Co güzel biz kazanmisiz geçen hafta da kırmız kazanmıştıMavi takım canım. Bu haftanın galibiyetiyle benzerliği olacak inşallah.
İrade hassas noktam. Dediğim dediktir. Yaparsam en güzelini yaparım. Huyum pis. Şeker gibi kadınım. Şekerim neden düşsün
Teşekkür ederim-32.1 i fark etmemiştim onun icin de ayrica kutlarim
Bu hafta da kırmızı kazanacakCo güzel biz kazanmisiz geçen hafta da kırmız kazanmıştıiyi olan kazansın bugün tarhanami cerezimi yemiş olabilirim ama hafta içi tam gaz devammm
maşallah süphanallah
Geçmişten okuya okuya geliyorumm kaybettiğimizi de gördüm canınız sağolsun benim kırmızı güllerimemek verdik emek verdiniz giden az veya çok herles kazanıyor @Cicekbocekkaktus kaptanım tebril ederim harika bir rakiptin
Mükemmel bir fark artıdan eksiye geçilmiş tebrik edeirm
Salı günkü eksi azalmış ama sebebini biliyorız en azından bubhafta daha güzel olur canım
Harikasın ablacım tebrik ederim
+6363646646 benim vücut da benimle maytap geçiypr
Olsun canım sen fezayı beklwmeye kararlısın samırımsen bilirsim bak demedi deme :))
Şimdi benim vicut da her halta stres oluyorsa....küstüm zaten hem metabolizmama hem vücuduma asıl şimdi strese girsin hıhhh
Kız maşallah maşallah harikasın canım
Kusurluk bşr şey yok canım toparlarız inş
Ne güzel toparladın eksiye geçtin tebrikler boncuğum
İl merkezine gittim gidiş geliş 3 saat.. Orada giremedim zaten öyle yeni eve heldim canım
Emeklerine sağlık canım kendime söz veriyorum 1 aralığa kadar cıs cos menü dışına çıkmak yok
Teşekkür ederim kaptaniçem
Sağol canım canımmm
Korksunlar tabi.almisim sizleri yanıma kim tutar biziHayırlı olsun kaptanım kırmızı takım korksun bizden
Wuwww yüzme olduysa tamamdır gitmiştir tarhana falanÇok yorgunum kız yuzmeye gitmiştik eğitim için cokda morelim bozuldu kulaç atamadımyarın bakım yarın icerim birşeyler
Bu hafta mavi diyoruz.Co güzel biz kazanmisiz geçen hafta da kırmız kazanmıştıiyi olan kazansın bugün tarhanami cerezimi yemiş olabilirim ama hafta içi tam gaz devammm
Sen ele zzannet.Bu hafta da kırmızı kazanacak
Afiyet olsun canım. Menü harikaGelelim menüye
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik zeytin peynir
Ogle
Ufak bir kase muzlu muhallebi
2 ısırık kek
Akşam
3 sarma
2 dolma
Salata
Yogurt
2 litre su
7.bin adım yürüyüş
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Niye yazmion
Kaptanım yazma didiNiye yazmion
Benimkininde canı gidiyor, hem ameliyatlı, hem cenazeden dolayı gelen oluyor, git desem gidecekİşimiz gücümüz yok bitirdik çok şükür işleri . Eşimi gönderdim arkadaslarla bulusacaktik. Siz erkekler buluşun biz gelmeyelim dedim. Gönderdim. Tek takılın bu akşam dedim eşim şaşırdı niye gelmiyon diyo isim var dedim . Selam söyle herkese. Bayyy dedim uğurladım
Sağol canım❤evet canim
bu hafta takimlarda olursam hep buralarda olurum insalalh
Daha motive oluyorum takimdayken
Masalalh canim
benim 10 yasimdaki kizim kadar gitmis vucuttan
Kız kaptanım beni geçen hafta almalıydın 2 kilo verdim bu hafta netcem ben artık çok kilo vereceğim hafta beni al diye pankart asıcam napim nerelere gidim tamam söz zurna da yokEvet canım ben oldum devrede devrede ve kırmızı takımdasın
Amin kuzum sağolKendini çok yorma ablacımmmm
Amiiiinnn reis
Acıkmadım aşko teşekkür ederim
Teşekkür ederim kaptanım
Ay nefret böyle insanlardan
Afiyet şifa olsun aşko da bi gün gelemedim sana ne demeye ceza verdiler gııııı
Ayyy yerim yaaa
Gelemedim canım ben de
Yeni yaşın sağlık fitlik huzur mutluluk hep güzellikler getirsin boncuğum
Ahaha teşekkür ederim kaptanım
Helal kıııaazz
Allah rahmet eylesin ablacım
Teşekkür ederim kaptanım
Yiaaaa ben seni yiyerimmmmmm durmak yok o vücuda kadar dewwwammmmm
Bugün ben
Teşekkür ederim boncuğum
Siz biz olduk demek he
Ne demek aşkoaynı azimle devvvaaam ama bu sefer Yan yana
Teşekkür ederim canım
Sağol kuzucum
Böyle böyle yok olacak
Eline emeğine sağlık bitanem
Hala acıtıyorsa geçmemiş demektir
Dinlensin canım ameliyatlıBenimkininde canı gidiyor, hem ameliyatlı, hem cenazeden dolayı gelen oluyor, git desem gidecek