Canım ben de uzun süredir motive olamıyordum asla başlayamıyordum. Burada olmak arkadaşların desteği ciddi anlamda motivasyon oluyor. O yüzden mümkün olduğunca buraya uğramanı tavsiye ederim. Bir de eve gelince öğlen mutlaka önce kendi karnını doyur, böylece akşama çok aç olmazsın, evdekiler için yaptığından uygun miktarlarda yersen ayrı bir hazırlığa da gerek kalmaz. Yemeklerin yanına bol salata hazırlarsan kendini kurtarırsın bence.Kizlar ben calisiyorum .Sabahtan ögleye kadar ,sabah evden 7.10 da cikiyorum. Oglen 13 de dersim bitiyor kizi al derken eve 14.30 gibi giriyoruz.
Genelde sabhlari meyve kahve gecistiriyorum. Öglenleri de aksama vs yemek yapyiorum m kendime uygun bisey yapmaya enerjim kalmiyor. Bu beslenme tarzi bagirsaklarimi da etkiliyor.
Biraz sizi gözlemlemek istiyorum ne yiyorsunuz neler yapiyorsunuz.
Soyle 2 3kilo versem motive olacagim.
Evde dumbellerim plates arac gereclerim var , plates yaptim bi ara.
Ev bisikletim de var. Ama ne yok ben de motive yok.
Öyle bir şansının olması güzelmiş canım. Burada online siparişler (yemek, market vs.) bile yok. İki tane esnaf lokantası var ama paket getirmiyor (bana yürüyerek 15 dk falan ama ona gidecek boşluğum yok). Kısacası yemekhane tek şansım. Ama sağolsun herkes güzel fikirler verdi. Bugünü çözdüm, diğer günler için opsiyonlarım var artık.haydaa
yok bizde dolu var yemek yeri genelde bi yerden söylüyorum canım.
Saat 2 falan olsun sipariş vericem.
Babana şifalar dilerim canım, hayırlı yolculuklarBen de otobüsteyim. Ikizlerle annemlere gidiyorum . Babam 1 yildir Ankara'da onkoloji tedavisi alıyor. Onu ziyaret edelim , ufakliklar da dedeleri ile az da olsa vakit gecireier dedim. Cocuklar 8. Sinif , kitaplarını yanlarina aldırdım. Cumaya da dönüyoruz inşallah
Misafir severim ama cilkini çikarinca sevmiyorum kuzum ya ..çok yaşadığım bir duygu seni çok hem de çok iyi anlıyorumOruca niyet edemedim misafirlerim normalde bu sabah gidecekti 2 gün daha kalmaya karar verdiler evde misafir varkende oruç olmuyor maalesef
Peşindeyim yââââârrrr60 lar ligine 8.5 kilom kaldıayy 60lar ligine ....kaldi demesi bile heyecanlı oylyse 50ler ligne 18.5 kilom kaldii zaten elbisecikler almışım kendime
Boncukum cumartesiye yapsan daha iyi olur. Mercimekli köftenin insan seçtigini biliyorum ertesi gün 1000 gr artı gösterdiğine şahidim. Zalımın köftesi niye böyle yapıyor kanitlayamadim.Ben de mercimek köftesi istiyorum ya napsam nasıl yapsam
Tanışmak ve arkadaşlık kurmak diyor, bak hele densize
bu kadar kalabalık misafir neyin nesi yaa, hiç mi düşünmüyorlar ayıp olur diye. Tatili falan da uzatıyorlar (belki sen rahatsız değilsindir ama ben senin için üzüldüm)
Ay vallahi bende hiç sevmiyorum ben şahsen Yatılı misafirligede gitmeyi sevmem kendi ailemin yanına bile gitsek apart tutarız biz öğlen gider cay sohbet muhabbet sonra kendimiz gezer ederiz gider apartta yatarız eşimin ailesi birsey demek istemiyorum desem eşimle papaz olacağız hemen süreklimi geliyorlar diyor hayır bari hepsi aynı anda gelmese o bile birsey ama işte herkesde düşünce yok artık bende bugun dedim ki karnı acıkan mutfak orada gitsin yesin toplayıp çıksın hastayım ben uğraşamam kusura bakmayın hepsinin karısı kızı var kalkıp el atmıyorlar vallahi misafirlik de bir yere kadar benim kide canMisafir severim ama cilkini çikarinca sevmiyorum kuzum ya ..çok yaşadığım bir duygu seni çok hem de çok iyi anlıyorumhele ki Antalya'da her yaz devremülke dönüşen evimden gına geldi alıp başımı dağlara kacasim var ama başaramiyorum
Bu hatun da muhteşem yorumlar yapıyor sizsiz geçen aylarima yanıyorumAnneciğin gelene kadar unutmaya devamlı
Ahaha yavru kuştan tam puan aldıysan iyi bir yağ yakımı olmuştur
Ama ama seni tanıdığımi bilmiyorTanışmak ve arkadaşlık kurmak diyor, bak hele densize
Biz zaten tanışıyoruz nabeeerdiyemedin mi
Yok yav bu yapay Emmi de hiçbişey bilmiyor
Bunlar hep aynı model. Kendi tarafına söylüyorsun da işte diğer tarafın kendi anlamasini bekliyorsun sanki bilerek umursamıyorlar.Ay vallahi bende hiç sevmiyorum ben şahsen Yatılı misafirligede gitmeyi sevmem kendi ailemin yanına bile gitsek apart tutarız biz öğlen gider cay sohbet muhabbet sonra kendimiz gezer ederiz gider apartta yatarız eşimin ailesi birsey demek istemiyorum desem eşimle papaz olacağız hemen süreklimi geliyorlar diyor hayır bari hepsi aynı anda gelmese o bile birsey ama işte herkesde düşünce yok artık bende bugun dedim ki karnı acıkan mutfak orada gitsin yesin toplayıp çıksın hastayım ben uğraşamam kusura bakmayın hepsinin karısı kızı var kalkıp el atmıyorlar vallahi misafirlik de bir yere kadar benim kide can
Teşekkür ederimTamam canım bundan sonra unutmazsam buna göre yorumlarım. Kolaylıklar diliyorum sana.
Okudum, anladım, imza
Ay vallahi bende hiç sevmiyorum ben şahsen Yatılı misafirligede gitmeyi sevmem kendi ailemin yanına bile gitsek apart tutarız biz öğlen gider cay sohbet muhabbet sonra kendimiz gezer ederiz gider apartta yatarız eşimin ailesi birsey demek istemiyorum desem eşimle papaz olacağız hemen süreklimi geliyorlar diyor hayır bari hepsi aynı anda gelmese o bile birsey ama işte herkesde düşünce yok artık bende bugun dedim ki karnı acıkan mutfak orada gitsin yesin toplayıp çıksın hastayım ben uğraşamam kusura bakmayın hepsinin karısı kızı var kalkıp el atmıyorlar vallahi misafirlik de bir yere kadar benim kide can
Bunlar hep aynı model. Kendi tarafına söylüyorsun da işte diğer tarafın kendi anlamasini bekliyorsun sanki bilerek umursamıyorlar.Hele benim başımda bir halden anlamaz koca var. Gitme niyetlerini zorla kalmaya çeviriyor. Allah bize sabır versin. Hastayım ben demekle iyi yapmışsın kuzum inşallah mesaj yerini bulmuştur.
