Popüler Konu LenaG ile MasterFit

çok haklısınız gerçekten
ben bir de şeyi anlamıyorum, kalan başka evde kalmaktan hiç mi rahatsız olmuyor yaa
ben 1 gece kalsam misafirlikte tuvalete çıkamam, o gün iyi uyuyamam, karnım falan şişer. hatta başka bir evde kalınca böyle bir eve gideyim de yıkanayım hissi oluşuyor bende mesela. çok aşırı huysuzum sanırım bu konuda.
bana gelen misafir de pek kalmaz max 2 gün. ama gitmektense gelmelerini gerçekten tercih ediyorum.
İnsanın evi gibisi varmı 🤩
Yatıya kalmak şart deyil ki, bikaç saatten sonrası sıkıyor, eve gitmek istiyorum, elimde olmayınca ortama uyum sağlamak zorunda kalıyorum 🥴

Anneciğin gelene kadar unutmaya devamlı🤣🤣
Ahaha yavru kuştan tam puan aldıysan iyi bir yağ yakımı olmuştur 🤣🤣🤣
Oğlum sağolsun her gün yarım saat bir saat top peşinde dolandırıyor beni, buna rağmen zayıflayamıyorum ya ben de tuhafım işte 😂 ha bir de iki tane şekerlik kırdım, oğlan değil ha yanlış anlaşılmasın ben kırdım 🤣🤣😂😂
Amin amin :dua:rabbim sana saglikli uzun ömur versin de gör o muthis gunleri:rolleyes:
Amiin cümlemize inşallah 🌸 o kadar uzun sürmez ya azimli kadınsın sen iki ay bulmaz inersin istediğin kiloya 🫶
Boncukum cumartesiye yapsan daha iyi olur. Mercimekli köftenin insan seçtigini biliyorum ertesi gün 1000 gr artı gösterdiğine şahidim. Zalımın köftesi niye böyle yapıyor kanitlayamadim. :KK51:
Evde benden başka yiyen yok zaten bunu yapacağıma sarma içi yaparım egeye özel bir yemek hem daha besleyici 🌸 hem daha zahmetsiz 😂
Bu hatun da muhteşem yorumlar yapıyor sizsiz geçen aylarima yanıyorum :KK19:günümüzü katlanır hale getirdiginiz için ne desem az gelir :dua::dua::KK200::KK200:
Evet kuşum da güldürüyor hep bizi, kafa dengi insanlar nasıl oldu bir araya toplandı 🌸🫶
Bunlar hep aynı model. Kendi tarafına söylüyorsun da işte diğer tarafın kendi anlamasini bekliyorsun sanki bilerek umursamıyorlar. :KK62: Hele benim başımda bir halden anlamaz koca var. Gitme niyetlerini zorla kalmaya çeviriyor. Allah bize sabır versin. Hastayım ben demekle iyi yapmışsın kuzum inşallah mesaj yerini bulmuştur.
Ah o kocalar Ah baba yemesinler onlar😂 benimki çaya gelecez dediklerinde yemeğe gelin diyor sanki kendi yapıyor 😶, tatlı al diyorum sen yap sen güzel yapıyorsun herkes beğeniyor diyor. Buldular bir tane saf gelin güzel yapıyorsun diye beni kekleyip her şeyi bana yaptırıyorlar 😂😂

İnşallah kuzum bize de kutlamak nasip olsun :dua::KK200:
Aminnnn🙏🏻
Afiyet olsun canım, akşama kadar çok aç kalmışsın bence. Kahvaltı sevmediğini yazmışsın ama onun yerine koyacak bir şeyler bulsan iyi olur gibi. Sporu yaptıysan süper canım.

Afiyet olsun canım, menü spor su hepsi çok harika.

Afiyet olsun canım, güzel menü. Su çok iyi.

