Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İnan derdim mod yükseltmek değil iyi hissettiren ender insanlardan birisin. :KK60: hep mutlu kal kuzum benim. :KK5:
Ayy çok duygulandım, canımsın 🥰
60 lar ligine 8.5 kilom kaldı:olamaz:ayy 60lar ligine ....kaldi demesi bile heyecanlı 😄oylyse 50ler ligne 18.5 kilom kaldii:rolleyes:zaten elbisecikler almışım kendime :21::21::21:
Hahaha ay Allahım 😂😂 Allah 50 ler ligine seni en başa yazdığım günleri de göstersin. O zamana yosunlupapatya yosunlupapatya ve nurovic nurovic abla buharlaşır heralde 😂😂

Günaydın kızlarr ❤️❤️
Tünaydın canım ❤️
Günaydınlar herkese 🌸❤️
Tünaydııınn ❤️
Günaydın canlar 🩷 🩷🩷
Tünaydın tomrs cum ❤️
12 Kasım menüm
Sabah sade kahve

9 da
Bir ceviz 6 badem
12 de
Bir tabak yoğurtlu kabak yeşil mercimekli,
roka, yeşilbiber, haşlanmış 1 yumurta,

Öğle sonrası
10 yerfıstığı,10 Antep fıstığı,
6 da yuzmem vardı boş mideyle gittim mecburen
Sonrasinda yemedim bı şey
Bir saat yüzme eğitimi
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun baya az olmuş umarım açlıktan miden kazınıp bu sabahki kahvaltıya yansımamıştır 🙏
Günaydınlaaarrrr :KK36:
Tünaydın canım koşturmaya devam mı halen 😘
Günaydın :KK54::KK54:
Güzel fit hatunlar 🌸
Tünaydın canım yoğun günler geçmiş ha Allah kolaylık versin ❤️🙏
Tünaydııınnn ❤️
Günaydın hanımlar :KK68::KK68:
Tünaydın canoo
Eki Görüntüle 3502724
Eki Görüntüle 3502725

Yapay zekaya sayfamızı sordum :KK73::KK73:
Bir de kendimi sordum :süslü::süslü:
Benimki biraz şimariklik oldu ama eee insan yapay zekanin kendisi hakkında düşüncesini merak ediyor :confused:bakin ne yazdı

Eki Görüntüle 3502726
Eki Görüntüle 3502727
:KK72::KK72::KK72:
Ah yapay zeka bu buzdağının görünen kısmı onun kötü huylarini bilmiyorsun :KK62::KK62:
Ne kötü huyu yaa sadece çok pis mızrağı var o susuyor mızrak konuşuyor 🤭
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) lale

YAŞINIZ:39

BOYUNUZ:1.57

KİLONUZ:83

HEDEF KİLONUZ:60

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:memur

ÇOCUK SAYISI:1

KİLO ALMA NEDENİNİZ:şekerli gıdalar

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:guatr

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

güzel bir vucuda sahip olmak ve sağlıklı yaşam
Canım hoşgeldin 🥰 bir tartı fotosu atabilir misin yarın sabah tarihli ve nickli olarak başlangıç olarak alalım. Günlük menünü,sporunu ve içtiğin suyu da bize yazmaya başlayabilirsin hazırlıkta bir hafta bizi tanımış olursun sonra istersen takımlara girebilirsin ❤️
ve ben dün menümü yazmamışım.
geçen gün kim demişti çok sosyetik menülerin var diyen arkadaşa tabldot şoku yaşatıyorum şimdi :KK70:

12 Kasım Salı Menü
09:00 2 küçük kepekli ekmekle 1 haşlanmış yumurta / beyaz peynir bir kare / biberli kahvaltılık sos 3 tatlı kaşığı kadar
10:00 sütlü kahve
14:00 aşağıdaki salatalı pilavlı yemek
17:00 1 züberli bar
18:30 1 activia mix and go eve geçince 20:30 bir avuç sarı leblebi ve bi iki lokma peynir attım ağzıma
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG
Suyu çok içtim 2-2,5 lt oldu bu sefer.
Afiyet olsun ❤️
20009 sayfa olan bir topice yeni katılımcı olmanın heyecanıyla geliyorum:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ:
30

BOYUNUZ: 179

KİLONUZ: 70

HEDEF KİLONUZ: 63

MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: tercüman

ÇOCUK SAYISI: 1

KİLO ALMA NEDENİNİZ: -

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: -

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım. ikinci gebeliği düşünüyorum, bu yolculukta da o kadar kilo almamak istiyorum. vücudumu ona hazırlamaya çalışıyorum.

