Popüler Konu LenaG ile MasterFit

ya bi de 150 kişilik fabrikada yemeği buzdolabından çıkart git mutfağa ısıt çok eriniyorum yaa
bi de herkes ne yiyosun onu mu yaptın çok mevzu oluyor
ama bu haftasonu bi ayarlıycam haftaya 1-2 gün evden getiricem e abla da her gün mantı yapmıyor kadın arada onun yaptıklarından yerim bi şekilde dengeliycem.
of bunu o kadar iyi anlıyorum ki. benim ofiste herkes diyette olduğundan biraz rahatım, ama çay ocağına git yemeği ısıt yemekhanedeki ablalar aman ne yiyosun yine mi diyettesin diye sorsun bilmemne ben de çok uyuz oluyorum haklı bi isyan, içine nası siniyosa tabiki öyle yap stres oldu mu diyet iştahı da kaçıyor :KK70:

Kizlar ben calisiyorum .Sabahtan ögleye kadar ,sabah evden 7.10 da cikiyorum. Oglen 13 de dersim bitiyor kizi al derken eve 14.30 gibi giriyoruz.
Genelde sabhlari meyve kahve gecistiriyorum. Öglenleri de aksama vs yemek yapyiorum m kendime uygun bisey yapmaya enerjim kalmiyor. Bu beslenme tarzi bagirsaklarimi da etkiliyor.

Biraz sizi gözlemlemek istiyorum ne yiyorsunuz neler yapiyorsunuz.

Soyle 2 3kilo versem motive olacagim.
Evde dumbellerim plates arac gereclerim var , plates yaptim bi ara.
Ev bisikletim de var. Ama ne yok ben de motive yok.

Babacığına rabbim şifa versin canım annende mi kalacaksınız
Amin. Evet , tedavinin devam edecegini anlayinca annemlere Ankara'da eşyalı ev tuttuk. 5 kiz kardesiz. Hepimiz ayrı bir yerdeyiz, babama annem refakat ediyor hep. Bir bekar bir de evli ogretmen kardesim var onlar tatillerde yanlarinda oluyorlar ben de cocuklar buyuk olunca ara donemlerde bir kac günlügune gidip gelebiliyorum.

bugün benim detoxumun 3. günü,
yarın normal sağlıklı beslenmeme dönerim de bugünkü planım şu şekilde:

3. Gün (12 civarı)
1 adet haşlama yumurta
1 avuç dereotu
1 adet kapya biber

3.GÜN (17.00 civarı)
Lahana kavurma 1/4 lahana 1 soğan 1 tk salça
Üzerine 2 yk yoğurt

sonrasında akşam spora gideceğim 15 dk cardio ve 45 dk fitness.
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Afiyet olsun ❤️ gerçekten bi değişik olmuş kısa aralıklarla sürekli çiko atılmış ağza ve genel olarak dengeli bir menü olmamış
Adımlar süper 🧿

Afiyet olsun hafif ve güzel ❤️

Afiyet olsun ❤️ mesela 100-150 kalorilik bir lokmacık kek yerine sağlıklı bir alternatifini seçsen 3-4 lokma daha lezzet açısından tarmin edici olabilir
Bir de kelebek tavuk biraz büyükçe 4-5 fazla sanki

Afiyet olsun çok güzel menü ❤️

Afiyet olsun ❤️ mangal biraz kaçmış canım

Güzel bir menü olmuş afiyet olsun ❤️ adımlar her zaman ki gibi 🧿

Geçmiş olsun canım 🙏 tebrik ediyorum güzel bir eksi gelmiş ❤️

Çocuklar iyi ve sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur canım gelmiş geçmiş olsun 🙏

Afiyet olsun serbest gün dibine kadar yaşanmış ❤️

Afiyet olsun ❤️ dengeli bir menü olmamış canım börek,poğaça,p.kızartma :sinirli: Erken de kapanmış ama su da baya az
Biraz toparlayalım 💪💪💪

Afiyet olsun ❤️ güzel menü ama mesela muzla leblebi değil de 5-6 badem veya fındık veya 3 ceviz gibi güzel olur
Pişi de 1 ısırıkta kalman takdir edilesi

