Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar bugün yemekhaneye yemek gelmeyecekmiş maalesef ve kantindekiler sadece karbonhidratlar (gözleme, tost vs.) ne yiycem ben, akşama kadar aç durulmaz ki.
Her ihtimale karşı yanında kuruyemiş, meyve ve yoğurt olsa iyi olurmuş. Genelde çantamda kuruyemiş bulunduruyorum, bu gibi durumlarda kurtarıcı oluyor

Hayırlı, sağlıklı haberlerle buyur gel canım

Sağol canım 3 litre yazdıktan sonra 750 ml. daha içtim +500ml.maydanoz çayı
Ammaa maydanoz dan ötürü sabaha kadar wc ye gittim

Ankecim bakıyorum elit takılıyormuşsun
Peşine düşsem mi acaba sıkıldım geleneksel menülerden
Bu arada afiyet olsun menünü çok beğendim. Güzel sonuç getirecek bir liste

AY mevcbur ne yapayım
bizim yemekçi ablaya kalsak dediğim gibi makarna+pilav aynı gün iki farklı yemek
aslında becerebilsem evden getirsem çok daha iyi olacak daaa nerede o hamaratlık.

AY mevcbur ne yapayım
bizim yemekçi ablaya kalsak dediğim gibi makarna+pilav aynı gün iki farklı yemek
aslında becerebilsem evden getirsem çok daha iyi olacak daaa nerede o hamaratlık.
ay hiç hamarat olmaya gerek yok kiii, ben yemek yapmayı hiç beceremem ama işte bi şekilde halloluyo inan

ay hiç hamarat olmaya gerek yok kiii, ben yemek yapmayı hiç beceremem ama işte bi şekilde halloluyo inan

ya bi de 150 kişilik fabrikada yemeği buzdolabından çıkart git mutfağa ısıt çok eriniyorum yaa
bi de herkes ne yiyosun onu mu yaptın çok mevzu oluyor
ama bu haftasonu bi ayarlıycam haftaya 1-2 gün evden getiricem e abla da her gün mantı yapmıyor kadın arada onun yaptıklarından yerim bi şekilde dengeliycem.

Bu mesajda eşinin ameliyat bölümü gözümden kaçmış çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bitanem. Nasıl son durumu

Kızlar bugün yemekhaneye yemek gelmeyecekmiş maalesef ve kantindekiler sadece karbonhidratlar (gözleme, tost vs.) ne yiycem ben, akşama kadar aç durulmaz ki.
Salata yoksa ve tostu çyrek-yarim yediğinde doymayacaksan ayran 2 bile olabilir.
Yarım tost-1 ayran

2 saat sonra sütlü kahve

Icecekler kurtarici olur

Birlikte olsun bitanem geçen cuma taze palamut alip porsiyonlamiştim. Unutmuşum sen getirdin aklıma.
Eşim hastanede, büyük oğlan da iş gezisinde, rahatım derken
Sabah 6 da eşimi uğurladım, öğleden sonra 15:00 de oğlumu alıp hastaneye gittik
Eşim de bi ihtimal yarın çıkacak
Ben nerelere kaçsam . Dedim ki ona kendin çıkmak isteme sakın, seni ziyaret eden hastanede etsin , beni birde evde koşturma
Hayır yemek seçmeseler rahat olacam da, çok yemek seçiyorlar yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…