Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kaptanım kahve acı gelince üç hurma yiyordum dörde çıktı. Meyveyi de aç olduğum için değil çok sevdiğim için şeyediyorum ama dikkat ederim daha da

Dr bana 1 kilo daha yağdan versen sıkıntı yağa da ihtiyaç var dedi de bakalım. Kan sonuçlarımı bekliyorum. İnsülin direncim istenilen seviyeye gelene kadar devam ederim. Ve bacaklarım incelene kadar
Canım ne dicek sana elif hoca mi dedi bu insülin direncini?ben bu insülin direnci ne demek hiç bilmiyorum ama uzun süre acliklarda ortaya çıkıyormuş korkmuyor değilim çünkü banada çağlar bey çok aç kalıyor olmalisinki kilo vermeye devam ediyorsun dedi onun üstüne sabahlaruda yemeye başladım ama bu direnç ne oluyor onu anlamadım anlayan var ise anlatırsa sevinirim

Kız 11 kilo yağ ne allasen bu 50 "kilolar kapatılsın yav banane

Afiyet olsun canım, menün güzel fakat suyun çok az olmuş.
İki gündür buralar gelebekten geçilmiyor maşallah, afiyetler olsun. Cumartesi sabahtan teşrif eder kendileri.
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş. Lokmayı yutmuşsun artık sağlık olsun.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Aman Allah'ım lokmalara zam gelmiş, ikiydi üç oldu
Neden yemek yok, adımlar muhteşem. Bir de o yoğurt 500 gr. değildir dimi, eğer öyleyse hiç mi şişkinlik yapmadı.
Sabah kahvaltım
Çorba

Ara bitki çayı

Öğlen
Çorba
Ciger
Salata

Aksam
Haşlanmış tavuk
2 dilim tam buğday ekmeği
Yoğurt

Spor
30 dk leslie spor
LenaG Boncuk2307
Afiyet olsun canım.
Afiyetler olsun canım, meyveler miktar olarak biraz fazla geldi bana.
Afiyet olsun canım, umarım kabak tatlısının miktarı tadımlıktır, adımların çok güzel.

Duydummm

Sanki biz yazıyoz her şeyi hemen de savunma modu

Canım menünde sporun da harika bak bi daha diyorum HA-Rİ- KA @Denp @dolar milyoneri
Bu menüyü aşırı aşırı beğendim spora da bittim
İnşallah devamı gelir canım. Yarın arkadass davetliyiz bakalım akşami en hafif nasıl atlatirim
Harika, hemen kaydediyorum.

Maşallah yine mükemmel menü, şaşırtmadın siboşum

Göğüs but falan ye gözümüze batmaz herhal o zaman var ki yiyom desene sen de
Ama vücudum benni şaşırtıyor.

Ben bacaklarım hiç incelmez şu geriye doğrı olan brezilyan totom hiç inmez sanıyordum öyle de güzel iniyormuş ki senin de gider merak etme ama spor şart
Evet biliyorum cidden spor yani diyetisyen de aynısını söyledi. Ben bacağım kalın diyince. Kas oranın iyi madem ki incelmek istiyorsun spor yap dedi. O kadar alışkanlığım yok ki spora
Yok canım endokrin dr’u insülin direncim ve pcosum çıkınca kilo ver dedi. Bana da dank etti vermem gerekiyor diye. İnsülin direnci kilodan oluyor bazen de genetik. Benim babam da şeker hastalığı olunca risk taşıyordum. Belirtileri sık sık yeme isteği, kilo verememe falan. Uzun süreli açlıkla alakalı değil ferah tut gönlünü
Kız 11 kilo yağ ne allasen bu 50 "kilolar kapatılsın yav banane
Ya bana niye şeyaptın şimdi. Ortadayım ben 11 kilo yağ bacak popo ve memede ama. Roberto carlos gibi bacaklar. Eskiden popo kim kardashianla yarışıyordu indi şükür.

Tam yazdığım gibi 500gr.
Geçen ayda bu şekilde 3gün yaptım başarılı olmuştu ama 3 haftadır kilo vermem duraksadı önümüzdeki haftalarda bakalım neler olucak

Kaydet am pzrtesi başlicam inşallah böyle olursa devamlı gider doktorlar sırada bekliyo zyıflamam için

5milini yaptın mı

Açıklama için teşekkür ederim canım, ben gün içinde hangi ürünlerin birbiriyle yenebileceği ve miktarlarının ne olması gerektiği hakkında yeterli bilgiye sahip değilim maalesef. Kendi iç görümle kör topal bir şeyler yapıyorum. O yüzden bazen yorumlama kısmında emin olamıyorum. En azından bundan sonra bu bilgiyle değerlendiririm.

Merhabalar birqz dolu dolu geçen gündü
13 Kasım menüm
Sabah
2 badem bir ceviz

Sabah 10 buçuk

2yk kıymalı patates,bir dilim ekmek, boca yeşil biber,3zeytin kk peynir ve bir kase yoğurtlu kabak

Ara kahve

Akşam 6 buçuk

3 lokma döner, bir kase k.lahana yogurtladim, bir bardak ayran,

Akşam kızım doğumgünü kutladk
Pasta tadımlık, pişmaniye tadımlık,baklava tadımlık, dubai çiko minnacık, çok çok az hepsinden, 4 badem,5fistik
Öğleden sonra 6 bin adım
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

Tam yazdığım gibi 500gr.
Geçen ayda bu şekilde 3gün yaptım başarılı olmuştu ama 3 haftadır kilo vermem duraksadı önümüzdeki haftalarda bakalım neler olucak
Anladım canım, inşallah vücut şaşırıp tekrar vermeye devam eder. Ben de öyle durumlarda kabak detoksu yapıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…