Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sağolsun canım yaptılar, kıyamam bir de normalde menülerinde yok. Ücret sordum 40 lira istiyor. Sırf benim için patates haşlamış.
Yaaa Allah razı olsun ondan🌸
Bu hatun da muhteşem yorumlar yapıyor sizsiz geçen aylarima yanıyorum :KK19:günümüzü katlanır hale getirdiginiz için ne desem az gelir :dua::dua::KK200::KK200:
Yiaaaaaa abuuulaammmmm teşekkür ederim cınımmmmm yüzünü gülümsetelerin çok olsun senin de ❤️❤️❤️
Deyilmi
Depresyon hapına filan gerek kalmıyor
Şen kızlarımız sağolsun :KK36::KK36::KK36:
Hepimiz sağ olalım var olalım fit olalım taş olalım ama baş yarmayalım 🤣🤣🤣
Oğlum sağolsun her gün yarım saat bir saat top peşinde dolandırıyor beni, buna rağmen zayıflayamıyorum ya ben de tuhafım işte 😂 ha bir de iki tane şekerlik kırdım, oğlan değil ha yanlış anlaşılmasın ben kırdım 🤣🤣😂😂
Ahahah iyi yaptın nazar dağılmış🤣
Boool salata , az kuşbaşı , az çorba 😍
Akşam da as bir çorba 1 kuru incir 1 bardak kefirle günü kapatırım 🙏🏻😍
Eki Görüntüle 3502907
Afiyet şifa olsun canım❤️
Kızlar bayağı bir yoğun yazışma trafiği olmuş hakkınızı helal edin okuyamadım etiketlere baktım sadece.. ufaklık hasta dün gece hiç uyumadik resmen bu gün de huysuz yakamı bırakmıyor... Bu hafta yıllık izne ayrilmistm bu kosturmacanin içinde bir de mesai hiç cekelmezmis zaten..
Çok geçmiş olsun 🤲🏻
Pişşşttttt :KK60::KK33:

Geçmiş olsın canım acil şifaşarı olsun 🙏
benim kızda geziden geldi yolda rahatsızşanmış istifrag falan etmiş dünde mideyi bozmuşum falan dedi muhtemelen üşüttü veya bu kadar dışarı yemeğine alışık olmadığı için rahatsızşandı. Öğretmeni de sağolsın sonradan aradı nasıl oldu diye. Yolda hiç demediler rahatsızlandı diye düşğnceli insanlar vesselam Allah razı olsun
Yaaa çok geçmiş olsun canım yol tutmuş da olabilir 🥺
Ay vallahi bilemiyorum ciddi anlamda belim tutulmuş durumda korsemi taktım yurumk bile iskence gibi zaten birde evim dubleks benim biz normalde yemeği vs mutfakta yer çıkarız koca tepsilerle yukarı yemek taşı sinir bozucular gerçekten
Hayır kalırsında kalkar bir seyede el atarsın yani insanlıktır bu sanki hizmetçi var burda gibi davrandılar mi cinler tepemde halay çekiyor sabahtan beri elimi hiçbirseye sürmedim vallahi kalksın yapsınlar iyilikten anlamayana böyle davranmak lazım demekki
Hak etmişler ama doğru yoldasın devam orası otel değil sen de hizmetçi değilsin
Valla anlamadım espriyi 🫣
Sadece koçlar anlar🤣 benden önce davranmış 🤣🤣
Eki Görüntüle 3503052
KAHVALTIM KIZLAR 💕
@Jou @Elhan LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 2 LITRE SU İÇTİM BIRAZDAN KAHVE İÇECEĞİM CANLARIM.
Afiyet şifa olsun ❤️

Ay vallahi bilemiyorum ciddi anlamda belim tutulmuş durumda korsemi taktım yurumk bile iskence gibi zaten birde evim dubleks benim biz normalde yemeği vs mutfakta yer çıkarız koca tepsilerle yukarı yemek taşı sinir bozucular gerçekten
Hayır kalırsında kalkar bir seyede el atarsın yani insanlıktır bu sanki hizmetçi var burda gibi davrandılar mi cinler tepemde halay çekiyor sabahtan beri elimi hiçbirseye sürmedim vallahi kalksın yapsınlar iyilikten anlamayana böyle davranmak lazım demekki
Çok haklısın 👍🏼

Çok geçmiş olsun canım 🤲🏼
Teşekkür ederim abla 🥰 💚
Hepinizi kocama karşı kinlendirdim :KK48: kaynanam rahmetli ama zaten ihtiyacım yok yetiyor kendisi bana. İyi şeyleri de var ama bazen gözüm görmüyor yaptıkları ve yapmadıkları yüzünden nötrlüyor kendini.🤦‍♀️
Birazdan toplanıp tekme tokat dalmaya gelecez 🤣🤣
Benim de arada bı geliyor da sonra dur diyorum iyiye odaklan polyannacilik devam 👍

