Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Şimdi canım doktorun söylediğini aktarayım günde 3 adet meyve hakkım var benim
1 meyve yerine 3 kuru meyve yiyebiliyorsun normalde 9 adet kuru meyve hakkım var ben bunu genelde 5 6 da bırakıyorum ve her defasında ya süt ya kefir yada yoğurt ekliyorum kan şekeri icin
Aa ben 1 meyve diye biliyordum. Ee süpermişş :KK49::KK54: çok sağol canım öğrenmiş oldum ben de
Ben unuttum işte yine menümü yazmayı😂
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma
Kahvaltı 13.00
1,5 dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, labne, 2 salatalık, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
1 armut
Ara Öğün 17.00
1 elma
Saat 18.00 civarı
Karahindibalı kahve, 4 hurma
Akşam yemeği 19.30
1 kase domates çorbası, brokoli salatası (zeytinyağlı ekşili sarımsaklı)
2 lt su, 2 saat derin temizlik
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Canım bana da sadece hurma fazla geldi. O da meyve de olduğu için. Yoksa güzel menü afiyet olsunn❤️🥰
Evet ablam ya lgs çocuğu hemen dağıldı hastalık rehavet gevseme... Sadece karnım ağrıyor diyo biraz da ishali var omun dışında iyi şükür 🙏
Geçmiş olsunn 🙏🏻🙏🏻

En son yazılan menüleri de alıntı yapmıştım ama niyeyse çıkmadılar. Tekrar geri dönemem ki ben :bicak:

Bu arada sadece kaptanlar ya da belli kişiler mi yorum yapıyor, yoksa hepimiz yapmalı mıyız. Ben açıkçası çok anlamıyorum ama kendimce bir şeyler yazmaya çalışıyorum.

En son yazılan menüleri de alıntı yapmıştım ama niyeyse çıkmadılar. Tekrar geri dönemem ki ben :bicak:

Bu arada sadece kaptanlar ya da belli kişiler mi yorum yapıyor, yoksa hepimiz yapmalı mıyız. Ben açıkçası çok anlamıyorum ama kendimce bir şeyler yazmaya çalışıyorum.
Kaptanlar yapıyor canım ama kaptan olmasanda yapabiliyorsun vaktin varsa. Bazen özellikle görmesini istediğin kişiyi etiketliyorsun mesela yorumlasın dşye falan filan.. ❤️

Cuma günü öğlen komşum mevlid yapacakmış zaten kalabalık olur muhtemelen. Burada mevlidlerde pide veya keşkek yanına tavuklu pilav helva veya başka tatlı oluyor. Hepsi karbonhidrat. Kahvaltımı sağlam yapıp tok giderim hesabım bu yönde 🙏

Cuma günü öğlen komşum mevlid yapacakmış zaten kalabalık olur muhtemelen. Burada mevlidlerde pide veya keşkek yanına tavuklu pilav helva veya başka tatlı oluyor. Hepsi karbonhidrat. Kahvaltımı sağlam yapıp tok giderim hesabım bu yönde 🙏
Kaptanım yiyebilirsin ya ayıp olur şimdi komşuya 😂 Menü de süpermiş 🫠cuma günü yenen yemekler tartıya yansımıyormuş di mi Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Kaptanım yiyebilirsin ya ayıp olur şimdi komşuya 😂 Menü de süpermiş 🫠cuma günü yenen yemekler tartıya yansımıyormuş di mi Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Cumartesi yapsa yerdim valla kızımı götürecem tek tabak alacam beniö tabağı kızıma yedirecem 🤣 hele hele nasılda planlar yapıyor 😒

Ayy konuştukça sinir oldum zaten yüzünü göresi gözüm yok şu an 😂😂

O misafire belin ağrıması normal 😂afiyet olsun

Yenmiş yine activia mix 😂😂 afiyet olsun kuşum, güzel olmuş

Bana da öyle geliyor amma, öyle olması işimize geliyor galiba 😂

Aman tanrım didim brokoli tostu nasıl ettin gı😂afiyet olsun güzel görünüyor

Sen harika bir detaysın kaptanım 🥰 1500 den fazla atlayamadım diye üzülüyor musun sen 🥴 delilik parayla mı 😂

