Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hoş geldin bitanem

Merhabaa listeye beni de alır mısınız ama pazartesi başlicam misafirlerimiz var da
Hoşgeldin canım. İlk sayfadaki formu rica etsem doldurur musun
P.tesi sabahı tarihli ve nickli bir tartı fotosu da atarsan başlangıç alırız ve tamamdııırr.
1 hafta hazırlık grubumuzda sen de bizi tanırsım ardından istersen takımlara girersin
Bozmuyormuş canım
Kızlar diyetle ilgili değil de bir şey sorcam. Sayfada böyle tek konu altında sohbet şeysi var mı hani günaydın napıyon gibi yazdığımız
Genelden devam canım

afiyet olsun ee yemek nerdee
Adımlar süper ayaklarına sağlık
Hoşgeldin tekrar canım bir tartı fotosuyla devam devamm

Afiyet olsun omlet sebzeli diye sanırım yenmedi ama yeşillik eklense menüye çok güzel olacakmış sporlar süper
Günayyyydınnnn
Günaydınn canım
Günaydınlar hanımlar
Günaydııınn
Günaydın
Başlangıcın hayırlı olsun
Günaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Günaydın canım Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Günaydın çiçek hatunlar
Günaydın canım

13.11.2024 Çarşamba
Sabah: Peynir, zeytin,2haşlanmış yumurta,1dilim ekmek
Ara:1 fincan Sade Türk kahvesi,2ceviz
Akşam:fırında tavuk, patates
3000 adım
LenaG , Sitare55
Menüier gayet güzelmiş canım su miltarı da iyiyse korksun kilolar bizden
Menün suyun harika canım bol eksi olsun
Normalde herkes birbirinin menüsünü yorumlamalı
Benim sütten ağzım yanınca yoğurdu dondurucuya koyup yiyorum, yani
Niye yandı ağzın desene biyol
Bizim de perşembe, yani bugün var
Bisürü hamurişi var, ben ne yiyeceğim
Kaçta fezam
Ahaha kabak mantı bebeğim rahatla gözüm dönmediyse, kendimi kaybetmediysem böyle planlı zalımlık yapmam korkma
Ohhhh çok şükür canımsın
Afiyet olsun canım. Sen düzeninden şaşma illaki gidecek regl etkiler uykusuzluk etkiler sen devam et temiz menülere

Aynen devam canım zaten midem küçülmüş istesemde bir noktadan sonra midem almıyor. Eskisi gibi dolu dolu tabak asla yiyemiyorum. Bu çok iyi ama tartıda niye gitmiyor insan üzülüyor. 6ay sürem dolunca tekrar kan baktıracağim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…