Afiyet olsun canım günü gayet hafif geçirmişsin.
sabah tartıya da yansıdı bu durum 😍😍
internete inanma canım burnumuz aksa ne fazia senaryolar çıkarıyor net doktorundan daha güvenli bilgileri alır ve hemen tedaviye başlarsın sağsağlim inşallah:dua:

harikasın canımm daha 60lar ligine de geleceksin emin adımlarla :KK36:
hadi bakalım 79.9 u gördüğüm anda hedef 60 kat ligi 🤣🤣

Boool salata , az kuşbaşı , az çorba 😍
Akşam da as bir çorba 1 kuru incir 1 bardak kefirle günü kapatırım 🙏🏻😍
IMG_4404.jpeg

İnsanın evi gibisi varmı 🤩
Yatıya kalmak şart deyil ki, bikaç saatten sonrası sıkıyor, eve gitmek istiyorum, elimde olmayınca ortama uyum sağlamak zorunda kalıyorum 🥴

yani di mi??
bizde kalma şöyle eğer ki alkol alınacaksa mecbur evler de aynı şehirde ama uzakta olduğu için o gece kalınıyor.
ama herkesin işi gücü var yahu, çocuklarının sporu dershanesi bişeysi
o nedenle dediğim gibi bize gelen de kalmaz o gece kalır o kadardır yani
mesela evinde kahveni istediğin gibi yaparsın, 10 demlik çay içsen karışanın yok, yemeği belki o saatte yemek istemiyosun ne bileyim hiç mi dizin filmin de mi yok. hani bana çok garip geliyor gerçekten.

Oğlum sağolsun her gün yarım saat bir saat top peşinde dolandırıyor beni, buna rağmen zayıflayamıyorum ya ben de tuhafım işte 😂 ha bir de iki tane şekerlik kırdım, oğlan değil ha yanlış anlaşılmasın ben kırdım 🤣🤣😂😂

Amiin cümlemize inşallah 🌸 o kadar uzun sürmez ya azimli kadınsın sen iki ay bulmaz inersin istediğin kiloya 🫶

Evde benden başka yiyen yok zaten bunu yapacağıma sarma içi yaparım egeye özel bir yemek hem daha besleyici 🌸 hem daha zahmetsiz 😂

Evet kuşum da güldürüyor hep bizi, kafa dengi insanlar nasıl oldu bir araya toplandı 🌸🫶

Ah o kocalar Ah baba yemesinler onlar😂 benimki çaya gelecez dediklerinde yemeğe gelin diyor sanki kendi yapıyor 😶, tatlı al diyorum sen yap sen güzel yapıyorsun herkes beğeniyor diyor. Buldular bir tane saf gelin güzel yapıyorsun diye beni kekleyip her şeyi bana yaptırıyorlar 😂😂
Hadi biri kırdın, ikinciyi niye kırdın😂😂
Boşver yenilersin, yenilik güzeldir 👍🏼

Ben o konuda yırttım, birini yemeğe çağıralım desem, sen nasıl yapacaksın diyor, duruma göre dışarı davet ediyoruz, arada eve gelenler de oluyor, kendimi yormadan bişeyler hazırlıyorum

B11 kullanmıyo musun boncuğum takviye almayı ihmal etme , annem olsa sana derdi ki ;kahvaltı yapmıyorsun ondan eksik b12 🤣🤣
(Biber kelle ve bamya yemem dünyanın bütün vitaminleri bu içinde hasta olsam bamya yemiyor ondan, üşüsem biber yemiyon ondan🤣🤣 canım anam❤️)

Kaç mil yaptın kıaaazzz ayacıklarına sağlık❤️

Ben kahvaltı kadınıyım siz yaparsınız yapmazsınız bilemem, kahvaltı bi kültürdür 🤣🤣

Oyyy çok geçmiş olsun bitanemmm🥺

Offff çok iyi espri nasıl benim aklıma gelmedi🤣🤣🤣

Seni yiyerimmmmm❤️

Çiçeğe değil aşko orkilere, onları çalıp geri gelcem hoplaya zıplaya 🤣

Ahaha detoks değil üç gün su orucu yapmam lazım o simit kokusuna🤣🤣🤣
Akşam yemekte çok yediğimi belirtmiştim ama 🤭

