Popüler Konu LenaG ile MasterFit

En sevdiğim, evde tek kalmak gibisi yok. Keyfini çıkar canım.
Kizcee beni tebrik etmiştin sabah alintilamayi yapamamisim teşekkür ederim diyecektim
Ahahahaha Sibelll dur Gönül Dağı izlicem diyince dedim aayy bugün bende cokk severim izleyecem ama bugün biyedim bı yedim gaza geldim bir saat geç başladım diziye ne sporlar ettim ne sporlar
Bugünün sporunu ne zaman bildiriyoruz boncuğummmm
Boncuk2307 bir arkadaşın ip atlamasına bakcam da
Ahahahaha kizz sen eşittir ben misin menüyü yazmaya yüzüm yok o derecee sporlari nereye ne tarafa doğru yazıyoruz ahaha
Biraz fıstık biraz çikolata da yemeyeceksek napalim çitirligi
Elhan abla yaa yiyor yemesine de sonra ya citirlik giderse
Kizz ne sepeti diyet grubuna neler yaziyon oylee mayonez halkalar kolalar
Neyse yatam da erken uyanıp alışverişe gideceğim 36 beden mi baksaaaamm 34 mü baksam
Ben acaba kaç bedenim biliyormusun bir senedir kıyafet almadım kiloluyum diye kıyafet yakıştıramıyorum kendime diye mağazalara bakıp çıkıyorum bakıp çıkıyorum ama gel gör bu ay sonu başlıyorum alışverişe inşallah kaç beden olur bana kii 36 mi 38 mi cokk heyecanlıyimm
Menü yazmıyorum
Su 3 litre
2.500 adım
500 ipsiz atlama
LenaG @Sitare55 Boncuk2307 @Denp
Benim sporları da oku süpersin kuzumm
Kar yağıyor. TV gitti. Bende erkenden yatayım. Saçlar yarına kaldı.
Ayyy karda ne güzeldir simdii özledim kar yağmasını yaa
Kizcem sporların harika bu gidişle hemen yanıma gelcen

Kızlar bu ne bu ne 1 saat girmiyorum 10 sayfa konuşma var Allah'ım okuya okuya anca geldim yeşil çayım elimde soğudu menüyü yazamayacağım ama sporları şimdi bir yazayım şöyleee su tarafta doğru
LenaG Boncuk2307
25 dk zumba
25 dk hiit kardiyo
20dk yürüyüş

Eklentiler

• IMG_20241116_215319.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 9
Önce yedin sonra eritmek için spor yapion. Neyse keşke yemeden yapsa idin de bu da kar diyelim.
Karı ben sevmiyom ya. Ben sıcak yerin adamıyım.kar yağmasın soğuk olmasın

Yeterince aktiftik. Şimdi dinlenme zamanı. Diğer kaptan gelir şimdi. Uykusuz kalacak haberi yok.

Adamı gönderdik gelesi yok. Valla bekleyemeyecegim yatıyorum artık. Daha oturuyorlarmis. Ve şehrin üst tarafına da acayip kar yağmış.
Ayy burası neresiiii Ben de sıcağı severim ama karı çok özledik geçen sene çocuklarım 4 gözle bekledi ama bir gün yağdı onda da hastalık dönemine denk geldi oynayamadilar kuzularim

Ayy burası neresiiii Ben de sıcağı severim ama karı çok özledik geçen sene çocuklarım 4 gözle bekledi ama bir gün yağdı onda da hastalık dönemine denk geldi oynayamadilar kuzularim
Kutuplar burası. Erzurum canım. Çocuklar da bekliyor kar yağsın diye ama gel bir de bana sor

Ağrıyorsa daha içerde yara vardır, başka şeyler yapsan daha iyi olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…