Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kizlar bisey diyecegim, kilolari yakin hatta ayni olanlarla 2li gruplar yapip birbirimizi motive etsek, hatta hem kapisacagiz hem motive edecegiz.ne dersiniz ? LenaG kaptanim.
Canım onu takım yarışları haline dönüştürürsek çok karışık olur ama sen kimi istiyorsan gözğne kestirip ayrıca yarış teklif edebilirsin çok yapan arkadaş var

Ödül olmuş canım 60 ları sıkı tutmak lazım moral motivasyon fena etkileniupr biliyorsun
Menü spor harika çok güzel eksiler gelsin inş

Sitare55 zümrem ben gidiom. Az konuşun sabah okumasi zor olmasın
He he seni düşüneceltim baane
Tamam ama yarına mükemmel birmenü ve spor şartı ile
Kaptancigim harika bir eksi ile bu haftada sana layık olmaya calisocam
Biliyorum canım eksilecez ve mutlu olacaz
Çok güzel menü canım çiğkögte şiikinşik yapabilir yarına bitki çayları ve bol su ile desteklersin
Hu huwwww ateşli mi
Harika menü canımsın bol eksi getirsin
Menün çok güzel akşamki reçele gerek ypkmuş zaten huröa var çünkü. Gerisi harika
Ödül günü cumartwsi kapanıyor çakim LenaG kaptanımızın fermanıdır benim de işime geliypr
Bn bugün yedim valla Sitare55 menümü yazmasam mi ki
Yarın tertemiz menü ve spor şartı ile

Hahaha kız sen kaptan olma

Sağol kaptanım ❤
Kaptaniçeme boynumuz kıldan ince fakat
öyle taptatlı bişi deil söylemesi ayıp az şekerli pekmezli kabak yemek yemem onu yerim
1 hurma 1 zeytin büyüklüğündeydi yedimmi yemedim mi anlamadım 3gündür açlık ondan acıcık reçel yidim

Bu sene henüz açılış yapmadı canm kış onlar 10-15 sene öncesini öyle anlatıyor kışların sert geçtiği yıllar sanırım
Sürpriz yapmış işte size
Valla bu sene yağmasın dedik de olmadi
Benim ki daha yeni gelicek yalandan iki çay verip hemen yatisa geçmek istiyorum
Benimki de yeni geldi
Afiyet olsun canım
Gitti ama yuzmeden sonra yedim
Kız seni var ya
Çook güzel yaa bana kalsa kutuplarda yaşarım
Yok canım xok soğuk
Anam kaptanim mi oldun Ben de kilolarimiz yakin ikili kapisalim mi diyecektim.
Kaptanın oldum tabi
İşte öyle opucuklar hava da ucustu
Kaptanim menümü yazayim.

Ögle 13.30
2 tt lavas
Acili ezme salata
Lahana salatasi
Tavuk vs
2 dilim Tiramisu

Su 1 litre
Spor 7.000 adim
Yarim saat bisiklete sürme.
Menü harika canimcim

İkinci sezeryan canım
Dikkatli ol xanim
Neredesi kız burası
Erzurum
Gülüyorum sadece...

Bak son gülen iyi güler demedi deme
Tamam akşam saatine bırakma ve abartmadan hemi çakim

Öhömmm Öhömmm Kırmızı Takımım
Bu hafta önce kendimiz için bıktığımız kilolarımız içine giremediğimiz kıyafetlerimiz laf sokan etrafımız tüm bunları düşünerek daha sıkı sarılacaz. Ama en çok kendimiz için...

Elhan ablam sen menülerini sporunu zaten yapıyprsun ne yapman gerektiğini biliyorsun
bi - 800 daha gelae 71 li rakamlardaısn aynen devam kaptanım
arke sana çok güveniyorum bak boşuna demiyorum kilomuz şimdilik çok ve biz bunu bu hafta 87 lere bile düşürebiliriz temiz menü spor ve su ile
Ceeeeeeeeeeee canım varolan artıyı hızlıca gönderip daha da neden eksilmeyelim 62 lere bi ce ee diyelim
Cakinin Gelini bu hafta da benim için biliyorsun konuyu sadece bir kilocuk hadi canım
Sem2024 eşlere kv lere rağmen eksilecwz canım önce şu 90 lardan kurtulacaz her hafta yeni bir rakama sevinecez beraber bu hafta 92 li rakamlara sevinelim ne dersin
A Asya89 canımcım 800 artıyı gönderecez zaten eşin de gwlmiş sporlarımızla da destekledik mi bitti o iş kurtulalım artık şu 7 lerden
dolar milyoneri bugünü telafi edip senden bşr bir kilo eksi bekliyorum canım gelsin 56 lı kilolar
60kiloyum konuştuk biliyorsun canım. vücudumuzun bşzden aldığı eksileri geri alacaz önce sonra daha da eksilecez yterli bu 80 li kilolar molası
Fitt_anne sana da bu hafta 76 lı kilolat ne yakışır be aynı yoldan devam canım
Cicekbocekkaktus canımcım karşı takımda olmak da çok zevkliydi inanki ama şimdi aynı takımdayız daha da heyecanlı benim için senden rekor bir eksi bekliyorum sonra da bunu kutlayalım beraber
bluegreeneyes canım çok sallantılı bir yerdesin o yüzden en az 500 eksilerek yerimizş sağlama alalım
P Purple58 canım senşnle bu hafta yeni bir rakam görelim 109 lu kilolardan 108 li kilolara geçebiliriz
malahit canım azcık olan kilondan bu kaptancığına da bir 500 eksi bahşeder misin
B Beklenen2 canım önce artımız ı kaybedecez sonra da inş yeni bir rakam daha görecez ama kendini bu kadar da suclama
Queen-zen azıcık kilon var sporun menülerin şahane iatediğin rakamı hemen görürsün inş bu hafta kırmızı takımla inş
I Ilyusa canım artımızı gönderip geri 70 ler ligine geçsniliriz hızlı gelen hızlı gider zaten
94bassuk eskşden yapmışsın yine bildipini yaparak hedef hemen gelecek canım. Öncelik artımızı verecez sonra da harika eksiler bizi bekliyor

Var ya sen kaptanların hasosusun herkese bişeyler yazmışsın ya helal sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…