Mükoo 👌👌 muntazam, harika, başka benzer bütün kelimeler. Afiyet olsun ❤️

Sen korumadasın biz sana karışmıyohk, afiyet olsun papatyam 🌸

Bugün bir tık az geldi gözüme ablacım, sen doyduysan önemi yok 🥰 adım sayısı 👌

Hoşgeldin aramızaa, kaydedeyim mi şimdi ben seni listeye yoksa hafta sonuna kadar bekleyecek misin 🥰

Çok güzel menü olmuş afiyet olsun mor ablacım 💜😂

Afiyet olsun demekten başka elimizden bişey gelmez boza ablam ❤️ lütfen toparlan 🙏

Ara Öğün falan olmadığı için sabahki patatesler ve çikolata çok gelmedi, afiyet olsun çiçeğim 🌸

Güzel olmuş afiyet olsun ablacım 🥰

Hahaha Elhan ablam ya 😂

Gayet güzel ilk menün tekrar hoşgeldinnn 🥰

Hahaha, ben okumadan geçemiyorum daa 😂😂😂 menü spor oluyor kaçırırım diye hepsini tek tek okuyorum gözlerim bu emoji gibi oluyor :confused: :confused:

Hahaha fitili ateşledim gerisi geldi 😂😂

Aynı durumdayım balllı lokmaa, afiyet olsun bitmedi kelebeğin kuşun 😂😂

Aaaa estağfurullah gudubet ney, sen premsessin 🥰

Bu lokmalar nerden çıkıyor yahu, bi benim çevremde kimse yapmıyor kendim mi yapsam canımı çektirdiniz😂😂afiyet olsun ablacım lokmaya rağmen çok gelmedi bana ❤️

Afiyet süt olsun mavişli yeşilli gözlüm 😂🙏

Ama nedeeen ben anca girdim sen gittin 😔

Kız senin klavyeye ne oldu yine 😂😂

Kııız ablaaa, hiçbir şey yememişsin yaa 😯😯

Hahaha 😂 😂 senin aklına neler geliyor böyle 😂😂

Güzel görünüyor lale ablam, yarın paylaşırken miktar da belirtirsen tadından yenmez, afiyet eksi olsun ❤️

Sitare55 Sitare55 kaptanım neden üzüyorsun minnoşumu 🫶🫶

Hal hatır soruyoruz birbirimize, ortaya soruyoruz derdi sıkıntısı mutluluğu kim ne yazmak istiyorsa paylaşıyor destek oluyoruz ❤️

İki günde çok az olmuş sanki ama sen iyiysen sorun yok afiyet olsun yasemin ablam🫶

Sana özelden atam mı listeyi kaptanım 🥰

Akşam bir tık kaçmış tatlı olmayaymış mükemmel olurmuş. Afiyet olsun ❤️

Değişikliği yaptım ablam 🥰

Kendisi uçacak kas yapmazsa😂😂

Ben de onu söyleyecektim parça parça yazınca zor oluyor toplu yazsana papatyam diyecedim 🥴😂

Hoşgeldiiiniz ❤️tekrar aramıza katıldıysanız kaydedeyim 🫶

Çok güzel olmuş hatta az bile olmuş afiyet olsun çiçeğim 🌸
Çiçeğimmm profilini değiştirmişsin maşallah ne kadar güzelsin❣️

Ahahahah aynen alacağı olsun ama kilo almasın kız bana okadar onerileride bulunuyor saolsun varolsun sayesinde değişik değişik sporlar yapmaya başladım hahahaha Denp Denp :KK60:

Yaa hahaha savuncam tabii ama senide savunurum sonuna kadarrr bacıların kralisin beee pisst bak ne dicemm sana seni varya ben cokk :KK60::KK60::KK60::KK60:
🫣🫣🫣🫣🫣
Aa ben 1 meyve diye biliyordum. Ee süpermişş :KK49::KK54: çok sağol canım öğrenmiş oldum ben de

Canım bana da sadece hurma fazla geldi. O da meyve de olduğu için. Yoksa güzel menü afiyet olsunn❤️🥰

Geçmiş olsunn 🙏🏻🙏🏻
Canım ben if sistemi yapıyordum bu şekilde verdi bana ama kişiye kiloya göre degisiyorsa bilemiyorum

Afiyet olsun canım gayet iyi bir menü. Ben sadece diyette ne kadar hurma yenebilir ondan emin değilim. Bir sınırlama var mı bununla ilgili, biliyorsan beni de aydınlatırsan sevinirim canım.

