Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Aa ben 1 meyve diye biliyordum. Ee süpermişş çok sağol canım öğrenmiş oldum ben de
Canım bana da sadece hurma fazla geldi. O da meyve de olduğu için. Yoksa güzel menü afiyet olsunn
Evet ablam ya lgs çocuğu hemen dağıldı hastalık rehavet gevseme... Sadece karnım ağrıyor diyo biraz da ishali var omun dışında iyi şükür
Geçmiş olsunn

En son yazılan menüleri de alıntı yapmıştım ama niyeyse çıkmadılar. Tekrar geri dönemem ki ben

Bu arada sadece kaptanlar ya da belli kişiler mi yorum yapıyor, yoksa hepimiz yapmalı mıyız. Ben açıkçası çok anlamıyorum ama kendimce bir şeyler yazmaya çalışıyorum.

Kaptanlar yapıyor canım ama kaptan olmasanda yapabiliyorsun vaktin varsa. Bazen özellikle görmesini istediğin kişiyi etiketliyorsun mesela yorumlasın dşye falan filan..

Cuma günü öğlen komşum mevlid yapacakmış zaten kalabalık olur muhtemelen. Burada mevlidlerde pide veya keşkek yanına tavuklu pilav helva veya başka tatlı oluyor. Hepsi karbonhidrat. Kahvaltımı sağlam yapıp tok giderim hesabım bu yönde

Kaptanım yiyebilirsin ya ayıp olur şimdi komşuya Menü de süpermiş cuma günü yenen yemekler tartıya yansımıyormuş di mi Cicekbocekkaktus

Kaptanım yiyebilirsin ya ayıp olur şimdi komşuya Menü de süpermiş cuma günü yenen yemekler tartıya yansımıyormuş di mi Cicekbocekkaktus
Cumartesi yapsa yerdim valla kızımı götürecem tek tabak alacam beniö tabağı kızıma yedirecem hele hele nasılda planlar yapıyor

Çiçeğimmm profilini değiştirmişsin maşallah ne kadar güzelsin

Aa ben 1 meyve diye biliyordum. Ee süpermişş çok sağol canım öğrenmiş oldum ben de

Canım bana da sadece hurma fazla geldi. O da meyve de olduğu için. Yoksa güzel menü afiyet olsunn

Geçmiş olsunn
Canım ben if sistemi yapıyordum bu şekilde verdi bana ama kişiye kiloya göre degisiyorsa bilemiyorum

Sağol cnm direniyoruz

Kahve fincanı kadar leblebideki fincan duble miydi
Türk kahve fincanı 80ml canm

Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım

LenaG Boncuk2307
13 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
Omlet (2 yumurta +1 kabak+maydanoz ve kapya)
Yulaf bazlama (3 çorba kaşığı yulaf ezmesi +sıcak su + tuz)
1 çorba kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
1 tatlı kaşığı bal
30 gr beyaz peynir

Yemeğin ardından :
30 gr kuru incir
Sade kahve

Gün içinde: 1,75 lt su, 2 fincan bitki çayı
Günün egzersizleri:
15:00-15:30 1. Video 2 kez yapıldı.
22:00 - 23:00 2. Video 2 kez,
3. Video 3 kez yapıldı.
30 dk evde yürüyüş 3100 adım
360 jumping jacks

Herkese İyi geceler diliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20241113_232428_YouTube.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_20241113_232316_YouTube.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_20241113_232309_YouTube.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 10
Kaydet am pzrtesi başlicam inşallah böyle olursa devamlı gider doktorlar sırada bekliyo zyıflamam için
Biz cumartesi günleri başlıyoruz ablam, kendini ona göre hazırla
Aslında isteyen herkes yorum yapabiliyor. Sen de yapabilirsin yani nasıl istersen
Çiçeğimmm profilini değiştirmişsin maşallah ne kadar güzelsin
Ayy teşekkür ederim bilgisayarda liste oluştururken eşim gördü de ben neden yokum diye değiştirmemi istedi. Diğerinde daha kiloluydum zaten oğlum da küçüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…