Yaaa çok çok geçmiş olsun Allah kolaylıkla hasarsız kalıcı şifalar versin abla❤️

Afiyet şifa olsun canım

Şiddete karşıyım da bazıları şiddetle dayak istiyo he😖 lüzumsuz

Al işte…. Allah rahmet eylesin bu tür doktorları da Allah’a havale ediyorum
Korona zamanında benim aile hekimi de bana rapor yazmamıştı iki gün okula gittim baktım olacak gibi değil 3. Hastaneye gittim koronaymışım meğer Allah bilir kaç kişiye bulaştırdım😒

Hay maşallah 🧿

Böyle bir adım görülmemiş dünyaaaadaaaaa🧿🧿🧿

Afiyet şifa olsun ❤️

Rabbim kalbine ruhuna inşirah ferahlığı versin canım🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Teşekkür ederim canım 💚
diyetisyeni değiştirdin mi naaptın canım?
Ödeme yaptığım son seans kaldı sonra değiştiriyorum canm diğer arkadaşla online devam edecm
Hoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü. Börek poğaça patates :KK39:yine de kontrollu gitmişsin. Oglen +salata aksam da +ayran olsa onlara gerek olmazmış. Afiyet olsun:KK200:

Kiz o kadardan pişi olmaz:rolleyes:adimlar cok guzel , diyet az yemeli. Diyette leblebiyi hic aramam bu gidisle kahve leblebi menusu yapicam ben de😋

Menuler guzel gidiyor. Madem yapicam dedin ben de bakicam 15.000 adim olacak mi:KK28:

Arabaşınin hamurunu yuttun miiii yutmadin miiii :skandal: genrl olarak kalori dengelenmis hayansal protein ve bol yesil salatayi bugun ihmal etmemeye calisirsan iyi olur 💙 spor var mi ?

Afiyet olsun💙spor da var👍

Menun guzel olmus:KK200: spor zaten 🧿

Ah be Fezam tek öğünle o patlican ne zaman bitecek kim bilir:rolleyes: beni bak seytan dürtüyor böyle bir durumda ye de sürünmesin şu yemek diye😅 o yuzden şişmanım :olamaz: iyi gidiyorsun maşallah:KK19:
Spor kondisyon bisikleti vs ceviremiyor musun ?

Ben de buradayim menulerini bekliyorum :halay:

Lavas olmasa harika olmus . Hazir lavassa 1.5 dilim ekmrk , idare eder. Onun yerine yogurt veya cacik daha iyi olurdu:KK19:. Sporun var mi ?suyu biraz daha arttiralim💙

Ogleden sonra ac kalmışsın. Oyle bir durumda hafif yiyim dersen sütlü kahve yaninda incir guzel oluyor :21:tabi arada ac kalmak da iyi
Teşekkür ederim canım 💚
Afiyet olsun canım, güzel spor.

Afiyet olsun canım, akşama kadar aç kalmış gibisin.

Afiyet olsun canım, akşam hem makarna hem kek iyi olmamış. Diğerlerinde hiç sıkıntı yok.

Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel.

Afiyet olsun canım, gündüz çok aç kalmışsın ama sanırım özel bir şey yapıyordun sen.

Afiyet olsun canım güzel menü.

