- 30 Aralık 2022
- 2.844
- 11.033
Vayyy tebrikler canımm 60lara hoşgeldiniz efenimKilo bildirimi
Geçen hafta 70
Bu hafta 69.7
Fark -300
Oran %0.428
LenaG Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus Sitare55 Eki Görüntüle 3504644
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayyy tebrikler canımm 60lara hoşgeldiniz efenimKilo bildirimi
Geçen hafta 70
Bu hafta 69.7
Fark -300
Oran %0.428
He bide şimdi havalar nasıl güzeldir orada demiştim sadece bukadaccikkkHahaha yok kız sadece nirelisin dedim enisteyi nasıl buldun dedim bı de işte kiloma laf atıncik haftasonu yiyom dedim hahaha yoksam ne konuşması kizcem benim
Direnç kilolarında olabilirsin canm ben de 70lerde çok takılıyorum ama diyetsiz normal zamanda uzun süre 70lerde çok sabit kalmistim vücut alışkın olduğu yerden ayrılmak istemiyorBende kilo bildirimimi yapayım
LenaG Boncuk2307 @sibel_84
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.8
Fark - 400
O kadar spora bu gidiyor ne diyeyim direnci fazlasoyla yaşıyprum
1.5 saat yağmurlu havada araç kullandıktan somra şu an diyetisyen kapısındayım. bakalım yağdan ne gitmiş bu iki ayda. Evden acele ile çıktım trafiğe kalmayayım diye. Tartıyı maalesef unuttum
Enişte Sivaslı bir de ortalık baya karışık 16 yaşımda ilk sevgilimi buldum ve onunla evlendim. Benim yengemin amcası eşimin eniştesi. Böyle karışık yani Yengemi görmeye gelmişlerdi nur topu gibi gelin sahibi oldular şimdi beğenmiyorlarYaf Lena kaptanım da öyle diyor da geri alırım ben haftasonu cozuturum çünkü İzmir'de ne güzeldir şimdi havalar sahi kız annemlerde baliskkesirdeymis oralarda oturup İzmirli enisteyi nasıl buldun
Hiç konuşur musun sen canımm hep günahına giriyorlarHahaha yok kız sadece nirelisin dedim enisteyi nasıl buldun dedim bı de işte kiloma laf atıncik haftasonu yiyom dedim hahaha yoksam ne konuşması kizcem benim
Teşekkür ederim canım 2.kez geldim bu ay içinde umarım tekrar 70ler turu olmazVayyy tebrikler canımm 60lara hoşgeldiniz efenim
Başınız saolsun ablacım sende dikkat et kendine yorma fazla
Canım @Asya89 da bir ara baya duraksamisti ama aşırı yürüyordu incelediğimi hissediyorum ama tartıya yansımıyor diyordu kas yapıyor olabilirmisin sporların çok fazla çünkü
Hadi bakalım daha Kıbrıs tatlısı ismarlayacaksin kendine @nurovic
Sen İstanbul'da misin boncuğum
Bak işte orada yanıldın, üç gündür hava yağmurlu gök gürültülü buz gibiiii hıtıtıtıtı titriyoruzHe bide şimdi havalar nasıl güzeldir orada demiştim sadece bukadaccikkk
Tebrik ederim canımBen tartini atayım hemen benimkiler evden yeni çıktı iki dakka oturtamiyorum totomun üstüne yaa
Geçen cumartesi: 48.25 yanlış hatırlamıyorsam
Bu cumartesi 47.75
-500
LenaG Boncuk2307
Tebrik ederim.Kilo bildirimim
Regl oldum dün akşam başladı
Ama reglken minik eksi bile görmek beni mutlu edio
Geçen hafta :66.8
Bugün: 66.6
Fark: -200 gr
Yüzde: 0.30
LenaG @Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3504539
Tebrikler canım.@Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG
cumartesi; 71.1
bugün;70.7
fark; -400
sabah tarttımm yaa cektim cekilmemiş resim bulanık olmuş ya
Tebrikler canım.Bende kilo bildirimimi yapayım
LenaG Boncuk2307 @sibel_84
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.8
Fark - 400
O kadar spora bu gidiyor ne diyeyim direnci fazlasoyla yaşıyprum
1.5 saat yağmurlu havada araç kullandıktan somra şu an diyetisyen kapısındayım. bakalım yağdan ne gitmiş bu iki ayda. Evden acele ile çıktım trafiğe kalmayayım diye. Tartıyı maalesef unuttum
Bence de hızlıca gidecek bir artı bu.Fotograf çekemedim tarti fotom yok ama eksi gelmediğim için yalanda söyleyemem
Salı 97.1 idim sanırım öyle hatirliyorum Cumartesi 98.7 geldim
Fark + 1.600 kg
regl ve birazda (kabızlık var) gideceğinden emin olduğun bir artı bu @Cicekbocekkaktus LenaG @Jou
Bu kiloda çok güzel bir eksi.Günaydınlar, bol eksiler herkese.
