- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.818
- 34
Ay benim ilk hastalandığım günler geldi aklımaahaha ya en iyi erkek bile bir kadının yaptığı için 10 da birini yapıyor bu bir gerçek
geçen günkü kavgamızı anlatayım şimdi bulaşıkları getiriyor ya hesapta mutfağa gidiyor mesela demliği koymuş onun üstüne yapyağlı bir şey koymuş o yapyağlı şeyin yağı kiri tüm bulaşığın hepsine bulaşmış
dedim de ona elli kere gene hepsini bir koymuş.
bu sefer içinde sadece çay olan masum bir bulaşık olan "demlik" de sanki içinde yağda balık kavrulmuşçasına pis bir bulaşığa dönüşüyor. Bu sefer o tava ya da tencere her neyse onunla uğraştığım kadar; bir sabunlayıp geçeceğim demlikle de uğraşmak zorunda kalıyorum bak gene sinirlendim ahahahahaha neyse.
Gittim canım geçen sene bir sıkıntı çıkmadı ama holter takılmadı ilaçlı film cekildimo misafirlere rağmen gayet güzel menü
e değerlerin düşmüş ondanmış işte.
holteri de taktırırsın ben de taktırdıydım.
daha önce kardiyoloğa gittin mi? kalpte bir sıkıntın mı vardı?
Teşekkür ettimCok gecmiş olsun acil şifalar diliyorum
No noooSiitbunu anladın mı?
Gittim canım geçen sene bir sıkıntı çıkmadı ama holter takılmadı ilaçlı film cekildim
Sağolasın papatyamçokk geçmiş olsun canımm bebeler hasta olunca analar zaten uyuyamıyorki tez vakitte iyileşir hemen inşallah
hahhaha bende sevmem ama eğer eşime yemek konusunda mutfağı teslim edersem her ne kadar temizlesede benim temizlik perileri kafamda tur atıyorlar geçen balık yapmış fırında saolsun bulaşığı filan halletmiş ama görünen yerleri görünmeyen yerlere canım çıktı ben yaparım o ev süpürsün hahahahah
yaa canımm çokk geçmiş olsun kuzucuğaa
Ay ne güzel tabak afiyet eksi olsun canımEki Görüntüle 3503052
KAHVALTIM KIZLAR
@Jou @ElhanLenaG Sitare55 Cicekbocekkaktus 2 LITRE SU İÇTİM BIRAZDAN KAHVE İÇECEĞİM CANLARIM.
Ben zaten o gece pek uyuyamadım sürekli canlı konum takip etmekten bir de söyleseler daha streli olurdum teşekkğr ederim canımSağolasın canm
Senin kuzucuga da çok çok geçmiş olsun dusenceli insanlar iyiki varzaten yolda aklın ondaymistir bir de hasta deselerdi hep üzülürdun iyiki soylememisler, acil veya olumsuz birseyde aramaları yeterli diğer türlüsu gereksiz stres
Amin canmşuan yine uyandı feryat figan burunda zaten resmen dağlardan beslenmiş şelale günde kaç defa üst baş degisitiriyorz saymıyorum çamaşır kurutma bu ara fazla mesai yapıyor
Teşekkür ederim kaptanım
Sağolasın canım benim bıgüne sadece karın ağrısı var okula kadaf toparlarım ben onuYaaa Allah razı olsun ondan
Yiaaaaaa abuuulaammmmm teşekkür ederim cınımmmmm yüzünü gülümsetelerin çok olsun senin de
Hepimiz sağ olalım var olalım fit olalım taş olalım ama baş yarmayalım
Ahahah iyi yaptın nazar dağılmış
Afiyet şifa olsun canım
Çok geçmiş olsun
Yaaa çok geçmiş olsun canım yol tutmuş da olabilir
Hak etmişler ama doğru yoldasın devam orası otel değil sen de hizmetçi değilsin
Sadece koçlar anlarbenden önce davranmış
Afiyet şifa olsun
Afiyet olsun canım. Minik minik şeyler hele de evde misafir varken hiç gözüme batmadı. Ama bazen ev yoğunken su ihmal edilebiliyor suyu bol tut canımSaat 11.26
4 diyet hurma 1 kupa sütlü hindiba kahve 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
Arada 1.5 lt su
13.40
Şekersiz kahve 1 parça dubai çikolatası
15.57
100 gram haşlanmış tavuk göğsü + 1 tabak yeşillik salatası + 1 parca hashasli 10 gram geldi tartida
18.00 gibi 2 kaşık yoğurt 3 hurma yiyip günü kapatacağım
Spor yok belim fena
LenaG Boncuk2307 Sitare55 dolar milyoneri
Kardiyoloji de inş güzel çıkar takviyelerle toparlarsın inş canımEve yeni geldim kızlar. Kahvemi aldım elime yudumluyorum.
Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.
Bugün canım sürekli bir şeyler istiypr tutuyorum kendimi ama hala içimden bir şeyleri yeme isteği yeme hayali
Kim dediydi marulla mercimwk köftesi off
Neyse doparlan sitare 69 hayalin var senin
Dobarlannnnn bıraqma gendiniiiiiBugün canım sürekli bir şeyler istiypr tutuyorum kendimi ama hala içimden bir şeyleri yeme isteği yeme hayali
Teşekkür ederim canım
Misafirlerine rağmen maşallah çok iyi menü , belini zorlamaman iyi olmuş canım dikkat et kendineSaat 11.26
4 diyet hurma 1 kupa sütlü hindiba kahve 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
Arada 1.5 lt su
13.40
Şekersiz kahve 1 parça dubai çikolatası
15.57
100 gram haşlanmış tavuk göğsü + 1 tabak yeşillik salatası + 1 parca hashasli 10 gram geldi tartida
18.00 gibi 2 kaşık yoğurt 3 hurma yiyip günü kapatacağım
Spor yok belim fena
LenaG Boncuk2307 Sitare55 dolar milyoneri
İnşallah onda da bir sıkıntı çıkmaz canım değerlerim de kolaylıkla düzelir inşallahEve yeni geldim kızlar. Kahvemi aldım elime yudumluyorum.
Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.
Yaparım bilirsinnnnnSağolasın canım benim bıgüne sadece karın ağrısı var okula kadaf toparlarım ben onu
Bakalım inşallah birşey çıkmazhe aman iyi o zaman
İnşallah canım.Sağolasın papatyam
Ay ne güzel tabak afiyet eksi olsun canım
Ben zaten o gece pek uyuyamadım sürekli canlı konum takip etmekten bir de söyleseler daha streli olurdum teşekkğr ederim canım
Sağolasın canım benim bıgüne sadece karın ağrısı var okula kadaf toparlarım ben onu
Afiyet olsun canım. Minik minik şeyler hele de evde misafir varken hiç gözüme batmadı. Ama bazen ev yoğunken su ihmal edilebiliyor suyu bol tut canım
Kardiyoloji de inş güzel çıkar takviyelerle toparlarsın inş canım
Kendini tut yeme. Azmin sonu zafer.Bugün canım sürekli bir şeyler istiypr tutuyorum kendimi ama hala içimden bir şeyleri yeme isteği yeme hayali
İnşallah canım. Bir ay sonra değerler normallesir inşallah.
Misafirlerine rağmen maşallah çok iyi menü , belini zorlamaman iyi olmuş canım dikkat et kendine
İnşallah onda da bir sıkıntı çıkmaz canım değerlerim de kolaylıkla düzelir inşallah
Yaparım bilirsinnnnnanne eli şifalıdır zaten
Hosgeldin20009 sayfa olan bir topice yeni katılımcı olmanın heyecanıyla geliyorum:
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 179
KİLONUZ: 70
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: tercüman
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: -
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: -
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım. ikinci gebeliği düşünüyorum, bu yolculukta da o kadar kilo almamak istiyorum. vücudumu ona hazırlamaya çalışıyorum.
