İnşallah canım dediğin gibidir inanki sabah oturdum ağladım. Eşim çok takıyorsun diye gitmiyor diyor. Ona kalsa bu halin iyi uğraşma diyor ama sağlık için vermek lazım. Daha önce ben 105kg dan 63kg ya indim takır takır gidiyordu ama şimdi gitmiyor. Yaş faktörünü eklili muhtemelen. Birde çorba ve süt ürünlerini tamamen kesince güzel kilo veriyorum ama ozamanda kan değerleri düşüyor. Bazen diyorum tüp midemi olsam ama eşim kesinlikle izin vermiyor
Ben gideli beş ay oldu ilaçlarımın da hepsi bitti tekrar kontrol şart. Sor bakalım belki diğerlerine bakarlar d vitamini zaten alınır kendin de alırsın.
Sakın haa, o kadar kilolu değilsin ki 110 kilo gibi rakamlarda yapıyorlar ve asla tavsiye etmem. Hele ki benim annem mide ameliyatı geçirdikten sonraa. Annemin midesi büyümüştü ülser vardı kanamalı. Bağırsağın mideye bağlanan kısmı tıkalıydı. Ameliyat şarttı. O tıkalı kısmı kesip aldılar. Midenin de 3 de 1 ini aldılar. Aynı tüp mide ameliyatı oldu 60 kilo kadın. Ameliyat kolay kapalı yapıyorlar zaten ama sonrası çook fena. Fotoğrafını eklemiştim önceden. 1 hafta yoğun bakımda kaldı burnundan hortumla mamayla beslendi 4 gün. Burnunda bir hortum midesindeki kanı boşaltan başka bir hortum, sonda takılıyor zatn. Uzattım biraz ama onu öyle gördükten sonra asla kimsenin olmasını istemem. Sen bizlerle birlikte güzel kilolar vereceksin ben inanıyorum kimler kimler ne kilolar verdi. Biz yanındayız
Bende hic tavsiye etmiyorum
2 ablam oldu
2ay agrisini cektiler
Bitanesi 1 2 sene sonra verdigi kilonun yarisindan fazlasini geri aldi bile
Digeride koruma yapmadigi surece oda almaya basladi
Ahaha ben de öyle yapıyorum zaten ablacım 35 geç olsun güç olmasın güç olacaksa hiç olmasınKız büyür, baht büyür derdi annemMuhteşem kişiligine yakışır iyi huylu kibar bir bey seni veya sen onu bulmadan evlenme kuzu
Aman dikkat et kuzu kendine az az sağlam ilerleyelim ki geri gelmesin kilocuklar göbeciklerCanım hafif tempo yürüyüş dışında spor yasak bana. Omiriligimde yama var . Haklısın biraz sabır illa gidecek . Yavaş olsun kalıcı olsun.
İnanıyorum aşko yarın bu hataya düşmeyeceksinKola konusunda haklisin diyeti zerosu fark etmiyor başlayınca devami geliyor. Muavinden kahve istedim ,sicak icecek yoktu sanki kola fanta icetea icinden birini secmek zorundaymış gibi sevdigim kolayi seçtim ve bardagi elime alinca da ne gerek vardı diye kendime kızdım
Yarin yine ayni firmayla donuyorum ,ayni tuzaga düşmicem
Ayyy sev beni ben de seviyom seniiiiHahaha tribini severim senin etiketlerim kuzum aaa elime mi yapoşacak
Arada öyle sesler olur yaRobotun öğütme aparatı canım çalıştırınca matkap çalışıyor gibi oluyorBen Lavazza aldım bu sefer sevmedim Jacobs tercihim
Cogu reklamdir benceNe bileyim canım ya intg falan hep başarı hikayesi ile doldu . Öyle anlatıyorlar sanki diş çektirmişler. İnsan özeniyor.
Hayırlı olsunSelamlar bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek geliyordoktor söylememiş tam süpriz oldu kız gibi denmişti ilk başta profilide yazdım.Sağlıcakla dünyaya gelsin yeter ki ..