Hoşgeldin canım ❤️ maşallah ne güzel bir boy 🧿 (Aman Allah ım didim ne ka güsel ) bir tartı fotosu rica ediyorum yarın sabah tarihli ve nickli olarak başlangıcın olsun. Günlük menü,su,spor hepsini düzenli yazarsan sevinirim hep birlikte kritik ederiz. 1 hafta tanırsın bizi hazırlık grubumuzda sonra istersen de takımlara girer keyifle kilo verme yarışına dahil olursun ❤️
selam kızlar, kendimi kısa özet geçiyim ben üniversiteye başladığım seneye kadar hep 61-62-63 kilo bandındaydım, zayıftım üniversiteye başlamamla birlikte kilo almaya başladım mezuniyetimde 86 kiloya kadar çıkmıştım. sonra o yaz 73 74 kilolara düştüm, işe başladım tekrar kilo aldım, o arada evlendim sonra tekrar diyete başladım tekrar verdim kiloyu, 69 kiloyu gördüm ve hamile olduğumu öğrendim, hamilelikte doğum stresi vs ile doğuma gittiğimde 95 kiloydum :KK70: sonra emzirme dönemiydi vs derken veremedim tabii bir süre ama emzirme işini halledinde tekrar diyete başladım, 73 kilolara geri düştüm. çocuk 2 yaşını geçince artık biraz daha kendime vakit ayırabilir hale geldim ve spora başladım, 7 ay düzenli olarak fitness yaptım, yağ oranımı çok güzel düşürdüm hafiften kaslanmaya bile başlamıştım. (ağustos ayının sonuna kadar) sonra 2 ay kadar ara verdim. bu 2 ayda geri 4 kilo falan aldım asfjsadkfds neyse bu hafta itibariyle öncelikle 3 gün detox ve sonrasında eski spor ve beslenme düzenime dönmeyi planlıyorum. dün tekrar spora başladım. detoxumun da 3. günü bugün, yarından itibaren eski beslenme düzenime döneceğim. burda olmaktan mutluyum hedef kiloma kadar yarışa dahil olmaktan mutluluk duyarım 😂😂
Biz de çok mutluluk duyarız ❤️ keyifle sağlıkla gitsin kilolar 🙏
Bu arada gunaydinnnnn canım kadinlarrrrr💞💞
Tünaydııınnn
Günaydınlar hanımlar .
Tünaydııınnn ❤️
kızlarr hayırlı sabahlar hemen dünkü menümü vereyimm
12.11.2024/salı

sabah 10,30/ bir dilim tam buğday ekmeği yedim(ilaç aldım)

öğlen 12,00// bir yemek tabağı sulu köfte 1 bardak ayran

akşam 18,30// 2 hamburger köftesi bir kase salata doymadım peşine 2 dilim tam buğday tost ekmeklerine çikolatalı krem peynir sürüp yedim. (yeni çıktı belki görmüşsünüzdür bimden aldım peymar sürülerbilir çikolatalı krem ppeynir diye geçiyor)

su:2,5 lt içtim
aralarda yeşilçay şekersiz çay içtim
spor:6000 adım yapmışım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun ❤️ gözümüz yok tabi Allah daha çok versin 😭😭😭😭 (şaka şaka koruma böyle şeyler olabilir tabi 😘)
Günaydın kızlar❤️❤️
Tünaydın canım ❤️
Günaydın arkadaşlar, günümüz güzel geçsin inşallah.
Tünaydın canım sana da kolay gelsin ❤️
Eşim hastanede, büyük oğlan da iş gezisinde, rahatım derken 🥴🥴
Sabah 6 da eşimi uğurladım, öğleden sonra 15:00 de oğlumu alıp hastaneye gittik 😂😂
Eşim de bi ihtimal yarın çıkacak
Ben nerelere kaçsam :skandal:. Dedim ki ona kendin çıkmak isteme sakın, seni ziyaret eden hastanede etsin 🤣🤣, beni birde evde koşturma 🤣🤣
Hayır yemek seçmeseler rahat olacam da, çok yemek seçiyorlar yaf
Çok geçmiş olsun 🙏
Ben de otobüsteyim. Ikizlerle annemlere gidiyorum . Babam 1 yildir Ankara'da onkoloji tedavisi alıyor. Onu ziyaret edelim , ufakliklar da dedeleri ile az da olsa vakit gecireier dedim. Cocuklar 8. Sinif , kitaplarını yanlarina aldırdım. Cumaya da dönüyoruz inşallah
Canım Allah şifa versin 🙏
Oruca niyet edemedim misafirlerim normalde bu sabah gidecekti 2 gün daha kalmaya karar verdiler evde misafir varkende oruç olmuyor maalesef
Ayy Allah affetsin sevmiyorum yatılı misafir 🙈
Kizlar ben calisiyorum .Sabahtan ögleye kadar ,sabah evden 7.10 da cikiyorum. Oglen 13 de dersim bitiyor kizi al derken eve 14.30 gibi giriyoruz.
Genelde sabhlari meyve kahve gecistiriyorum. Öglenleri de aksama vs yemek yapyiorum m kendime uygun bisey yapmaya enerjim kalmiyor. Bu beslenme tarzi bagirsaklarimi da etkiliyor.

