- 18 Mart 2018
- 30.025
- 118.374
- 34
Çarşambaya kadar tek akşam öğünü yapacağım canımAfiyet olsun şekerim akşam saatine kadar iyi durmussun
Gazan mübarek olsun canımÇarşambaya kadar tek akşam öğünü yapacağım canım
Çook güzel yaa bana kalsa kutuplarda yaşarımAdamı gönderdik gelesi yok. Valla bekleyemeyecegim yatıyorum artık. Daha oturuyorlarmis. Ve şehrin üst tarafına da acayip kar yağmış.
Kizlar bisey diyecegim, kilolari yakin hatta ayni olanlarla 2li gruplar yapip birbirimizi motive etsek, hatta hem kapisacagiz hem motive edecegiz.LİG SIRALAMASI
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Jasminium84 63.55 Jou 70.70 @tomrs 63.65 Sitare55 70.80 @FitVenus 64.20 @sibel_84 72.20 Ceeeeeeeeeeee 64.50 suspushanimcim 72.20 Azmet5255 65.05 Elhan 72.70 Boncuk2307 66.30 @Goklerce 72.70 @bnnu 66.60 B Beklenen2 73.50 @Makaron23 68.00 gezegenfeza 73.90 94bassuk 68.30 @Faunaa 75.40 @s i d e l y a 68.75 @Mthn83 75.90 @Nergis 35 69.00 @Asya89 76.90 @bluegreeneyes 69.70 @Cicekbocekkaktus 77.40 Fitt_anne 77.80 Cakinin Gelini 77.90 @Pembepilates 79.80
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @Ilyusa 80.80 @Lotus1234 92.30 @Tutku44 84.00 @Sem2024 93.65 @60kiloyum 86.20 @Efenin_Annesi 98.70 @Hallederiz 89.10 @arke 89.20
50'LER LİGİ KİLO Queen-zen 51.90 @malahit 53.80 @dolar milyoneri 57.20 ALTIN LİG KİLO @Purple58 109.60 TÜY KADAR HAFİFLER LİGİ KİLO yosunlupapatya 47.75 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (16.11.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Yaa dimi dimii kaptanicemm bembeyaz örtü görüntüsü bile yeterrÇook güzel yaa bana kalsa kutuplarda yaşarım
Anam kaptanim mi oldun
İlk davranan alır boynumuz kıldan ince kaptanım.Şu an kaptanım sen olduguna göre senin yönergelerin doğrultusunda hedefe emin adimlarla ilerleyeceğiz. Sibelin Lenaya öpücük gönderdiğini de unutmadım yani
Seni öpücüklere boğarım ben
Senin yerin ayrı bende biliyon. Söylememe gerek yok bile.
Bu ne böyle haller edalarBiliyorum SibelimTırnagina taş değmesin . Kıyamadıklarımdansın sen de
aayy resmen komediKendini çok yorma ablacımmmm
Amiiiinnn reis
Acıkmadım aşko teşekkür ederim
Teşekkür ederim kaptanım
Ay nefret böyle insanlardan
Afiyet şifa olsun aşko da bi gün gelemedim sana ne demeye ceza verdiler gııııı
Ayyy yerim yaaa
Gelemedim canım ben de
Yeni yaşın sağlık fitlik huzur mutluluk hep güzellikler getirsin boncuğum
Ahaha teşekkür ederim kaptanım
Helal kıııaazz
Allah rahmet eylesin ablacım
Teşekkür ederim kaptanım
Yiaaaa ben seni yiyerimmmmmm durmak yok o vücuda kadar dewwwammmmm
Bugün ben
Teşekkür ederim boncuğum
Siz biz olduk demek he
Ne demek aşkoaynı azimle devvvaaam ama bu sefer Yan yana
Teşekkür ederim canım
Sağol kuzucum
Böyle böyle yok olacak
Eline emeğine sağlık bitanem
Hala acıtıyorsa geçmemiş demektir
hemde çok acill buhafta 69 oluruz gayriii insaallaahhhhEllerine sağlık canım kaptaniçem
Ellerine sağlık canım canımJou arkamızda 72 kşlolardan bir prenses yığını var acil 60 lara kaoak atmalıyız
Canım aslında kazanabiliridk @nurovic ve @Denp in yüzdesi fazlaydı ama bildirim yapmadılar veya yapamadılar bu beni üzdü
Teşekkğr ederim canım ablam
Kaptanım şimdi teli elime aldım seni zorda bırakmak istemem gel ikimiz olalım
İnşallah canımKizcem sporların harika bu gidişle hemen yanıma gelcen
Leslie falan yapayimAğrıyorsa daha içerde yara vardır, başka şeyler yapsan daha iyi olmaz mı
Kaptanim menümü yazayim.Seni öpücüklere boğarım ben
Gizlice sol kulağıma lütfen sibel duymasın alay ederBen de yazmıyım dimi kaptanım, istersen senin kulağına gizlice söylerim ama.
