ahhaha bende sevmem ama eğer eşime yemek konusunda mutfağı teslim edersem her ne kadar temizlesede benim temizlik perileri kafamda tur atıyorlar geçen balık yapmış fırında saolsun bulaşığı filan halletmiş ama görünen yerleri görünmeyen yerlere canım çıktı ben yaparım o ev süpürsün hahahahah
Sahi kaçtın kuzumBen kaçtım
Karnıbahar im yok da birgün onu deneyeyim bn nohut haslamisim nohut salatası yaparım büyük ihtimal ama bnmki bellide olmaz mutfağa girene kadarKarnabahar kısırı denesenya da bulguru yarım bardaktan hazırlayalım ve 6 yk tamamdır yanına ayran
Patates olmasa olma mı1 tk çiko yerine de 1 meyve
Bacım iki kaşık bulgur ne bnm oğlum doymaz onlaBulguru 2 kasik yesilligi bol olur veya karnabahar kısır yapabilirsin
ahh yaşın kadar yaşadıkların olunca işte hahahahah bu gencecik yaşında öğretiyor herşeyi insana zalımm hayatt
Ay vallahi bilemiyorum ciddi anlamda belim tutulmuş durumda korsemi taktım yurumk bile iskence gibi zaten birde evim dubleks benim biz normalde yemeği vs mutfakta yer çıkarız koca tepsilerle yukarı yemek taşı sinir bozucular gerçekten
Hayır kalırsında kalkar bir seyede el atarsın yani insanlıktır bu sanki hizmetçi var burda gibi davrandılar mi cinler tepemde halay çekiyor sabahtan beri elimi hiçbirseye sürmedim vallahi kalksın yapsınlar iyilikten anlamayana böyle davranmak lazım demekki
Ayarsızım ben abla ikisini de masanın üstünden yere düşürdümHadi biri kırdın, ikinciyi niye kırdın
Boşver yenilersin, yenilik güzeldir
Ben o konuda yırttım, birini yemeğe çağıralım desem, sen nasıl yapacaksın diyor, duruma göre dışarı davet ediyoruz, arada eve gelenler de oluyor, kendimi yormadan bişeyler hazırlıyorum
İnsan ağırlamayı severim ama eşim emrivaki yapınca sinir oluyorum çocukluyum zaten uyku saati var o uyurken ses çıkarınca uyanıyor bir şey yapamıyorum. Huysuz oluyor uykusunu alamazsa. Bir de dediğim gibi zaten sinirlerim fena benim hemen sinirleniyorum sakinleşmem de uzun sürüyor sonra bütün gün surat asıyorum senin gibiAhahahah canım sen işini bilmiyorsun eşinle kendine yap ye misafire okadar temizlik yemek misafir gidince ayrı bi temizlik perte çıkıyorum çocuğum ile ilgilenemiyorum tatlısıda misafire hazır olsun ahahahhah he çocum ister eşim ister onlara yapayım tabii daha geçen yazdım unutma kuşum seni sevene sana değer verene koş ailen olur eşin olur tamam ama senin de bayılmadıklarına yap yemeğini göster saygını fazlası zarar herşeyin hahahah eskiden bende çokkk takıntılıydım şimdi kendi mental sağlığım daha önemli geliyor artık kendi çekirdek aileme de daha tahammüllü sabırlı ve anlayışlı bir halde oluyorum en azından he ama yok fazla savurursam kendimi ordan oraya hırpalarsam bir bakmışım benden giden gitmiş surat murat düşmüş ayy bu konulara ben daha yazmayayım yaa hemen yükseliyorum çünkü ama tavsiyeleri dikkate al burda yazan herkesin boncuğum
Ahh Ahh özeniyorum böyle eşlere, benimki komutla çalışıyor robot gibi, bulaşık makinesini boşaltır mısın dersem yaylana yaylana boşaltır her şeyi de bana sorar. Yemeğe asla karışmaz, hasta olursam falan anca o gün menemen falan yapar. Tavuk yapar kendine, biz aç dururuz çünkü en önemlisi oovay uyanık köftelerrrr
bak benim eşim de çok abartı misafir sevmez neden? çünkü mutfak biliyosunuz onda e bulaşık olmasa bile yemeklerin %70 ini kendi hazırlamak zorunda ahahshsjkdkd.
