- 28 Aralık 2023
- 5.321
- 15.497
Teşekkür ederim kaptanııımmmmHarika kız aferin sana çok beğendim valla adım desen var spor desen var
Selamlar
Sabah 7.15
3 dilim tt ekmek
Kiymali yumurta
14.30
Bi kase sehriye corbasi
Yarim dilim tt ekmek
2 dilim elma
16.45
Bi karniyarik
Biraz balik salata
18.30
Yarim tatli Kasigi un helvasi
Diyet cayi kahve
Su 1.5 olur yatasiya
Spor 9.500 adim
Hepsi akşama olunca bence çok olmuş canım gün içine dağılması gereken bir menüymüş14 kasım perşembe
SABAH ve ÖĞLE yok
Kahvem var sadece
AKŞAM
Salata
2 kepçe etli nohut+5-6 yemek kaşığı
Palamut (fırında değil)
25 gram bitter 140,5 kalori
Ayva
Mandalina (3-4 tane ortalama)
1 şekerli Türk kahvesi
1 sade soda
LenaG Sitare55 Boncuk2307
SPOR
3.656 ADIM
Eki Görüntüle 3503652
Eki Görüntüle 3503651
Masallah ne güzel vermissiniz, ne kadar sürede verdiniz acaba? Bundan sonra sizi takipteyim.Hepsi akşama olunca bence çok olmuş canım gün içine dağılması gereken bir menüymüş
Tam benim hedef kilomdasiniz.Hepsi akşama olunca bence çok olmuş canım gün içine dağılması gereken bir menüymüş
Burda bir tanıdık oldu, kocasının Teşvikiye, kadın toparlanamadı, aylarca hastanelerde kaldı, 2 sene olacak vefat edeliNe bileyim canım ya intg falan hep başarı hikayesi ile doldu . Öyle anlatıyorlar sanki diş çektirmişler. İnsan özeniyor.
Yok kuzum, Amazon’dan sinameki getirttim, kendim öğüttüm, arada çorba, salatalara ekiyorum, çok zordaysam Bikaç tatlı kaşığı suyla yutuyorumgezegenfeza ablacim selamlar ,bagirsaklari calistiracak dmden ya da müllerden bi destek ürünü biliyor musun ?
Canım aslında yufkanın ekmekten daha iyi olduğunu söylemis annemin diyetisyen mayasız hamurdan yapıldığı ve çok ince olduğu için ondan yedim ama bizm buraninki böyle kalinlardan değil ince, hazır lavastan daha ince hatta...inan 3-4 dilim ekmeğe denk birşey değildi yediğimYarim yufka =3-4 dilim ekmek
Ispanagi arttırıp ekmeği azaltsan daha iiyi olurdu. O vrya bu sekilde hayayimiza karbonhidrat giriyor, biz kendi basimizayjrn elimizden geldiği kadar hamurlu ve sekerli seyleri düşük oranda tutalim afiyet olsun. Bugun perşembe cts ye ödem gitmesi lazim suyu arttiralim
Gun boyu da cok birşey yememişsin. Değişik bir menu olmus. Afiyet olsunİyi akşamlar
12:00 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve,
2elma
17:30 650 gr. yağı azaltılmış yoğurt dibine gelince gr. fark ettim dünkü de aynıydı açlığımdan gözüm dönmüş 500lük sanıyordum
Yoğurdun içine de 1avuç kuru üzüm, 1avuç dut kurusu, 2avuç leblebi
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Adım 3166
Su 4 litre
Gece içebilirsem yağsız sütle filtre kahve yada biberiye yada rezene içerim
Cok iyi gidiyorsunMenümü vereyim
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus @sibel_84
Sabah 10.00 : türk kahvesi
2 k kaysıı 1 hurma
Kahvaltı 12.30 : yulaflı omlet tost
(2 yum, 3 kaşık yulaf, 30 gr kaşar p, pulbşber maydanoz)
3 ceviz ve salatalık, yeşil biber
Ara: 1 hurma, 1 k kayısı, 5 badem, 1 y k çiğ kabak içi, sade kahve
Akşam 18.15 :1 kepçe çorba
6 kasık ıspanaklı yumurta
Bol salata
Spor 20 dakika tempolu yürüyüş
10 dakika rampa yürüyüş
20 dakika hit kardiyo
35 dakika bölgesel(ağırlıklı)
3250 ip atlama
15 dk eliptik
Aaa sen de calışıyor musun ? Hem bebek , hem is hem diyet tebrik ederim . Diyetinde ilk defa bu kadar cok pide ekmek vb. Görüyorum14 Kasım menü
07.00 2 bardak limonlu su
09.00 1 fincan kahve 1 hurma 1 galeta
10.30 lor peynirli salata 1 dilim tb ekmek 1 fincan kiraz sapı çayı
