- 28 Aralık 2023
- 5.423
- 16.099
Bir tutam maydanoz, bir limon çekirdekleri çıkarılmış tekerlek dilimlenmiş, bir yeşil elma yoksa herhangi biri de olur, bir kabuk tarçın, üç beş karanfil. Bunların hepsi tikirdadiktan sonra üç dakika haşla. Altını kapat içine bir yemek kaşığı yeşil çay yoksa bir poşet de olur at demlemeye bırak. İlidiktan sonra bardak bardak iç. Tercihen yemeklerden yarım veya bir saat önce.Kızlar regl döneminde hem ödem atıcı hemde regl için bitki çayı önerebilirmisiniz karnım davul gibi olmuş
Yok ben de bileniyorum saldiriya geçiyorum artikSöylesen dobrayim derleraradaki ince çizgiyi fark etmemeleri çok kötü. Takılma kuzum. Senle alakası yok pigmentler yapıyor irademiz dışında olan bir şey şimdi buna oturup uzulelim mi...büyüklerimiz kırdıkları ile kalıyor.
Sordum ama cevap yazılmadı veya yine görmedim kuzum. Dur büyük kaptanı etiketleyeyim bizi aydınlatsın.Salı tartısı ne oldu yaben hala regl olmadım
Aman diyim kuzum öyle yapma. Tatlı bir üslupla anne tamam biliyorum kötü bir niyetin yok ama bu konuda hassas olabiliyorum böyle konuşma lütfen de...Ben anneyim bana bu şekilde davranamazsin der bir de triplere girer daha çok üzülürsün.Yok ben de bileniyorum saldiriya geçiyorum artikaynisini yapayim yaptigi yanlisi anlasin istiyorum. Tabi sonu ne olur küser mi bilemiyorum Bir iki daha çatasim var , sonra söz birakicam
Oyhhh gelse de bi rahatlasakSordum ama cevap yazılmadı veya yine görmedim kuzum. Dur büyük kaptanı etiketleyeyim bizi aydınlatsın.LenaG
Regl mevsim geçişlerinde erken/geç olabiliyor sıkıntı etme tatlım. Canı isterse gelir. Başka bir sıkıntı olmamıştır umarım.
Gerim gerim gerer bilmez miyim... adaçayı bu tür durumlarda etkili olur varsa dener misin?Oyhhh gelse de bi rahatlasakşişiyorum abbaaaa
Kaptanceeğzim aydınlatsın bugün son gün demişti bakalım
Gerim gerim gerildiğimiz yerler cildimiz kırışıklarımız olsaGerim gerim gerer bilmez miyim... adaçayı bu tür durumlarda etkili olur varsa dener misin
Devamke herhaldeSalı tartısı ne oldu yaben hala regl olmadım
Tamam öyle yapayim yapar vallaAman diyim kuzum öyle yapma. Tatlı bir üslupla anne tamam biliyorum kötü bir niyetin yok ama bu konuda hassas olabiliyorum böyle konuşma lütfen de...Ben anneyim bana bu şekilde davranamazsin der bir de triplere girer daha çok üzülürsün.
Sallama varmış bi tane yemekten sonra içemGerim gerim gerildiğimiz yerler cildimiz kırışıklarımız olsasanmam ama bakayım abbaaam teşekkür ederim
Bn kaçayım da yinedeYok ben kapışmayacağım, seni yakalayacağım, sonra gelsin sıradaki tavşanlar
Noldu bebeğim hasta mısın daBenim bacaklar bebecik sayılır mı
Keşke senin dediğin gibi yürüyüşler yapabilsem
Amaaa Allah büyük, beni ayağa kaldıran Rabbim uzun yürüyüş te nasip eder
Allah zihin acikligi versin cnm
Ayy darisi benaa
Yuru be kaptanimm
Teşekkür ederim canım alesBen sadece saç için kullandım içme olayını bilmiyordum
Ben online diyetisyenle çalışıyordum çok da memnundum insan tartı fotosu atacak diye de baya geriliyor canım üstelik sık sık yokluyorlar veya yediklerinin fotosunu istiyorlar bence daha ilgililer tek eksik o cihaz ölçümleri oluyor ama paket almadan sadece ölçüm için gelmek istiyorum diyip yüzyüze bir diyetisyende de ölçülebilirsin arada
Günaydııınnn queennn
Günaydın canım
Günaydın Nergis çiçek
Günaydın canım nasıl kaptan ama dimiii
Günaydııınnnben de bendeee yürüyeceğim
Canım Allah zihin açıklığı versinBaşarılar dilerim (ne sınavıı )
GünooooHarika bir duygu dimi
Günaydın kaptanımben de birazdan çıkacağım
Günaydııınn canım
teşekkür ederim kızlarAllah kalbine sakinlik , zihnine açıklık versin. Zamanı en güzel şekilde değerlendirip tüm sorulara en doğru seçeneği isaretlemeni nasip etsin kuzum.Basarilar dilerim.
ales canım çok teşekkür ederimCanım yüzyüze de iyi birini bulamazsan online da güzel oluhor ayda falan da devletin diyetisyenine gidip ölçümlerini yaptırabilirsin
Allah yardımcın olsun canım ne sınavı
Bekleyip görcezBu arada bana sen lazımmışsın.
Kaptanın etiketlerin
Bu saate mı kaldın. Ahhh oldu ödem
Size güvenim tam canım benim
Afiyet olsun. Ama bundan sonra daha da dikkatbediyoruz söz mü?
Senin mavi kalbini severim ben. Günaydın canimcim
Başarılar canım sen yaparsın. Mevlam zihin açıklığı versin.
Ne zor dedin diyet mi tahlil miAralık ayında 6ay doluyor galiba ozaman tekrar baktiracagjm hem karatayda 1 ay olucak kan seviyeme yansımasını da görmüş olurum . Ay çok zor ya
Sen başla bende ip atlayarak sana eşlik edeyim birazdan canımselam kızlar
Napıyorsunuz
Var mı spor yapan
Bugğn biraz daha iyim hafif de olsa bi yürüyüş bandına veya eliptik bisiklete çıkma planlarıö var biraz dinleneyim
Yemeğimi yaptım çamaşır bulaşık hepsini hallettim bi redbull şekersiz içsem mi spora destek olur
Ne zor dedin diyet mi tahlil mi