- 23 Haziran 2019
- 8.723
- 37.756
O zaman ben şöyle bir yorum yapayımBaklava da yeşil sonuçta baklava olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ben şöyle bir yorum yapayımBaklava da yeşil sonuçta baklava olur mu
79 u göreyim yine aynı tempo devam edip 60 lara uğraşacağımGözün aydın tatlım Darisi 60'lara
Boncuk sen istiridye boncuğu olabilir misin ben de yorumlarını okumaktan büyük keyif alıyorum.Ayy ne güzel ablacım valla çok beğendim
Hoşgeldiniz, hemen kaydediyorum listeye
Hahahaha ben demiştim onu yine var activia mix go falan ne bilim asortik geliyor bana
Maşallah boyunuz ne kadar uzun, kiloyu göstermiyorsunuzdur. Bizlerle birlikte hemen gider o kilolar hoşgeldiniz
Ne güzel özetledin kıız
Hamilelikte hangimiz almadık ki o kiloları biz de seni aramızda görmekten mutluluk duyarız
Ay çok güldüm
Çok güzel yanında taşıman neler götürüyorsun mesela evde pişen yemekler mi yoksa salata detoks tarzı şeylerden mi
Granola süt yapıyordum ama bu ara ondan da sıkıldım. Bugün güzel bir kahvaltı yapacağım inşallah
Kız ağzından yel alsın tövbe tövbe
Sen benim idolüm müsün kadın
Hahahaay gerçekten tam olarak idolümsün bundan sonra
Menü çok güzel duruyor sporu da yaptıktan sonra spordan geldim menüdekiler yapıldı yazarsın not ederim ben de
değişiyor ya ben haftalık hazırlık yapmayı seviyorum haftalık yemek planımı çıkarıp haftasonu kolaylaştırmak için bir kısmını hazırlıyorum, hafta içi de işten gelip pişirdiysem ertesi gün öğlene de onu götürüyorum ama kalmadıysa ya da canım başka bir şey istiyorsa ertesi güne de hazırlıyorum başka bir şeyler. haftasonu listemi yapınca örnek olması için atarım ssÇok güzel yanında taşıman neler götürüyorsun mesela evde pişen yemekler mi yoksa salata detoks tarzı şeylerden mi
İnşallah kuzum bize de kutlamak nasip olsun79 u göreyim yine aynı tempo devam edip 60 lara uğraşacağım
OlurBaklava da yeşil sonuçta baklava olur mu
Yaa çok mutlu oldum mod yükseltmekte birebirsiniz seviyorum sizi Elhan hanımcımBoncuk sen istiridye boncuğu olabilir misin ben de yorumlarını okumaktan büyük keyif alıyorum.
En sevdiğim şey temizlik sonrası içilen mis gibi bir kahveAfiyet olsun gerçekten bi değişik olmuş kısa aralıklarla sürekli çiko atılmış ağza ve genel olarak dengeli bir menü olmamış
Adımlar süper
Afiyet olsun hafif ve güzel
Afiyet olsun mesela 100-150 kalorilik bir lokmacık kek yerine sağlıklı bir alternatifini seçsen 3-4 lokma daha lezzet açısından tarmin edici olabilir
Bir de kelebek tavuk biraz büyükçe 4-5 fazla sanki
Afiyet olsun çok güzel menü
Afiyet olsun mangal biraz kaçmış canım
Güzel bir menü olmuş afiyet olsun adımlar her zaman ki gibi
Geçmiş olsun canım tebrik ediyorum güzel bir eksi gelmiş
Çocuklar iyi ve sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur canım gelmiş geçmiş olsun
Afiyet olsun serbest gün dibine kadar yaşanmış
Afiyet olsun dengeli bir menü olmamış canım börek,poğaça,p.kızartma Erken de kapanmış ama su da baya az
Biraz toparlayalım
Afiyet olsun güzel menü ama mesela muzla leblebi değil de 5-6 badem veya fındık veya 3 ceviz gibi güzel olur
Pişi de 1 ısırıkta kalman takdir edilesi
Afiyet olsun baya az olmuş
Afiyet olsun patates yarımsa mesela bulgur 1 daha yk azalabilirmiş
Adımlar çok güzel
Hemen ilaç düzenlemesiyle düzeltilecek birşeydir umarım
Afiyet olsun canım gün içinde az olmuş
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun sabah tahin helvası biraz şekeri ani yükseltebiliyor. Evet atıştırmalık bir gün olmuş
Ellerine sağlık mis gibi olmuştur şimdi temizlik bitince şöyle evini seyredip kahve içiyor musun sende
Afiyet olsun canım 1 şiş fazla kaçmış ve sonraki yulaf bar neden onu anlayamadım yani erken yedin de sonradan çok karnın acıktı diye mi acaba saat olmayınca
Afiyet olsun Dubai çikosu benim de hiç ilgimi çekmiyor.