13.30 1 fincan süt artırıcı bitki çayı, 1 dilim peynir 1 Wasa 1 cay kaşığı vişne reçeli
15.00 yarım kıymalı pide
16.30 1 mandalina
17.45 kabak sote üzerine 4 kaşık yoğurt, bolca salata, 2 dilim tb ekmek
3 litre su spor yok emzirmeye ve koşturmaya devam(sözde bu hafta dinleneyim diye izin aldım ama işteyken totom daha çok yer görüyordu)
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Simit, ekmek, pat kizartmasindan en az 1i diyet icin fazla.Merhabalar 14 Kasım menü
Sabah 10 civarı misafirim vardı
Yarım simit,bir dilim ekmek,1haslanmis yumurta,kkdan biraz fazla peynir, salâta, 2zeytin, üç lokma sucuklu yumurta, 8ki patates kızartması
Öğleden sonra 2 civarında
sade kahve ,4 badem ,bir ceviz, 5fistik,
Tadımlık tatlı ve pasta, tadımlık tarhana
6 da 1 saat yüzme eğitimi
8 buçuk da
2yk tavuklu bulgur pilavı,3yk yoğurt
LenaG Cicekbocekkaktus
Acıkmam normal canım, gece benim minnoş topraklı çiçeği devirmiş, sesine uyandım, daha uyuyamadım, sabah kalktım, oğlanın beslenmesini ve kahvaltısını hazırlayıp verdim, biraz evi topladım, temizlik günüydü, yukarı çıkıp kadınla birlikte temizleyip indik. Kadını yolladım, eşim geldi acıktım, ne zaman yiyeceğiz diyeÖyle dinnnmeeeezzz öğretmenler pes etmiyor birlikte mücadele ediyor dinirrrrrbil bakalım branşım ne
Afiyet şifa olsun canım bir kaç gün böyle yap bakalım inşallah faydasını görürsün
Bi de sanırım burda okumuştum ama emin değilim; vücut beslenme düzenine alışınca da takılabiliyormus. Mesela saatleri değiştirmek arada öğün atlamak (aç kalmayacak şekilde) gibi
Bunu da deneyebilirsin
Abla aslında acıkmaman lazım sisteme göre, akşam az mı yedin ki neden açsınağrıların için de tez zamanda iyileşmeni hasarsız şifalanmanı diliyorum
Ben çoktaaan çıkarmıştımBahar dizisini de favorilerimden çıkardım.
Alternatif tıp doktoru bol su içmezsen taş oluşur demiştiKızlar benim safrada taşlar var diyet yaparken ne yemeliyim
Sen yaparsın bişeyler, bugün camide neler neler vardı, sadece baktımİyi akşamlar Hanımlar Anneme geldim geleli sınanıyorum,pizzlar mı dersin, pişiler mi
Kızına acil şifalar dilerim canımSelam kızlar pek keyfim yok .Kızım iylesmeyince acile gittim kanında enflasyon yüksek çıktı yarın ultrason bakılacak ona göre yatış da yapılabilir yada antibiyotigin dozu artirabilir .Hayırlısı artık
Bugün ki menum
Kahvaltı 12,30
1 kaç çatal menemen
2 parça kaşar
2 ceviz
Domates
7 zeytin
Yeşillik
Arada filtre kahve
Yarım avuç çiğ köfte
Akşam 19.00
5 kanat
3lt su Spor yok maalesef
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Eşim çıktı, az daha kalsa fena olmazdı, gece düzgün uyuyamadım, sabaha karşı minnoşun yaramazlığına uyandım, ağrı zaten hep var, bazen daha şiddetleniyor, dinlenmeye fırsat bulamadım ya ona da canım sıkıldı sankiAllah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsim ablacımgözünüz aydın
Allah kabul etsin canım
Afiyet bol eksi olsun şaşırtma menüsü gibi süper
Eşin ne oldu ablacım çıktı mı moralin neden bozuk? Ağrılarına Rabbim şifa versin dün gece de uyuyamadın sanırım
Ah bu anne evleri yemee hepsinin tadını biliyorsun zaten
Yeemişsin annenin hamur işlerinden tebrik ederim canımama menü nerede hiçbşr şey yok resmen bol eksi getirsin
Canın sağ olsun canım her şey ypluna girer inş
Yediğinin mislini yakmışsın zaten canım afiyet eksi olsun harika menü
Çookk geçmiş olsun canım inşallah yatışa gerek kalmaz
menün gayet az ve güzel afiyet olsun
Mükemmel menü adım her sey... çok güzel eksi gelecek inş
Yemesen iyiydi ama kalanı çok güzel canım bol eksin olsun