Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İnşallah canım dediğin gibidir inanki sabah oturdum ağladım 😔. Eşim çok takıyorsun diye gitmiyor diyor. Ona kalsa bu halin iyi uğraşma diyor ama sağlık için vermek lazım. Daha önce ben 105kg dan 63kg ya indim takır takır gidiyordu ama şimdi gitmiyor. Yaş faktörünü eklili muhtemelen. Birde çorba ve süt ürünlerini tamamen kesince güzel kilo veriyorum ama ozamanda kan değerleri düşüyor. Bazen diyorum tüp midemi olsam ama eşim kesinlikle izin vermiyor

Bende hic tavsiye etmiyorum
2 ablam oldu
2ay agrisini cektiler
Bitanesi 1 2 sene sonra verdigi kilonun yarisindan fazlasini geri aldi bile
Digeride koruma yapmadigi surece oda almaya basladi

Ben gideli beş ay oldu ilaçlarımın da hepsi bitti tekrar kontrol şart. Sor bakalım belki diğerlerine bakarlar d vitamini zaten alınır kendin de alırsın.

Sakın haa, o kadar kilolu değilsin ki 110 kilo gibi rakamlarda yapıyorlar ve asla tavsiye etmem. Hele ki benim annem mide ameliyatı geçirdikten sonraa. Annemin midesi büyümüştü ülser vardı kanamalı. Bağırsağın mideye bağlanan kısmı tıkalıydı. Ameliyat şarttı. O tıkalı kısmı kesip aldılar. Midenin de 3 de 1 ini aldılar. Aynı tüp mide ameliyatı oldu 60 kilo kadın. Ameliyat kolay kapalı yapıyorlar zaten ama sonrası çook fena. Fotoğrafını eklemiştim önceden. 1 hafta yoğun bakımda kaldı burnundan hortumla mamayla beslendi 4 gün. Burnunda bir hortum midesindeki kanı boşaltan başka bir hortum, sonda takılıyor zatn. Uzattım biraz ama onu öyle gördükten sonra asla kimsenin olmasını istemem. Sen bizlerle birlikte güzel kilolar vereceksin ben inanıyorum kimler kimler ne kilolar verdi. Biz yanındayız :KK19:

Ah canim Rabbım anneciğim sağlık şifa versin . Ameliyatın her türlüsü zor . Rabbım beterinden korusun. Sağol bitanem 💞

Bende hic tavsiye etmiyorum
2 ablam oldu
2ay agrisini cektiler
Bitanesi 1 2 sene sonra verdigi kilonun yarisindan fazlasini geri aldi bile
Digeride koruma yapmadigi surece oda almaya basladi

Ne bileyim canım ya intg falan hep başarı hikayesi ile doldu . Öyle anlatıyorlar sanki diş çektirmişler. İnsan özeniyor.

Kız büyür, baht büyür derdi annem:dua: Muhteşem kişiligine yakışır iyi huylu kibar bir bey seni veya sen onu bulmadan evlenme kuzu :KK5::KK68:
Ahaha ben de öyle yapıyorum zaten ablacım 35 geç olsun güç olmasın güç olacaksa hiç olmasın❤️
Canım hafif tempo yürüyüş dışında spor yasak bana. Omiriligimde yama var . Haklısın biraz sabır illa gidecek . Yavaş olsun kalıcı olsun. 💞💞💞💞💞
Aman dikkat et kuzu kendine az az sağlam ilerleyelim ki geri gelmesin kilocuklar göbecikler ❤️
Kola konusunda haklisin diyeti zerosu fark etmiyor başlayınca devami geliyor. Muavinden kahve istedim ,sicak icecek yoktu sanki kola fanta icetea icinden birini secmek zorundaymış gibi sevdigim kolayi seçtim ve bardagi elime alinca da ne gerek vardı diye kendime kızdım:KK43:
Yarin yine ayni firmayla donuyorum ,ayni tuzaga düşmicem:KK12:
İnanıyorum aşko yarın bu hataya düşmeyeceksin ❤️
Hahaha tribini severim senin etiketlerim kuzum aaa elime mi yapoşacak 🥰🤗❤️😘
Ayyy sev beni ben de seviyom seniiii❤️
Robotun öğütme aparatı canım çalıştırınca matkap çalışıyor gibi oluyor 🤭 Ben Lavazza aldım bu sefer sevmedim Jacobs tercihim 😘
Arada öyle sesler olur ya 🤣 afiyet şifa olsun kaptaniçemmm❤️

