Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Valla canım aklıma aşılar geliyor. Benimde sağımda solum da herkes kalp kardiyoloji de
Aynenn canım benimde aklıma aşılar geliyor ve doktor lar 5 sene sonra bunların etkileri çıkacak demişlerdi
Hahaha, ben okumadan geçemiyorum daa 😂😂😂 menü spor oluyor kaçırırım diye hepsini tek tek okuyorum gözlerim bu emoji gibi oluyor :confused: :confused:
Ayy evet birde sizin bu sorumluluğunuz var hakkınızı helal edin Allah yardımcın olsun canım benim
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş. Lokmayı yutmuşsun artık sağlık olsun.
Sağol canım evet sağlık olsun artık yapacak bir şey yok

Valla canım aklıma aşılar geliyor. Benimde sağımda solum da herkes kalp kardiyoloji de.

Öyle canım ilk başta sağlık. Sonra sağlıklı bir şekilde kilo vermek

Onlarda yapıyormuş. Takviye derken hocam. İki tane ilaç verdi doktor. Magnezyum takviye herhalde devlet ödemiyor çünkü.

İnşallah canım. Teyzem yarın hallederiz dedi. Ondan haber bekliyorum. Bir ogretmen arkadaşın eşi dahiliyeci o da benden haber bekleyin dedi. Bakalım yarın haber çıkar inşallah.

Ya olanlar hep öyle diyor. İlaç dozu önemli diye. Bakalım inşallah doğru dozu bulacağız.
Devletin ödemediği dediğin magnezyum olabilir 👍 takviye dediğim o. Şifa olsun.

Günayyyydınnnn ❤️
Günaydın canım
Kızlar menüm
Sabah kolajenli kahve
Saat 09.30 1.5 haşlama yumurta 2 yaprak marul 5 6 yaprak maydanoz 1/3 salatalık 1 parça peynir 6 zeytin 1diljm ekmek
Saat 14.00 1 bardak ayran 1 hurma
Saat 19.00 1 tabak yumurtalı ıspanak 1 kepçe çorba 1 küçük kase yoğurt 1 dilim ekmek
Saat 20.00 maden suyu
Su 2litre LenaG LenaG @Sitare55
Hala tartıda +1kiloyum neyi yanlus yapıyorum bilmiyorum dün eşim pasta almış tadına bile bakmadım . karatay deneyeceğim
Afiyet olsun menün güzel ama kabızlık veya regl etkisi olabilirmi ki

Hoşgeldin canım ❤️ maşallah ne güzel bir boy 🧿 (Aman Allah ım didim ne ka güsel ) bir tartı fotosu rica ediyorum yarın sabah tarihli ve nickli olarak başlangıcın olsun. Günlük menü,su,spor hepsini düzenli yazarsan sevinirim hep birlikte kritik ederiz. 1 hafta tanırsın bizi hazırlık grubumuzda sonra istersen de takımlara girer keyifle kilo verme yarışına dahil olursun ❤️
günaydınnnnn, 3 günlük detox sonucu -4 görmüşüm hayatımda verdiğim en hızlı kilo, kalıcı olduğunu sanmıyorum 68 falan çıkarım yarın büyük ihtimalle. ama beni motive tutması için bu kilodan ekleyelim listeye gshshs 94bassuk, 67 kg 🥲
spor su beslenme akşam toplu yazayım

Eklentiler

• IMG_1651.jpeg
    IMG_1651.jpeg
    35,9 KB · Görüntüleme: 5
Merhabalar birqz dolu dolu geçen gündü
13 Kasım menüm
Sabah
2 badem bir ceviz

Sabah 10 buçuk

2yk kıymalı patates,bir dilim ekmek, boca yeşil biber,3zeytin kk peynir ve bir kase yoğurtlu kabak

Ara kahve

Akşam 6 buçuk

3 lokma döner, bir kase k.lahana yogurtladim, bir bardak ayran,

Akşam kızım doğumgünü kutladk
Pasta tadımlık, pişmaniye tadımlık,baklava tadımlık, dubai çiko minnacık, çok çok az hepsinden, 4 badem,5fistik
Öğleden sonra 6 bin adım
LenaG LenaG @Cicekbocekkaktus @Boncuk2307
Kızının doğum günü kutlu olsun canım. Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin. 🤲
Afiyet olsun tadimliklar zarar vermesin sana da.🤲☺️💐

günaydınnnnn, 3 günlük detox sonucu -4 görmüşüm hayatımda verdiğim en hızlı kilo, kalıcı olduğunu sanmıyorum 68 falan çıkarım yarın büyük ihtimalle. ama beni motive tutması için bu kilodan ekleyelim listeye gshshs 94bassuk, 67 kg 🥲
spor su beslenme akşam toplu yazayım
Odemle yağ karışıktir sen öyle inan canım. Çok güzel bir eksi :KK9:

Aynenn canım benimde aklıma aşılar geliyor ve doktor lar 5 sene sonra bunların etkileri çıkacak demişlerdi

Ayy evet birde sizin bu sorumluluğunuz var hakkınızı helal edin Allah yardımcın olsun canım benim

Sağol canım evet sağlık olsun artık yapacak bir şey yok
Valla canım benim de aklıma başka şey gelmiyor. Mahvettiler bir nesli
Devletin ödemediği dediğin magnezyum olabilir 👍 takviye dediğim o. Şifa olsun.
Teşekkürler hocam.

İyi akşamlar

10:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve

15:30 500gr. az yağlı yoğurt ve içine 2avuç leblebi

17:30 10adet minik bağdat hurma, 1avuç dut kurusu

20:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve

Su 2.5 litre
LenaG LenaG @Boncuk2307
Kaptanım kaptanıım @Cicekbocekkaktus

Adım 21bin427 :21:
Adımın muhteşem :KK9: menü de güzel,afiyet olsun canım.

X