Aynenn canım benimde aklıma aşılar geliyor ve doktor lar 5 sene sonra bunların etkileri çıkacak demişlerdiValla canım aklıma aşılar geliyor. Benimde sağımda solum da herkes kalp kardiyoloji de
Ayy evet birde sizin bu sorumluluğunuz var hakkınızı helal edin Allah yardımcın olsun canım benimHahaha, ben okumadan geçemiyorum daamenü spor oluyor kaçırırım diye hepsini tek tek okuyorum gözlerim bu emoji gibi oluyor
Sağol canım evet sağlık olsun artık yapacak bir şey yokAfiyet olsun canım, menün güzel olmuş. Lokmayı yutmuşsun artık sağlık olsun.
Devletin ödemediği dediğin magnezyum olabilirValla canım aklıma aşılar geliyor. Benimde sağımda solum da herkes kalp kardiyoloji de.
Öyle canım ilk başta sağlık. Sonra sağlıklı bir şekilde kilo vermek
Onlarda yapıyormuş. Takviye derken hocam. İki tane ilaç verdi doktor. Magnezyum takviye herhalde devlet ödemiyor çünkü.
İnşallah canım. Teyzem yarın hallederiz dedi. Ondan haber bekliyorum. Bir ogretmen arkadaşın eşi dahiliyeci o da benden haber bekleyin dedi. Bakalım yarın haber çıkar inşallah.
Ya olanlar hep öyle diyor. İlaç dozu önemli diye. Bakalım inşallah doğru dozu bulacağız.
Günaydın canımGünayyyydınnnn
Afiyet olsun menün güzel ama kabızlık veya regl etkisi olabilirmi kiKızlar menüm
Sabah kolajenli kahve
Saat 09.30 1.5 haşlama yumurta 2 yaprak marul 5 6 yaprak maydanoz 1/3 salatalık 1 parça peynir 6 zeytin 1diljm ekmek
Saat 14.00 1 bardak ayran 1 hurma
Saat 19.00 1 tabak yumurtalı ıspanak 1 kepçe çorba 1 küçük kase yoğurt 1 dilim ekmek
Saat 20.00 maden suyu
Su 2litreLenaG @Sitare55
Hala tartıda +1kiloyum neyi yanlus yapıyorum bilmiyorum dün eşim pasta almış tadına bile bakmadım . karatay deneyeceğim
KankişimGünaydınlar hanımlar
Günaydın
Günaydın kankişim cikiyormuyuz yürüyüşeKankişim
Yazlık yörede evi olanların en büyük derdi bu elhancım. otel parası al hepsinden.
Çikalim bitanemGünaydın kankişim cikiyormuyuz yürüyüşe
günaydınnnnn, 3 günlük detox sonucu -4 görmüşüm hayatımda verdiğim en hızlı kilo, kalıcı olduğunu sanmıyorum 68 falan çıkarım yarın büyük ihtimalle. ama beni motive tutması için bu kilodan ekleyelim listeye gshshs 94bassuk, 67 kgHoşgeldin canımmaşallah ne güzel bir boy (Aman Allah ım didim ne ka güsel ) bir tartı fotosu rica ediyorum yarın sabah tarihli ve nickli olarak başlangıcın olsun. Günlük menü,su,spor hepsini düzenli yazarsan sevinirim hep birlikte kritik ederiz. 1 hafta tanırsın bizi hazırlık grubumuzda sonra istersen de takımlara girer keyifle kilo verme yarışına dahil olursun
Kızının doğum günü kutlu olsun canım. Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin.Merhabalar birqz dolu dolu geçen gündü
13 Kasım menüm
Sabah
2 badem bir ceviz
Sabah 10 buçuk
2yk kıymalı patates,bir dilim ekmek, boca yeşil biber,3zeytin kk peynir ve bir kase yoğurtlu kabak
Ara kahve
Akşam 6 buçuk
3 lokma döner, bir kase k.lahana yogurtladim, bir bardak ayran,
Akşam kızım doğumgünü kutladk
Pasta tadımlık, pişmaniye tadımlık,baklava tadımlık, dubai çiko minnacık, çok çok az hepsinden, 4 badem,5fistik
Öğleden sonra 6 bin adım
LenaG @Cicekbocekkaktus @Boncuk2307
Odemle yağ karışıktir sen öyle inan canım. Çok güzel bir eksigünaydınnnnn, 3 günlük detox sonucu -4 görmüşüm hayatımda verdiğim en hızlı kilo, kalıcı olduğunu sanmıyorum 68 falan çıkarım yarın büyük ihtimalle. ama beni motive tutması için bu kilodan ekleyelim listeye gshshs 94bassuk, 67 kg
spor su beslenme akşam toplu yazayım
Afiyet olsun canım ilk gün güzel bir başlangıçSelamlar ben de yazayim ilk günlü menümü ,
Sabah 11.20
Bi elma
Bitki cayi
Ögle 13.00
Bi tt ekmekcik arasi monzeralle ,domates , yesillik
16.45
Bi kase tavuklu sehriye corbasi
Bi karniyarik
Salata
Su 1litre
Adim 6000
LenaG
Valla canım benim de aklıma başka şey gelmiyor. Mahvettiler bir nesliAynenn canım benimde aklıma aşılar geliyor ve doktor lar 5 sene sonra bunların etkileri çıkacak demişlerdi
Ayy evet birde sizin bu sorumluluğunuz var hakkınızı helal edin Allah yardımcın olsun canım benim
Sağol canım evet sağlık olsun artık yapacak bir şey yok
Teşekkürler hocam.Devletin ödemediği dediğin magnezyum olabilirtakviye dediğim o. Şifa olsun.
Adımın muhteşemİyi akşamlar
10:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve
15:30 500gr. az yağlı yoğurt ve içine 2avuç leblebi
17:30 10adet minik bağdat hurma, 1avuç dut kurusu
20:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve
Su 2.5 litre
LenaG @Boncuk2307
Kaptanım kaptanıım @Cicekbocekkaktus
Adım 21bin427
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahGünaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Başiniz sağ olsun. Allah rahmet eylesin.Günaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında