- 18 Mart 2018
- 29.919
- 117.759
- 34
DeyilmiBu hatun da muhteşem yorumlar yapıyor sizsiz geçen aylarima yanıyorum günümüzü katlanır hale getirdiginiz için ne desem az gelir
Depresyon hapına filan gerek kalmıyor
Şen kızlarımız sağolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DeyilmiBu hatun da muhteşem yorumlar yapıyor sizsiz geçen aylarima yanıyorum günümüzü katlanır hale getirdiginiz için ne desem az gelir
İnsanın evi gibisi varmıçok haklısınız gerçekten
ben bir de şeyi anlamıyorum, kalan başka evde kalmaktan hiç mi rahatsız olmuyor yaa
ben 1 gece kalsam misafirlikte tuvalete çıkamam, o gün iyi uyuyamam, karnım falan şişer. hatta başka bir evde kalınca böyle bir eve gideyim de yıkanayım hissi oluşuyor bende mesela. çok aşırı huysuzum sanırım bu konuda.
bana gelen misafir de pek kalmaz max 2 gün. ama gitmektense gelmelerini gerçekten tercih ediyorum.
Oğlum sağolsun her gün yarım saat bir saat top peşinde dolandırıyor beni, buna rağmen zayıflayamıyorum ya ben de tuhafım işte ha bir de iki tane şekerlik kırdım, oğlan değil ha yanlış anlaşılmasın ben kırdımAnneciğin gelene kadar unutmaya devamlı
Ahaha yavru kuştan tam puan aldıysan iyi bir yağ yakımı olmuştur
Amiin cümlemize inşallah o kadar uzun sürmez ya azimli kadınsın sen iki ay bulmaz inersin istediğin kiloyaAmin amin rabbim sana saglikli uzun ömur versin de gör o muthis gunleri
Evde benden başka yiyen yok zaten bunu yapacağıma sarma içi yaparım egeye özel bir yemek hem daha besleyici hem daha zahmetsizBoncukum cumartesiye yapsan daha iyi olur. Mercimekli köftenin insan seçtigini biliyorum ertesi gün 1000 gr artı gösterdiğine şahidim. Zalımın köftesi niye böyle yapıyor kanitlayamadim.
Evet kuşum da güldürüyor hep bizi, kafa dengi insanlar nasıl oldu bir araya toplandıBu hatun da muhteşem yorumlar yapıyor sizsiz geçen aylarima yanıyorum günümüzü katlanır hale getirdiginiz için ne desem az gelir
Ah o kocalar Ah baba yemesinler onlar benimki çaya gelecez dediklerinde yemeğe gelin diyor sanki kendi yapıyor , tatlı al diyorum sen yap sen güzel yapıyorsun herkes beğeniyor diyor. Buldular bir tane saf gelin güzel yapıyorsun diye beni kekleyip her şeyi bana yaptırıyorlarBunlar hep aynı model. Kendi tarafına söylüyorsun da işte diğer tarafın kendi anlamasini bekliyorsun sanki bilerek umursamıyorlar. Hele benim başımda bir halden anlamaz koca var. Gitme niyetlerini zorla kalmaya çeviriyor. Allah bize sabır versin. Hastayım ben demekle iyi yapmışsın kuzum inşallah mesaj yerini bulmuştur.
Aminnnnİnşallah kuzum bize de kutlamak nasip olsun
sabah tartıya da yansıdı bu durumAfiyet olsun canım, akşama kadar çok aç kalmışsın bence. Kahvaltı sevmediğini yazmışsın ama onun yerine koyacak bir şeyler bulsan iyi olur gibi. Sporu yaptıysan süper canım.
Afiyet olsun canım, menü spor su hepsi çok harika.
Afiyet olsun canım, güzel menü. Su çok iyi.
Afiyet olsun canım günü gayet hafif geçirmişsin.
hadi bakalım 79.9 u gördüğüm anda hedef 60 kat ligiinternete inanma canım burnumuz aksa ne fazia senaryolar çıkarıyor net doktorundan daha güvenli bilgileri alır ve hemen tedaviye başlarsın sağsağlim inşallah
harikasın canımm daha 60lar ligine de geleceksin emin adımlarla
İnsanın evi gibisi varmı
Yatıya kalmak şart deyil ki, bikaç saatten sonrası sıkıyor, eve gitmek istiyorum, elimde olmayınca ortama uyum sağlamak zorunda kalıyorum
Hadi biri kırdın, ikinciyi niye kırdınOğlum sağolsun her gün yarım saat bir saat top peşinde dolandırıyor beni, buna rağmen zayıflayamıyorum ya ben de tuhafım işte ha bir de iki tane şekerlik kırdım, oğlan değil ha yanlış anlaşılmasın ben kırdım
Amiin cümlemize inşallah o kadar uzun sürmez ya azimli kadınsın sen iki ay bulmaz inersin istediğin kiloya
Evde benden başka yiyen yok zaten bunu yapacağıma sarma içi yaparım egeye özel bir yemek hem daha besleyici hem daha zahmetsiz
Evet kuşum da güldürüyor hep bizi, kafa dengi insanlar nasıl oldu bir araya toplandı
Ah o kocalar Ah baba yemesinler onlar benimki çaya gelecez dediklerinde yemeğe gelin diyor sanki kendi yapıyor , tatlı al diyorum sen yap sen güzel yapıyorsun herkes beğeniyor diyor. Buldular bir tane saf gelin güzel yapıyorsun diye beni kekleyip her şeyi bana yaptırıyorlar
Teşekkür ederim canımB11 kullanmıyo musun boncuğum takviye almayı ihmal etme , annem olsa sana derdi ki ;kahvaltı yapmıyorsun ondan eksik b12
(Biber kelle ve bamya yemem dünyanın bütün vitaminleri bu içinde hasta olsam bamya yemiyor ondan, üşüsem biber yemiyon ondan canım anam)
Kaç mil yaptın kıaaazzz ayacıklarına sağlık
Ben kahvaltı kadınıyım siz yaparsınız yapmazsınız bilemem, kahvaltı bi kültürdür
Oyyy çok geçmiş olsun bitanemmm
Offff çok iyi espri nasıl benim aklıma gelmedi
Seni yiyerimmmmm
Çiçeğe değil aşko orkilere, onları çalıp geri gelcem hoplaya zıplaya
Ahaha detoks değil üç gün su orucu yapmam lazım o simit kokusuna
Akşam yemekte çok yediğimi belirtmiştim ama
Yaaa çok çok geçmiş olsun Allah kolaylıkla hasarsız kalıcı şifalar versin abla
Afiyet şifa olsun canım
Şiddete karşıyım da bazıları şiddetle dayak istiyo he lüzumsuz
Al işte…. Allah rahmet eylesin bu tür doktorları da Allah’a havale ediyorum
Korona zamanında benim aile hekimi de bana rapor yazmamıştı iki gün okula gittim baktım olacak gibi değil 3. Hastaneye gittim koronaymışım meğer Allah bilir kaç kişiye bulaştırdım
Hay maşallah
Böyle bir adım görülmemiş dünyaaaadaaaaa
Afiyet şifa olsun
Rabbim kalbine ruhuna inşirah ferahlığı versin canım
Ödeme yaptığım son seans kaldı sonra değiştiriyorum canm diğer arkadaşla online devam edecmdiyetisyeni değiştirdin mi naaptın canım?
Teşekkür ederim canımHoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü. Börek poğaça patates yine de kontrollu gitmişsin. Oglen +salata aksam da +ayran olsa onlara gerek olmazmış. Afiyet olsun
Kiz o kadardan pişi olmazadimlar cok guzel , diyet az yemeli. Diyette leblebiyi hic aramam bu gidisle kahve leblebi menusu yapicam ben de
Menuler guzel gidiyor. Madem yapicam dedin ben de bakicam 15.000 adim olacak mi
Arabaşınin hamurunu yuttun miiii yutmadin miiii genrl olarak kalori dengelenmis hayansal protein ve bol yesil salatayi bugun ihmal etmemeye calisirsan iyi olur spor var mi ?
Afiyet olsunspor da var
Menun guzel olmus spor zaten
Ah be Fezam tek öğünle o patlican ne zaman bitecek kim bilir beni bak seytan dürtüyor böyle bir durumda ye de sürünmesin şu yemek diye o yuzden şişmanım iyi gidiyorsun maşallah
Spor kondisyon bisikleti vs ceviremiyor musun ?
