Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar regl döneminde hem ödem atıcı hemde regl için bitki çayı önerebilirmisiniz karnım davul gibi olmuş
Bir tutam maydanoz, bir limon çekirdekleri çıkarılmış tekerlek dilimlenmiş, bir yeşil elma yoksa herhangi biri de olur, bir kabuk tarçın, üç beş karanfil. Bunların hepsi tikirdadiktan sonra üç dakika haşla. Altını kapat içine bir yemek kaşığı yeşil çay yoksa bir poşet de olur at demlemeye bırak. İlidiktan sonra bardak bardak iç. Tercihen yemeklerden yarım veya bir saat önce.

Yok ben de bileniyorum saldiriya geçiyorum artik aynisini yapayim yaptigi yanlisi anlasin istiyorum. Tabi sonu ne olur küser mi bilemiyorumBir iki daha çatasim var , sonra söz birakicam

Yok ben de bileniyorum saldiriya geçiyorum artik aynisini yapayim yaptigi yanlisi anlasin istiyorum. Tabi sonu ne olur küser mi bilemiyorumBir iki daha çatasim var , sonra söz birakicam
Aman diyim kuzum öyle yapma. Tatlı bir üslupla anne tamam biliyorum kötü bir niyetin yok ama bu konuda hassas olabiliyorum böyle konuşma lütfen de...Ben anneyim bana bu şekilde davranamazsin der bir de triplere girer daha çok üzülürsün.

Oyhhh gelse de bi rahatlasak şişiyorum abbaaaa
Kaptanceeğzim aydınlatsın bugün son gün demişti bakalım

Tamam öyle yapayim yapar valla oh be rahatladım

iyi pazarlar kızlar nasılsınız?
sabah kalktığımdan bu yana yazlık ve kışlık giysilerle uğraşıyorum. yeni oturdum bir kahve içtim ara öğünümü yedim. valla kıyafet çok olunca yer değiştirmek o kadar zor oluyor ki anlatamam. ama kaliteli şeyleri vermeyi gönlüm el vermiyor. arada birşeyler almışım, birşeyler de vermişim ama yok sığmıyorlar hiçbir yere. çok uğraştırdı bizi bu iş, yordu.

Allah zihin acikligi versin cnm

Ayy darisi benaa

Yuru be kaptanimm

Teşekkür ederim canım ales
Allah kalbine sakinlik , zihnine açıklık versin. Zamanı en güzel şekilde değerlendirip tüm sorulara en doğru seçeneği isaretlemeni nasip etsin kuzum. Basarilar dilerim.
teşekkür ederim kızlar
Canım yüzyüze de iyi birini bulamazsan online da güzel oluhor ayda falan da devletin diyetisyenine gidip ölçümlerini yaptırabilirsin

Allah yardımcın olsun canım ne sınavı
ales canım çok teşekkür ederim

selam kızlar
Napıyorsunuz
Var mı spor yapan

Bugğn biraz daha iyim hafif de olsa bi yürüyüş bandına veya eliptik bisiklete çıkma planlarıö var biraz dinleneyim

Yemeğimi yaptım çamaşır bulaşık hepsini hallettim bi redbull şekersiz içsem mi spora destek olur

Sen başla bende ip atlayarak sana eşlik edeyim birazdan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…