Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Boncuk sen istiridye boncuğu olabilir misin ben de yorumlarını okumaktan büyük keyif alıyorum.

Çok güzel yanında taşıman neler götürüyorsun mesela evde pişen yemekler mi yoksa salata detoks tarzı şeylerden mi
değişiyor ya ben haftalık hazırlık yapmayı seviyorum haftalık yemek planımı çıkarıp haftasonu kolaylaştırmak için bir kısmını hazırlıyorum, hafta içi de işten gelip pişirdiysem ertesi gün öğlene de onu götürüyorum ama kalmadıysa ya da canım başka bir şey istiyorsa ertesi güne de hazırlıyorum başka bir şeyler. haftasonu listemi yapınca örnek olması için atarım ss

En sevdiğim şey temizlik sonrası içilen mis gibi bir kahve
Tahin de emziriyorum süt yapsın diye sabahları yiyorum canım gerçekten süte etkisi oluyor normalde içmem sevmem de bebekten dolayı aramız iyi bu aralar

İnşallah kuzum bize de kutlamak nasip olsun
Aminnnn
sabah tartıya da yansıdı bu durum
hadi bakalım 79.9 u gördüğüm anda hedef 60 kat ligi
Hamuru yaptım ama yutmadım misafirler yuttu ama hiç gerek yok kalori bombardımanı dedim ve kendimi tuttum
Dün spor yoktu ama bugün birazdan pilates dersim var

Hayırlı yolculuklar canım babacığına da Allah hasarsız kalıcı şifalar versin

İyi günler herkese
Gün planı LenaG

Kahvaltı 12.00
1 dilim ekmek
1 ince dilim kaşar
1 kk beyaz peynir
Yarım domates-salatalik
1 yaprak marul -çeyrek biber
5 zeytin
1 dilim salam
1 tk çikolata krema
5-6 dilim patates kızartması

15.00 ara öğün
Bitki çayi
Portakal

19.00 akşam yemeği
Çorba veya falafel salata veya sebze yemeği

60 lar ligine 8.5 kilom kaldıayy 60lar ligine ....kaldi demesi bile heyecanlı oylyse 50ler ligne 18.5 kilom kaldiizaten elbisecikler almışım kendime

B12 kullanıyordum kuşum da iğneler bitti, demir takviyeleri de bitti annem gelecek hafta sonu nasipse. O oğlana bakarken ben gideceğim randevu aldım, insülin direnci ilacım da bitti. Baktırayım bir hepsine. Bu arada spor yapamadım benim enük durmadı top oynayalım anne diye tutturdu sonra da bağırıyor bana anne iyi iş çok güzel oynuyorsun diyor sıpa
şimdi ne yapıcam
Bundan sonra her gün menü ve spor bildirimi yapacaksın sadece ablacım. Diğer hatunlar paylaşıyor bakabilirsin, saatleri vakitleri miktarları, suyu ve sporu ekle ve LenaG kaptanımla beni etiketle. Bu kadar müsait olursan konuşmalara katılırsın muhabbetler iyi oluyor burada insana iyi geliyor
Benim de evde bisikletim var birkaç kişide daha var, bu ara benim de motivasyonum yerinde değil, istersen birbirimizi gaza getirelim Hadi bisiklete biniyoruz diye
Çok güzel olur bizlere de fikir olur, her gün ne yemek yapsam diye düşünmekten içim şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…