Afiyet olsun canım, pilavı az yemen iyi olmuş. Günü de erken kapatmışsın tebrik ederim, umarım akşam vakti acıkıp yoldan çıkmamışsındır.

Afiyet olsun canım güzel menü.

Afiyet olsun canım, menünü beğendim, sporun çok güzel.

Afiyet olsun canım gayet güzel.

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü, sporların da güzel.

Afiyet olsun canım, menü de adımlar da güzel.

Afiyet olsun canım, menünü beğendim.

Evet canım gerçekten kötü geçmiş, hemen toparlarsan sana kilo olarak dönmez en azından.

Afiyet olsun canım, sabah küçücük yoldan dönmeler olmuş ama şükür ki rayından çıkmamış.
Sağol cnm direniyoruz 🙏🏻❣️

Kahve fincanı kadar leblebideki fincan duble miydi :confused:
Türk kahve fincanı 80ml canm 🥰
Valla canım aklıma aşılar geliyor. Benimde sağımda solum da herkes kalp kardiyoloji de.

Öyle canım ilk başta sağlık. Sonra sağlıklı bir şekilde kilo vermek

Onlarda yapıyormuş. Takviye derken hocam. İki tane ilaç verdi doktor. Magnezyum takviye herhalde devlet ödemiyor çünkü.

İnşallah canım. Teyzem yarın hallederiz dedi. Ondan haber bekliyorum. Bir ogretmen arkadaşın eşi dahiliyeci o da benden haber bekleyin dedi. Bakalım yarın haber çıkar inşallah.

Ya olanlar hep öyle diyor. İlaç dozu önemli diye. Bakalım inşallah doğru dozu bulacağız.
💚
Ayy konuştukça sinir oldum zaten yüzünü göresi gözüm yok şu an 😂😂

O misafire belin ağrıması normal 😂afiyet olsun

Yenmiş yine activia mix 😂😂 afiyet olsun kuşum, güzel olmuş

Bana da öyle geliyor amma, öyle olması işimize geliyor galiba 😂

Aman tanrım didim brokoli tostu nasıl ettin gı😂afiyet olsun güzel görünüyor

Sen harika bir detaysın kaptanım 🥰 1500 den fazla atlayamadım diye üzülüyor musun sen 🥴 delilik parayla mı 😂

Mükoo 👌👌 muntazam, harika, başka benzer bütün kelimeler. Afiyet olsun ❤️

Sen korumadasın biz sana karışmıyohk, afiyet olsun papatyam 🌸

Bugün bir tık az geldi gözüme ablacım, sen doyduysan önemi yok 🥰 adım sayısı 👌

Hoşgeldin aramızaa, kaydedeyim mi şimdi ben seni listeye yoksa hafta sonuna kadar bekleyecek misin 🥰

Çok güzel menü olmuş afiyet olsun mor ablacım 💜😂

Afiyet olsun demekten başka elimizden bişey gelmez boza ablam ❤️ lütfen toparlan 🙏

Ara Öğün falan olmadığı için sabahki patatesler ve çikolata çok gelmedi, afiyet olsun çiçeğim 🌸

Güzel olmuş afiyet olsun ablacım 🥰

Hahaha Elhan ablam ya 😂

Gayet güzel ilk menün tekrar hoşgeldinnn 🥰

Hahaha, ben okumadan geçemiyorum daa 😂😂😂 menü spor oluyor kaçırırım diye hepsini tek tek okuyorum gözlerim bu emoji gibi oluyor :confused: :confused:

Hahaha fitili ateşledim gerisi geldi 😂😂

Aynı durumdayım balllı lokmaa, afiyet olsun bitmedi kelebeğin kuşun 😂😂

Aaaa estağfurullah gudubet ney, sen premsessin 🥰

Bu lokmalar nerden çıkıyor yahu, bi benim çevremde kimse yapmıyor kendim mi yapsam canımı çektirdiniz😂😂afiyet olsun ablacım lokmaya rağmen çok gelmedi bana ❤️

