Popüler Konu LenaG ile MasterFit

of bunu o kadar iyi anlıyorum ki. benim ofiste herkes diyette olduğundan biraz rahatım, ama çay ocağına git yemeği ısıt yemekhanedeki ablalar aman ne yiyosun yine mi diyettesin diye sorsun bilmemne ben de çok uyuz oluyorum haklı bi isyan, içine nası siniyosa tabiki öyle yap stres oldu mu diyet iştahı da kaçıyor

Kizlar ben calisiyorum .Sabahtan ögleye kadar ,sabah evden 7.10 da cikiyorum. Oglen 13 de dersim bitiyor kizi al derken eve 14.30 gibi giriyoruz.
Genelde sabhlari meyve kahve gecistiriyorum. Öglenleri de aksama vs yemek yapyiorum m kendime uygun bisey yapmaya enerjim kalmiyor. Bu beslenme tarzi bagirsaklarimi da etkiliyor.

Biraz sizi gözlemlemek istiyorum ne yiyorsunuz neler yapiyorsunuz.

Soyle 2 3kilo versem motive olacagim.
Evde dumbellerim plates arac gereclerim var , plates yaptim bi ara.
Ev bisikletim de var. Ama ne yok ben de motive yok.

Babacığına rabbim şifa versin canım annende mi kalacaksınız
Amin. Evet , tedavinin devam edecegini anlayinca annemlere Ankara'da eşyalı ev tuttuk. 5 kiz kardesiz. Hepimiz ayrı bir yerdeyiz, babama annem refakat ediyor hep. Bir bekar bir de evli ogretmen kardesim var onlar tatillerde yanlarinda oluyorlar ben de cocuklar buyuk olunca ara donemlerde bir kac günlügune gidip gelebiliyorum.

bugün benim detoxumun 3. günü,
yarın normal sağlıklı beslenmeme dönerim de bugünkü planım şu şekilde:

3. Gün (12 civarı)
1 adet haşlama yumurta
1 avuç dereotu
1 adet kapya biber

3.GÜN (17.00 civarı)
Lahana kavurma 1/4 lahana 1 soğan 1 tk salça
Üzerine 2 yk yoğurt

sonrasında akşam spora gideceğim 15 dk cardio ve 45 dk fitness.
LenaG Boncuk2307

Sağol kaptaniçem

Vay vay vayyy ne eksik yesillik eksik

Günaydın canım

Tatlışım hoş geldin

Ayy ne güzel ablacım valla çok beğendim
Hoşgeldiniz, hemen kaydediyorum listeye
Hahahaha ben demiştim onu yine var activia mix go falan ne bilim asortik geliyor bana
Maşallah boyunuz ne kadar uzun, kiloyu göstermiyorsunuzdur. Bizlerle birlikte hemen gider o kilolar hoşgeldiniz
Ne güzel özetledin kıız
Hamilelikte hangimiz almadık ki o kiloları biz de seni aramızda görmekten mutluluk duyarız
Ay çok güldüm
Çok güzel yanında taşıman neler götürüyorsun mesela evde pişen yemekler mi yoksa salata detoks tarzı şeylerden mi
Granola süt yapıyordum ama bu ara ondan da sıkıldım. Bugün güzel bir kahvaltı yapacağım inşallah
Çok düşündürücü
Acaba musallaya yatınca kötü bilirdik diyen çıkar mı
Kız ağzından yel alsın tövbe tövbe
Hayırlı sabahlar canlar
Yoklama alınmıştır, eşimin de ifadesi alındiğina göre dizi izlerken uyuklayabilirim
Sen benim idolüm müsün kadın
Hahahaay gerçekten tam olarak idolümsün bundan sonra
Menü çok güzel duruyor sporu da yaptıktan sonra spordan geldim menüdekiler yapıldı yazarsın not ederim ben de

Allah acil şifalar versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…