Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tam örnek kaptan menüsü Helede spor

Tertemiz missss
Afiyet olsun kaptanım

Afiyet olsun bitanecim Çok güzel bir menü

Eki Görüntüle 3503052
KAHVALTIM KIZLAR
@Jou Elhan LenaG Sitare55 Cicekbocekkaktus 2 LITRE SU İÇTİM BIRAZDAN KAHVE İÇECEĞİM CANLARIM.
Yine güzel bir tabak afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü tekrar geçmiş olsun canım
İlaçlar şifa olsun inşallah
Afiyet olsun gayet güzel menü
Afiyet olsun şu brokoli tostu ben de deneyeyim
Süper menü afiyet olsun zıplatma beniii diye isyan etmiş kulaklık maşallah ayaklarına sağlık
Afiyet olsun hafif ve güzel bir menü

Valla anlamadım espriyi

Ben kaçtım derken hani saat kaç deriz ya o anlama çektim mesajını. Halbuki sen kaçma eylemini tercih etmiştin. Bu arada saat 10.10 gülümsüyor ama 08.20 kızma imojisine benziyor. Espriyi anlatmak var olan etkiyi bozuyor ama ben kaptanım için seve seve izah ederim.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bende yazayım bugünün menüsünü ciss var ama telafi edicem spor ile çocuğu uyuyunca inşallah

Sabah iki dilim tost ekmeği arasına krem peynir şekersiz çay (tambugdaydan)

Öğlen 12//
iki servis kaşığı ıspanak yemeği yoğurtlu bir dilim tam buğday ekmeği
Yarım kepçe mercimek çorbası

Bir büyük dilim yas pasta

Akşam 18.30//
Üç dilim palamut
Bol yeşillikli salata

2.5lt su
15dk Leslie
10dk bacak ve karın ağırlıklı kardiyo egzersizi
Akşam bı spor daha yapicam yaparsam etiketlerim yine
LenaG Boncuk2307

Cok iyi gidiyosun rakibem maşallah

Üç dilim palamut ogun kardeşliği
Afiyet olsun canım

Cancagazlarim bir konuda fikrinize ihtiyacım var
Misafirlerim yarın sabah gidiyor aldılar bilet
Şimdi ben Allahın izniyle orucumu bir mani çıkmazsa tutmaya başlayacağım
Iftarda önce hurma su yapayım namazımı kılip çorba ve proteinli salata yapayım diyorum ( bir gün dardanel bir gün tavuk bir gün et bir gün mantar bir gün yumurta vs katarak ) 2 saat sonrasında da bir meyve ve bir avuç ici çiğ kuruyemis üstünede en az 45 dk spor suyu en azından 2 lt ye yakın içerim diye hesaplıyorum sizce bu şekilde uygunmudur

Afiyet olsun ablacım
Üç dilim palamut ogun kardeşliği
Afiyet olsun canım
Yaaa evett akşam aynı yemişiz ablacım ,bugün yememem gereken birşeyi yedim tutsaydim iyiydim de bugün şimdi o vicdan sızısı ile ne etsem ne spor yapsam diye düşünüyorum

Afiyet olsun ablacım

Yaaa evett akşam aynı yemişiz ablacım ,bugün yememem gereken birşeyi yedim tutsaydim iyiydim de bugün şimdi o vicdan sızısı ile ne etsem ne spor yapsam diye düşünüyorum
30 dk kardiyo yap en az 350 kalori yaktırır bitti gitti pesine bir yeşil cay üstüne su mis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…