Yiaaaaaa abuuulaammmmm teşekkür ederim cınımmmmm yüzünü gülümsetelerin çok olsun senin de ❤️❤️❤️

Çok geçmiş olsun 🤲🏻

Afiyet şifa olsun ❤️
Teşekkür ederim canım 💚

ay iyi yapmışsın beee
zaten o ters dubleksler adamı deli eder aynısı görümcemlerin evi.
her gittiğimde nasıl bu kadar zayıf kaldığını daha iyi anlıyorum :KK70:
Ay çok fena merdivenler dik dik birde 🫣😆

Çok geçmiş olsun 🤲🏻

Afiyet şifa olsun ❤️
Öyle vallahi canim

Ayarsızım ben abla ikisini de masanın üstünden yere düşürdüm 😂😂 senin eşin önceden de mi böyleydi yoksa hasta olunca mı değişti 🥴

İnsan ağırlamayı severim ama eşim emrivaki yapınca sinir oluyorum çocukluyum zaten uyku saati var o uyurken ses çıkarınca uyanıyor bir şey yapamıyorum. Huysuz oluyor uykusunu alamazsa. Bir de dediğim gibi zaten sinirlerim fena benim hemen sinirleniyorum sakinleşmem de uzun sürüyor sonra bütün gün surat asıyorum senin gibi 🥴😂😂bundan sonra yapmayacağım ama beni kimsenin kullanmasına izin vermeyeceğim dikkate alacağım dediklerinizi 🫶🫶

Ahh Ahh özeniyorum böyle eşlere, benimki komutla çalışıyor robot gibi, bulaşık makinesini boşaltır mısın dersem yaylana yaylana boşaltır her şeyi de bana sorar. Yemeğe asla karışmaz, hasta olursam falan anca o gün menemen falan yapar. Tavuk yapar kendine, biz aç dururuz çünkü en önemlisi oo 😂😂 bazen süpürge yapar bir yandan da kaynanam gibi söylenir neden sen yapmadın diye, sanki keyfimden yapmamışım gibi 🥴Bu ara çok batıyor gözüme haşlayacağım ta sonunda adamı😂😂

Yok şimdi ben benim görümcelerin hakkını yiyemem bulaşıkları bana elletmezler yerleştirirler siler toplarlar tertemiz bırakırlar yemeğe geldiklerinde. Eltiler nanay, onlar kalkıp bir bardak su bile almazlar ayaklarına beklerler 🤐
Hastalıktan önce bildiğin köleydim 🥴
Hastalıktan sonra pambık prenses oldum 🤩
Bu da şey gibi oldu
Milattan önce, milattan sonra 😂😂

Hastalıktan önce bildiğin köleydim 🥴
Hastalıktan sonra pambık prenses oldum 🤩
Bu da şey gibi oldu
Milattan önce, milattan sonra 😂😂
O yüzden sordum ben de 😂😂 hastalık kötü şey ama iyi şeylere vesile oluyor bazen 🥰 kocaların değişmesi için hasta olmak mı gerekiyor, ne kadar acı verici bir durum 🥴

Ah şimdi sen bunu anlattın ya ben daha çok sinirlendim 😂😂ben bulaşıklarla evle cebelleşirken benimki bi tarafını devirip ya telefon oynuyor ya uyuyor 😂 dünyanın yükünü benim kocam çekiyor a dostlar ben nere gidem 😂😂

Ne varmış kızz 45 lerde :63:

40 larda 45 lerde doluyorsun artık lenacığım ben de yosunlu da dolmuş, herhalde bizlerle yaşıt dedim ama o daha genç yaşta dolmuş çilekeş olmuş canım arkadaşım :KK70:

Hepinizi kocama karşı kinlendirdim :KK48: kaynanam rahmetli ama zaten ihtiyacım yok yetiyor kendisi bana. İyi şeyleri de var ama bazen gözüm görmüyor yaptıkları ve yapmadıkları yüzünden nötrlüyor kendini.🤦‍♀️

ahaha yaa boncuk tamam neyse bu konunun sonu kötü yerlere varacak ama valla böyleler ya inanılmaz ama gerçek.
bi de sen iş yaparken sıkılmıyor da. kız ben misafirlikte bile el el üstünde durmam bi yardım ederim ki iki oturup konuşalım iş çabuk bitsin diye :KK70:

40 larda 45 lerde doluyorsun artık lenacığım ben de yosunlu da dolmuş, herhalde bizlerle yaşıt dedim ama o daha genç yaşta dolmuş çilekeş olmuş canım arkadaşım :KK70:

ahaha yaa boncuk tamam neyse bu konunun sonu kötü yerlere varacak ama valla böyleler ya inanılmaz ama gerçek.
bi de sen iş yaparken sıkılmıyor da. kız ben misafirlikte bile el el üstünde durmam bi yardım ederim ki iki oturup konuşalım iş çabuk bitsin diye :KK70:
ahahaha doldum doldum ama akıllandım da önce bizz canım kadınlarrr :21::21::21:

Afiyet olsun canım, güzel spor.

