Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İnsanın evi gibisi varmı
Yatıya kalmak şart deyil ki, bikaç saatten sonrası sıkıyor, eve gitmek istiyorum, elimde olmayınca ortama uyum sağlamak zorunda kalıyorum

Anneciğin gelene kadar unutmaya devamlı
Ahaha yavru kuştan tam puan aldıysan iyi bir yağ yakımı olmuştur
Oğlum sağolsun her gün yarım saat bir saat top peşinde dolandırıyor beni, buna rağmen zayıflayamıyorum ya ben de tuhafım işte ha bir de iki tane şekerlik kırdım, oğlan değil ha yanlış anlaşılmasın ben kırdım
Amin amin rabbim sana saglikli uzun ömur versin de gör o muthis gunleri
Amiin cümlemize inşallah o kadar uzun sürmez ya azimli kadınsın sen iki ay bulmaz inersin istediğin kiloya
Boncukum cumartesiye yapsan daha iyi olur. Mercimekli köftenin insan seçtigini biliyorum ertesi gün 1000 gr artı gösterdiğine şahidim. Zalımın köftesi niye böyle yapıyor kanitlayamadim.
Evde benden başka yiyen yok zaten bunu yapacağıma sarma içi yaparım egeye özel bir yemek hem daha besleyici hem daha zahmetsiz
Bu hatun da muhteşem yorumlar yapıyor sizsiz geçen aylarima yanıyorum günümüzü katlanır hale getirdiginiz için ne desem az gelir
Evet kuşum da güldürüyor hep bizi, kafa dengi insanlar nasıl oldu bir araya toplandı
Ah o kocalar Ah baba yemesinler onlar benimki çaya gelecez dediklerinde yemeğe gelin diyor sanki kendi yapıyor , tatlı al diyorum sen yap sen güzel yapıyorsun herkes beğeniyor diyor. Buldular bir tane saf gelin güzel yapıyorsun diye beni kekleyip her şeyi bana yaptırıyorlar

İnşallah kuzum bize de kutlamak nasip olsun
Aminnnn
sabah tartıya da yansıdı bu durum
hadi bakalım 79.9 u gördüğüm anda hedef 60 kat ligi

İnsanın evi gibisi varmı
Yatıya kalmak şart deyil ki, bikaç saatten sonrası sıkıyor, eve gitmek istiyorum, elimde olmayınca ortama uyum sağlamak zorunda kalıyorum

yani di mi??
bizde kalma şöyle eğer ki alkol alınacaksa mecbur evler de aynı şehirde ama uzakta olduğu için o gece kalınıyor.
ama herkesin işi gücü var yahu, çocuklarının sporu dershanesi bişeysi
o nedenle dediğim gibi bize gelen de kalmaz o gece kalır o kadardır yani
mesela evinde kahveni istediğin gibi yaparsın, 10 demlik çay içsen karışanın yok, yemeği belki o saatte yemek istemiyosun ne bileyim hiç mi dizin filmin de mi yok. hani bana çok garip geliyor gerçekten.

Hadi biri kırdın, ikinciyi niye kırdın
Boşver yenilersin, yenilik güzeldir

Ben o konuda yırttım, birini yemeğe çağıralım desem, sen nasıl yapacaksın diyor, duruma göre dışarı davet ediyoruz, arada eve gelenler de oluyor, kendimi yormadan bişeyler hazırlıyorum

Teşekkür ederim canım
diyetisyeni değiştirdin mi naaptın canım?
Ödeme yaptığım son seans kaldı sonra değiştiriyorum canm diğer arkadaşla online devam edecm
Teşekkür ederim canım
Aralarda normalde eklemeler olacaktı ama evden çıkarken sadece meyve almışım yanıma
Çocuklar merak ediyordu ben çok viral olan şeyleri denemeyi almayı sevmem bana hitap etse bile göre göre hevesim kaçar çikolata da onların sebebine deneyelim dedik evde yapmaya uğraşamam bir de yaoarsam çok yaparım kesin o yüzden hazır aldık çok ağır geldi çok şeker sevmeyen veya alışkın olmayanlara çok ağır gelebilecek lezzet benlik de değil yiyen arkadaşlara afiyet olsun

Kızlar bayağı bir yoğun yazışma trafiği olmuş hakkınızı helal edin okuyamadım etiketlere baktım sadece.. ufaklık hasta dün gece hiç uyumadik resmen bu gün de huysuz yakamı bırakmıyor... Bu hafta yıllık izne ayrilmistm bu kosturmacanin içinde bir de mesai hiç cekelmezmis zaten..