ay yemek yapmayı gerçekten hiç sevmiyorum ve elim inanılmaz ağır bu konuda
Yok şimdi ben benim görümcelerin hakkını yiyemem bulaşıkları bana elletmezler yerleştirirler siler toplarlar tertemiz bırakırlar yemeğe geldiklerinde. Eltiler nanay, onlar kalkıp bir bardak su bile almazlar ayaklarına beklerlerAy vallahi bilemiyorum ciddi anlamda belim tutulmuş durumda korsemi taktım yurumk bile iskence gibi zaten birde evim dubleks benim biz normalde yemeği vs mutfakta yer çıkarız koca tepsilerle yukarı yemek taşı sinir bozucular gerçekten
Hayır kalırsında kalkar bir seyede el atarsın yani insanlıktır bu sanki hizmetçi var burda gibi davrandılar mi cinler tepemde halay çekiyor sabahtan beri elimi hiçbirseye sürmedim vallahi kalksın yapsınlar iyilikten anlamayana böyle davranmak lazım demekki
Ahh Ahh özeniyorum böyle eşlere, benimki komutla çalışıyor robot gibi, bulaşık makinesini boşaltır mısın dersem yaylana yaylana boşaltır her şeyi de bana sorar. Yemeğe asla karışmaz, hasta olursam falan anca o gün menemen falan yapar. Tavuk yapar kendine, biz aç dururuz çünkü en önemlisi oobazen süpürge yapar bir yandan da kaynanam gibi söylenir neden sen yapmadın diye, sanki keyfimden yapmamışım gibi Bu ara çok batıyor gözüme haşlayacağım ta sonunda adamı
Valla anlamadım espriyiSahi kaçtın kuzumben hep saat 10.10' um. Tebessüm smiley i işaret ediyormuş. Biraz zorlama espri oldu ama olsun
Ah şimdi sen bunu anlattın ya ben daha çok sinirlendimahaha ya en iyi erkek bile bir kadının yaptığı için 10 da birini yapıyor bu bir gerçek
geçen günkü kavgamızı anlatayım şimdi bulaşıkları getiriyor ya hesapta mutfağa gidiyor mesela demliği koymuş onun üstüne yapyağlı bir şey koymuş o yapyağlı şeyin yağı kiri tüm bulaşığın hepsine bulaşmış
dedim de ona elli kere gene hepsini bir koymuş.
bu sefer içinde sadece çay olan masum bir bulaşık olan "demlik" de sanki içinde yağda balık kavrulmuşçasına pis bir bulaşığa dönüşüyor. Bu sefer o tava ya da tencere her neyse onunla uğraştığım kadar; bir sabunlayıp geçeceğim demlikle de uğraşmak zorunda kalıyorum bak gene sinirlendim ahahahahaha neyse.
4 tane bol marulla ok dir yanına ayran amaBugün herkesler bulgur yapacak galiba (kısır, mercimek köfte). Bizimkiler de çiğköfte istiyor. Kendim yapıyorum. İçine esmer bulgur harici bir şey koymuyorum (patates falan koyanlar var), sizce bundan kaç tane yemeliyim. Öğlen patates salatası yediğim için sanki yemesem iyi olur gibi ama ne yapsam bilemedim. Kendime özel bir şey düşünsem iyi olacak galiba.
Çok geçmiş olsun canımKızlar bayağı bir yoğun yazışma trafiği olmuş hakkınızı helal edin okuyamadım etiketlere baktım sadece.. ufaklık hasta dün gece hiç uyumadik resmen bu gün de huysuz yakamı bırakmıyor... Bu hafta yıllık izne ayrilmistm bu kosturmacanin içinde bir de mesai hiç cekelmezmis zaten..