Afiyet olsun kız daha ilk günden kek nerden çıktı
Afiyet olsun canım güzel menü
Sporuna maşallah dan başka bişi diyemiyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun yarım lavaşa hiç gerek yokmuş
Su az kalmış canım
Aminnnnİnşallah kuzum bize de kutlamak nasip olsun
sabah tartıya da yansıdı bu durumAfiyet olsun canım, akşama kadar çok aç kalmışsın bence. Kahvaltı sevmediğini yazmışsın ama onun yerine koyacak bir şeyler bulsan iyi olur gibi. Sporu yaptıysan süper canım.
Afiyet olsun canım, menü spor su hepsi çok harika.
Afiyet olsun canım, güzel menü. Su çok iyi.
Afiyet olsun canım günü gayet hafif geçirmişsin.
hadi bakalım 79.9 u gördüğüm anda hedef 60 kat ligiinternete inanma canım burnumuz aksa ne fazia senaryolar çıkarıyor net doktorundan daha güvenli bilgileri alır ve hemen tedaviye başlarsın sağsağlim inşallah
harikasın canımm daha 60lar ligine de geleceksin emin adımlarla
Hamuru yaptım ama yutmadım misafirler yuttu ama hiç gerek yok kalori bombardımanı dedim ve kendimi tuttumHoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü. Börek poğaça patates yine de kontrollu gitmişsin. Oglen +salata aksam da +ayran olsa onlara gerek olmazmış. Afiyet olsun
Kiz o kadardan pişi olmazadimlar cok guzel , diyet az yemeli. Diyette leblebiyi hic aramam bu gidisle kahve leblebi menusu yapicam ben de
Menuler guzel gidiyor. Madem yapicam dedin ben de bakicam 15.000 adim olacak mi
Arabaşınin hamurunu yuttun miiii yutmadin miiii genrl olarak kalori dengelenmis hayansal protein ve bol yesil salatayi bugun ihmal etmemeye calisirsan iyi olur spor var mi ?
Afiyet olsunspor da var
Menun guzel olmus spor zaten
Ah be Fezam tek öğünle o patlican ne zaman bitecek kim bilir beni bak seytan dürtüyor böyle bir durumda ye de sürünmesin şu yemek diye o yuzden şişmanım iyi gidiyorsun maşallah
Spor kondisyon bisikleti vs ceviremiyor musun ?
Ben de buradayim menulerini bekliyorum
Lavas olmasa harika olmus . Hazir lavassa 1.5 dilim ekmrk , idare eder. Onun yerine yogurt veya cacik daha iyi olurdu. Sporun var mi ?suyu biraz daha arttiralim
Ogleden sonra ac kalmışsın. Oyle bir durumda hafif yiyim dersen sütlü kahve yaninda incir guzel oluyor tabi arada ac kalmak da iyi
Saka yaptım sadece ya zaten bn yulaf tarifimde bır tatlı kaşığı bal yazıyormus bn yemek kaşığı dıye okuyup bırr yemek kaşığı kattım ıcıne tarif böyle olmaz cok sekerli dıye dusunurke baktım kı bir tk mışO zaman ben şöyle bir yorum yapayım
Tamam bugün yeşillik yıcem bol yesillikli kısır yıyebilir mıyım kı
Hayırlı yolculuklar canım babacığına da Allah hasarsız kalıcı şifalar versinBen de otobüsteyim. Ikizlerle annemlere gidiyorum . Babam 1 yildir Ankara'da onkoloji tedavisi alıyor. Onu ziyaret edelim , ufakliklar da dedeleri ile az da olsa vakit gecireier dedim. Cocuklar 8. Sinif , kitaplarını yanlarina aldırdım. Cumaya da dönüyoruz inşallah
Muhteşem bir u dönüşüTamam bugün yeşillik yıcem bol yesillikli kısır yıyebilir mıyım kı
İnan derdim mod yükseltmek değil iyi hissettiren ender insanlardan birisin. hep mutlu kal kuzum benim.Yaa çok mutlu oldum mod yükseltmekte birebirsiniz seviyorum sizi Elhan hanımcım
60 lar ligine 8.5 kilom kaldıayy 60lar ligine ....kaldi demesi bile heyecanlı oylyse 50ler ligne 18.5 kilom kaldiizaten elbisecikler almışım kendimeAminnnn
sabah tartıya da yansıdı bu durum
hadi bakalım 79.9 u gördüğüm anda hedef 60 kat ligi