Çok teşekkğrler sağolunHayırlı olsun
milyonerrrrr hepimizin hayaliiiiiiAhahaha arkidişimiz gelse de bi aydınlatsa bizi
Ahaha muhteşem kişiliğime layık bir bey çıkmadı karşıma abla
gelecekten mesaj canoinşallah yakın gelecektir
Kğsürü de var
Sayfa okumak spora sayılsın baaane ya göz kaslarımız çalışıyor sonuçtaLenaG Boncuk2307
Afiyet şifa olsun kaptanceeeğzim
kız tam bir hafta mı geciksin pazar sabah olsun olma mı
Senin kırılan minnoş kalbinden öperim
Kola ne gııııı diyette olmasan da içme aşko valla çok zararlı ya ben 8 yıldır içmiyorum çok şükür sen de içme çiçeğim
Aayyyy Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin abla
Helal kız sanaoğluşunun da minnoş merhametli kalbinden öpüyorum
offf tereyağında kavurup yemek sus beee karnım acıktııErişte pilavı mı canın cekti yoksam şöyle bol tereyağlı nam namm az kızartıp pilav gibi pişirip. üzerine cevşz taneleri falan ahey aheeyyy
Şifa olsunDiyettesin diye mutlu olmazsın sanıyorlar
Göz hakkınızı helal edin
yulaflı tostumsu omlet
Eki Görüntüle 3503367
Eki Görüntüle 3503368
Jou @Efenin_Annesi Boncuk2307 @FitVenus Elhan @Tutku44 @yosunlupapatya gezegenfeza
Ben de ayni dertten muzdaribim , baka baka ögrenecegiz burdan.Ay hadi bakalımmenülerinizden kendime bi haftaya bişiler çıkaruyım en büyük derdim canım hiç yrmek yapmak istemiyor yapacak şey bulamıyorum
Teşekkürler :)Afiyet olsun az ve öz olmuş
Günaydın canım
Günaydın ceeee
2022' de jübile mi yaptım kaptanım. Emekli edebiyat öğretmeniyim. Zariflik tanımın senin öyle görmenAaa sen de mi Edebiyat ablacım ne sevindim zariflik tesasüf değil demek ki
Benim seni takımda görmwk istemwm ise güzel bir tevafuk
Kız 93 de ne var bir yerde takır takır gidecek yeter ki sen pes etme beraber önce 80 ler sonra 70 ler ligini kutlayacazstres bile etkiliyor no panic no gain
Hahaha tribini severim senin etiketlerim kuzum aaa elime mi yapoşacak
Leblebi ayran mi denesenTeşekkürler :)
Dünü rahatlatmaya çalıştım
“İki gün sonra reglim
Şu an inanılmaz acıktım ne yapmalıyım
Ara öğün armutla 2 adet ceviz yedim yeter aslında ama yetmedi
Mayomu bulamıyorum benim için de bici bici yap kaptanım.Hiit kardıyodan bildiriyorum su çok güzel gelsenize
Tarçınlı süt iyi gelebilirTeşekkürler :)
Dünü rahatlatmaya çalıştım
“İki gün sonra reglim
Şu an inanılmaz acıktım ne yapmalıyım
Ara öğün armutla 2 adet ceviz yedim yeter aslında ama yetmedi
Bazen deme ...tüp mide ameliyatı bütün sistemini alt üst eder. Yaş faktörü etkili olsaydı menopoza girmiş 55 yaşındaki bir kadın kilo veremezdi. Kim diye sorma bakİnşallah canım dediğin gibidir inanki sabah oturdum ağladım. Eşim çok takıyorsun diye gitmiyor diyor. Ona kalsa bu halin iyi uğraşma diyor ama sağlık için vermek lazım. Daha önce ben 105kg dan 63kg ya indim takır takır gidiyordu ama şimdi gitmiyor. Yaş faktörünü eklili muhtemelen. Birde çorba ve süt ürünlerini tamamen kesince güzel kilo veriyorum ama ozamanda kan değerleri düşüyor. Bazen diyorum tüp midemi olsam ama eşim kesinlikle izin vermiyor