Afiyet olsun ❤️ baya az olmuş

Afiyet olsun ❤️ patates yarımsa mesela bulgur 1 daha yk azalabilirmiş
Adımlar çok güzel ❤️

Hemen ilaç düzenlemesiyle düzeltilecek birşeydir umarım 🙏

Afiyet olsun canım gün içinde az olmuş ❤️

Afiyet olsun güzel olmuş ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ sabah tahin helvası biraz şekeri ani yükseltebiliyor. Evet atıştırmalık bir gün olmuş
Ellerine sağlık mis gibi olmuştur şimdi temizlik bitince şöyle evini seyredip kahve içiyor musun sende 🤭

Afiyet olsun canım 1 şiş fazla kaçmış ve sonraki yulaf bar neden onu anlayamadım yani erken yedin de sonradan çok karnın acıktı diye mi acaba 🤔 saat olmayınca 🤭

Afiyet olsun ❤️ Dubai çikosu benim de hiç ilgimi çekmiyor.

Afiyet olsun ❤️ kız daha ilk günden kek nerden çıktı 🙈

Afiyet olsun canım güzel menü❤️
Sporuna maşallah 🧿 dan başka bişi diyemiyorum

Afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ yarım lavaşa hiç gerek yokmuş 🥰
Su az kalmış canım
Sağol kaptaniçem 🌸

Dünkü menüm
Sabah 12
Yulaf muz chia bal süt karışımı
Öğlen 15-16 civarı
Bir kase buğday çorbası
On tane fındık
Akşam19
Bı parça tavuk
Daha sonra doğum gününde üç çatal pasta
Şu 3.5 lt
Spor ev işi temizlik çocuklar misafirler
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
Vay vay vayyy :KK9:ne eksik yesillik eksik:KK39:

Yookkk sadece meşhurluğunu duydum 😱

Dondurucuda saklayıp sonra ısıtmıyorum yine de üretir mi teşwkkür ederim düşünceniz için 🙏

Hoş geldiinnn sağlıkla verilsin kilolar 🥳

Maiallah boyuna göre pek de kilon yokmuş istediğin kiloya ulaşman dileği ile hoş geldin ❤️

Günayydınlar hanım ablacım ❤️

En kötü ihtimal kantinde kurugemiş varsa bir avuc içi yanına bir meyve yanına bir ayran gibi dolu dolu bir ara öğün oöabilir canım
Günaydın canım :KK60:

Kizlar ben calisiyorum .Sabahtan ögleye kadar ,sabah evden 7.10 da cikiyorum. Oglen 13 de dersim bitiyor kizi al derken eve 14.30 gibi giriyoruz.
Genelde sabhlari meyve kahve gecistiriyorum. Öglenleri de aksama vs yemek yapyiorum m kendime uygun bisey yapmaya enerjim kalmiyor. Bu beslenme tarzi bagirsaklarimi da etkiliyor.

Biraz sizi gözlemlemek istiyorum ne yiyorsunuz neler yapiyorsunuz.

Soyle 2 3kilo versem motive olacagim.
Evde dumbellerim plates arac gereclerim var , plates yaptim bi ara.
Ev bisikletim de var. Ama ne yok ben de motive yok.
Tatlışım hoş geldin :KK60:

Eki Görüntüle 3502724
Eki Görüntüle 3502725

Yapay zekaya sayfamızı sordum :KK73::KK73:
Bir de kendimi sordum :süslü::süslü:
Benimki biraz şimariklik oldu ama eee insan yapay zekanin kendisi hakkında düşüncesini merak ediyor :confused:bakin ne yazdı

Eki Görüntüle 3502726
Eki Görüntüle 3502727
:KK72::KK72::KK72:
Ah yapay zeka bu buzdağının görünen kısmı onun kötü huylarini bilmiyorsun :KK62::KK62:
Ayy ne güzel ablacım valla çok beğendim 🥰
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) lale

YAŞINIZ:39

BOYUNUZ:1.57

KİLONUZ:83

HEDEF KİLONUZ:60

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:memur

ÇOCUK SAYISI:1

KİLO ALMA NEDENİNİZ:şekerli gıdalar

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:guatr

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

güzel bir vucuda sahip olmak ve sağlıklı yaşam
Hoşgeldiniz, hemen kaydediyorum listeye😘
ve ben dün menümü yazmamışım.
geçen gün kim demişti çok sosyetik menülerin var diyen arkadaşa tabldot şoku yaşatıyorum şimdi :KK70:

12 Kasım Salı Menü
09:00 2 küçük kepekli ekmekle 1 haşlanmış yumurta / beyaz peynir bir kare / biberli kahvaltılık sos 3 tatlı kaşığı kadar
10:00 sütlü kahve
14:00 aşağıdaki salatalı pilavlı yemek
17:00 1 züberli bar
18:30 1 activia mix and go eve geçince 20:30 bir avuç sarı leblebi ve bi iki lokma peynir attım ağzıma
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG
Suyu çok içtim 2-2,5 lt oldu bu sefer.
Hahahaha ben demiştim onu 😂😂 yine var activia mix go falan ne bilim asortik geliyor bana 😂🤣
20009 sayfa olan bir topice yeni katılımcı olmanın heyecanıyla geliyorum:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ:
30

BOYUNUZ: 179

KİLONUZ: 70

HEDEF KİLONUZ: 63

MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: tercüman

ÇOCUK SAYISI: 1

KİLO ALMA NEDENİNİZ: -

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: -

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım. ikinci gebeliği düşünüyorum, bu yolculukta da o kadar kilo almamak istiyorum. vücudumu ona hazırlamaya çalışıyorum.

Maşallah boyunuz ne kadar uzun, kiloyu göstermiyorsunuzdur. Bizlerle birlikte hemen gider o kilolar 🫶 hoşgeldiniz
şimdi her gün menü paylaşımı yapacaksın işte görmüşsündür bizlerin yukardaki gibi.
Sporlarını ve suyu da alta belirtirsen aynı mesajda güzel olur.
Takımımızın ana lideri LenaG LenaG
Takımımızın spordan sorumlu bakanı Boncuk2307 Boncuk2307
boncuk hanım takip ediyor sporlara göre puan veriyor.
Bu iki kişiyi de etiketlersen menüyü paylaştığın postun altına görüp not etmeleri daha kolay oluyor.
2 takıma ayrılıyoruz hafta başında c.tesi
Her Cumartesi de tartılıyoruz kimden ne kadar gitmiş, kim takımına ne kadar destek olmuş onu görücez.
Ne güzel özetledin kıız 🫶🤣
selam kızlar, kendimi kısa özet geçiyim ben üniversiteye başladığım seneye kadar hep 61-62-63 kilo bandındaydım, zayıftım üniversiteye başlamamla birlikte kilo almaya başladım mezuniyetimde 86 kiloya kadar çıkmıştım. sonra o yaz 73 74 kilolara düştüm, işe başladım tekrar kilo aldım, o arada evlendim sonra tekrar diyete başladım tekrar verdim kiloyu, 69 kiloyu gördüm ve hamile olduğumu öğrendim, hamilelikte doğum stresi vs ile doğuma gittiğimde 95 kiloydum :KK70: sonra emzirme dönemiydi vs derken veremedim tabii bir süre ama emzirme işini halledinde tekrar diyete başladım, 73 kilolara geri düştüm. çocuk 2 yaşını geçince artık biraz daha kendime vakit ayırabilir hale geldim ve spora başladım, 7 ay düzenli olarak fitness yaptım, yağ oranımı çok güzel düşürdüm hafiften kaslanmaya bile başlamıştım. (ağustos ayının sonuna kadar) sonra 2 ay kadar ara verdim. bu 2 ayda geri 4 kilo falan aldım asfjsadkfds neyse bu hafta itibariyle öncelikle 3 gün detox ve sonrasında eski spor ve beslenme düzenime dönmeyi planlıyorum. dün tekrar spora başladım. detoxumun da 3. günü bugün, yarından itibaren eski beslenme düzenime döneceğim. burda olmaktan mutluyum hedef kiloma kadar yarışa dahil olmaktan mutluluk duyarım 😂😂
Hamilelikte hangimiz almadık ki o kiloları 😂biz de seni aramızda görmekten mutluluk duyarız 😘
hayır kendi 48 kilo olmuş bize çikolatalı sürülebilir peynir diyor
bir de diyor ki "görmüşsünüzdür belki" :KK70:
görmeyelim yahu onu da görmeyelim artık hepimiz olmuşuz dobişko bi sürülebilir peynirli çikolatamız eksik kalsın artık.
Ay çok güldüm 😂 😂
kızlar azıcık göz gezdirdim de herkes iş yeri yemeklerinden şikayet ediyor sanırım.
ben de 8-5.30 çalışıyorum, ve çalıştığım yer mahremiyet bölgesi organize sanayide çalışıyorum. yemekhanede ne çıkarsa ona talimim yani.
ama öyle olmasından nefret ettiğim için her gün yemeğimi yanımda taşıyorum bayadır. zaten öyle yapmasam ben kendimi tanıyorum zayıflayamam :KK70: uğraştırıcı biraz ama valla yağların gittiğini görmeye her yorgunluk değiyor hepimiz hemfikirizdir herhalde bu konuda :KK70:
kahvaltı, öğlen yemeği ve ara öğün olacak şekilde 3 öğün taşıyorum çantamda her allahın günü
Çok güzel yanında taşıman neler götürüyorsun mesela evde pişen yemekler mi yoksa salata detoks tarzı şeylerden mi
Afiyet olsun canım, akşama kadar çok aç kalmışsın bence. Kahvaltı sevmediğini yazmışsın ama onun yerine koyacak bir şeyler bulsan iyi olur gibi. Sporu yaptıysan süper canım.