Ben de buradayim menulerini bekliyorum
Lavas olmasa harika olmus . Hazir lavassa 1.5 dilim ekmrk , idare eder. Onun yerine yogurt veya cacik daha iyi olurdu. Sporun var mi ?suyu biraz daha arttiralim
Ogleden sonra ac kalmışsın. Oyle bir durumda hafif yiyim dersen sütlü kahve yaninda incir guzel oluyor tabi arada ac kalmak da iyi
Aralarda normalde eklemeler olacaktı ama evden çıkarken sadece meyve almışım yanımaAfiyet olsun canım, güzel spor.
Afiyet olsun canım, akşama kadar aç kalmış gibisin.
Afiyet olsun canım, akşam hem makarna hem kek iyi olmamış. Diğerlerinde hiç sıkıntı yok.
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel.
Afiyet olsun canım, gündüz çok aç kalmışsın ama sanırım özel bir şey yapıyordun sen.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım hem menü çok hafif hem de spor çok güzel.
Çocuklar merak ediyordu ben çok viral olan şeyleri denemeyi almayı sevmem bana hitap etse bile göre göre hevesim kaçar çikolata da onların sebebine deneyelim dedik evde yapmaya uğraşamam bir de yaoarsam çok yaparım kesin o yüzden hazır aldık çok ağır geldi çok şeker sevmeyen veya alışkın olmayanlara çok ağır gelebilecek lezzet benlik de değil yiyen arkadaşlara afiyet olsunAfiyet olsun gerçekten bi değişik olmuş kısa aralıklarla sürekli çiko atılmış ağza ve genel olarak dengeli bir menü olmamış
Adımlar süper
Afiyet olsun hafif ve güzel
Afiyet olsun mesela 100-150 kalorilik bir lokmacık kek yerine sağlıklı bir alternatifini seçsen 3-4 lokma daha lezzet açısından tarmin edici olabilir
Bir de kelebek tavuk biraz büyükçe 4-5 fazla sanki
Afiyet olsun çok güzel menü
Afiyet olsun mangal biraz kaçmış canım
Güzel bir menü olmuş afiyet olsun adımlar her zaman ki gibi
Geçmiş olsun canım tebrik ediyorum güzel bir eksi gelmiş
Çocuklar iyi ve sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur canım gelmiş geçmiş olsun
Afiyet olsun serbest gün dibine kadar yaşanmış
Afiyet olsun dengeli bir menü olmamış canım börek,poğaça,p.kızartma Erken de kapanmış ama su da baya az
Biraz toparlayalım
Afiyet olsun güzel menü ama mesela muzla leblebi değil de 5-6 badem veya fındık veya 3 ceviz gibi güzel olur
Pişi de 1 ısırıkta kalman takdir edilesi
Afiyet olsun baya az olmuş
Afiyet olsun patates yarımsa mesela bulgur 1 daha yk azalabilirmiş
Adımlar çok güzel
Hemen ilaç düzenlemesiyle düzeltilecek birşeydir umarım
Afiyet olsun canım gün içinde az olmuş
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun sabah tahin helvası biraz şekeri ani yükseltebiliyor. Evet atıştırmalık bir gün olmuş
Ellerine sağlık mis gibi olmuştur şimdi temizlik bitince şöyle evini seyredip kahve içiyor musun sende
Afiyet olsun canım 1 şiş fazla kaçmış ve sonraki yulaf bar neden onu anlayamadım yani erken yedin de sonradan çok karnın acıktı diye mi acaba saat olmayınca
Afiyet olsun Dubai çikosu benim de hiç ilgimi çekmiyor.
