- 17 Ekim 2021
- 11.327
- 37.580
- 38
Canım misafirlerin sağlıkla yuvalarına kavuşsun.Cancagazlarim bir konuda fikrinize ihtiyacım var
Misafirlerim yarın sabah gidiyor aldılar bilet
Şimdi ben Allahın izniyle orucumu bir mani çıkmazsa tutmaya başlayacağım
Iftarda önce hurma su yapayım namazımı kılip çorba ve proteinli salata yapayım diyorum ( bir gün dardanel bir gün tavuk bir gün et bir gün mantar bir gün yumurta vs katarak ) 2 saat sonrasında da bir meyve ve bir avuç ici çiğ kuruyemis üstünede en az 45 dk spor suyu en azından 2 lt ye yakın içerim diye hesaplıyorum sizce bu şekilde uygunmudur
Çorba artı proteinli salata şeklinde ablacım sahur yapmayacağım için kas kaybetmek istemem bir dahaki regle kadar tutasim var inşallahCanım misafirlerin sağlıkla yuvalarına kavuşsun.
Menülerin protein + sebze şeklinde olacaksa planın gayet güzel. Yok ikisi aynı öğünde olmayacak diyorsan bir gün protein bir gün sebze olarak düzenlenebilir.
Aman canım boşver, özel hizmet etme kimseye. Madem onlar o kadar kalabalık gelip günlerce kalırken seni düşünmüyorlar sen de onları memnun etmekle uğraşma. Böylece daha çabuk da giderler belki. En iyisini yapmışsın herkes kalkıp yesin içsin, ne de olsa onlarınki misafirliği geçmiş artık.Ay vallahi bende hiç sevmiyorum ben şahsen Yatılı misafirligede gitmeyi sevmem kendi ailemin yanına bile gitsek apart tutarız biz öğlen gider cay sohbet muhabbet sonra kendimiz gezer ederiz gider apartta yatarız eşimin ailesi birsey demek istemiyorum desem eşimle papaz olacağız hemen süreklimi geliyorlar diyor hayır bari hepsi aynı anda gelmese o bile birsey ama işte herkesde düşünce yok artık bende bugun dedim ki karnı acıkan mutfak orada gitsin yesin toplayıp çıksın hastayım ben uğraşamam kusura bakmayın hepsinin karısı kızı var kalkıp el atmıyorlar vallahi misafirlik de bir yere kadar benim kide can
Bozacim bugünun cisi sadece çikolatamsi helva değil kiSelam kızlar
Dün yazamadim bir türlü
Ne yazık ki iyi geçmedi
12 KASIM SALI
Karışık yazıcam maalesef
Mısır patlağı, eti form
Kuruyemiş bar
Whey protein içeceği kahveli
Nohut yemeği, salata, çorba da vardı sanırım.
Cıslar
2 çeşit sadece (yazmasam olur dimi bu iki günü)
SPOR
3067 adım
Yarım saat ev işi
13 KASIM ÇARŞAMBA
Kahvaltı kaşar peyniri
Öğle tabullottu
2 şekerpare
Soslu makarna
Tavuk-patates
Akşam
Balık, salata, kola
Cıs olarak sadece bir çikolatamsı bir seyle helva var ne yazik ki.
SPOR
1.565 ADIM
Biliyorum kötü geçti son iki günüm deniye böyle oldu anlamadım.
Bu gidişle eksi gelmez artık. Sabit de kalsam razıyım bu haftalık.
LenaG Sitare55 Boncuk2307 Eki Görüntüle 3503146
Gayet güzel bir planÇorba artı proteinli salata şeklinde ablacım sahur yapmayacağım için kas kaybetmek istemem bir dahaki regle kadar tutasim var inşallah
Amin ablacım sağlıkla gitsinler inşallah
Canım tabi ki kalınabilir abes olan kabile şeklinde gelmeleri ve hala kalış sürelerini uzatıyor olmaları. Belli ki bir de kalkıp yardım da etmiyorlarmış.Hmm, şey, kem, küm
Yatılı kalmayı sevmiyorum, çok kaldık, çok kişide kaldık
Yatılı misafir ağırlamayı sevmiyorum desem, çok ağırladık
Eş tarafı sağolsun, aynı şehirde bile birbirinde yatmayı pek sever, yok yatmam desen kıyamet kopar (dı)
Artık şehir dışında yatılı kalıyoruz, arada da kızımda ( gerek olursa)
Ondan sebep yorum yok
Yorum yazdığın kutucugun soldan ikinci üc noktalar var ya onu tıkla imociler çıkar. Yapamazsan fotoğrafla yardımcı olurum.Bu arada hoş buldumhareketli emojileri nerden buluyoruz
Bugün misafirlere biraz kuruldum daKız gelen abimler pazar akşamı gidecekler ele şey mi olur
Güzel olmus afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Kahvaltı 12.00
1 dilim ekmek
1 ince dilim kaşar
1 kk beyaz peynir
Yarım domates-salatalik
1 yaprak marul -çeyrek biber
5 zeytin
1 dilim salam
1 tk çikolata krema
5-6 dilim patates kızartması
18.30 akşam yemeği
120 gr tavuk
1 dilim ekmek
Köz Soğan domates biber
Ayran
2.5 lt su
hareket yok
Sen seviyorsan hiç sıkıntı yok fezam. Benim şekerim düşüyor, elim ayağım titremeye başlıyor, başım falan dönüyor. Gerçekten bayılacak gibi hissediyorum.Teşekkür ederim
Arada açlıktan midem senfoni orkestrası gibi gıygıdı gıygıdı çalıyor lakin ben o hali seviyorum
O çiğ köfte yenilecek13 Kasım Çarşamba menüsü
12.30 kahvaltı-öğle
1 tabak patates salatası (hikayesi herkesin malumu oldu sanırım :))), 1 kornişon, 2 acı biber turşusu, şekersiz çay.
13.00 ara
1 avuç karışık kuruyemiş, büyük boy şekersiz çay.
19.00 akşam
1.5 haşlanmış baget, 4 adet çiğköfte, yarım bardak ayran.
Su 2 lt olacak
Spor 5000 adım (akşam yemeğinden sonra da yürüyecektim ama yağmur başlamış)
LenaG Boncuk2307
Prensipli bir yapay zekaya neden bilgi vermemiş ne gıcık
Hemen bı video varmı önereceğin yoksa eski attıklarını bakacaktim tam şimdi cokk teşekkür ederim yaa harika burdaki kozlarin hepsi sende valla harikasınız yaa Hızır gibi yetiştim imdadıma tam da eski mesajlarına bakacaktim30 dk kardiyo yap en az 350 kalori yaktırır bitti gitti pesine bir yeşil cay üstüne su mis :)