Hosbulduk ablacimTatlışım hoş geldin
Olabilir birbirimizi etiketleyip gazlayabiliriz.B12 kullanıyordum kuşum da iğneler bitti, demir takviyeleri de bitti annem gelecek hafta sonu nasipse. O oğlana bakarken ben gideceğim randevu aldım, insülin direnci ilacım da bitti. Baktırayım bir hepsine. Bu arada spor yapamadım benim enük durmadı top oynayalım anne diye tutturdusonra da bağırıyor bana anne iyi iş çok güzel oynuyorsun diyor sıpa
Bundan sonra her gün menü ve spor bildirimi yapacaksın sadece ablacım. Diğer hatunlar paylaşıyor bakabilirsin, saatleri vakitleri miktarları, suyu ve sporu ekle veLenaG kaptanımla beni etiketle. Bu kadar müsait olursan konuşmalara katılırsın muhabbetler iyi oluyor burada insana iyi geliyor
Benim de evde bisikletim var birkaç kişide daha var, bu ara benim de motivasyonum yerinde değil, istersen birbirimizi gaza getirelim Hadi bisiklete biniyoruz diye
Çok güzel olur bizlere de fikir olur, her gün ne yemek yapsam diye düşünmekten içim şişti
Dün sacma sapan oldu bugun simdilik i,i gidiyor bakalim.Tünaydın canım
Tünaydııınn
Tünaydın tomrs cum
Afiyet olsun baya az olmuş umarım açlıktan miden kazınıp bu sabahki kahvaltıya yansımamıştır
Tünaydın canım koşturmaya devam mı halen
Tünaydın canım yoğun günler geçmiş ha Allah kolaylık versin
Tünaydııınnn
Tünaydın canoo
Ne kötü huyu yaa sadece çok pis mızrağı var o susuyor mızrak konuşuyor
Canım hoşgeldinbir tartı fotosu atabilir misin yarın sabah tarihli ve nickli olarak başlangıç olarak alalım. Günlük menünü,sporunu ve içtiğin suyu da bize yazmaya başlayabilirsin hazırlıkta bir hafta bizi tanımış olursun sonra istersen takımlara girebilirsin
Afiyet olsun
Hoşgeldin canımmaşallah ne güzel bir boy (Aman Allah ım didim ne ka güsel ) bir tartı fotosu rica ediyorum yarın sabah tarihli ve nickli olarak başlangıcın olsun. Günlük menü,su,spor hepsini düzenli yazarsan sevinirim hep birlikte kritik ederiz. 1 hafta tanırsın bizi hazırlık grubumuzda sonra istersen de takımlara girer keyifle kilo verme yarışına dahil olursun
Biz de çok mutluluk duyarızkeyifle sağlıkla gitsin kilolar
Tünaydııınnn
Tünaydııınnn
Afiyet olsungözümüz yok tabi Allah daha çok versin (şaka şaka koruma böyle şeyler olabilir tabi )
Tünaydın canım
Tünaydın canım sana da kolay gelsin
Çok geçmiş olsun
Canım Allah şifa versin
Ayy Allah affetsin sevmiyorum yatılı misafir
Sen gör eksileri o tartıda bak nasıl gelir enerciii
Afiyet olsunaz fakat dengeli olmamış bugün sebzeli bişiler olsun
Selamm canımkolay gelsin işler hızlıca akşam olsun
Zaman buldukca geliyorum. Ama her zaman dahil olamiyorum konulara kaciriyorum.Canım ben de uzun süredir motive olamıyordum asla başlayamıyordum. Burada olmak arkadaşların desteği ciddi anlamda motivasyon oluyor. O yüzden mümkün olduğunca buraya uğramanı tavsiye ederim. Bir de eve gelince öğlen mutlaka önce kendi karnını doyur, böylece akşama çok aç olmazsın, evdekiler için yaptığından uygun miktarlarda yersen ayrı bir hazırlığa da gerek kalmaz. Yemeklerin yanına bol salata hazırlarsan kendini kurtarırsın bence.
Hmm, şey, kem, kümAy vallahi bende hiç sevmiyorum ben şahsen Yatılı misafirligede gitmeyi sevmem kendi ailemin yanına bile gitsek apart tutarız biz öğlen gider cay sohbet muhabbet sonra kendimiz gezer ederiz gider apartta yatarız eşimin ailesi birsey demek istemiyorum desem eşimle papaz olacağız hemen süreklimi geliyorlar diyor hayır bari hepsi aynı anda gelmese o bile birsey ama işte herkesde düşünce yok artık bende bugun dedim ki karnı acıkan mutfak orada gitsin yesin toplayıp çıksın hastayım ben uğraşamam kusura bakmayın hepsinin karısı kızı var kalkıp el atmıyorlar vallahi misafirlik de bir yere kadar benim kide can