Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selam kızlar
Dün yazamadim bir türlü
Ne yazık ki iyi geçmedi

12 KASIM SALI
Karışık yazıcam maalesef

Mısır patlağı, eti form
Kuruyemiş bar
Whey protein içeceği kahveli
Nohut yemeği, salata, çorba da vardı sanırım ve 2 büyük dilim tam buğday ekmeği
Cıslar
2 çeşit sadece (yazmasam olur dimi bu iki günü)
SPOR
3067 adım
Yarım saat ev işi

13 KASIM ÇARŞAMBA
Kahvaltı kaşar peyniri

Öğle tabullottu
2 şekerpare
Soslu makarna
Tavuk-patates

Akşam
Balık, salata, kola
Cıs olarak sadece bir çikolatamsı bir seyle helva var ne yazik ki.
SPOR
1.565 ADIM

Biliyorum kötü geçti son iki günüm de niye böyle oldu anlamadım.

Bu gidişle eksi gelmez artık. Sabit de kalsam razıyım bu haftalık.

LenaG Sitare55 Boncuk2307

Kızlar size bir soru sormak istiyorum şimdi ben sabah 9 da kahvaltı ve en son akşam 5 5 30 gibi yemeği bitiriyorum daha bise yemiyorum ama akşam yatarken ve sabah aç karna kolajen içiyorum bu açlığı bozar mı bilginiz varmi

Canım misafirlerin sağlıkla yuvalarına kavuşsun.
Menülerin protein + sebze şeklinde olacaksa planın gayet güzel. Yok ikisi aynı öğünde olmayacak diyorsan bir gün protein bir gün sebze olarak düzenlenebilir.

İyi akşamlar kızlar
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Kahvaltı 12.00
1 dilim ekmek
1 ince dilim kaşar
1 kk beyaz peynir
Yarım domates-salatalik
1 yaprak marul -çeyrek biber
5 zeytin
1 dilim salam
1 tk çikolata krema
5-6 dilim patates kızartması

18.30 akşam yemeği
120 gr tavuk
1 dilim ekmek
Köz Soğan domates biber
Ayran

2.5 lt su
hareket yok

Çorba artı proteinli salata şeklinde ablacım sahur yapmayacağım için kas kaybetmek istemem bir dahaki regle kadar tutasim var inşallah
Amin ablacım sağlıkla gitsinler inşallah

Aman canım boşver, özel hizmet etme kimseye. Madem onlar o kadar kalabalık gelip günlerce kalırken seni düşünmüyorlar sen de onları memnun etmekle uğraşma. Böylece daha çabuk da giderler belki. En iyisini yapmışsın herkes kalkıp yesin içsin, ne de olsa onlarınki misafirliği geçmiş artık.

Bozacim bugünun cisi sadece çikolatamsi helva değil ki
Şekerpare, soslu makarna , kola
Olan olmuş yarın için hem doyurucu hem sağlıklı öğünler planla olur mu? Arkadaşların menülerini incelemeni rica ederim fikir olur elindeki imkanlarla

Canım tabi ki kalınabilir abes olan kabile şeklinde gelmeleri ve hala kalış sürelerini uzatıyor olmaları. Belli ki bir de kalkıp yardım da etmiyorlarmış.

13 Kasım Çarşamba menüsü
12.30 kahvaltı-öğle
1 tabak patates salatası (hikayesi herkesin malumu oldu sanırım :))), 1 kornişon, 2 acı biber turşusu, şekersiz çay.

13.00 ara
1 avuç karışık kuruyemiş, büyük boy şekersiz çay.

19.00 akşam
1.5 haşlanmış baget, 4 adet çiğköfte, yarım bardak ayran.

Su 2 lt olacak
Spor 5000 adım (akşam yemeğinden sonra da yürüyecektim ama yağmur başlamış)

LenaG Boncuk2307

Güzel olmus afiyet olsun

Teşekkür ederim
Arada açlıktan midem senfoni orkestrası gibi gıygıdı gıygıdı çalıyor lakin ben o hali seviyorum
Sen seviyorsan hiç sıkıntı yok fezam. Benim şekerim düşüyor, elim ayağım titremeye başlıyor, başım falan dönüyor. Gerçekten bayılacak gibi hissediyorum.

O çiğ köfte yenilecek ve yendi
Afiyet olsun arkecim.

30 dk kardiyo yap en az 350 kalori yaktırır bitti gitti pesine bir yeşil cay üstüne su mis :)
Hemen bı video varmı önereceğin yoksa eski attıklarını bakacaktim tam şimdi cokk teşekkür ederim yaa harika burdaki kozlarin hepsi sende valla harikasınız yaa Hızır gibi yetiştim imdadıma tam da eski mesajlarına bakacaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…