Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İnşallah kaptanım

Kizlar hint yagini ac karna alinmasi lazim diyor kullanma talimatinda ac karna bi tatli kasigi alin diyor. Kullanan var mi hic ? gezegenfeza ablacim sen bilirsin?
Hiç kullanmadım canım
Bugün görümcemin kızı geldi, kabızlıktan konu açıldı, kendisi evlere hasta bakımına gidiyor.
Toz bir içecek veriyorlarmış, hastanede ve rehabilitasyonda bana da veriyorlardı.ev doktoru yaklaşık iki sene önce yazdı, ben tadını sevmedim, istemiyorum dedim, al evde bulunsun dedi. Görümcemin kızı onu kullanabilirsin dedi, haftada 2 sefer yoğurda katıp yiyeceğim, birde onu deneyim bakalım
Resmini çekip ekleyeyim, eczaneye bir sor bakalım

Bak kuzum bu

Aynn canm biliyorum o yüzden cumartesi yaşandı bitti yeni gün yeni umut diyip yola devam
Yağsın yağsın berekettir biz sözde karadenizdeyiz ama pek kar gördüğümüz yok(Tokatin ilçesi)
Yerimi sağlamlaştırmak zorundayım zaten canm yoksa 70ler halatla 60lar iple çekiyor

Bu arada kararsız kaldığım bir konu var ben diyetisyeni değiştirecektim ya online nasıl olur biraz cekincelerim var yüzyüze olunca daha çok dikkat etmek zorunda mı kalırım acaba cihazla ölçüm olduğu için diye o yüzden tecrübeli olanlara sormak istiyorum onlinede de vücut mezura ile ölçümlari oluyor tartı ile birlikte... Şimdiki diyetisyenm menü konusunda çok zayıf aynı listeleri dönmekten sıkıldım istediğim yiyecekleri dengeleme yaparak ekleyemiyor o da beni motivasyon olarak düşürüyor kaçamak çok yapıyorum sürecim uzuyor haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…