Popüler Konu LenaG ile MasterFit

balık bir erkek için riskli bir yemek olmuş tab ki
ama bak süpürüyormuş mesela ya bence her erkeğin bizden daha iyi yaptığı illaki bir ev işi vardır
eşimin yemekte eli çok hızlı yarım saatte cacık salata atıyorum patates köftesi falan bişeyler yapar atar buzluğa
ama hiçbir yıkadım dediği bulaşığa güvenilmez ahaha

Karnabahar kısırı denesen ya da bulguru yarım bardaktan hazırlayalım ve 6 yk tamamdır yanına ayran

Patates olmasa olma mı 1 tk çiko yerine de 1 meyve
Karnıbahar im yok da birgün onu deneyeyim bn nohut haslamisim nohut salatası yaparım büyük ihtimal ama bnmki bellide olmaz mutfağa girene kadar

ay iyi yapmışsın beee
zaten o ters dubleksler adamı deli eder aynısı görümcemlerin evi.
her gittiğimde nasıl bu kadar zayıf kaldığını daha iyi anlıyorum

Ayarsızım ben abla ikisini de masanın üstünden yere düşürdüm senin eşin önceden de mi böyleydi yoksa hasta olunca mı değişti
İnsan ağırlamayı severim ama eşim emrivaki yapınca sinir oluyorum çocukluyum zaten uyku saati var o uyurken ses çıkarınca uyanıyor bir şey yapamıyorum. Huysuz oluyor uykusunu alamazsa. Bir de dediğim gibi zaten sinirlerim fena benim hemen sinirleniyorum sakinleşmem de uzun sürüyor sonra bütün gün surat asıyorum senin gibi bundan sonra yapmayacağım ama beni kimsenin kullanmasına izin vermeyeceğim dikkate alacağım dediklerinizi
Ahh Ahh özeniyorum böyle eşlere, benimki komutla çalışıyor robot gibi, bulaşık makinesini boşaltır mısın dersem yaylana yaylana boşaltır her şeyi de bana sorar. Yemeğe asla karışmaz, hasta olursam falan anca o gün menemen falan yapar. Tavuk yapar kendine, biz aç dururuz çünkü en önemlisi oo bazen süpürge yapar bir yandan da kaynanam gibi söylenir neden sen yapmadın diye, sanki keyfimden yapmamışım gibi Bu ara çok batıyor gözüme haşlayacağım ta sonunda adamı
Yok şimdi ben benim görümcelerin hakkını yiyemem bulaşıkları bana elletmezler yerleştirirler siler toplarlar tertemiz bırakırlar yemeğe geldiklerinde. Eltiler nanay, onlar kalkıp bir bardak su bile almazlar ayaklarına beklerler

ahaha ya en iyi erkek bile bir kadının yaptığı için 10 da birini yapıyor bu bir gerçek
geçen günkü kavgamızı anlatayım şimdi bulaşıkları getiriyor ya hesapta mutfağa gidiyor mesela demliği koymuş onun üstüne yapyağlı bir şey koymuş o yapyağlı şeyin yağı kiri tüm bulaşığın hepsine bulaşmış
dedim de ona elli kere gene hepsini bir koymuş.
bu sefer içinde sadece çay olan masum bir bulaşık olan "demlik" de sanki içinde yağda balık kavrulmuşçasına pis bir bulaşığa dönüşüyor. Bu sefer o tava ya da tencere her neyse onunla uğraştığım kadar; bir sabunlayıp geçeceğim demlikle de uğraşmak zorunda kalıyorum bak gene sinirlendim ahahahahaha neyse.

Ah şimdi sen bunu anlattın ya ben daha çok sinirlendim ben bulaşıklarla evle cebelleşirken benimki bi tarafını devirip ya telefon oynuyor ya uyuyor dünyanın yükünü benim kocam çekiyor a dostlar ben nere gidem

4 tane bol marulla ok dir yanına ayran ama
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım dışardakilerin yağı vs si dokunmuştur anne yemeği gibi var mı
ahah tamam ama gençmişsin yine doğru tahmin etmişim
bi an bu kadar yazınca dedim acaba 40 45 olabilir mi bn mi yanlış vayb aldım dedim
Ne varmış kızz 45 lerde
Çok geçmiş olsun bence abart durumunu ayıp denen birşey var insan biraz yardım eder
İyi yapmışsın elini bile sürme
Aahhh çok kzıdım eşine şu an ne demek sen niye süpürmedin

Kuzum oğlun kaç yaşında ne sıkıntısı var kafanda niye konuşuyprsun anlat illaki bir derman olur. Olmasa da paylaşır rahatlarsın.
Gitti mi peki misafirlerin
Anlatırım bi ara cnm
Hemenn paylaşıyorum kaptañim
buyur bebeğimm ama ben yumurta koymadım koymam hiç göz kararıyla kendim için az yaptım
Eki Görüntüle 3502763
Teşekkür ediyorum baby

Sağolasın canm
Senin kuzucuga da çok çok geçmiş olsun dusenceli insanlar iyiki var zaten yolda aklın ondaymistir bir de hasta deselerdi hep üzülürdun iyiki soylememisler, acil veya olumsuz birseyde aramaları yeterli diğer türlüsu gereksiz stres
Amin canm şuan yine uyandı feryat figan burunda zaten resmen dağlardan beslenmiş şelale günde kaç defa üst baş degisitiriyorz saymıyorum çamaşır kurutma bu ara fazla mesai yapıyor
Teşekkür ederim kaptanım

Çok geçmiş olsun canım

Hepinizi kocama karşı kinlendirdim kaynanam rahmetli ama zaten ihtiyacım yok yetiyor kendisi bana. İyi şeyleri de var ama bazen gözüm görmüyor yaptıkları ve yapmadıkları yüzünden nötrlüyor kendini.

Kızına da geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…