Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bende hic tavsiye etmiyorum
2 ablam oldu
2ay agrisini cektiler
Bitanesi 1 2 sene sonra verdigi kilonun yarisindan fazlasini geri aldi bile
Digeride koruma yapmadigi surece oda almaya basladi

Ah canim Rabbım anneciğim sağlık şifa versin . Ameliyatın her türlüsü zor . Rabbım beterinden korusun. Sağol bitanem

Bende hic tavsiye etmiyorum
2 ablam oldu
2ay agrisini cektiler
Bitanesi 1 2 sene sonra verdigi kilonun yarisindan fazlasini geri aldi bile
Digeride koruma yapmadigi surece oda almaya basladi

Ne bileyim canım ya intg falan hep başarı hikayesi ile doldu . Öyle anlatıyorlar sanki diş çektirmişler. İnsan özeniyor.

Kız büyür, baht büyür derdi annem Muhteşem kişiligine yakışır iyi huylu kibar bir bey seni veya sen onu bulmadan evlenme kuzu
Ahaha ben de öyle yapıyorum zaten ablacım 35 geç olsun güç olmasın güç olacaksa hiç olmasın
Canım hafif tempo yürüyüş dışında spor yasak bana. Omiriligimde yama var . Haklısın biraz sabır illa gidecek . Yavaş olsun kalıcı olsun.
Aman dikkat et kuzu kendine az az sağlam ilerleyelim ki geri gelmesin kilocuklar göbecikler
İnanıyorum aşko yarın bu hataya düşmeyeceksin
Hahaha tribini severim senin etiketlerim kuzum aaa elime mi yapoşacak
Ayyy sev beni ben de seviyom seniiii
Robotun öğütme aparatı canım çalıştırınca matkap çalışıyor gibi oluyor Ben Lavazza aldım bu sefer sevmedim Jacobs tercihim
Arada öyle sesler olur ya afiyet şifa olsun kaptaniçemmm

milyonerrrrr hepimizin hayaliiiiii

2022' de jübile mi yaptım kaptanım. Emekli edebiyat öğretmeniyim. Zariflik tanımın senin öyle görmen teşekkür ederim. Burası daha önceleri de öğretmenler odası gibiydi her branştan neredeyse hocalarımız vardı mesajlardan anladığım kadariyla şimdi de öyle. Şu cikarim çıkıyor öğretmen hanımlar sikintisini yemeklerden çıkarmış.

Bazen deme ...tüp mide ameliyatı bütün sistemini alt üst eder. Yaş faktörü etkili olsaydı menopoza girmiş 55 yaşındaki bir kadın kilo veremezdi. Kim diye sorma bak

Kizlarrrrrr hayırlı mutlu akşamlar
Napiyorsunuz bakalım
Benim iftara 40 dk var hemen şuraya linkini bıraktığım egzersizimi yapacağım iftar öncesi
Sonra nasip olursa orucumu açacağım bir postada akşam.9 9 buçuk gibi yapacağım spordan odun vermek olmaz ama belimi çok zorlamayan bir video olacak

selamlar, günün z raporu:
Kahvaltı: lor peyniri+yulaf+yumurta lavaş içine kahvaltılık sos ve 2 küçük parça dil peyniri ile roka domates, salatalık, bal kabağı çorbası (8:00)
Öğlen: bal kabağı çorbası, zeytinyağlı taze fasulye (13:00)
ara öğün: armut ve 4 tane ufak yeşil çaylı&çikolatalı kitkat(adeti 63 kaloriydi, fotoya bakabilirsiniz ) (15:00)
akşam: 1 dilim hamburger ekmeği içine hamburger köftesi, köz patlıcan+ayran+salata (19:30) daha yemedim eve gidince yazamam diye işten çıkmadan bildiriyorum

spor: 15 dk yürüyüş
LenaG Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…