Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım, güzel spor.
Afiyet olsun canım, akşama kadar aç kalmış gibisin.
Iyi aksamlar ilk menum

14.30
4Yk et sote
2servis kasigi yumurtali yesil fasulye
Yesillik

18.30
4yk makarna
2 servis kasigi firinda karnabahar

19.00
1dlm kek
Su 2lt anca oldu
@LenanG
Afiyet olsun canım, akşam hem makarna hem kek iyi olmamış. Diğerlerinde hiç sıkıntı yok.
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel.
Afiyet olsun canım, gündüz çok aç kalmışsın ama sanırım özel bir şey yapıyordun sen.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım hem menü çok hafif hem de spor çok güzel.

Hayırdır arkadaşım eşinin sağlık durumumu var yoksa çok geçmş pşsun.

Yakında market yok mu canım hemen bi süt bi yulaf alsan azıcık da bal içine çiğ kuruyemiş akşama kadar tutar
Çok yakında yok ama gidilebilecek bir mesafe fakat benim boşluğum yok onun için. Bizde öğle yemeği saati kavramı yok, ders araları var. Benim bugün derslerim üst üste.
köfte yok mu canım kantinde hamburger yapılıyorsa sadece köftesinden al veya karabuğday patlağı ve üçgen peynir alabilirsin yanına peynir tok tutar
Hamburger köftesi yemem canım, hazır köfteler içinde et bile yok bence onların. Ama ellerindeki malzemelerle (peynir, domates, haşlanmış patates) salata yapmalarını rica edeceğim inşallah yaparlar.

Evet kuzum, 10 gün tek akşam öğünü, sonrasında açlıklar başlıyor

İnşallah yaparlar ya neden yapmasınlar

Dün yürüyüş sonrası çok yorulmuştum üşendim tatlım bugün eklerim kahvaltıya avokadonun kalan yarisi var bir de. Yürüyüş molasindayim iyi ki gördüm mesajını teşekkürler

Afiyet olsun gerçekten bi değişik olmuş kısa aralıklarla sürekli çiko atılmış ağza ve genel olarak dengeli bir menü olmamış
Adımlar süper
Afiyet olsun hafif ve güzel
Afiyet olsun mesela 100-150 kalorilik bir lokmacık kek yerine sağlıklı bir alternatifini seçsen 3-4 lokma daha lezzet açısından tarmin edici olabilir
Bir de kelebek tavuk biraz büyükçe 4-5 fazla sanki
Afiyet olsun çok güzel menü
Afiyet olsun mangal biraz kaçmış canım
Güzel bir menü olmuş afiyet olsun adımlar her zaman ki gibi
Geçmiş olsun canım tebrik ediyorum güzel bir eksi gelmiş
Hayırlı akşamlar
Gelemedim pek kusura bakmayın
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın
Çocuklar iyi ve sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur canım gelmiş geçmiş olsun
Afiyet olsun serbest gün dibine kadar yaşanmış
Afiyet olsun dengeli bir menü olmamış canım börek,poğaça,p.kızartma Erken de kapanmış ama su da baya az
Biraz toparlayalım
Afiyet olsun güzel menü ama mesela muzla leblebi değil de 5-6 badem veya fındık veya 3 ceviz gibi güzel olur
Pişi de 1 ısırıkta kalman takdir edilesi
Afiyet olsun baya az olmuş
Afiyet olsun patates yarımsa mesela bulgur 1 daha yk azalabilirmiş
Adımlar çok güzel
Tahliller çıkmış. Hepsi tepetaklak. Bilmiyorum yarın ne diyecek doktor
Hemen ilaç düzenlemesiyle düzeltilecek birşeydir umarım
Afiyet olsun canım gün içinde az olmuş
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun sabah tahin helvası biraz şekeri ani yükseltebiliyor. Evet atıştırmalık bir gün olmuş
Ellerine sağlık mis gibi olmuştur şimdi temizlik bitince şöyle evini seyredip kahve içiyor musun sende
Afiyet olsun canım 1 şiş fazla kaçmış ve sonraki yulaf bar neden onu anlayamadım yani erken yedin de sonradan çok karnın acıktı diye mi acaba saat olmayınca
Afiyet olsun Dubai çikosu benim de hiç ilgimi çekmiyor.

Iyi aksamlar ilk menum

14.30
4Yk et sote
2servis kasigi yumurtali yesil fasulye
Yesillik

18.30
4yk makarna
2 servis kasigi firinda karnabahar

19.00
1dlm kek
Su 2lt anca oldu
@LenanG
Afiyet olsun kız daha ilk günden kek nerden çıktı
Afiyet olsun canım güzel menü
Sporuna maşallah dan başka bişi diyemiyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun yarım lavaşa hiç gerek yokmuş
Su az kalmış canım

Ben de otobüsteyim. Ikizlerle annemlere gidiyorum . Babam 1 yildir Ankara'da onkoloji tedavisi alıyor. Onu ziyaret edelim , ufakliklar da dedeleri ile az da olsa vakit gecireier dedim. Cocuklar 8. Sinif , kitaplarını yanlarina aldırdım. Cumaya da dönüyoruz inşallah

İnsan yine de bakıyor canım. Biliyorum öyle olduğunu ama merak
nette yazanlara ne bakıyosun aman sakın
kolun ağırsa internetten bakıyosun beyin kanseri falansın töbe töbee
Öyle canım en kotu senaryo
Allah göz aydınlığı versin, umarim iyi cikar sonuçların
İnşallah canım
İnşallah kaptanım

Meşhur mizragima sen denk gelmiş miydin
Yookkk sadece meşhurluğunu duydum
Dondurucuda saklayıp sonra ısıtmıyorum yine de üretir mi teşwkkür ederim düşünceniz için
Hoş geldiinnn sağlıkla verilsin kilolar
Maiallah boyuna göre pek de kilon yokmuş istediğin kiloya ulaşman dileği ile hoş geldin

Günaydınlar hanımlar .
Günayydınlar hanım ablacım
Kızlar bugün yemekhaneye yemek gelmeyecekmiş maalesef ve kantindekiler sadece karbonhidratlar (gözleme, tost vs.) ne yiycem ben, akşama kadar aç durulmaz ki.
En kötü ihtimal kantinde kurugemiş varsa bir avuc içi yanına bir meyve yanına bir ayran gibi dolu dolu bir ara öğün oöabilir canım

Babacığına rabbim şifa versin canım annende mi kalacaksınız

Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah babacığına
Ben çıktım kızlar yürüyerek geçiyorum yine . Gelsin adımlar. Burnunu çeke çeke yürüyüş yapcam.
Oh maşallah sporda yapamıyorum ya misafirden yaaa geceyede halim kalmiyor vallahi evde 10 13 kişi hizmet su bu ben pett

Afiyet olsun mesela 100-150 kalorilik bir lokmacık kek yerine sağlıklı bir alternatifini seçsen 3-4 lokma daha lezzet açısından tarmin edici olabilir
Bir de kelebek tavuk biraz büyükçe 4-5 fazla sanki
Az önce baktım 67 kalori yazıyo kaptanım

Kelebekler fazla oldu kabul ama eridi gitti kalmadı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…