Afiyet olsun kız daha ilk günden kek nerden çıktı
Afiyet olsun canım güzel menü
Sporuna maşallah dan başka bişi diyemiyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun yarım lavaşa hiç gerek yokmuş
Su az kalmış canım
Boool salata , az kuşbaşı , az çorba
Akşam da as bir çorba 1 kuru incir 1 bardak kefirle günü kapatırım
Eki Görüntüle 3502907
Ahahahah canım sen işini bilmiyorsun eşinle kendine yap ye misafire okadar temizlik yemek misafir gidince ayrı bi temizlik perte çıkıyorum çocuğum ile ilgilenemiyorum tatlısıda misafire hazır olsun ahahahhah he çocum ister eşim ister onlara yapayım tabii daha geçen yazdım unutma kuşum seni sevene sana değer verene koş ailen olur eşin olur tamam ama senin de bayılmadıklarına yap yemeğini göster saygını fazlası zarar herşeyin hahahah eskiden bende çokkk takıntılıydım şimdi kendi mental sağlığım daha önemli geliyor artık kendi çekirdek aileme de daha tahammüllü sabırlı ve anlayışlı bir halde oluyorum en azından he ama yok fazla savurursam kendimi ordan oraya hırpalarsam bir bakmışım benden giden gitmiş surat murat düşmüş ayy bu konulara ben daha yazmayayım yaa hemen yükseliyorum çünkü ama tavsiyeleri dikkate al burda yazan herkesin boncuğumOğlum sağolsun her gün yarım saat bir saat top peşinde dolandırıyor beni, buna rağmen zayıflayamıyorum ya ben de tuhafım işte ha bir de iki tane şekerlik kırdım, oğlan değil ha yanlış anlaşılmasın ben kırdım
Amiin cümlemize inşallah o kadar uzun sürmez ya azimli kadınsın sen iki ay bulmaz inersin istediğin kiloya
Evde benden başka yiyen yok zaten bunu yapacağıma sarma içi yaparım egeye özel bir yemek hem daha besleyici hem daha zahmetsiz
Evet kuşum da güldürüyor hep bizi, kafa dengi insanlar nasıl oldu bir araya toplandı
Ah o kocalar Ah baba yemesinler onlar benimki çaya gelecez dediklerinde yemeğe gelin diyor sanki kendi yapıyor , tatlı al diyorum sen yap sen güzel yapıyorsun herkes beğeniyor diyor. Buldular bir tane saf gelin güzel yapıyorsun diye beni kekleyip her şeyi bana yaptırıyorlar
Ahahahah canım sen işini bilmiyorsun eşinle kendine yap ye misafire okadar temizlik yemek misafir gidince ayrı bi temizlik perte çıkıyorum çocuğum ile ilgilenemiyorum tatlısıda misafire hazır olsun ahahahhah he çocum ister eşim ister onlara yapayım tabii daha geçen yazdım unutma kuşum seni sevene sana değer verene koş ailen olur eşin olur tamam ama senin de bayılmadıklarına yap yemeğini göster saygını fazlası zarar herşeyin hahahah eskiden bende çokkk takıntılıydım şimdi kendi mental sağlığım daha önemli geliyor artık kendi çekirdek aileme de daha tahammüllü sabırlı ve anlayışlı bir halde oluyorum en azından he ama yok fazla savurursam kendimi ordan oraya hırpalarsam bir bakmışım benden giden gitmiş surat murat düşmüş ayy bu konulara ben daha yazmayayım yaa hemen yükseliyorum çünkü ama tavsiyeleri dikkate al burda yazan herkesin boncuğum
PişşştttttTeşekkür ederim canım
Ödeme yaptığım son seans kaldı sonra değiştiriyorum canm diğer arkadaşla online devam edecm
Teşekkür ederim canım
Aralarda normalde eklemeler olacaktı ama evden çıkarken sadece meyve almışım yanıma
Çocuklar merak ediyordu ben çok viral olan şeyleri denemeyi almayı sevmem bana hitap etse bile göre göre hevesim kaçar çikolata da onların sebebine deneyelim dedik evde yapmaya uğraşamam bir de yaoarsam çok yaparım kesin o yüzden hazır aldık çok ağır geldi çok şeker sevmeyen veya alışkın olmayanlara çok ağır gelebilecek lezzet benlik de değil yiyen arkadaşlara afiyet olsun
Geçmiş olsın canım acil şifaşarı olsunKızlar bayağı bir yoğun yazışma trafiği olmuş hakkınızı helal edin okuyamadım etiketlere baktım sadece.. ufaklık hasta dün gece hiç uyumadik resmen bu gün de huysuz yakamı bırakmıyor... Bu hafta yıllık izne ayrilmistm bu kosturmacanin içinde bir de mesai hiç cekelmezmis zaten..
ayyy bu bir iltifat benim için bebeğimm çokk teşekkür ediyorumm hahahah amaaa 30 yaşındayımm keşke 20ler hemen bitmeyeydi iyiydiiyosunlu sen kaç yaşındasın yaa
ben seni hep kafamda 27 gibi düşünüyorum
çokk geçmiş olsun canımm bebeler hasta olunca analar zaten uyuyamıyorki tez vakitte iyileşir hemen inşallahKızlar bayağı bir yoğun yazışma trafiği olmuş hakkınızı helal edin okuyamadım etiketlere baktım sadece.. ufaklık hasta dün gece hiç uyumadik resmen bu gün de huysuz yakamı bırakmıyor... Bu hafta yıllık izne ayrilmistm bu kosturmacanin içinde bir de mesai hiç cekelmezmis zaten..
hahhaha bende sevmem ama eğer eşime yemek konusunda mutfağı teslim edersem her ne kadar temizlesede benim temizlik perileri kafamda tur atıyorlar geçen balık yapmış fırında saolsun bulaşığı filan halletmiş ama görünen yerleri görünmeyen yerlere canım çıktı ben yaparım o ev süpürsün hahahahahvay uyanık köftelerrrr
bak benim eşim de çok abartı misafir sevmez neden? çünkü mutfak biliyosunuz onda e bulaşık olmasa bile yemeklerin %70 ini kendi hazırlamak zorunda ahahshsjkdkd.
ay yemek yapmayı gerçekten hiç sevmiyorum ve elim inanılmaz ağır bu konuda
yaa canımm çokk geçmiş olsun kuzucuğaaPişşşttttt
Geçmiş olsın canım acil şifaşarı olsun
benim kızda geziden geldi yolda rahatsızşanmış istifrag falan etmiş dünde mideyi bozmuşum falan dedi muhtemelen üşüttü veya bu kadar dışarı yemeğine alışık olmadığı için rahatsızşandı. Öğretmeni de sağolsın sonradan aradı nasıl oldu diye. Yolda hiç demediler rahatsızlandı diye düşğnceli insanlar vesselam Allah razı olsun
ayyy bu bir iltifat benim için bebeğimm çokk teşekkür ediyorumm hahahah amaaa 30 yaşındayımm keşke 20ler hemen bitmeyeydi iyiydii
ahh yaşın kadar yaşadıkların olunca işte hahahahah bu gencecik yaşında öğretiyor herşeyi insana zalımm hayattahah tamam ama gençmişsin yine doğru tahmin etmişim
bi an bu kadar yazınca dedim acaba 40 45 olabilir mi bn mi yanlış vayb aldım dedim
Bunlar hep aynı model. Kendi tarafına söylüyorsun da işte diğer tarafın kendi anlamasini bekliyorsun sanki bilerek umursamıyorlar. Hele benim başımda bir halden anlamaz koca var. Gitme niyetlerini zorla kalmaya çeviriyor. Allah bize sabır versin. Hastayım ben demekle iyi yapmışsın kuzum inşallah mesaj yerini bulmuştur.
çok haklısınız gerçekten
ben bir de şeyi anlamıyorum, kalan başka evde kalmaktan hiç mi rahatsız olmuyor yaa
ben 1 gece kalsam misafirlikte tuvalete çıkamam, o gün iyi uyuyamam, karnım falan şişer. hatta başka bir evde kalınca böyle bir eve gideyim de yıkanayım hissi oluşuyor bende mesela. çok aşırı huysuzum sanırım bu konuda.
bana gelen misafir de pek kalmaz max 2 gün. ama gitmektense gelmelerini gerçekten tercih ediyorum.
Ay vallahi bilemiyorum ciddi anlamda belim tutulmuş durumda korsemi taktım yurumk bile iskence gibi zaten birde evim dubleks benim biz normalde yemeği vs mutfakta yer çıkarız koca tepsilerle yukarı yemek taşı sinir bozucular gerçektenHmm, şey, kem, küm
Yatılı kalmayı sevmiyorum, çok kaldık, çok kişide kaldık
Yatılı misafir ağırlamayı sevmiyorum desem, çok ağırladık
Eş tarafı sağolsun, aynı şehirde bile birbirinde yatmayı pek sever, yok yatmam desen kıyamet kopar (dı)
Artık şehir dışında yatılı kalıyoruz, arada da kızımda ( gerek olursa)
Ondan sebep yorum yok