Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İnan derdim mod yükseltmek değil iyi hissettiren ender insanlardan birisin. hep mutlu kal kuzum benim.
Ayy çok duygulandım, canımsın
60 lar ligine 8.5 kilom kaldıayy 60lar ligine ....kaldi demesi bile heyecanlı oylyse 50ler ligne 18.5 kilom kaldiizaten elbisecikler almışım kendime
Hahaha ay Allahım Allah 50 ler ligine seni en başa yazdığım günleri de göstersin. O zamana yosunlupapatya ve nurovic abla buharlaşır heralde

Günaydın kızlarr
Tünaydın canım
Günaydınlar herkese
Tünaydııınn
Günaydın canlar
Tünaydın tomrs cum
Afiyet olsun baya az olmuş umarım açlıktan miden kazınıp bu sabahki kahvaltıya yansımamıştır
Günaydınlaaarrrr
Tünaydın canım koşturmaya devam mı halen
Günaydın
Güzel fit hatunlar
Tünaydın canım yoğun günler geçmiş ha Allah kolaylık versin
Tünaydııınnn
Günaydın hanımlar
Tünaydın canoo
Ne kötü huyu yaa sadece çok pis mızrağı var o susuyor mızrak konuşuyor
Canım hoşgeldin bir tartı fotosu atabilir misin yarın sabah tarihli ve nickli olarak başlangıç olarak alalım. Günlük menünü,sporunu ve içtiğin suyu da bize yazmaya başlayabilirsin hazırlıkta bir hafta bizi tanımış olursun sonra istersen takımlara girebilirsin
Afiyet olsun
Hoşgeldin canım maşallah ne güzel bir boy (Aman Allah ım didim ne ka güsel ) bir tartı fotosu rica ediyorum yarın sabah tarihli ve nickli olarak başlangıcın olsun. Günlük menü,su,spor hepsini düzenli yazarsan sevinirim hep birlikte kritik ederiz. 1 hafta tanırsın bizi hazırlık grubumuzda sonra istersen de takımlara girer keyifle kilo verme yarışına dahil olursun
Biz de çok mutluluk duyarız keyifle sağlıkla gitsin kilolar
Bu arada gunaydinnnnn canım kadinlarrrrr
Tünaydııınnn
Günaydınlar hanımlar .
Tünaydııınnn
Afiyet olsun gözümüz yok tabi Allah daha çok versin (şaka şaka koruma böyle şeyler olabilir tabi )
Günaydın kızlar
Tünaydın canım
Günaydın arkadaşlar, günümüz güzel geçsin inşallah.
Tünaydın canım sana da kolay gelsin
Çok geçmiş olsun
Canım Allah şifa versin
Oruca niyet edemedim misafirlerim normalde bu sabah gidecekti 2 gün daha kalmaya karar verdiler evde misafir varkende oruç olmuyor maalesef
Ayy Allah affetsin sevmiyorum yatılı misafir
Sen gör eksileri o tartıda bak nasıl gelir enerciii
Afiyet olsun az fakat dengeli olmamış bugün sebzeli bişiler olsun
Selamlaarrr

Son dakikada günaydını kaçırdım ama günümüz aydın olsun güzel arkadaşlarımm
Selamm canım kolay gelsin işler hızlıca akşam olsun

Tamam bugün yeşillik yıcem bol yesillikli kısır yıyebilir mıyım kı
Karnabahar kısırı denesen ya da bulguru yarım bardaktan hazırlayalım ve 6 yk tamamdır yanına ayran
Patates olmasa olma mı 1 tk çiko yerine de 1 meyve

Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah babacığına

Oh maşallah sporda yapamıyorum ya misafirden yaaa geceyede halim kalmiyor vallahi evde 10 13 kişi hizmet su bu ben pett
Allah kolaylık vetsin canım yanlarında sürekli esne
Sitare55 canımm kaptanım tebrikler, başarılarımız daim olsun
Amin canım benim
Tünaydın canım koşturmaya devam mı halen
Tünaydın kaptaniçem Yok kaptanım bugün daha sade bir gün çok şükür sadece spora gidecem
Ben de mercimek köftesi istiyorum ya napsam nasıl yapsam
Emin misin

Ben de mercimek köftesi istiyorum ya napsam nasıl yapsam
O cumartrsiye artık bulgur katmadan veya 1 kasik bulgurlu , 3 yk kirmizi mercimegi haslayarak da tatmin saglayabilirsin. Biraz civik olur ama tadı guzel olur. Marulun icine kasikla koyar yersin

Anneciğin gelene kadar unutmaya devamlı
Ahaha yavru kuştan tam puan aldıysan iyi bir yağ yakımı olmuştur

çokk geçmiş olsun canım
mutlaka görmelisin canım yeterki canları içinde olsun sağlıkları daim olsun hep inşallah
60 lar ligine 8.5 kilom kaldıayy 60lar ligine ....kaldi demesi bile heyecanlı oylyse 50ler ligne 18.5 kilom kaldiizaten elbisecikler almışım kendime
hahahahah çiçeğim sen her cumartesi gram eksilmek için neler yapıyorsun neler bu azimle hemencecik gelirsinn 50 lere
Ayy çok duygulandım, canımsın

Hahaha ay Allahım Allah 50 ler ligine seni en başa yazdığım günleri de göstersin. O zamana yosunlupapatya ve nurovic abla buharlaşır heralde
hahahahaha boncukk yaaa yok olacam niyeti bozum bi 39 u görem diyorum hahahahah
Afiyet olsun gözümüz yok tabi Allah daha çok versin (şaka şaka koruma böyle şeyler olabilir tabi )
saolasın kaptaniçemmm bugün cısslı bişi yidimm affedin beni ne olurrr spor ile telafi edicem ama bugün sözz veriyorummm

Salata yoksa ve tostu çyrek-yarim yediğinde doymayacaksan ayran 2 bile olabilir.
Yarım tost-1 ayran

2 saat sonra sütlü kahve

Icecekler kurtarici olur
Kantin işletmecimiz kadın, rica ettim patates salatası yapmış sağolsun. Ondan yedim canım, kuruyemiş de varmış ondan da aldım. Bugünlük böyle idare ettim artık.

Afiyet olsun patates yarımsa mesela bulgur 1 daha yk azalabilirmiş
Adımlar çok güzel
Haklısın canım pilav kaçtı biraz, ayıptır söylemesi tavuk suyuyla yapınca pek lezzetli olmuş. Normalde bulgur pilavı sevmem bile ama yiyiverdim. Keşke patatesi almasaymışım. Bundan sonra dikkat ederim kaptaniçemmm

Babacığına çok geçmiş olsun canım, Allah kalıcı şifa versin inşallah. Maşallah yavruları büyütmüşsün sen.

En kötü ihtimal kantinde kurugemiş varsa bir avuc içi yanına bir meyve yanına bir ayran gibi dolu dolu bir ara öğün oöabilir canım
Bu fikir de güzelmiş canım, tekrar sıkıntı yaşarsam böyle bir şey yaparım en azından. Teşekkür ederim önerin için.

Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah babacığına

Oh maşallah sporda yapamıyorum ya misafirden yaaa geceyede halim kalmiyor vallahi evde 10 13 kişi hizmet su bu ben pett
bu kadar kalabalık misafir neyin nesi yaa, hiç mi düşünmüyorlar ayıp olur diye. Tatili falan da uzatıyorlar (belki sen rahatsız değilsindir ama ben senin için üzüldüm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…