Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sağolsun canım yaptılar, kıyamam bir de normalde menülerinde yok. Ücret sordum 40 lira istiyor. Sırf benim için patates haşlamış.
Yaaa Allah razı olsun ondan
Bu hatun da muhteşem yorumlar yapıyor sizsiz geçen aylarima yanıyorum günümüzü katlanır hale getirdiginiz için ne desem az gelir
Yiaaaaaa abuuulaammmmm teşekkür ederim cınımmmmm yüzünü gülümsetelerin çok olsun senin de
Deyilmi
Depresyon hapına filan gerek kalmıyor
Şen kızlarımız sağolsun
Hepimiz sağ olalım var olalım fit olalım taş olalım ama baş yarmayalım
Ahahah iyi yaptın nazar dağılmış
Boool salata , az kuşbaşı , az çorba
Akşam da as bir çorba 1 kuru incir 1 bardak kefirle günü kapatırım
Eki Görüntüle 3502907
Afiyet şifa olsun canım
Çok geçmiş olsun
Yaaa çok geçmiş olsun canım yol tutmuş da olabilir
Hak etmişler ama doğru yoldasın devam orası otel değil sen de hizmetçi değilsin
Valla anlamadım espriyi
Sadece koçlar anlar benden önce davranmış
Eki Görüntüle 3503052
KAHVALTIM KIZLAR
@Jou @Elhan LenaG Sitare55 Cicekbocekkaktus 2 LITRE SU İÇTİM BIRAZDAN KAHVE İÇECEĞİM CANLARIM.
Afiyet şifa olsun

Çok haklısın

Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim abla
Hepinizi kocama karşı kinlendirdim kaynanam rahmetli ama zaten ihtiyacım yok yetiyor kendisi bana. İyi şeyleri de var ama bazen gözüm görmüyor yaptıkları ve yapmadıkları yüzünden nötrlüyor kendini.
Birazdan toplanıp tekme tokat dalmaya gelecez
Benim de arada bı geliyor da sonra dur diyorum iyiye odaklan polyannacilik devam
Teşekkür ederim canım

ay iyi yapmışsın beee
zaten o ters dubleksler adamı deli eder aynısı görümcemlerin evi.
her gittiğimde nasıl bu kadar zayıf kaldığını daha iyi anlıyorum
Ay çok fena merdivenler dik dik birde
Öyle vallahi canim

Hastalıktan önce bildiğin köleydim
Hastalıktan sonra pambık prenses oldum
Bu da şey gibi oldu
Milattan önce, milattan sonra

Hastalıktan önce bildiğin köleydim
Hastalıktan sonra pambık prenses oldum
Bu da şey gibi oldu
Milattan önce, milattan sonra
O yüzden sordum ben de hastalık kötü şey ama iyi şeylere vesile oluyor bazen kocaların değişmesi için hasta olmak mı gerekiyor, ne kadar acı verici bir durum

Ne varmış kızz 45 lerde

40 larda 45 lerde doluyorsun artık lenacığım ben de yosunlu da dolmuş, herhalde bizlerle yaşıt dedim ama o daha genç yaşta dolmuş çilekeş olmuş canım arkadaşım

Hepinizi kocama karşı kinlendirdim kaynanam rahmetli ama zaten ihtiyacım yok yetiyor kendisi bana. İyi şeyleri de var ama bazen gözüm görmüyor yaptıkları ve yapmadıkları yüzünden nötrlüyor kendini.

ahaha yaa boncuk tamam neyse bu konunun sonu kötü yerlere varacak ama valla böyleler ya inanılmaz ama gerçek.
bi de sen iş yaparken sıkılmıyor da. kız ben misafirlikte bile el el üstünde durmam bi yardım ederim ki iki oturup konuşalım iş çabuk bitsin diye

ahahaha doldum doldum ama akıllandım da önce bizz canım kadınlarrr

Teşekkür ederim canm

Saat 11.26
4 diyet hurma 1 kupa sütlü hindiba kahve 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
Arada 1.5 lt su
13.40
Şekersiz kahve 1 parça dubai çikolatası
15.57
100 gram haşlanmış tavuk göğsü + 1 tabak yeşillik salatası + 1 parca hashasli 10 gram geldi tartida
18.00 gibi 2 kaşık yoğurt 3 hurma yiyip günü kapatacağım
Spor yok belim fena
LenaG Boncuk2307 Sitare55 dolar milyoneri

Teşekkür ederim çok iyi geldi bana sabah da iyiydi ve kararında yedim

Eve yeni geldim kızlar. Kahvemi aldım elime yudumluyorum.
Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.

o misafirlere rağmen gayet güzel menü

e değerlerin düşmüş ondanmış işte.
holteri de taktırırsın ben de taktırdıydım.
daha önce kardiyoloğa gittin mi? kalpte bir sıkıntın mı vardı?

13 kasım çarşamba menü

09:00 2 küçük dilim kepekli ekmek/haşlanmış yumurta/peynir / az kahvaltılık sos ve sütlü nescafe
12:00 1 züber protinli bar
15:00 bir tabak fırın türlü 5 YK (patlıcan kabak patates) ve 2YK kadar sade bulgur pilavı -ama bunlar çok yağlıydı açıkçası pilavı çok az aldım o nedenle tadımlık- 1 kase cacık
18:00 activia mix and go daha da bişey yemiycem bu akşam da bi yarım saat yürümeyi planlıyorum.
Su:2 litre
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

Cok gecmiş olsun acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…