Biraz sizi gözlemlemek istiyorum ne yiyorsunuz neler yapiyorsunuz.

Soyle 2 3kilo versem motive olacagim.
Evde dumbellerim plates arac gereclerim var , plates yaptim bi ara.
Ev bisikletim de var. Ama ne yok ben de motive yok.
Sen gör eksileri o tartıda bak nasıl gelir enerciii 😘
Dünkü menüm
Sabah 12
Yulaf muz chia bal süt karışımı
Öğlen 15-16 civarı
Bir kase buğday çorbası
On tane fındık
Akşam19
Bı parça tavuk
Daha sonra doğum gününde üç çatal pasta
Şu 3.5 lt
Spor ev işi temizlik çocuklar misafirler
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
Afiyet olsun ❤️ az fakat dengeli olmamış bugün sebzeli bişiler olsun 😘
Selamlaarrr 😘🥰

Son dakikada günaydını kaçırdım ama günümüz aydın olsun güzel arkadaşlarımm ❤️😍
Selamm canım ❤️ kolay gelsin işler hızlıca akşam olsun 🙏

Tamam bugün yeşillik yıcem bol yesillikli kısır yıyebilir mıyım kı
Karnabahar kısırı denesen 🙏 ya da bulguru yarım bardaktan hazırlayalım 🥰 ve 6 yk tamamdır 😘 yanına ayran
İyi günler herkese 🙏🏻🌸
Gün planı LenaG LenaG

Kahvaltı 12.00
1 dilim ekmek
1 ince dilim kaşar
1 kk beyaz peynir
Yarım domates-salatalik
1 yaprak marul -çeyrek biber
5 zeytin
1 dilim salam
1 tk çikolata krema
5-6 dilim patates kızartması

15.00 ara öğün
Bitki çayi
Portakal

19.00 akşam yemeği
Çorba veya falafel salata veya sebze yemeği
Patates olmasa olma mı 🙏 1 tk çiko yerine de 1 meyve 🙏

Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah babacığına

Oh maşallah sporda yapamıyorum ya misafirden yaaa geceyede halim kalmiyor vallahi evde 10 13 kişi hizmet su bu ben pett
Allah kolaylık vetsin canım yanlarında sürekli esne 🥱
Sitare55 Sitare55 canımm kaptanım tebrikler, başarılarımız daim olsun 🙏🏻🫶🏻🥰
Amin canım benim 😘🥰
Tünaydın canım koşturmaya devam mı halen 😘
Tünaydın kaptaniçem :KK60: Yok kaptanım bugün daha sade bir gün çok şükür sadece spora gidecem 🥳
Ben de mercimek köftesi istiyorum ya napsam nasıl yapsam 🥴
Emin misin :tokat:

Ben de mercimek köftesi istiyorum ya napsam nasıl yapsam 🥴
O cumartrsiye artık:KK60: bulgur katmadan veya 1 kasik bulgurlu , 3 yk kirmizi mercimegi haslayarak da tatmin saglayabilirsin. Biraz civik olur ama tadı guzel olur. Marulun icine kasikla koyar yersin😋

Yazmayı unuttum
Dün yediysem yürüdüm de 11.bin adım
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
IMG_3434.jpeg