Hamuru yaptım ama yutmadım misafirler yuttu ama hiç gerek yok kalori bombardımanı dedim ve kendimi tuttum
Dün spor yoktu ama bugün birazdan pilates dersim var
B12 kullanıyordum kuşum da iğneler bitti, demir takviyeleri de bitti annem gelecek hafta sonu nasipse. O oğlana bakarken ben gideceğim randevu aldım, insülin direnci ilacım da bitti. Baktırayım bir hepsine. Bu arada spor yapamadım benim enük durmadı top oynayalım anne diye tutturdu sonra da bağırıyor bana anne iyi iş çok güzel oynuyorsun diyor sıpaB11 kullanmıyo musun boncuğum takviye almayı ihmal etme , annem olsa sana derdi ki ;kahvaltı yapmıyorsun ondan eksik b12
(Biber kelle ve bamya yemem dünyanın bütün vitaminleri bu içinde hasta olsam bamya yemiyor ondan, üşüsem biber yemiyon ondan canım anam)
Kaç mil yaptın kıaaazzz ayacıklarına sağlık
Ben kahvaltı kadınıyım siz yaparsınız yapmazsınız bilemem, kahvaltı bi kültürdür
Oyyy çok geçmiş olsun bitanemmm
Offff çok iyi espri nasıl benim aklıma gelmedi
Seni yiyerimmmmm
Çiçeğe değil aşko orkilere, onları çalıp geri gelcem hoplaya zıplaya
Ahaha detoks değil üç gün su orucu yapmam lazım o simit kokusuna
Akşam yemekte çok yediğimi belirtmiştim ama
Yaaa çok çok geçmiş olsun Allah kolaylıkla hasarsız kalıcı şifalar versin abla
Afiyet şifa olsun canım
Şiddete karşıyım da bazıları şiddetle dayak istiyo he lüzumsuz
Al işte…. Allah rahmet eylesin bu tür doktorları da Allah’a havale ediyorum
Korona zamanında benim aile hekimi de bana rapor yazmamıştı iki gün okula gittim baktım olacak gibi değil 3. Hastaneye gittim koronaymışım meğer Allah bilir kaç kişiye bulaştırdım
Hay maşallah
Böyle bir adım görülmemiş dünyaaaadaaaaa
Afiyet şifa olsun
Rabbim kalbine ruhuna inşirah ferahlığı versin canım
Bundan sonra her gün menü ve spor bildirimi yapacaksın sadece ablacım. Diğer hatunlar paylaşıyor bakabilirsin, saatleri vakitleri miktarları, suyu ve sporu ekle ve LenaG kaptanımla beni etiketle. Bu kadar müsait olursan konuşmalara katılırsın muhabbetler iyi oluyor burada insana iyi geliyorşimdi ne yapıcam
Benim de evde bisikletim var birkaç kişide daha var, bu ara benim de motivasyonum yerinde değil, istersen birbirimizi gaza getirelim Hadi bisiklete biniyoruz diyeKizlar ben calisiyorum .Sabahtan ögleye kadar ,sabah evden 7.10 da cikiyorum. Oglen 13 de dersim bitiyor kizi al derken eve 14.30 gibi giriyoruz.
Genelde sabhlari meyve kahve gecistiriyorum. Öglenleri de aksama vs yemek yapyiorum m kendime uygun bisey yapmaya enerjim kalmiyor. Bu beslenme tarzi bagirsaklarimi da etkiliyor.
Biraz sizi gözlemlemek istiyorum ne yiyorsunuz neler yapiyorsunuz.
Soyle 2 3kilo versem motive olacagim.
Evde dumbellerim plates arac gereclerim var , plates yaptim bi ara.
Ev bisikletim de var. Ama ne yok ben de motive yok.
Çok güzel olur bizlere de fikir olur, her gün ne yemek yapsam diye düşünmekten içim şiştideğişiyor ya ben haftalık hazırlık yapmayı seviyorum haftalık yemek planımı çıkarıp haftasonu kolaylaştırmak için bir kısmını hazırlıyorum, hafta içi de işten gelip pişirdiysem ertesi gün öğlene de onu götürüyorum ama kalmadıysa ya da canım başka bir şey istiyorsa ertesi güne de hazırlıyorum başka bir şeyler. haftasonu listemi yapınca örnek olması için atarım ss
Bulguru 2 kasik yesilligi bol olur veya karnabahar kısır yapabilirsinTamam bugün yeşillik yıcem bol yesillikli kısır yıyebilir mıyım kı