idi.

17 Kasım Pazar
11.00 3 kaşık menemen, 3 zeytin, 1 dilim tb ekmek, domates,salatalık
14.30 1 mandalina 3 kaju
18.30 hamsi tava, 1 dilim ekmek, salata
sibel_84

Salı tartısı kaldırılmasın dedim ama kaldırılırsa da unuttum unutmadım derdi olmaz kolaylık olur.Fakat bu kolaylık bizde gevşeklik yapar mı? Bende net yapar

Afiyet olsun canım. Menü de abartı yok bence. Haftasonu için ideal

Salı tartısı kaldırılırsa ciddi bir gevşeklik olacak FitVenus un dediği gibi. Yarışmanın hiç bir anlamı kalmayacak. Sorumluluk duygusu olmayacak.
Tek başımıza kilo veremedigimiz için buradayız Takım ruhu takıma olan sorumluktan kendimizi dizginliyoruz .Ama açıkçası kaptanlarin yumuşak yüzünden iyi niyetinden rahatça yenilebildigini gördüm.Duraklama dönemidir sporun veya regl odemidir artı yada çok az bir eksi ile o hafta tartıya yansır ama yediği için artı gelmek ne kadar doğru yarışta iken takım arkadaşı kaptanı elinden geleni yapıp bir iki kişinin yarışmaya değer vermeyip sonucu etkilemesi dogrumudur.Kusuru bakmayın yanlış bir şey soylediysem,daha önce gruplarda takım ruhu ile çok güzel yarışmalar yaşamış bir insan olarak gozlemledigimi demessem catlardim

Akşam hem gözleme hem bulgur pilavı sanki biraz CIS olmuş

Aynen katılıyorum canım. Bu hafta sorumluluk almasaydim oturur bir tabak taze fasulye bir tabak da pilav yerdim. Ama takımıma karşı sorumluluğum var dedim kendimi dizginledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…