Geçmiş olsun canım dışardakilerin yağı vs si dokunmuştur anne yemeği gibi var mıPişşşttttt
Geçmiş olsın canım acil şifaşarı olsun
benim kızda geziden geldi yolda rahatsızşanmış istifrag falan etmiş dünde mideyi bozmuşum falan dedi muhtemelen üşüttü veya bu kadar dışarı yemeğine alışık olmadığı için rahatsızşandı. Öğretmeni de sağolsın sonradan aradı nasıl oldu diye. Yolda hiç demediler rahatsızlandı diye düşğnceli insanlar vesselam Allah razı olsun
Ne varmış kızz 45 lerdeahah tamam ama gençmişsin yine doğru tahmin etmişim
bi an bu kadar yazınca dedim acaba 40 45 olabilir mi bn mi yanlış vayb aldım dedim
Çok geçmiş olsun bence abart durumunu ayıp denen birşey var insan biraz yardım ederAy vallahi bilemiyorum ciddi anlamda belim tutulmuş durumda korsemi taktım yurumk bile iskence gibi zaten birde evim dubleks benim biz normalde yemeği vs mutfakta yer çıkarız koca tepsilerle yukarı yemek taşı sinir bozucular gerçekten
Aahhh çok kzıdım eşine şu an ne demek sen niye süpürmedinAyarsızım ben abla ikisini de masanın üstünden yere düşürdümsenin eşin önceden de mi böyleydi yoksa hasta olunca mı değişti
İnsan ağırlamayı severim ama eşim emrivaki yapınca sinir oluyorum çocukluyum zaten uyku saati var o uyurken ses çıkarınca uyanıyor bir şey yapamıyorum. Huysuz oluyor uykusunu alamazsa. Bir de dediğim gibi zaten sinirlerim fena benim hemen sinirleniyorum sakinleşmem de uzun sürüyor sonra bütün gün surat asıyorum senin gibibundan sonra yapmayacağım ama beni kimsenin kullanmasına izin vermeyeceğim dikkate alacağım dediklerinizi
Ahh Ahh özeniyorum böyle eşlere, benimki komutla çalışıyor robot gibi, bulaşık makinesini boşaltır mısın dersem yaylana yaylana boşaltır her şeyi de bana sorar. Yemeğe asla karışmaz, hasta olursam falan anca o gün menemen falan yapar. Tavuk yapar kendine, biz aç dururuz çünkü en önemlisi oobazen süpürge yapar bir yandan da kaynanam gibi söylenir neden sen yapmadın diye, sanki keyfimden yapmamışım gibi Bu ara çok batıyor gözüme haşlayacağım ta sonunda adamı
Yok şimdi ben benim görümcelerin hakkını yiyemem bulaşıkları bana elletmezler yerleştirirler siler toplarlar tertemiz bırakırlar yemeğe geldiklerinde. Eltiler nanay, onlar kalkıp bir bardak su bile almazlar ayaklarına beklerler
Anlatırım bi ara cnmKuzum oğlun kaç yaşında ne sıkıntısı var kafanda niye konuşuyprsun anlat illaki bir derman olur. Olmasa da paylaşır rahatlarsın.
Gitti mi peki misafirlerin
Hoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü. Börek poğaça patatesyine de kontrollu gitmişsin. Oglen +salata aksam da +ayran olsa onlara gerek olmazmış. Afiyet olsun
Kiz o kadardan pişi olmazadimlar cok guzel , diyet az yemeli. Diyette leblebiyi hic aramam bu gidisle kahve leblebi menusu yapicam ben de
Menuler guzel gidiyor. Madem yapicam dedin ben de bakicam 15.000 adim olacak mi
Arabaşınin hamurunu yuttun miiii yutmadin miiiigenrl olarak kalori dengelenmis hayansal protein ve bol yesil salatayi bugun ihmal etmemeye calisirsan iyi olur spor var mi ?