Afiyet süt olsun mavişli yeşilli gözlüm 😂🙏

Ama nedeeen ben anca girdim sen gittin 😔

Kız senin klavyeye ne oldu yine 😂😂

Kııız ablaaa, hiçbir şey yememişsin yaa 😯😯

Hahaha 😂 😂 senin aklına neler geliyor böyle 😂😂

Güzel görünüyor lale ablam, yarın paylaşırken miktar da belirtirsen tadından yenmez, afiyet eksi olsun ❤️

Sitare55 Sitare55 kaptanım neden üzüyorsun minnoşumu 🫶🫶

Hal hatır soruyoruz birbirimize, ortaya soruyoruz derdi sıkıntısı mutluluğu kim ne yazmak istiyorsa paylaşıyor destek oluyoruz ❤️

İki günde çok az olmuş sanki ama sen iyiysen sorun yok afiyet olsun yasemin ablam🫶

Sana özelden atam mı listeyi kaptanım 🥰

Akşam bir tık kaçmış tatlı olmayaymış mükemmel olurmuş. Afiyet olsun ❤️

Değişikliği yaptım ablam 🥰

Kendisi uçacak kas yapmazsa😂😂

Ben de onu söyleyecektim parça parça yazınca zor oluyor toplu yazsana papatyam diyecedim 🥴😂

Hoşgeldiiiniz ❤️tekrar aramıza katıldıysanız kaydedeyim 🫶

Çok güzel olmuş hatta az bile olmuş afiyet olsun çiçeğim 🌸
Teşekkür ederim canım 💚
Afiyet olsun canım, menün güzel fakat suyun çok az olmuş.

İki gündür buralar gelebekten geçilmiyor maşallah, afiyetler olsun. Cumartesi sabahtan teşrif eder kendileri.

Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş. Lokmayı yutmuşsun artık sağlık olsun.

Afiyet olsun canım, güzel menü.

Aman Allah'ım lokmalara zam gelmiş, ikiydi üç oldu :KK70:

Neden yemek yok, adımlar muhteşem. Bir de o yoğurt 500 gr. değildir dimi, eğer öyleyse hiç mi şişkinlik yapmadı.

Afiyet olsun canım.

Afiyetler olsun canım, meyveler miktar olarak biraz fazla geldi bana.

Afiyet olsun canım, umarım kabak tatlısının miktarı tadımlıktır, adımların çok güzel.
Teşekkür ederim canım 💚

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
13 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
Omlet (2 yumurta +1 kabak+maydanoz ve kapya)
Yulaf bazlama (3 çorba kaşığı yulaf ezmesi +sıcak su + tuz)
1 çorba kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
1 tatlı kaşığı bal
30 gr beyaz peynir

Yemeğin ardından :
30 gr kuru incir
Sade kahve

Gün içinde: 1,75 lt su, 2 fincan bitki çayı
Günün egzersizleri:
15:00-15:30 1. Video 2 kez yapıldı.
22:00 - 23:00 2. Video 2 kez,
3. Video 3 kez yapıldı.
30 dk evde yürüyüş 3100 adım
360 jumping jacks

Herkese İyi geceler diliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20241113_232428_YouTube.jpg
    Screenshot_20241113_232428_YouTube.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20241113_232316_YouTube.jpg
    Screenshot_20241113_232316_YouTube.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20241113_232309_YouTube.jpg
    Screenshot_20241113_232309_YouTube.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 8
Kaydet am pzrtesi başlicam inşallah böyle olursa devamlı gider doktorlar sırada bekliyo zyıflamam için 😂😂😂
Biz cumartesi günleri başlıyoruz ablam, kendini ona göre hazırla 🥰

Aslında isteyen herkes yorum yapabiliyor. Sen de yapabilirsin yani nasıl istersen 🥰
Çiçeğimmm profilini değiştirmişsin maşallah ne kadar güzelsin❣️
Ayy teşekkür ederim 😊 bilgisayarda liste oluştururken eşim gördü de ben neden yokum diye değiştirmemi istedi. 🥴 Diğerinde daha kiloluydum zaten oğlum da küçüktü 😊😂

X