Afiyet olsun canım, akşama kadar aç kalmış gibisin.

Afiyet olsun canım, akşam hem makarna hem kek iyi olmamış. Diğerlerinde hiç sıkıntı yok.

Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel.

Afiyet olsun canım, gündüz çok aç kalmışsın ama sanırım özel bir şey yapıyordun sen.

Afiyet olsun canım güzel menü.

Afiyet olsun canım hem menü çok hafif hem de spor çok güzel.
Teşekkür ederim canm 🥰

Saat 11.26
4 diyet hurma 1 kupa sütlü hindiba kahve 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
Arada 1.5 lt su
13.40
Şekersiz kahve 1 parça dubai çikolatası
15.57
100 gram haşlanmış tavuk göğsü + 1 tabak yeşillik salatası + 1 parca hashasli 10 gram geldi tartida
18.00 gibi 2 kaşık yoğurt 3 hurma yiyip günü kapatacağım
Spor yok belim fena
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55 dolar milyoneri dolar milyoneri

Tünaydın canım ❤️

Tünaydııınn ❤️

Tünaydın tomrs cum ❤️

Afiyet olsun baya az olmuş umarım açlıktan miden kazınıp bu sabahki kahvaltıya yansımamıştır 🙏

Tünaydın canım koşturmaya devam mı halen 😘

Tünaydın canım yoğun günler geçmiş ha Allah kolaylık versin ❤️🙏

Tünaydııınnn ❤️

Tünaydın canoo

Ne kötü huyu yaa sadece çok pis mızrağı var o susuyor mızrak konuşuyor 🤭

Canım hoşgeldin 🥰 bir tartı fotosu atabilir misin yarın sabah tarihli ve nickli olarak başlangıç olarak alalım. Günlük menünü,sporunu ve içtiğin suyu da bize yazmaya başlayabilirsin hazırlıkta bir hafta bizi tanımış olursun sonra istersen takımlara girebilirsin ❤️

Afiyet olsun ❤️

Hoşgeldin canım ❤️ maşallah ne güzel bir boy 🧿 (Aman Allah ım didim ne ka güsel ) bir tartı fotosu rica ediyorum yarın sabah tarihli ve nickli olarak başlangıcın olsun. Günlük menü,su,spor hepsini düzenli yazarsan sevinirim hep birlikte kritik ederiz. 1 hafta tanırsın bizi hazırlık grubumuzda sonra istersen de takımlara girer keyifle kilo verme yarışına dahil olursun ❤️

Biz de çok mutluluk duyarız ❤️ keyifle sağlıkla gitsin kilolar 🙏

Tünaydııınnn

Tünaydııınnn ❤️

Afiyet olsun ❤️ gözümüz yok tabi Allah daha çok versin 😭😭😭😭 (şaka şaka koruma böyle şeyler olabilir tabi 😘)

Tünaydın canım ❤️

Tünaydın canım sana da kolay gelsin ❤️

Çok geçmiş olsun 🙏

Canım Allah şifa versin 🙏

Ayy Allah affetsin sevmiyorum yatılı misafir 🙈

Sen gör eksileri o tartıda bak nasıl gelir enerciii 😘

Afiyet olsun ❤️ az fakat dengeli olmamış bugün sebzeli bişiler olsun 😘

Selamm canım ❤️ kolay gelsin işler hızlıca akşam olsun 🙏
Teşekkür ederim çok iyi geldi bana sabah da iyiydi ve kararında yedim 👍🏻

Eve yeni geldim kızlar. Kahvemi aldım elime yudumluyorum.
Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.

Saat 11.26
4 diyet hurma 1 kupa sütlü hindiba kahve 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
Arada 1.5 lt su
13.40
Şekersiz kahve 1 parça dubai çikolatası
15.57
100 gram haşlanmış tavuk göğsü + 1 tabak yeşillik salatası + 1 parca hashasli 10 gram geldi tartida
18.00 gibi 2 kaşık yoğurt 3 hurma yiyip günü kapatacağım
Spor yok belim fena
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55 dolar milyoneri dolar milyoneri

o misafirlere rağmen gayet güzel menü

Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.

e değerlerin düşmüş ondanmış işte.
holteri de taktırırsın ben de taktırdıydım.
daha önce kardiyoloğa gittin mi? kalpte bir sıkıntın mı vardı?

13 kasım çarşamba menü

09:00 2 küçük dilim kepekli ekmek/haşlanmış yumurta/peynir / az kahvaltılık sos ve sütlü nescafe
12:00 1 züber protinli bar
15:00 bir tabak fırın türlü 5 YK (patlıcan kabak patates) ve 2YK kadar sade bulgur pilavı -ama bunlar çok yağlıydı açıkçası pilavı çok az aldım o nedenle tadımlık- 1 kase cacık
18:00 activia mix and go daha da bişey yemiycem bu akşam da bi yarım saat yürümeyi planlıyorum.
Su:2 litre
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307

Cok gecmiş olsun acil şifalar diliyorum

X