Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bende kilo bildirimimi yapayım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @sibel_84
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.8
Fark - 400

O kadar spora bu gidiyor ne diyeyim direnci fazlasoyla yaşıyprum 🙄
1.5 saat yağmurlu havada araç kullandıktan somra şu an diyetisyen kapısındayım. bakalım yağdan ne gitmiş bu iki ayda. Evden acele ile çıktım trafiğe kalmayayım diye. Tartıyı maalesef unuttum 🙏
Direnç kilolarında olabilirsin canm ben de 70lerde çok takılıyorum ama diyetsiz normal zamanda uzun süre 70lerde çok sabit kalmistim vücut alışkın olduğu yerden ayrılmak istemiyor 😘

Yaf Lena kaptanım da öyle diyor da geri alırım ben haftasonu cozuturum çünkü 😂 İzmir'de ne güzeldir şimdi havalar sahi kız annemlerde baliskkesirdeymis oralarda oturup İzmirli enisteyi nasıl buldun 😅
Enişte Sivaslı bir de ortalık baya karışık 😂😂 16 yaşımda ilk sevgilimi buldum ve onunla evlendim. Benim yengemin amcası eşimin eniştesi. Böyle karışık yani 😂😂Yengemi görmeye gelmişlerdi nur topu gibi gelin sahibi oldular şimdi beğenmiyorlar 😂😂😂
Hahaha yok kız sadece nirelisin dedim enisteyi nasıl buldun dedim bı de işte kiloma laf atıncik haftasonu yiyom dedim hahaha yoksam ne konuşması kizcem benim :ukala::ıslık::ıslık::KK70::KK70::KK70:
Hiç konuşur musun sen canımm hep günahına giriyorlar 😂😂😂

Başınız saolsun ablacım sende dikkat et kendine yorma fazla😘

Canım @Asya89 da bir ara baya duraksamisti ama aşırı yürüyordu incelediğimi hissediyorum ama tartıya yansımıyor diyordu kas yapıyor olabilirmisin sporların çok fazla çünkü ☺️❤️

Hadi bakalım daha Kıbrıs tatlısı ismarlayacaksin kendine 🥳🥳🥳🤩😂 @nurovic

Sen İstanbul'da misin boncuğum 🥰

Kıbrıs tatlısı olmazsa olmazımiz . 😄💞

Kilo bildirimim
Regl oldum dün akşam başladı
Ama reglken minik eksi bile görmek beni mutlu edio
Geçen hafta :66.8
Bugün: 66.6
Fark: -200 gr
Yüzde: 0.30
LenaG LenaG @Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3504539
Tebrik ederim.
@Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG LenaG

cumartesi; 71.1
bugün;70.7
fark; -400

sabah tarttımm yaa cektim cekilmemiş resim bulanık olmuş ya
Tebrikler canım.
Bende kilo bildirimimi yapayım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @sibel_84
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.8
Fark - 400

O kadar spora bu gidiyor ne diyeyim direnci fazlasoyla yaşıyprum 🙄
1.5 saat yağmurlu havada araç kullandıktan somra şu an diyetisyen kapısındayım. bakalım yağdan ne gitmiş bu iki ayda. Evden acele ile çıktım trafiğe kalmayayım diye. Tartıyı maalesef unuttum 🙏
Tebrikler canım.
Fotograf çekemedim tarti fotom yok ama eksi gelmediğim için yalanda söyleyemem
Salı 97.1 idim sanırım öyle hatirliyorum Cumartesi 98.7 geldim
Fark + 1.600 kg
regl ve birazda (kabızlık var) gideceğinden emin olduğun bir artı bu @Cicekbocekkaktus LenaG LenaG @Jou
Bence de hızlıca gidecek bir artı bu.
Günaydınlar, bol eksiler herkese.
11.11.24 pzt 52.3
16.11.24 cmt. 51.9
Fark: - 400 gr