Hiçbir yere vurma omuzlarına öpüvükler kondur canım kendim diyerek iradenden dolayıKızlar ben yatayım en iyisi . Sarmalar tatlılar derken benim gidenler gelmeye başladı. Koca kişiside dubai çikolatası ve çiğköfte getirmiş . Adam midesiz çay demleyip yiyelim yarın başlarsın diyete diyor. Kafamı hangi duvarlara vursam.
Heee korkumdan elim titriypdu telefonu kavrayamadım öle korktumValla bilimiyicigim. Napti napıyor da. Korktuğu kesin.
Menünü çok beğendim süpersin16 Kasım Menüsü
Sabah: 11.00 İki yumurtalı omlet, salatalık , havuç , bir karenin yarisi süzük peynir, iki ceviz
12.30 Türk kahvesi, bir karecik bitter
15.00 Bir hurma, bir yemek kaşığı yer fıstığı
17.00 Bir buçuk kase mercimek çorbası, bir wasa , semizotu cacığı ( bir servis kaşığı)
19.00 Bir mandalina
iki litre su
Eki Görüntüle 3504851
LenaG Boncuk2307 Sitare55
36 40 kosmını bende pek anlamadımHem 36 - 40 esprisini hem de senin kötü espri dedigin espriyi anlamadım
Hoş geldin canım tek yapman gwreken iradene sahip çıkmak hareketi arttırmak ve zayıflamanın tadını çıkarmakAyy simdi ben senin takımında miyim canım heyecanlandım disardaydim yeni geldik eve geç kalmadım demi
Tarhana çok güzel bir tat ya yarın benim yerime de yer misinEvet yoktr firik sezonu kapandı tarhanami da bugün yedimserbest gün olunce
Adım sayın harika ödüller bugünde kalsın yarına tertemiz menüler başlasın afiyet olsun canımMenumu yazayım gelmişken bugun davetliydik biraz ödül yapmış olabilirim
Sabah
Omlet
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tk tahin pekmez
Ogle
1 kase yoğurt çorbası
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
Tavuklu bezelye yemeği
Salata
1 dilim börek ve 1 dilim kek
Su 2.5 lt
Spor yapmadım ama adimLrim bu şekilde
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Yokluğumu belli etmeyen bir destek kuvvetsin seviypm kız seniCanım menülerin saatlerini de yazarsan
Afiyet şifa olsun tam cumartesi menüsü olmuş yarından itibaren daha güzel olur inşallah
Kuzum ya benim için de bir kilo attırıver ortaya nolur bakKız kaptanım beni geçen hafta almalıydın 2 kilo verdim bu hafta netcem ben artık çok kilo vereceğim hafta beni al diye pankart asıcam napim nerelere gidim tamam söz zurna da yok
Rüyanda beni gör hemi de böyleHerkese iyi geceler. Güzel tatlı rüyalar.
Hoş geldin canımTamam canım kırmızı takımdasın kaptanınSitare55 (kaptanım yeni bir nefer daha geldiii hem de taptaze )
Canımsın al kurtar beni bu bataktanBırakamam seni 70lerde zaten gülüm
İkinci sezeryan canımCanım dikişlerin daha yeni. Ağrı oldu ise zorlama. İlk doğum mu?
İkinci sezeryan canimCanım dikişlerin daha yeni. Ağrı oldu ise zorlama. İlk doğum mu?
Yok kaptanım bu hafta girmeyeceğim