Ahahaha arkidişimiz gelse de bi aydınlatsa bizi🤣

Ahaha muhteşem kişiliğime layık bir bey çıkmadı karşıma abla🤣🤣

gelecekten mesaj cano🌸 inşallah yakın gelecektir 🤣🤣

Kğsürü de var 🫠

Sayfa okumak spora sayılsın baaane ya göz kaslarımız çalışıyor sonuçta🤣 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Afiyet şifa olsun kaptanceeeğzim❤️

kız tam bir hafta mı geciksin pazar sabah olsun olma mı🤣

Senin kırılan minnoş kalbinden öperim 😘🤗

Kola ne gııııı diyette olmasan da içme aşko valla çok zararlı ya ben 8 yıldır içmiyorum çok şükür sen de içme çiçeğim 🌺

Aayyyy Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin abla 💙

Helal kız sana 🧿 oğluşunun da minnoş merhametli kalbinden öpüyorum 😘💙
milyonerrrrr hepimizin hayaliiiiii😃

Aaa sen de mi Edebiyat ablacım ne sevindim zariflik tesasüf değil demek ki 🌸
Benim seni takımda görmwk istemwm ise güzel bir tevafuk 🥰

Kız 93 de ne var bir yerde takır takır gidecek yeter ki sen pes etme beraber önce 80 ler sonra 70 ler ligini kutlayacaz 🥳 stres bile etkiliyor no panic no gain :KK60:

Hahaha tribini severim senin etiketlerim kuzum aaa elime mi yapoşacak 🥰🤗❤️😘
2022' de jübile mi yaptım kaptanım. Emekli edebiyat öğretmeniyim. Zariflik tanımın senin öyle görmen ☺️ teşekkür ederim. Burası daha önceleri de öğretmenler odası gibiydi her branştan neredeyse hocalarımız vardı mesajlardan anladığım kadariyla şimdi de öyle. Şu cikarim çıkıyor öğretmen hanımlar sikintisini yemeklerden çıkarmış. :confused:

İnşallah canım dediğin gibidir inanki sabah oturdum ağladım 😔. Eşim çok takıyorsun diye gitmiyor diyor. Ona kalsa bu halin iyi uğraşma diyor ama sağlık için vermek lazım. Daha önce ben 105kg dan 63kg ya indim takır takır gidiyordu ama şimdi gitmiyor. Yaş faktörünü eklili muhtemelen. Birde çorba ve süt ürünlerini tamamen kesince güzel kilo veriyorum ama ozamanda kan değerleri düşüyor. Bazen diyorum tüp midemi olsam ama eşim kesinlikle izin vermiyor
Bazen deme ...tüp mide ameliyatı bütün sistemini alt üst eder. Yaş faktörü etkili olsaydı menopoza girmiş 55 yaşındaki bir kadın kilo veremezdi. Kim diye sorma bak :cool:

Kizlarrrrrr hayırlı mutlu akşamlar
Napiyorsunuz bakalım
Benim iftara 40 dk var hemen şuraya linkini bıraktığım egzersizimi yapacağım iftar öncesi
Sonra nasip olursa orucumu açacağım bir postada akşam.9 9 buçuk gibi yapacağım spordan odun vermek olmaz ama belimi çok zorlamayan bir video olacak

selamlar, günün z raporu:
Kahvaltı: lor peyniri+yulaf+yumurta lavaş içine kahvaltılık sos ve 2 küçük parça dil peyniri ile roka domates, salatalık, bal kabağı çorbası (8:00)
Öğlen: bal kabağı çorbası, zeytinyağlı taze fasulye (13:00)
ara öğün: armut ve 4 tane ufak yeşil çaylı&çikolatalı kitkat(adeti 63 kaloriydi, fotoya bakabilirsiniz 🥹) (15:00)
akşam: 1 dilim hamburger ekmeği içine hamburger köftesi, köz patlıcan+ayran+salata (19:30) daha yemedim eve gidince yazamam diye işten çıkmadan bildiriyorum :KK70::KK70:

spor: 15 dk yürüyüş
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

X