Afiyet olsun canım hem menü çok hafif hem de spor çok güzel.
Aralarda normalde eklemeler olacaktı ama evden çıkarken sadece meyve almışım yanıma
Afiyet olsun ❤️ gerçekten bi değişik olmuş kısa aralıklarla sürekli çiko atılmış ağza ve genel olarak dengeli bir menü olmamış
Adımlar süper 🧿

Afiyet olsun hafif ve güzel ❤️

Afiyet olsun ❤️ mesela 100-150 kalorilik bir lokmacık kek yerine sağlıklı bir alternatifini seçsen 3-4 lokma daha lezzet açısından tarmin edici olabilir
Bir de kelebek tavuk biraz büyükçe 4-5 fazla sanki

Afiyet olsun çok güzel menü ❤️

Afiyet olsun ❤️ mangal biraz kaçmış canım

Güzel bir menü olmuş afiyet olsun ❤️ adımlar her zaman ki gibi 🧿

Geçmiş olsun canım 🙏 tebrik ediyorum güzel bir eksi gelmiş ❤️

Çocuklar iyi ve sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur canım gelmiş geçmiş olsun 🙏

Afiyet olsun serbest gün dibine kadar yaşanmış ❤️

Afiyet olsun ❤️ dengeli bir menü olmamış canım börek,poğaça,p.kızartma :sinirli: Erken de kapanmış ama su da baya az
Biraz toparlayalım 💪💪💪

Afiyet olsun ❤️ güzel menü ama mesela muzla leblebi değil de 5-6 badem veya fındık veya 3 ceviz gibi güzel olur
Pişi de 1 ısırıkta kalman takdir edilesi

Afiyet olsun ❤️ baya az olmuş

Afiyet olsun ❤️ patates yarımsa mesela bulgur 1 daha yk azalabilirmiş
Adımlar çok güzel ❤️

Hemen ilaç düzenlemesiyle düzeltilecek birşeydir umarım 🙏

Afiyet olsun canım gün içinde az olmuş ❤️

Afiyet olsun güzel olmuş ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ sabah tahin helvası biraz şekeri ani yükseltebiliyor. Evet atıştırmalık bir gün olmuş
Ellerine sağlık mis gibi olmuştur şimdi temizlik bitince şöyle evini seyredip kahve içiyor musun sende 🤭

Afiyet olsun canım 1 şiş fazla kaçmış ve sonraki yulaf bar neden onu anlayamadım yani erken yedin de sonradan çok karnın acıktı diye mi acaba 🤔 saat olmayınca 🤭

Afiyet olsun ❤️ Dubai çikosu benim de hiç ilgimi çekmiyor.

Afiyet olsun ❤️ kız daha ilk günden kek nerden çıktı 🙈

Afiyet olsun canım güzel menü❤️
Sporuna maşallah 🧿 dan başka bişi diyemiyorum

Afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ yarım lavaşa hiç gerek yokmuş 🥰
Su az kalmış canım
Çocuklar merak ediyordu ben çok viral olan şeyleri denemeyi almayı sevmem bana hitap etse bile göre göre hevesim kaçar 😊 çikolata da onların sebebine deneyelim dedik evde yapmaya uğraşamam bir de yaoarsam çok yaparım kesin o yüzden hazır aldık çok ağır geldi çok şeker sevmeyen veya alışkın olmayanlara çok ağır gelebilecek lezzet benlik de değil yiyen arkadaşlara afiyet olsun 🥰

Kızlar bayağı bir yoğun yazışma trafiği olmuş hakkınızı helal edin okuyamadım etiketlere baktım sadece.. ufaklık hasta dün gece hiç uyumadik resmen bu gün de huysuz yakamı bırakmıyor... Bu hafta yıllık izne ayrilmistm bu kosturmacanin içinde bir de mesai hiç cekelmezmis zaten..

Ahahahah canım sen işini bilmiyorsun eşinle kendine yap ye misafire okadar temizlik yemek misafir gidince ayrı bi temizlik perte çıkıyorum çocuğum ile ilgilenemiyorum tatlısıda misafire hazır olsun ahahahhah he çocum ister eşim ister onlara yapayım tabii daha geçen yazdım unutma kuşum seni sevene sana değer verene koş ailen olur eşin olur tamam ama senin de bayılmadıklarına yap yemeğini göster saygını fazlası zarar herşeyin hahahah eskiden bende çokkk takıntılıydım şimdi kendi mental sağlığım daha önemli geliyor artık kendi çekirdek aileme de daha tahammüllü sabırlı ve anlayışlı bir halde oluyorum en azından he ama yok fazla savurursam kendimi ordan oraya hırpalarsam bir bakmışım benden giden gitmiş surat murat düşmüş ayy bu konulara ben daha yazmayayım yaa hemen yükseliyorum çünkü ama tavsiyeleri dikkate al burda yazan herkesin boncuğum :KK68:

