- 13 Ağustos 2012
- 4.592
- 20.068
Diyetisyenim süt sağmaya gitti seni 20 dk bekletecem sen yabancı değilsin dedi. Yani yıllardır uğraşıyorsun ayak yolu ettin buraları demek iatedi sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyetisyenim süt sağmaya gitti seni 20 dk bekletecem sen yabancı değilsin dedi. Yani yıllardır uğraşıyorsun ayak yolu ettin buraları demek iatedi sanırım
bu konuyu çözmeye çalışalım belki ben hatalıyım bildiğimi sanıyorumBazal metabolizma ihtiyacınsa 1738 kalori kilo vermek için en az 500 eksiltmek gerekiyor ya ondan dedim Kilo vermek için gereken 1738 se gramlarda bir yanlışlık olabilir veya kaşık oranında
Sağol canımBaşınız sagoksun canım
Sibelim çok stresli bir hafta gecirdin hatta çok iyi bir sonuç . Kafanı bir yerlere vurma omzuma koy hepsi geçecek. -150' yi de tebrik ederim.Geçen hafta 72.35
Bugün 72.20
Fark -150 gram
Kafamı nerelere vuran bilemedim.
LenaG @Sitare55 Boncuk2307
Sağol canımgezegenfeza başınız sağolsun canım
Rica ederim canım kaptanim.Bende sizinle çok keyifli bir hafta geçirdiö ablacım katkıların için çok teşekküt ederim
Ooo nergisim tebrik ederim hızlı gelen hızlı gitsin inşallah
Ne güzel bir eksi ve tabiki lig değiştirmek harika tebrikler canım
Bende iyiyim asyacımm gözlerim seni arar oldu Olsun canım hetkesin metabolizması farklı sen gayet bilinçlisin az gitsin öz gitsin
Muhteşem tebrikler canım
Azıcık bir artın var moral bozma canım bana kalırsa takımlarda devaö et uzaklaşmak da pek iyi gelmiyor sen daha iyi bilirsin gerçi
İki haneliler bu gidişle korksun senden harikasın canım devaaammm
Regle baba evine simit kokusuna:) rağmen harikasın kızzzz o zaman dans
Ne güzel rakamlar görüyor bu gözler harikasın canım su içmeyi ihmal etme misafir geliyor diye
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun fezom.Sağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum , ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor
Sabaha karşı bir yakınımızın vefat haberi geldi, şimdi daha çok gelen olur, buyursun gelsinler
Sağol kuzumAllah rahmet eylesin başınız sağolsun canım
Teşekkürler tatlımAyy canım doğum günün kutlu olsun mutlu ,sağlıklı bir yaş diliyorum sana şans seninle olsun
Tamam canım izinli olarak not aldım
Selam canım tabiiki başlarsın
En iyisini yapıyorsun haftalık plan yap çok mantıklı
Günaydın tomrs cum
Günaydın queenn sana da güzel bir haftasonu dilerim rahat ve huzurluuu
Günaydın kaptanım inşallah harika eksiler göreceğiz
Günaydın nergis çiçek
Günaydın ceeee
Vuhuuu harika bir eksi çok tebrik ederim
Günaydın canım
Almaz mıyız hoşgelsin tekrar
Başlangıç kilondan 67 den almam gerekiyor canım +1.300 oluyor. Hani 1650 kalori alıyorum demiştin ya onu 1200 denesen nasıl olur ?
Günaydın çiçek kadın
Günaydın canım
aan Allah ım neler görüyorum harika bir eksi gelmiş çok çok tebrik ederim pembelim
yeni ligin hayırlı olsun darısı 60 lara inşallah
Günaydın canım çok tebrik ederim çok güzel bir eksi gelmişşşş
Günaydın canım herşey yolunda kafan huzurlu olsun kilo hallolur açıkçası çok bir artın yok aslında
Günaydın canım çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim.
Geçerli canım tabiiki tebrik ediyorum gelen her türlü eksi candır
Haydi başlayalımmm
Canım günaydınlar güzel eksi gelmiş çok tebrik ederim.
Çok tebrik ederim canım harika bir eksiiii
Tebrik ederim canım yolculuk ödemi, regl yaklaşmış yine de eksi gelmiş
Günaydın canım regl iken eksi gelmek büyük iş bence tebrik ediyorum
Ahahah git git tartıl harikasın9000 adım atıp eve gelen ben . Kahvaltı masası hazır biraz daha beklesem mi napsam bilemedim
Bana da fazla geldi 1700 kalori , kilo vermek için 1200 ler daha ideal ama çok hareketliysen spor düzenin varsa 1700 daha makulboyuma kiloma yaşıma ve hareketime göre almam gereken kalori ve makrolar bu şekilde
Sen yabancı değilsin demekDiyetisyenim süt sağmaya gitti seni 20 dk bekletecem sen yabancı değilsin dedi. Yani yıllardır uğraşıyorsun ayak yolu ettin buraları demek iatedi sanırım
Birbirini hiç tanımayan insanlar burada destek oluyor, çok güzel bir ortam burası gitme foruma gir çık:)) motivasyonun düşse bile gel cumartesi buraya bak ne güzel kilo verenler varKızlar bu arada LenaG başta olmak üzere tüm destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben 2 yıldır 105 95 arası gidip geliyorum ve 94 95 e takılıp pes edip bırakıyor yine 105 108 arası oluyordum. İtiraf ediyim geçen hafta yine bırakmayı düşündüm dedim benden olmayacak. Ama valla gruptan utandım okadar çok motive msj ı gekdiki yüzünü bile görmediğim insanları mahcup etmek ağrıma gitti. Kilo gider gitmez ama asla bırakmayacağım çünkü benim sağlıklı bir anne olmak için kilo vermem lazım.
Tesekkürler kaptanım.Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi gelmiş
boyum 180Bana da fazla geldi 1700 kalori , kilo vermek için 1200 ler daha ideal ama çok hareketliysen spor düzenin varsa 1700 daha makul
Sağol kaptanımTebrik ederim jou cum güzel bir eksii ha gayret geliyor 6 lar
Başınız sağolsun
Tebrik ederim kaptanım az kaldı 6 lara biraz daha sık dişini
Geçen cumartesi 97.55 miş bu durumda +1.150 oluyor. Regl isen çok normal canım
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi gelmiş
Sağol canımın içiAllah rahmet eylesin başınız sağ olsun fezom.
Wuhuu :))boyum 180
Tamam canım müsait olunca beklerizHu huu bizim misafirler gitmeden yenisi geliyo ben başlayacğım zaman yazayım en iyisi
Evde sakince oturmayı özledim yaw
Sağol kuzum
1 senedir spor yapıyorum düzenli haftada 3 gün gym. ağustosta ara verdim kızım sağolsun anne spora bugün gitmesen olmaz mı diye bana vicdan yaptırmaya başlamıştı. (3 yaşında) şimdi biraz bağları kuvvetlendirdim bu hafta tekrar döndüm salona. ben yağ kaybetmek kas kazanmak istiyorum, bi de diyeti bırakayım dikkat etmeyeyim dedim mi felaket hızlı kilo alıyorum. bana motivasyon olsun artık bi tartıda 62-63'leri göreyim, yağımı da düşüreyim diye gruba geldim aslında. kalori programı pek sevmiyorum kullanmayıWuhuu :))
Sen de yeşilaralıkta ideal kilo aralığındasın şu an ama biraz daha vermek istiyorsun sanırım .Ben de daha fit olmak hiç fena olmaz dedikçe giriyorum diyete. Aslında diyetten öte spor kurmak istiyorum spor yapıyor musun
Kalori programı kullanıyor musun