Popüler Konu LenaG ile MasterFit

16.11.2024

Kahvaltı 11:30
1 kase semizotu salatası
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
6 zeytin

Ara 15:00
1 fincan sütlü filtre kahve
2 kare bitter

Akşam 18;00
1 tabak yoğurtlu pancar salatası
1 dilim tam buğday ekmek

2,5 litre su

Adım 3750

LenaG Sitare55 Boncuk2307

İyi geceler

11:00 2yk.yulaf, 1kabak, az taze soğan, baharatlar ve 2yumurtadan oluşan yağlı kağıtta tost, 50gr.peynir, 10zeytin, 1yk.şarküteri ürünü ve 1köfte
1bardak çayımı 1tk.şeker ile diğerleri şekersiz içtim

18:30 1kase tavuk göğüslü bezelye yemeği, 1kase semizotu çorbası, 4yk.peynirli makarna, salata
20:00 1.5tk.ev yapımı reçel, 2mini hurma

(Tatlı ödülünü yarın yicem)

Su 3 litre
22:30 dereotu sapı çayı 500ml.

LenaG Sitare55 Boncuk2307

Kizlar bisey diyecegim, kilolari yakin hatta ayni olanlarla 2li gruplar yapip birbirimizi motive etsek, hatta hem kapisacagiz hem motive edecegiz.ne dersiniz ? LenaG kaptanim.

Kalbim daha fazla bu cilveleşmelere dayanamayacak o yüzden burada geçmişe bir ara vermek istedim
Seni öpücüklere boğarım ben
Senin yerin ayrı bende biliyon. Söylememe gerek yok bile.
Biliyorum Sibelim Tırnagina taş değmesin . Kıyamadıklarımdansın sen de
Bu ne böyle haller edalar Elhan ablam aşk olsun boynumuz kıldan ince falan razı olduk gibi
Öpücükler cilveleşmeler

aayy resmen komedi

hemde çok acill buhafta 69 oluruz gayriii insaallaahhhh

Ben de yazmıyım dimi kaptanım, istersen senin kulağına gizlice söylerim ama.
Gizlice sol kulağıma lütfen sibel duymasın alay eder
Hiçbir yere vurma omuzlarına öpüvükler kondur canım kendim diyerek iradenden dolayı
Valla bilimiyicigim. Napti napıyor da. Korktuğu kesin.
Heee korkumdan elim titriypdu telefonu kavrayamadım öle korktum
Menünü çok beğendim süpersin salıya eksilme çok sibelin gözü göz değil
Hem 36 - 40 esprisini hem de senin kötü espri dedigin espriyi anlamadım
36 40 kosmını bende pek anlamadım
Diğeri de arke arkadaşımızı arkama arkeme aldım dedim buralar buz gibi oldu
Ayy simdi ben senin takımında miyim canım heyecanlandım disardaydim yeni geldik eve geç kalmadım demi
Hoş geldin canım tek yapman gwreken iradene sahip çıkmak hareketi arttırmak ve zayıflamanın tadını çıkarmak
Evet yoktr firik sezonu kapandı tarhanami da bugün yedim serbest gün olunce
Tarhana çok güzel bir tat ya yarın benim yerime de yer misin
Adım sayın harika ödüller bugünde kalsın yarına tertemiz menüler başlasın afiyet olsun canım
Canım menülerin saatlerini de yazarsan
Afiyet şifa olsun tam cumartesi menüsü olmuş yarından itibaren daha güzel olur inşallah
Yokluğumu belli etmeyen bir destek kuvvetsin seviypm kız seni
Kız kaptanım beni geçen hafta almalıydın 2 kilo verdim bu hafta netcem ben artık çok kilo vereceğim hafta beni al diye pankart asıcam napim nerelere gidim tamam söz zurna da yok
Kuzum ya benim için de bir kilo attırıver ortaya nolur bak kedi kızın gibi minnoş minnoş sana baktığımı düşün
Herkese iyi geceler. Güzel tatlı rüyalar.
Rüyanda beni gör hemi de böyle
Tamam canım kırmızı takımdasın kaptanın Sitare55 (kaptanım yeni bir nefer daha geldiii hem de taptaze )
Hoş geldin canım 94bassuk bu hafta güzel eksiler görecez inş
Bırakamam seni 70lerde zaten gülüm
Canımsın al kurtar beni bu bataktan

Neyse yazayım yarından itibaren kızarsın
Sabah
Peynirli omlet çeyrek ekmek
Öğlen
Bı tabak kısır
Akşam
Kavurmalı tost bazlamali
Şu 1.5 lt
Baştan aşağı çok kötü bir menü eleştirim de yazayim
Sabah niye normal ekmek yiyosun hadi ekmek yedin akşama kavurmalı bazlamali tostu niye yiyosun utanmaz arlanmaz sanki kilo vermişsin de bı de tost yemişsin terbiyesiz . Kilo vermiş gibi bide kendini cumartesi diye odullendirmissin ödül senin neyine haftaya kadar bı kaçamak yap var ya ağzını yüzünü dağıtırım senin evet elestirimi de yaptım Sitare55 LenaG Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…