B12 kullanıyordum kuşum da iğneler bitti, demir takviyeleri de bitti annem gelecek hafta sonu nasipse. O oğlana bakarken ben gideceğim randevu aldım, insülin direnci ilacım da bitti. Baktırayım bir hepsine. Bu arada spor yapamadım benim enük durmadı top oynayalım anne diye tutturdu 😂 sonra da bağırıyor bana anne iyi iş çok güzel oynuyorsun diyor sıpa 😂 😂
Anneciğin gelene kadar unutmaya devamlı🤣🤣
Ahaha yavru kuştan tam puan aldıysan iyi bir yağ yakımı olmuştur 🤣🤣🤣

Ben de otobüsteyim. Ikizlerle annemlere gidiyorum . Babam 1 yildir Ankara'da onkoloji tedavisi alıyor. Onu ziyaret edelim , ufakliklar da dedeleri ile az da olsa vakit gecireier dedim. Cocuklar 8. Sinif , kitaplarını yanlarina aldırdım. Cumaya da dönüyoruz inşallah
çokk geçmiş olsun canım
Amin. Evet , tedavinin devam edecegini anlayinca annemlere Ankara'da eşyalı ev tuttuk. 5 kiz kardesiz. Hepimiz ayrı bir yerdeyiz, babama annem refakat ediyor hep. Bir bekar bir de evli ogretmen kardesim var onlar tatillerde yanlarinda oluyorlar ben de cocuklar buyuk olunca ara donemlerde bir kac günlügune gidip gelebiliyorum.
mutlaka görmelisin canım yeterki canları içinde olsun sağlıkları daim olsun hep inşallah
60 lar ligine 8.5 kilom kaldı:olamaz:ayy 60lar ligine ....kaldi demesi bile heyecanlı 😄oylyse 50ler ligne 18.5 kilom kaldii:rolleyes:zaten elbisecikler almışım kendime :21::21::21:
hahahahah çiçeğim sen her cumartesi gram eksilmek için neler yapıyorsun neler bu azimle hemencecik gelirsinn 50 lere:KK200:
Ayy çok duygulandım, canımsın 🥰

Hahaha ay Allahım 😂😂 Allah 50 ler ligine seni en başa yazdığım günleri de göstersin. O zamana yosunlupapatya yosunlupapatya ve nurovic nurovic abla buharlaşır heralde 😂😂
hahahahaha boncukk yaaa yok olacam niyeti bozum bi 39 u görem diyorum hahahahah:halay::halay::halay:
Afiyet olsun ❤️ gözümüz yok tabi Allah daha çok versin 😭😭😭😭 (şaka şaka koruma böyle şeyler olabilir tabi 😘)
saolasın kaptaniçemmm bugün cısslı bişi yidimmo_Oo_Oo_O affedin beni ne olurrr spor ile telafi edicem ama bugün sözz veriyorummm

Salata yoksa ve tostu çyrek-yarim yediğinde doymayacaksan ayran 2 bile olabilir.
Yarım tost-1 ayran

2 saat sonra sütlü kahve

Icecekler kurtarici olur :KK19:
Kantin işletmecimiz kadın, rica ettim patates salatası yapmış sağolsun. Ondan yedim canım, kuruyemiş de varmış ondan da aldım. Bugünlük böyle idare ettim artık.

Afiyet olsun ❤️ patates yarımsa mesela bulgur 1 daha yk azalabilirmiş
Adımlar çok güzel ❤️
Haklısın canım pilav kaçtı biraz, ayıptır söylemesi tavuk suyuyla yapınca pek lezzetli olmuş. Normalde bulgur pilavı sevmem bile ama yiyiverdim. Keşke patatesi almasaymışım. Bundan sonra dikkat ederim kaptaniçemmm

Babacığına çok geçmiş olsun canım, Allah kalıcı şifa versin inşallah. Maşallah yavruları büyütmüşsün sen.

En kötü ihtimal kantinde kurugemiş varsa bir avuc içi yanına bir meyve yanına bir ayran gibi dolu dolu bir ara öğün oöabilir canım
Bu fikir de güzelmiş canım, tekrar sıkıntı yaşarsam böyle bir şey yaparım en azından. Teşekkür ederim önerin için.

Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah babacığına

Oh maşallah sporda yapamıyorum ya misafirden yaaa geceyede halim kalmiyor vallahi evde 10 13 kişi hizmet su bu ben pett
bu kadar kalabalık misafir neyin nesi yaa, hiç mi düşünmüyorlar ayıp olur diye. Tatili falan da uzatıyorlar (belki sen rahatsız değilsindir ama ben senin için üzüldüm)

X