Ahahahah canım sen işini bilmiyorsun eşinle kendine yap ye misafire okadar temizlik yemek misafir gidince ayrı bi temizlik perte çıkıyorum çocuğum ile ilgilenemiyorum tatlısıda misafire hazır olsun ahahahhah he çocum ister eşim ister onlara yapayım tabii daha geçen yazdım unutma kuşum seni sevene sana değer verene koş ailen olur eşin olur tamam ama senin de bayılmadıklarına yap yemeğini göster saygını fazlası zarar herşeyin hahahah eskiden bende çokkk takıntılıydım şimdi kendi mental sağlığım daha önemli geliyor artık kendi çekirdek aileme de daha tahammüllü sabırlı ve anlayışlı bir halde oluyorum en azından he ama yok fazla savurursam kendimi ordan oraya hırpalarsam bir bakmışım benden giden gitmiş surat murat düşmüş ayy bu konulara ben daha yazmayayım yaa hemen yükseliyorum çünkü ama tavsiyeleri dikkate al burda yazan herkesin boncuğum :KK68:

yosunlu sen kaç yaşındasın yaa
ben seni hep kafamda 27 gibi düşünüyorum

vay uyanık köftelerrrr
bak benim eşim de çok abartı misafir sevmez neden? çünkü mutfak biliyosunuz onda e bulaşık olmasa bile yemeklerin %70 ini kendi hazırlamak zorunda ahahshsjkdkd.
ay yemek yapmayı gerçekten hiç sevmiyorum ve elim inanılmaz ağır bu konuda

Teşekkür ederim canım 💚

Ödeme yaptığım son seans kaldı sonra değiştiriyorum canm diğer arkadaşla online devam edecm

Teşekkür ederim canım 💚

Aralarda normalde eklemeler olacaktı ama evden çıkarken sadece meyve almışım yanıma

Çocuklar merak ediyordu ben çok viral olan şeyleri denemeyi almayı sevmem bana hitap etse bile göre göre hevesim kaçar 😊 çikolata da onların sebebine deneyelim dedik evde yapmaya uğraşamam bir de yaoarsam çok yaparım kesin o yüzden hazır aldık çok ağır geldi çok şeker sevmeyen veya alışkın olmayanlara çok ağır gelebilecek lezzet benlik de değil yiyen arkadaşlara afiyet olsun 🥰
Pişşşttttt :KK60::KK33:
Kızlar bayağı bir yoğun yazışma trafiği olmuş hakkınızı helal edin okuyamadım etiketlere baktım sadece.. ufaklık hasta dün gece hiç uyumadik resmen bu gün de huysuz yakamı bırakmıyor... Bu hafta yıllık izne ayrilmistm bu kosturmacanin içinde bir de mesai hiç cekelmezmis zaten..
Geçmiş olsın canım acil şifaşarı olsun 🙏
benim kızda geziden geldi yolda rahatsızşanmış istifrag falan etmiş dünde mideyi bozmuşum falan dedi muhtemelen üşüttü veya bu kadar dışarı yemeğine alışık olmadığı için rahatsızşandı. Öğretmeni de sağolsın sonradan aradı nasıl oldu diye. Yolda hiç demediler rahatsızlandı diye düşğnceli insanlar vesselam Allah razı olsun