Benim için gayet memnun edici bir sonuç. Umarım yağ kaybıdır :dua:
Bu kiloda çok güzel bir eksi.
Kızlar geçen hafta artiydim 94.60
Bu cumartesi 93.65kg -950gr
Artık kendime uygun diyeti buldum kızlar. Karatay diyeti bana uyuyor dayanabilirsem 1 ay karatay diyeti yapicam . Kabızlık ve uyanır uyanmaz tartılmakta çok büyük etken sabah artı çıkıyordum
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Tebrik ederim canım güzel eksi. Özellikle de sana yarayan yöntemi bulman en güzeli.
LenaG LenaG

Cumartesi 86.4
Bugün 86.2

Ben de düzenli kefir içiyorum ama benim de yine wc iki gündür yok ama mecbur tartıldım Çünkü pazara gideceğim

Eki Görüntüle 3504564
Eksi gelmek iyidir, tebrik ederim canım.
Gunaydin
Bende bu hafta takimlarda olabilirmiyim
Hemdaha motive olurum hemde burfa daha cok olurum
Takimlarda olmak hem motive ediyo hemde sorumluluk olur ustumde
gecen hafta 80.5
Bu hafta 80.8
Fark +300
LenaG LenaG
Eki Görüntüle 3504566
Çok fazla artıda değilsin, haftaya güzel eksiler gelir kesin.
16 Kasım Cumartesi Tartı Bildirimi
Geçen Cumartesi 73.5
Bugün : 72.70
Fark: - 800 gr
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 @Mthn83
Eki Görüntüle 3504567
Tebrik ederim canım, güzel eksi.
Geçen hafta 72.35
Bugün 72.20
Fark -150 gram
Kafamı nerelere vuran bilemedim.
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Kafanı hiçbir yere vurma, eksi gelmiş olman bile güzel.
Salı 65.30
Bugün 65.05
- 250 Gr
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Tberik ederim canım.
Bu sabah sancıyla uyandım regl oldum.
Gece baslayan sancılar rüyama bile girdi.

Gecen ctesi 66. 5
Bugun 68.00
Fark +1.500
Dikkat etmedim kızlar. Ondan oldu.
Reglin artısı da var bence, haftaya güzel eksi görürsün.
Güno☀️🙏🏻♥️🌸
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus
Geçen cumartesi: 93.3
Bugün: 92.3
Fark:-1 kg
Güzel eksi canım tebrik ederim.
Cumartesi 73
Bugün 73.5
Fark+500
O kadar da Yulaf yedim gece bişey yemedim tuvalate çıkamıyorum ondan mı bu artı baya moralim bozuldu
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
Eki Görüntüle 3504604
Tuvalete gidememiş olman mutlaka etkiliyor canım, bağırsaklar için rahatlatıcı bir şeyler bulman lazım.
LenaG LenaG canım kaptanım nasılsın 🥰
Cumartesi 76.10
Bu gün 76.90
Fark+0.800😱takımlara gireceğim yoksa benim gidişat iyi değil

Eki Görüntüle 3504610
Takımlara hoşgeldin diyelim o zaman.
Tebrik ederim canım.
Tünaydın canımmm kızçeler :KK200:
3 haftalık duraksama kısmınıda başarıyla aşmış bulunmaktayım :KK73::KK73::KK73::KK73:
Geçen cumartesi 79.8
Bugün 77.9
Fark -1. 9
LenaG LenaG @Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Sitare55 Sitare55
Verdiğim kilo 32.1 olduu 🙈
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Eki Görüntüle 3504620

Selamlar hafta ici tartida 73.5dim ama simdi baslangic olsun bugunku .

Baslangic 72.2
Hedef 65

LenaG LenaG kaptanim listeye de dahil olmak istiyorum izin varsa.
Başlangıcın hayırlı olsun.
Başlangıcın hayırlı olsun canım.
Ben tartini atayım hemen benimkiler evden yeni çıktı iki dakka oturtamiyorum totomun üstüne yaa🤣
Geçen cumartesi: 48.25 yanlış hatırlamıyorsam
Bu cumartesi 47.75
-500
Bu kiloda bu eksi, şapka çıkartıyorum.
Niye böyle oldu anlamadım