Ahahahah canım sen işini bilmiyorsun eşinle kendine yap ye misafire okadar temizlik yemek misafir gidince ayrı bi temizlik perte çıkıyorum çocuğum ile ilgilenemiyorum tatlısıda misafire hazır olsun ahahahhah he çocum ister eşim ister onlara yapayım tabii daha geçen yazdım unutma kuşum seni sevene sana değer verene koş ailen olur eşin olur tamam ama senin de bayılmadıklarına yap yemeğini göster saygını fazlası zarar herşeyin hahahah eskiden bende çokkk takıntılıydım şimdi kendi mental sağlığım daha önemli geliyor artık kendi çekirdek aileme de daha tahammüllü sabırlı ve anlayışlı bir halde oluyorum en azından he ama yok fazla savurursam kendimi ordan oraya hırpalarsam bir bakmışım benden giden gitmiş surat murat düşmüş ayy bu konulara ben daha yazmayayım yaa hemen yükseliyorum çünkü ama tavsiyeleri dikkate al burda yazan herkesin boncuğum

yosunlu sen kaç yaşındasın yaa
ben seni hep kafamda 27 gibi düşünüyorum

vay uyanık köftelerrrr
bak benim eşim de çok abartı misafir sevmez neden? çünkü mutfak biliyosunuz onda e bulaşık olmasa bile yemeklerin %70 ini kendi hazırlamak zorunda ahahshsjkdkd.
ay yemek yapmayı gerçekten hiç sevmiyorum ve elim inanılmaz ağır bu konuda

Pişşşttttt
Geçmiş olsın canım acil şifaşarı olsun
benim kızda geziden geldi yolda rahatsızşanmış istifrag falan etmiş dünde mideyi bozmuşum falan dedi muhtemelen üşüttü veya bu kadar dışarı yemeğine alışık olmadığı için rahatsızşandı. Öğretmeni de sağolsın sonradan aradı nasıl oldu diye. Yolda hiç demediler rahatsızlandı diye düşğnceli insanlar vesselam Allah razı olsun

çokk geçmiş olsun canımm bebeler hasta olunca analar zaten uyuyamıyorki tez vakitte iyileşir hemen inşallah
hahhaha bende sevmem ama eğer eşime yemek konusunda mutfağı teslim edersem her ne kadar temizlesede benim temizlik perileri kafamda tur atıyorlar geçen balık yapmış fırında saolsun bulaşığı filan halletmiş ama görünen yerleri görünmeyen yerlere canım çıktı ben yaparım o ev süpürsün hahahahah
yaa canımm çokk geçmiş olsun kuzucuğaa

ayyy bu bir iltifat benim için bebeğimm çokk teşekkür ediyorumm hahahah amaaa 30 yaşındayımm keşke 20ler hemen bitmeyeydi iyiydii

ahah tamam ama gençmişsin yine doğru tahmin etmişim
bi an bu kadar yazınca dedim acaba 40 45 olabilir mi bn mi yanlış vayb aldım dedim

Ay vallahi bilemiyorum ciddi anlamda belim tutulmuş durumda korsemi taktım yurumk bile iskence gibi zaten birde evim dubleks benim biz normalde yemeği vs mutfakta yer çıkarız koca tepsilerle yukarı yemek taşı sinir bozucular gerçekten
Hayır kalırsında kalkar bir seyede el atarsın yani insanlıktır bu sanki hizmetçi var burda gibi davrandılar mi cinler tepemde halay çekiyor sabahtan beri elimi hiçbirseye sürmedim vallahi kalksın yapsınlar iyilikten anlamayana böyle davranmak lazım demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…