Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Misafirlikteydim geldim çocukları doyur bebeği uyutmaya çalışırken bnm oğlan mutfak halisina boydan boya kuş kalktım halıyı sildim topladım yıkamaya göndereceğim tabi bu arada bnm kız uyandı şimdi bn kızı uyutuyom babası oğlanı uyutuyor uyurlarsa mutfağı toplicam

Sabah 11
Yulaf süt bir elma 1 tk bal chia tohumu karışımı
Öğlen14
Bir kase tavuk çorbası
Akşam 17.30
Bir kâse nohut yemeği
Bol ekşili salata
Misafirlikte tatlı yapmışlardı çok ısrar edince bı çatal tadina bakıp kalanı oğlana yedirdim ve 8-10 tane fındık yedim
Su 3 lt
LenaG Sitare55 Boncuk2307

Kız 8 ne bana 10 olma sakın dedi çok düşük olur. Kas oranın nasıl kaç kilo kasın var
Evet yaa baktıkça ne olduklarını anlıyorum yaa
5milini yaptın mı
Evet canım Leslie 3 4 5 mile hepsini yaptım da yavaş kaliyor artık bana daha hızlı tempolu spor yapmak iyi geliyor bana he ama yine yapıyorum Leslie yide yanına ekliyorum başka sporlarda
Sana verdiği o kağıtta hepsi yazıyor kaç kilo yağ kaç kilo kas ne kadar su ve bunların oranı
He yaa o bı ara 7ydi şimdi 8 olmuş bu ne ki diyordum meğerse yağ kilosuymus kas kilosuna da yarın bakarım mail atmıştı kağıdı bana hoca

Veeey ama pazar gidiyolar

Maşallah size

Canım aslında yufka ekmeği demek daha doğru, lavastan daha ince, hazır değil annem mayasız hamurdan yaptı

Tekrar hoşgeldin

Kızının hayırlı, huzurlu yaşları olsun canım

Normalde herkes birbirinin menüsünü yorumlamalı
Benim sütten ağzım yanınca yoğurdu dondurucuya koyup yiyorum, yani

Bizim de perşembe, yani bugün var
Bisürü hamurişi var, ben ne yiyeceğim

Allah şifa versin kuzum, sanada kolay gelsin

1 dakika sürdüoğlum izin vermedi

Kızlar menüm
Sabah kolajenli kahve
Saat 09.30 1.5 haşlama yumurta 2 yaprak marul 5 6 yaprak maydanoz 1/3 salatalık 1 parça peynir 6 zeytin 1diljm ekmek
Saat 14.00 1 bardak ayran 1 hurma
Saat 19.00 1 tabak yumurtalı ıspanak 1 kepçe çorba 1 küçük kase yoğurt 1 dilim ekmek
Saat 20.00 maden suyu
Su 2litre LenaG Sitare55
Hala tartıda +1kiloyum neyi yanlus yapıyorum bilmiyorum dün eşim pasta almış tadına bile bakmadım . karatay deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…