Bu haftaki menülerimi gözden geçirmem gerekiyor bir de sizin menüleri de daha dikkatli takip edeceğim ki bu hafta eksiye geçeyim

Kusura bakma kaptanım 😔

Geçen hafta: 62,30
Bu hafta: 63,55
Fark: +1,25
Yüzde: -2

Resmen geçen hafta verdiğimi bu hafta geri aldım, acil neyi yanlış yaptığımı çözmem gerekiyor

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG

Eki Görüntüle 3504637
Umarım sorunun ne olduğunu bulursun canım ama bence geçici bir artı bu.
Şunu yazayım yosunlupapatya yosunlupapatya beni lafa tutuyor sonra unutuyorum 🤭
09 KASIM cumartesi :66.75
16 Kasım Cumartesi : 66.30
Fark - 450 gr 🤭
Regl oldum ve sabah aşırı bir ishal ve gazla uyandım neden anlamadım ama salıdan gelen artılar gittiği için çok mutluyum ❤️❤️
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Tebrik ederim canım, regle rağmen güzel bir eksi.

Enişte Sivaslı bir de ortalık baya karışık 😂😂 16 yaşımda ilk sevgilimi buldum ve onunla evlendim. Benim yengemin amcası eşimin eniştesi. Böyle karışık yani 😂😂Yengemi görmeye gelmişlerdi nur topu gibi gelin sahibi oldular şimdi beğenmiyorlar 😂😂😂

Ahahaha evet iyice karıştı İzmir nerden çıktı kız babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi hahahaha🤣🤣🤣
Teşekkür ederim canım 2.kez geldim bu ay içinde umarım tekrar 70ler turu olmaz 😊
Gelmez gelmez gelirse de geri kovalarsin sen onuu😎
Tebrik ederim canım 💚
Teşekkür ederim 🥰😘

Eşinin eniştesinin amcası ifadesini çozmeye çalışıyordum ki zincirleme isim tamlamasi yerine oturmuş :KK48: profilde seni görmenin mutluluğunu yaşıyorum sözcüklerin senin yanında tatliligindan utanır. Kusura bakma tekrar bakayım diye kaydettim ama asla kimseye göstermem iyice ezberledikten sonra silerim boncukum 🙈

Ahahaha evet iyice karıştı İzmir nerden çıktı kız babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi hahahaha🤣🤣🤣

Gelmez gelmez gelirse de geri kovalarsin sen onuu😎

Teşekkür ederim 🥰😘
Hahahaha 😂😂 eşimin annesi vefat edince 10 yaşındaymış, abisi almış büyütmüş iş sahibi etmiş. Ondan İzmire göç etmişler hepsi. İzmir ordan geliyor
Eşinin eniştesinin amcası ifadesini çozmeye çalışıyordum ki zincirleme isim tamlamasi yerine oturmuş :KK48: profilde seni görmenin mutluluğunu yaşıyorum sözcüklerin senin yanında tatliligindan utanır. Kusura bakma tekrar bakayım diye kaydettim ama asla kimseye göstermem iyice ezberledikten sonra silerim boncukum 🙈
Hahaha 😂 😂 abla vallahi bazen kendimden utanıyorum tekrar okuyunca sildim tekrar yazdım 😂😂😂 ayy şu an kesin kıpkırmızı olmuşumdur 😂😂

Tut elimden çek beni yanına 🥰
Aldım kabul ettim 777 👁️🤲🏼 hahaha totem dua şuan ne varsa yaptım şuan hadi şimdi gelsin 60lar sonra 50ler 🥳🥳🥳
Hahahaha 😂😂 eşimin annesi vefat edince 10 yaşındaymış, abisi almış büyütmüş iş sahibi etmiş. Ondan İzmire göç etmişler hepsi. İzmir ordan geliyor

Hahaha 😂 😂 abla vallahi bazen kendimden utanıyorum tekrar okuyunca sildim tekrar yazdım 😂😂😂 ayy şu an kesin kıpkırmızı olmuşumdur 😂😂
Ama güzel kızsın vesselam boncuğum doğruyu söylüyor Elhan abla🤩

X