Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bence jalksin çünkü hafta sonu kaçamak oluyor salı günü tartıya yansıyor. Sonrasında artı görünce motivasyon diye birsey kalmıyor. İsteğe bağlıdır olabilir

Menümü yazıp yatayım . Yarın mobilyacılar gelecekmiş. Öğleden sonra sonuçları göstermeye gideceğim.
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
2 dilim peynir+3 adet zeytin
Ara öğün
Farklı zamanlarda 2 türk kahvesi
Akşam
2 havuç rendeleyip limonlu yağlı yedim.
Ara öğün
2 kayısı çayı
Az önce 2 parça kaşar peynir attım agzima cemene bulayıp
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Adimsayim 25682
Suyum tamamdir

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-12-21-04-39-816_com.mi.android.globallauncher.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 9
O nasıl adımdır gözlerim yuvalarindan çıktı kizzzzz maşallah maşallah

12 Kasım salı menüsü
Kahvaltı yok

11.30 öğle (yemekhane menüsü)
Yarım kase domates çorbası
1 parça tavuk göğüs
2 kaşık erişte
170 ml ayran ve yeşil salata

14.00 ara
Nescafe

18.00 akşam
2 tavuk baget haşlama, yarım patates yarım havuç, 5-6 kaşık bulgur pilavı, 1 kase çoban salata.

Su 2 litre
Spor 10000 adım

LenaG Boncuk2307

Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel.
Zaten farkındasın canım, diğer günler hemen telafi edersin.
Afiyet olsun canım biraz karbonhidrat fazlalığı olmuş akşamı hafif gecirmen iyi. Suyun çok az kalmış.
Afiyet olsun canım bence gayet iyi atlatmissin pişi tehlikesini.

Afiyet olsun ama nerdeyse bir şey yememissin canım, keşke akşam yemek de ekleseydin. Hastane işlerinde kolaylıklar dilerim

Çok teşekkür ederimmm canımmm Burada konuşulunca içimden mi geçirdim naptım bi kapıyı açtım pişi kokusu. Allah’ım dedim söz bir ısırık diye yedim gitti Hedefime ulaşınca 3 pişi yicem

Süpersin canım tebrik ediyorum maşallah
Regli olsan dert olmasan ayrı dert ben de geciktim sinirler gergin
Sağol kankam kız özelden yazacaktım burdan atmışım anacim
Ahahah burdalini görmedim canım
Hayırlı akşamlar
Gelemedim pek kusura bakmayın
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın
Çok gecmiş olsun canım Rabbim iz bırakmayan kalıcı şifa versin oğluşuna
Bebiş ben iyi bir doktora gittim bana antidepresan verdi ama bi süreden sonra bıraktım hayat boyu onu kullanamam ki o dönem manuel terapi fizik tedavi akupunktur yaptık bi süre rahatladı ama stres olunca hemen etkileniyorum. Bi de şekeri ve gluteni çıkarmam lazım hayatımdan ben tatlısız yapamıyorum arkadaş…
Bi süre su orucu yapmıştım ara ara o beni çok rahatlatmıştı 3 -5 gün su orucundan sonra 2-3 hafta sıfır ağrı oluyordu ama şu orucunu da sağlam bir irade ve destekleyici bi çevre lazım yine yapmak istiyorum nasipse bakalım

Rabbim nerde varsa bütün hastalara acil hasarsız kalıcı şifalar versin
Afiyetler olsun öyleyse
Eyvallah reis
Amerika kıtasını yeniden mı keşfettin kıaaazzz maşallah o nasıl adım
Afiyet şifa olsun ama nescafe içme ya selülit yapıyor filtre içme şansın yok mu sütlü falan

Evden hastaneye yürüyerek geçtim canım canımın sıkıntısından

şimdi tabloya şöyle bir baktım da gayet güzel eksiler var @Elhan @Denp nurovic malahit yosunlupapatya maşallah
Teşekkür ederim canımm saolasin
Saolasin canım inşallah
Doktora mi daldı kız psikolojik diyorlar zaten bu hastalığa minik dozda antidepresan veriliyor kasları gevsetsin diye çünkü halk dilinde kas romatizması diye geçiyormus hastalık kasları da bu ilaçlar gevşetiyorbdiye baya kullanmıştım şimdi hiçbirine gerek kalmadı şükür benim eşimde çok üzülüyordu tabi o anlara şahit oluyordu hep

Amin ablacım konuştum bakalım zaman gösterecek değişecek mi değişmeyecek mi. Bugün yeğeniyle konuşmuş, Oğlum benim karım hasta oldu zaten bizim yüzümüzden, bir daha benim karıma böyle konuşma demiş. Artık ne kadarı doğru bilemiyorum. Umrumda da değil doğrusu yapması gerekn zamanda yapmadı konuşmadı. Bugün daha iyiyim yazdıklarınız çok iyi geldi hepinizden Allah razı olsun
Maşallah ablam harikasın şekerparem adım sayısı falan afiyet olsun
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Harika menü, adımlar da öyle afiyet olsun çiçeğim
Telafi edicem demişsin sana güveniyoruz ballı lokma, afiyet olsun
Teşekkür ediyorum ablacım, kendimi sevme meselesini başarmam lazım
Su çok az kalmış, günde iki litreye tamamlamaya çalışırsan daha iyi olur senin için. Afiyet olsun
Pişiye dayanamadın hemii afiyet olsun
Bugün aşırı adım yapmışsın ama aynı zamanda aşırı az yemişsin şekerin falan düşer sonra bu kadar aç koyma kendini
5-6 kaşık pilav fazla olmuş ablacım, 3-4 olsaymış daha iyiymiş afiyet olsun

Şimdilik iyiyim bir duş aldım. Birazdan kafayı vurup yatarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…