Takipte ol bebeğimKizlar ben calisiyorum .Sabahtan ögleye kadar ,sabah evden 7.10 da cikiyorum. Oglen 13 de dersim bitiyor kizi al derken eve 14.30 gibi giriyoruz.
Genelde sabhlari meyve kahve gecistiriyorum. Öglenleri de aksama vs yemek yapyiorum m kendime uygun bisey yapmaya enerjim kalmiyor. Bu beslenme tarzi bagirsaklarimi da etkiliyor.
Biraz sizi gözlemlemek istiyorum ne yiyorsunuz neler yapiyorsunuz.
Soyle 2 3kilo versem motive olacagim.
Evde dumbellerim plates arac gereclerim var , plates yaptim bi ara.
Ev bisikletim de var. Ama ne yok ben de motive yok.
Allah acil şifalar versin canım.
Hayırlı yolculuklar canım babacığına da Allah hasarsız kalıcı şifalar versin
Cok teşekkürler arkadaslarçokk geçmiş olsun canım
mutlaka görmelisin canım yeterki canları içinde olsun sağlıkları daim olsun hep inşallah
hahahahah çiçeğim sen her cumartesi gram eksilmek için neler yapıyorsun neler bu azimle hemencecik gelirsinn 50 lere
hahahahaha boncukk yaaa yok olacam niyeti bozum bi 39 u görem diyorum hahahahah
saolasın kaptaniçemmm bugün cısslı bişi yidimmaffedin beni ne olurrr spor ile telafi edicem ama bugün sözz veriyorummm
Sana yazdıklarım bugun anne evinde bana da fikir olduKantin işletmecimiz kadın, rica ettim patates salatası yapmış sağolsun. Ondan yedim canım, kuruyemiş de varmış ondan da aldım. Bugünlük böyle idare ettim artık.
Gayet sade ve guzel menü13 kasım çarşamba menü
09:00 2 küçük dilim kepekli ekmek/haşlanmış yumurta/peynir / az kahvaltılık sos ve sütlü nescafe
12:00 1 züber protinli bar
15:00 bir tabak fırın türlü 5 YK (patlıcan kabak patates) ve 2YK kadar sade bulgur pilavı -ama bunlar çok yağlıydı açıkçası pilavı çok az aldım o nedenle tadımlık- 1 kase cacık
18:00 activia mix and go daha da bişey yemiycem bu akşam da bi yarım saat yürümeyi planlıyorum.
Su:2 litre
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Mercimek köftesi okadar cıs değil masum sanki birazBen de mercimek köftesi istiyorum ya napsam nasıl yapsam
Babacigina Rabbim şifa versin canimBen de otobüsteyim. Ikizlerle annemlere gidiyorum . Babam 1 yildir Ankara'da onkoloji tedavisi alıyor. Onu ziyaret edelim , ufakliklar da dedeleri ile az da olsa vakit gecireier dedim. Cocuklar 8. Sinif , kitaplarını yanlarina aldırdım. Cumaya da dönüyoruz inşallah
Allah razı olsun canımAllah şifa versin canım, çok geçmiş olsun.
Ailecek yediğimiz bir akşam yemeği olunca o saatte denk geldi kaptaniçemÇok geçmiş olsun canım
Telafi de canımı ye afiyet olsun artı olmasın inş
Menün çok gğzel canım afiyet eksi olsun.
Diğer konuda Rabbim sana kolay yoldan şifa versin ama şimdiden kafamda kurup kurup kendini üzme olumlu düşünelim he mi
Harika menü boncuğum
Sabahla akşamın arası çok olmuş ben olsam akşamı daha erken yapıp günü erken kapatırdım menün harikabol eksi getirsin