Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selamlar

Sabah 7.15
3 dilim tt ekmek
Kiymali yumurta

14.30
Bi kase sehriye corbasi
Yarim dilim tt ekmek
2 dilim elma

16.45
Bi karniyarik
Biraz balik salata

18.30
Yarim tatli Kasigi un helvasi

Diyet cayi kahve
Su 1.5 olur yatasiya
Spor 9.500 adim
LenaG

Merhabalar 14 Kasım menü
Sabah 10 civarı misafirim vardı
Yarım simit,bir dilim ekmek,1haslanmis yumurta,kkdan biraz fazla peynir, salâta, 2zeytin, üç lokma sucuklu yumurta, 8ki patates kızartması

Öğleden sonra 2 civarında
sade kahve ,4 badem ,bir ceviz, 5fistik,
Tadımlık tatlı ve pasta, tadımlık tarhana
6 da 1 saat yüzme eğitimi
8 buçuk da
2yk tavuklu bulgur pilavı,3yk yoğurt
LenaG Cicekbocekkaktus

14 kasım perşembe
SABAH ve ÖĞLE yok
Kahvem var sadece

AKŞAM
Salata
2 kepçe etli nohut+5-6 yemek kaşığı
Palamut (fırında değil)
25 gram bitter 140,5 kalori
Ayva
Mandalina (3-4 tane ortalama)
1 şekerli Türk kahvesi
1 sade soda

LenaG Sitare55 Boncuk2307

SPOR
3.656 ADIM

Ne bileyim canım ya intg falan hep başarı hikayesi ile doldu . Öyle anlatıyorlar sanki diş çektirmişler. İnsan özeniyor.
Burda bir tanıdık oldu, kocasının Teşvikiye, kadın toparlanamadı, aylarca hastanelerde kaldı, 2 sene olacak vefat edeli
Koca kişisi de Rus kadınla gününü gün ediyor, evlatlarını bile gözü görmüyor adamın
Malum kişi saklı gizli ameliyat oldu, yürüyen iskelet gibi dolanıyor, o kadar acayip bir yaratığa dönüştü ki, fizik güzel, yüzü değişti
Ablam oldu, sönmüş balın gibi, yüzü güzel, vücut yerçekimine koşar adım gidiyor

gezegenfeza ablacim selamlar ,bagirsaklari calistiracak dmden ya da müllerden bi destek ürünü biliyor musun ?
Yok kuzum, Amazon’dan sinameki getirttim, kendim öğüttüm, arada çorba, salatalara ekiyorum, çok zordaysam Bikaç tatlı kaşığı suyla yutuyorum
Eczaneden bittersalz alıp suya karıştırıp içebilirsin ( Elhan a dokunmuştu, bana iyi geldi, tadından tiksinti geldi, meyva suyuna karıştırıp içebilirsin)

Canım aslında yufkanın ekmekten daha iyi olduğunu söylemis annemin diyetisyen mayasız hamurdan yapıldığı ve çok ince olduğu için ondan yedim ama bizm buraninki böyle kalinlardan değil ince, hazır lavastan daha ince hatta...inan 3-4 dilim ekmeğe denk birşey değildi yediğim

Gun boyu da cok birşey yememişsin. Değişik bir menu olmus. Afiyet olsun
Cok iyi gidiyorsun
Aaa sen de calışıyor musun ? Hem bebek , hem is hem diyet tebrik ederim . Diyetinde ilk defa bu kadar cok pide ekmek vb. Görüyorum yarin bol su , bol yesillik ile ödem atmaca inşallah
Simit, ekmek, pat kizartmasindan en az 1i diyet icin fazla.
afiyet olsun

Hayırlı akşamlar arkadaşlar

Sabah bir dilim tam buğday ekmeği (ilaç için)

Öğlen 12//
Bir servis kaşığı tas kebabı
Bir kase havuç salatası(limon ve tuz var yağ yok)
Bir bardak ayran

Akşam 20.00
15 adet filan hamsi
Bol salata
bir lokma ekmek
Bir yemek kaşığı bulgur pilavı

22.00/
İki dilim ayva
Yarım mandalina
Bir adet elma

Su 2.5lt
5000 adım
LenaG Boncuk2307 Sitare55 nurovic

Acıkmam normal canım, gece benim minnoş topraklı çiçeği devirmiş, sesine uyandım, daha uyuyamadım, sabah kalktım, oğlanın beslenmesini ve kahvaltısını hazırlayıp verdim, biraz evi topladım, temizlik günüydü, yukarı çıkıp kadınla birlikte temizleyip indik. Kadını yolladım, eşim geldi acıktım, ne zaman yiyeceğiz diye
Mevlit için gece 12 ye kadar banyolu börek sarıp dondurucuya koymuştum, onları pişirdim, çorba yaptım, küçük oğlan geldi, yemeklerini verdim, hazırlandım, 5 dakika anca oturdum, camiye gittim
Kızım ve görümcemler geldi, az önce yolladım. Kahvemi aldım oturdum
Uzun lafın kısası bu tempo zorladı beni, azıcık fırsat bulup koltukta kestiremedim

Kızına acil şifalar dilerim canım

Eşim çıktı, az daha kalsa fena olmazdı, gece düzgün uyuyamadım, sabaha karşı minnoşun yaramazlığına uyandım, ağrı zaten hep var, bazen daha şiddetleniyor, dinlenmeye fırsat bulamadım ya ona da canım sıkıldı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…