11.11.24 pzt 52.3
16.11.24 cmt. 51.9
Fark: - 400 gr
Benim için gayet memnun edici bir sonuç. Umarım yağ kaybıdır
Tebrik ederim canım güzel eksi. Özellikle de sana yarayan yöntemi bulman en güzeli.
Eksi gelmek iyidir, tebrik ederim canım.LenaG
Cumartesi 86.4
Bugün 86.2
Ben de düzenli kefir içiyorum ama benim de yine wc iki gündür yok ama mecbur tartıldım Çünkü pazara gideceğim
Eki Görüntüle 3504564
Çok fazla artıda değilsin, haftaya güzel eksiler gelir kesin.Gunaydin
Bende bu hafta takimlarda olabilirmiyim
Hemdaha motive olurum hemde burfa daha cok olurum
Takimlarda olmak hem motive ediyo hemde sorumluluk olur ustumde
gecen hafta 80.5
Bu hafta 80.8
Fark +300
LenaG
Eki Görüntüle 3504566
Tebrik ederim canım, güzel eksi.16 Kasım Cumartesi Tartı Bildirimi
Geçen Cumartesi 73.5
Bugün : 72.70
Fark: - 800 gr
LenaG Sitare55 @Mthn83
Eki Görüntüle 3504567
Kafanı hiçbir yere vurma, eksi gelmiş olman bile güzel.Geçen hafta 72.35
Bugün 72.20
Fark -150 gram
Kafamı nerelere vuran bilemedim.
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Tberik ederim canım.
Reglin artısı da var bence, haftaya güzel eksi görürsün.Bu sabah sancıyla uyandım regl oldum.
Gece baslayan sancılar rüyama bile girdi.
Gecen ctesi 66. 5
Bugun 68.00
Fark +1.500
Dikkat etmedim kızlar. Ondan oldu.
LenaG Boncuk2307
Güzel eksi canım tebrik ederim.
Tuvalete gidememiş olman mutlaka etkiliyor canım, bağırsaklar için rahatlatıcı bir şeyler bulman lazım.Cumartesi 73
Bugün 73.5
Fark+500
O kadar da Yulaf yedim gece bişey yemedim tuvalate çıkamıyorum ondan mı bu artı baya moralim bozuldu
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Eki Görüntüle 3504604
Takımlara hoşgeldin diyelim o zaman.LenaG canım kaptanım nasılsın
Cumartesi 76.10
Bu gün 76.90
Fark+0.800takımlara gireceğim yoksa benim gidişat iyi değil
Eki Görüntüle 3504610
Tebrik ederim canım.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.Tünaydın canımmm kızçeler
3 haftalık duraksama kısmınıda başarıyla aşmış bulunmaktayım
Geçen cumartesi 79.8
Bugün 77.9
Fark -1. 9
LenaG @Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Sitare55
Verdiğim kilo 32.1 olduu
Başlangıcın hayırlı olsun.Eki Görüntüle 3504620
Selamlar hafta ici tartida 73.5dim ama simdi baslangic olsun bugunku .
Baslangic 72.2
Hedef 65
LenaG kaptanim listeye de dahil olmak istiyorum izin varsa.
Başlangıcın hayırlı olsun canım.
