Sağlıklı, huzurlu nice birliktelere canım. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Mutluluklar dilerim.Selamlar ,
Dün sabit çıktım
Evlilik yıldönümümüzdü
Dğnki menümü yazmayayım
Hala da birşey yemedim hafif atlatacağım bugünü
Gözün aydın tatlımKızlaaaarrr 1.5 kilom gidince 70 ler ligindeyim
Her ihtimale karşı yanında kuruyemiş, meyve ve yoğurt olsa iyi olurmuş. Genelde çantamda kuruyemiş bulunduruyorum, bu gibi durumlarda kurtarıcı oluyorKızlar bugün yemekhaneye yemek gelmeyecekmiş maalesef ve kantindekiler sadece karbonhidratlar (gözleme, tost vs.) ne yiycem ben, akşama kadar aç durulmaz ki.
Premium üye olmadığım için saatimin dolmasını bekleyorum sorarım fezo .......nasil bilirdiniz diyeBacım yaa
Sana zahmet beni de bi sorsana çok merak ettim
Hayırlı, sağlıklı haberlerle buyur gel canımSelam kızlar, günaydınlar herkese. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorumpazartesi tahlillerimi verdim. 24 saatlik idrar takibinin bi tanesi öncesinde 3 günlük bir diyet uygulamam gerekiyormuş, haftasonuna denk geldiği için onu da salı gün teslim edeceğim. Hormon tahlili olduğu için sanırım, sonuçlarım hala tam olarak çıkmadı. Ben de artık kendimi toparlamam gerektiğinin tam olarak farkına vardım. Cumartesi tartı sonucumla beraber aranıza gelmeye niyetliyim bakalım
Ayyyy ekürim gelmişPek tatlı oluyorlar öyle tek dişlede .
Şifa olsunBaliğini çaldım
Sağol canım 3 litre yazdıktan sonra 750 ml. daha içtim +500ml.maydanoz çayıAfiyet olsun canım, akşama kadar çok aç kalmışsın bence. Kahvaltı sevmediğini yazmışsın ama onun yerine koyacak bir şeyler bulsan iyi olur gibi. Sporu yaptıysan süper canım.
Afiyet olsun canım, menü spor su hepsi çok harika.
Afiyet olsun canım, güzel menü. Su çok iyi.
Afiyet olsun canım günü gayet hafif geçirmişsin.
Çok düşündürücüPremium üye olmadığım için saatimin dolmasını bekleyorum sorarım fezo .......nasil bilirdiniz diye
Yürüyen damacana olmuşsun kızSağol canım 3 litre yazdıktan sonra 750 ml. daha içtim +500ml.maydanoz çayı
Ammaa maydanoz dan ötürü sabaha kadar wc ye gittim
Ankecim bakıyorum elit takılıyormuşsun
Peşine düşsem mi acaba sıkıldım geleneksel menülerden
Bu arada afiyet olsun menünü çok beğendim. Güzel sonuç getirecek bir liste
Yürüyen damacana olmuşsun kız
Birlikte olsun bitanemŞifa olsun
ay hiç hamarat olmaya gerek yok kiii, ben yemek yapmayı hiç beceremem ama işte bi şekilde halloluyo inanAY mevcbur ne yapayım
bizim yemekçi ablaya kalsak dediğim gibi makarna+pilav aynı gün iki farklı yemek
aslında becerebilsem evden getirsem çok daha iyi olacak daaa nerede o hamaratlık.
Amin kuzumahahahahaha ahahahahahaha ay çok güldüm kahkaha atım resmen
Allah da seni güldürsün.
ay hiç hamarat olmaya gerek yok kiii, ben yemek yapmayı hiç beceremem ama işte bi şekilde halloluyo inan
Bu mesajda eşinin ameliyat bölümü gözümden kaçmışHele şükür sona geldik
Dün ağrı, sızı fazlaydı, akşama kadar ara ara yattım
Geç saatte eşime valiz hazırladık, sabah 5 Te kalktı, 6 da hastaneye yolladım, bugün ameliyat oldu, ameliyatan çıkmış, ağrısı varmış, inşaAllah iyidir
Yanına gitmek için oğlumun işten gelmesini bekliyorum
Oysa kapıda bir arabamız daha var, 2 senedir süremiyorum
Eşim hastaneye gidecek, işim azalacak diye düşünüyordum, hiç umduğum gibi huzurlu olmadım
Gece uykum kaçınca da eskilerden bir demet aklıma geldi, kendimi olaylara kızarken buldum
Grupta (WhatsApp) yazışırken ufak bir konuya canım sıkıldı, oraya da daha bakmadım, bugün sanki buluttan nem kapıyorum.
Sabah da erken kalktım (zorla), hemen çorabı giydirmeye geldiler, evi toparladım, yukarı çıkıp biraz ütü yaptım
Anlayacağınız hala duygular karışık, kendimi oyalamaya çalışıyorum.
Salata yoksa ve tostu çyrek-yarim yediğinde doymayacaksan ayran 2 bile olabilir.Kızlar bugün yemekhaneye yemek gelmeyecekmiş maalesef ve kantindekiler sadece karbonhidratlar (gözleme, tost vs.) ne yiycem ben, akşama kadar aç durulmaz ki.
Eşim hastanede, büyük oğlan da iş gezisinde, rahatım derkenBirlikte olsun bitanemgeçen cuma taze palamut alip porsiyonlamiştim. Unutmuşum sen getirdin aklıma.