çokk geçmiş olsun canımm bebeler hasta olunca analar zaten uyuyamıyorki tez vakitte iyileşir hemen inşallah
vay uyanık köftelerrrr
bak benim eşim de çok abartı misafir sevmez neden? çünkü mutfak biliyosunuz onda e bulaşık olmasa bile yemeklerin %70 ini kendi hazırlamak zorunda ahahshsjkdkd.
ay yemek yapmayı gerçekten hiç sevmiyorum ve elim inanılmaz ağır bu konuda
hahhaha bende sevmem ama eğer eşime yemek konusunda mutfağı teslim edersem her ne kadar temizlesede benim temizlik perileri kafamda tur atıyorlar geçen balık yapmış fırında saolsun bulaşığı filan halletmiş ama görünen yerleri görünmeyen yerlere canım çıktı ben yaparım o ev süpürsün hahahahah :KK70::KK70::KK70::KK70:
Pişşşttttt :KK60::KK33:

Geçmiş olsın canım acil şifaşarı olsun 🙏
benim kızda geziden geldi yolda rahatsızşanmış istifrag falan etmiş dünde mideyi bozmuşum falan dedi muhtemelen üşüttü veya bu kadar dışarı yemeğine alışık olmadığı için rahatsızşandı. Öğretmeni de sağolsın sonradan aradı nasıl oldu diye. Yolda hiç demediler rahatsızlandı diye düşğnceli insanlar vesselam Allah razı olsun
yaa canımm çokk geçmiş olsun kuzucuğaa :dua:

ayyy bu bir iltifat benim için bebeğimm çokk teşekkür ediyorumm hahahah amaaa 30 yaşındayımm:KK61::KK61: keşke 20ler hemen bitmeyeydi iyiydii:ıslık:

ahah tamam ama gençmişsin yine doğru tahmin etmişim
bi an bu kadar yazınca dedim acaba 40 45 olabilir mi bn mi yanlış vayb aldım dedim

Bunlar hep aynı model. Kendi tarafına söylüyorsun da işte diğer tarafın kendi anlamasini bekliyorsun sanki bilerek umursamıyorlar. :KK62: Hele benim başımda bir halden anlamaz koca var. Gitme niyetlerini zorla kalmaya çeviriyor. Allah bize sabır versin. Hastayım ben demekle iyi yapmışsın kuzum inşallah mesaj yerini bulmuştur.

çok haklısınız gerçekten
ben bir de şeyi anlamıyorum, kalan başka evde kalmaktan hiç mi rahatsız olmuyor yaa
ben 1 gece kalsam misafirlikte tuvalete çıkamam, o gün iyi uyuyamam, karnım falan şişer. hatta başka bir evde kalınca böyle bir eve gideyim de yıkanayım hissi oluşuyor bende mesela. çok aşırı huysuzum sanırım bu konuda.
bana gelen misafir de pek kalmaz max 2 gün. ama gitmektense gelmelerini gerçekten tercih ediyorum.

Hmm, şey, kem, küm
Yatılı kalmayı sevmiyorum, çok kaldık, çok kişide kaldık :eek:
Yatılı misafir ağırlamayı sevmiyorum desem, çok ağırladık :KK53:
Eş tarafı sağolsun, aynı şehirde bile birbirinde yatmayı pek sever, yok yatmam desen kıyamet kopar (dı)
Artık şehir dışında yatılı kalıyoruz, arada da kızımda ( gerek olursa):KK23:
Ondan sebep yorum yok :KK70::KK70:
Ay vallahi bilemiyorum ciddi anlamda belim tutulmuş durumda korsemi taktım yurumk bile iskence gibi zaten birde evim dubleks benim biz normalde yemeği vs mutfakta yer çıkarız koca tepsilerle yukarı yemek taşı sinir bozucular gerçekten
Hayır kalırsında kalkar bir seyede el atarsın yani insanlıktır bu sanki hizmetçi var burda gibi davrandılar mi cinler tepemde halay çekiyor sabahtan beri elimi hiçbirseye sürmedim vallahi kalksın yapsınlar iyilikten anlamayana böyle davranmak lazım demekki

X