Bu kiloda bu eksi, şapka çıkartıyorum.Ben tartini atayım hemen benimkiler evden yeni çıktı iki dakka oturtamiyorum totomun üstüne yaa
Geçen cumartesi: 48.25 yanlış hatırlamıyorsam
Bu cumartesi 47.75
-500
LenaG Boncuk2307
Umarım sorunun ne olduğunu bulursun canım ama bence geçici bir artı bu.Niye böyle oldu anlamadım
Bu haftaki menülerimi gözden geçirmem gerekiyor bir de sizin menüleri de daha dikkatli takip edeceğim ki bu hafta eksiye geçeyim
Kusura bakma kaptanım
Geçen hafta: 62,30
Bu hafta: 63,55
Fark: +1,25
Yüzde: -2
Resmen geçen hafta verdiğimi bu hafta geri aldım, acil neyi yanlış yaptığımı çözmem gerekiyor
Sitare55 LenaG
Eki Görüntüle 3504637
Tebrik ederim canım, regle rağmen güzel bir eksi.Şunu yazayım yosunlupapatya beni lafa tutuyor sonra unutuyorum
09 KASIM cumartesi :66.75
16 Kasım Cumartesi : 66.30
Fark - 450 gr
Regl oldum ve sabah aşırı bir ishal ve gazla uyandım neden anlamadım ama salıdan gelen artılar gittiği için çok mutluyum
LenaG Sitare55
Ahahaha evet iyice karıştı İzmir nerden çıktı kız babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi hahahahaEnişte Sivaslı bir de ortalık baya karışık 16 yaşımda ilk sevgilimi buldum ve onunla evlendim. Benim yengemin amcası eşimin eniştesi. Böyle karışık yani Yengemi görmeye gelmişlerdi nur topu gibi gelin sahibi oldular şimdi beğenmiyorlar
Hiç konuşur musun sen canımm hep günahına giriyorlar
Gelmez gelmez gelirse de geri kovalarsin sen onuuTeşekkür ederim canım 2.kez geldim bu ay içinde umarım tekrar 70ler turu olmaz
Teşekkür ederimTebrik ederim canım
Tebrik ederim canım.Kilo bildirimi
Geçen hafta 70
Bu hafta 69.7
Fark -300
Oran %0.428
Eşinin eniştesinin amcası ifadesini çozmeye çalışıyordum ki zincirleme isim tamlamasi yerine oturmuş profilde seni görmenin mutluluğunu yaşıyorum sözcüklerin senin yanında tatliligindan utanır. Kusura bakma tekrar bakayım diye kaydettim ama asla kimseye göstermem iyice ezberledikten sonra silerim boncukumEnişte Sivaslı bir de ortalık baya karışık 16 yaşımda ilk sevgilimi buldum ve onunla evlendim. Benim yengemin amcası eşimin eniştesi. Böyle karışık yani Yengemi görmeye gelmişlerdi nur topu gibi gelin sahibi oldular şimdi beğenmiyorlar
Hiç konuşur musun sen canımm hep günahına giriyorlar
Tut elimden çek beni yanınaAhahaha evet iyice karıştı İzmir nerden çıktı kız babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi hahahaha
Gelmez gelmez gelirse de geri kovalarsin sen onuu
Teşekkür ederim
Hahahaha eşimin annesi vefat edince 10 yaşındaymış, abisi almış büyütmüş iş sahibi etmiş. Ondan İzmire göç etmişler hepsi. İzmir ordan geliyorAhahaha evet iyice karıştı İzmir nerden çıktı kız babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi hahahaha
Gelmez gelmez gelirse de geri kovalarsin sen onuu
Teşekkür ederim
Hahaha abla vallahi bazen kendimden utanıyorum tekrar okuyunca sildim tekrar yazdım ayy şu an kesin kıpkırmızı olmuşumdurEşinin eniştesinin amcası ifadesini çozmeye çalışıyordum ki zincirleme isim tamlamasi yerine oturmuş profilde seni görmenin mutluluğunu yaşıyorum sözcüklerin senin yanında tatliligindan utanır. Kusura bakma tekrar bakayım diye kaydettim ama asla kimseye göstermem iyice ezberledikten sonra silerim boncukum
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım.
Tebrikler canımEki Görüntüle 3504556
Geçen hafta (pazar günü) 89.7
Bugün 89.2
Fark 0.5 kg
Oran % 0.55
LenaG Boncuk2307 @Mthn83
Aldım kabul ettim 777 hahaha totem dua şuan ne varsa yaptım şuan hadi şimdi gelsin 60lar sonra 50lerTut elimden çek beni yanına
Ama güzel kızsın vesselam boncuğum doğruyu söylüyor Elhan ablaHahahaha eşimin annesi vefat edince 10 yaşındaymış, abisi almış büyütmüş iş sahibi etmiş. Ondan İzmire göç etmişler hepsi. İzmir ordan geliyor
Hahaha abla vallahi bazen kendimden utanıyorum tekrar okuyunca sildim tekrar yazdım ayy şu an kesin kıpkırmızı olmuşumdur
Ağzından bal damlıyor canmAldım kabul ettim 777 hahaha totem dua şuan ne varsa yaptım şuan hadi şimdi gelsin 60lar sonra 50ler
Ama güzel kızsın vesselam boncuğum doğruyu söylüyor Elhan abla