Afiyet olsun canım, menü spor su hepsi çok harika.

Afiyet olsun canım, güzel menü. Su çok iyi.

Afiyet olsun canım günü gayet hafif geçirmişsin.
Granola süt yapıyordum ama bu ara ondan da sıkıldım. Bugün güzel bir kahvaltı yapacağım inşallah 🌸
Çok düşündürücü :KK64::KK64::KK64:
Acaba musallaya yatınca kötü bilirdik diyen çıkar mı
Kız ağzından yel alsın tövbe tövbe 😯😪
Hayırlı sabahlar canlar 🥰🥰🥰
Yoklama alınmıştır, eşimin de ifadesi alındiğina göre dizi izlerken uyuklayabilirim
Sen benim idolüm müsün kadın 😂
Eşim hastanede, büyük oğlan da iş gezisinde, rahatım derken 🥴🥴
Sabah 6 da eşimi uğurladım, öğleden sonra 15:00 de oğlumu alıp hastaneye gittik 😂😂
Eşim de bi ihtimal yarın çıkacak
Ben nerelere kaçsam :skandal:. Dedim ki ona kendin çıkmak isteme sakın, seni ziyaret eden hastanede etsin 🤣🤣, beni birde evde koşturma 🤣🤣
Hayır yemek seçmeseler rahat olacam da, çok yemek seçiyorlar yaf
Hahahaay gerçekten tam olarak idolümsün bundan sonra 😘😂
bugün benim detoxumun 3. günü,
yarın normal sağlıklı beslenmeme dönerim de bugünkü planım şu şekilde:

3. Gün (12 civarı)
1 adet haşlama yumurta
1 avuç dereotu
1 adet kapya biber

3.GÜN (17.00 civarı)
Lahana kavurma 1/4 lahana 1 soğan 1 tk salça
Üzerine 2 yk yoğurt

sonrasında akşam spora gideceğim 15 dk cardio ve 45 dk fitness.
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Menü çok güzel duruyor sporu da yaptıktan sonra spordan geldim menüdekiler yapıldı yazarsın not ederim ben de 🥰

Ben de otobüsteyim. Ikizlerle annemlere gidiyorum . Babam 1 yildir Ankara'da onkoloji tedavisi alıyor. Onu ziyaret edelim , ufakliklar da dedeleri ile az da olsa vakit gecireier dedim. Cocuklar 8. Sinif , kitaplarını yanlarina aldırdım. Cumaya da dönüyoruz inşallah
Allah acil şifalar versin canım. :dua:

Eklentiler

• IMG_1334.jpeg
    IMG_1334.jpeg
    99,5 KB · Görüntüleme: 11
X