Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım dikişlerin daha yeni. Ağrı oldu ise zorlama. İlk doğum mu?

Oranın kışı da serttir Allah yardımcın olsun güneşli günler yakın olsun orda okuyan arkadaşlar anlayor hep okul karla başlıyor karla bitiyor resmen diye
Yok kız daha yeni yağıyor. Bak ara tatile kadar yağmadı. Aslında bugün yağmur gisteriyordu yamuk yaptı hava durumu bize kara döndü.

Selam kızlar.misafirlerimi gönderdim yoruldum ama güzel bir gündü 1 haftadır kızımın hastalığı ile gönlüm pek yorulmustu derken iki insan görmek iyi geldi
Menum çok abartılı kacamakli değil ama karman karışık bugünlük yazmiyim ya

Yok kız daha yeni yağıyor. Bak ara tatile kadar yağmadı. Aslında bugün yağmur gisteriyordu yamuk yaptı hava durumu bize kara döndü.
Bu sene henüz açılış yapmadı canm kış onlar 10-15 sene öncesini öyle anlatıyor kışların sert geçtiği yıllar sanırım
Sürpriz yapmış işte size

Ellerine sağlık canım benim

Menumu yazicamda sayfalari bitiremed
Telefonun alip birakiyorum
Bi almamda sayfalar daha cok cogalmis masallah
Yatmadan bitirmeyz caliscam insallah

16 kasim cumartesi
14.00
7 zeytin
1yumurta
4 ince dlm sucuk
1dlm ekmek
2 sıkım cig kofte
1dlm pastirma

16.00
1elma

18.30
4 sıkım cog kofte
Yesillik
Su 2lt
Spor 4 bin adim
LenaG Boncuk2307 Sitare55

Afiyet olsun şekerim akşam saatine kadar iyi durmussun

Üzüldüm kaybettiğimizamma centilmen bir yarismaci olarak mavi takımı tebrik etmeden olmaz tebrik ediyorum maviş kaptanım ve yol arkadaslari Cicekbocekkaktus
Kırmızı takimimin ateşli kaptanı çok güzel bir kaptanlik yaptın biz senden razıyız teşekkür ederiz Sitare55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…