Afiyet olsunspor da var
Menun guzel olmusspor zaten
Ah be Fezam tek öğünle o patlican ne zaman bitecek kim bilirbeni bak seytan dürtüyor böyle bir durumda ye de sürünmesin şu yemek diye o yuzden şişmanım iyi gidiyorsun maşallah
Spor kondisyon bisikleti vs ceviremiyor musun ?
Ben de buradayim menulerini bekliyorum
Lavas olmasa harika olmus . Hazir lavassa 1.5 dilim ekmrk , idare eder. Onun yerine yogurt veya cacik daha iyi olurdu. Sporun var mi ?suyu biraz daha arttiralim
Ogleden sonra ac kalmışsın. Oyle bir durumda hafif yiyim dersen sütlü kahve yaninda incir guzel oluyortabi arada ac kalmak da iyi
Teşekkür ediyorum babybuyur bebeğimm ama ben yumurta koymadım koymam hiç göz kararıyla kendim için az yaptım
Eki Görüntüle 3502763
Sağolasın canmPişşşttttt
benim kızda geziden geldi yolda rahatsızşanmış istifrag falan etmiş dünde mideyi bozmuşum falan dedi muhtemelen üşüttü veya bu kadar dışarı yemeğine alışık olmadığı için rahatsızşandı. Öğretmeni de sağolsın sonradan aradı nasıl oldu diye. Yolda hiç demediler rahatsızlandı diye düşğnceli insanlar vesselam Allah razı olsun
Amin canmçokk geçmiş olsun canımm bebeler hasta olunca analar zaten uyuyamıyorki tez vakitte iyileşir hemen inşallah
hahhaha bende sevmem ama eğer eşime yemek konusunda mutfağı teslim edersem her ne kadar temizlesede benim temizlik perileri kafamda tur atıyorlar geçen balık yapmış fırında saolsun bulaşığı filan halletmiş ama görünen yerleri görünmeyen yerlere canım çıktı ben yaparım o ev süpürsün hahahahah
yaa canımm çokk geçmiş olsun kuzucuğaa
Teşekkür ederim kaptanım4 tane bol marulla ok dir yanına ayran ama
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım dışardakilerin yağı vs si dokunmuştur anne yemeği gibi var mı
Ne varmış kızz 45 lerde
Çok geçmiş olsun bence abart durumunu ayıp denen birşey var insan biraz yardım eder
İyi yapmışsın elini bile sürme
Aahhh çok kzıdım eşine şu an ne demek sen niye süpürmedin
Afiyet olsun canmEki Görüntüle 3503052
KAHVALTIM KIZLAR
Jou Elhan LenaG Sitare55 Cicekbocekkaktus 2 LITRE SU İÇTİM BIRAZDAN KAHVE İÇECEĞİM CANLARIM.
Doldurmazsan doldururlar gülüm diyo herhalde ablalaryemekte fırında türlü varmış yaa abla menüyü değiştirmiş yemekhanede yedim.
ama bu hafta illaki bir makarna dolma ikilisi gelecek hissediyorum
Çok geçmiş olsun canımKızlar bayağı bir yoğun yazışma trafiği olmuş hakkınızı helal edin okuyamadım etiketlere baktım sadece.. ufaklık hasta dün gece hiç uyumadik resmen bu gün de huysuz yakamı bırakmıyor... Bu hafta yıllık izne ayrilmistm bu kosturmacanin içinde bir de mesai hiç cekelmezmis zaten..
Hepinizi kocama karşı kinlendirdim4 tane bol marulla ok dir yanına ayran ama
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım dışardakilerin yağı vs si dokunmuştur anne yemeği gibi var mı
Ne varmış kızz 45 lerde
Çok geçmiş olsun bence abart durumunu ayıp denen birşey var insan biraz yardım eder
İyi yapmışsın elini bile sürme
Aahhh çok kzıdım eşine şu an ne demek sen niye süpürmedin
Kızına da geçmiş olsun canımPişşşttttt