Canım kolay gelsin, inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.Hayırlı akşamlar
Gelemedim pek kusura bakmayın
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın
Ankette oylar eşit ama halen çok az bir oy kullanımı var
Ancakkk tartı devam etse de bildirim salı günleri çok az oluyor o zaman şöyle bir teklifle geliyorum. Sadece kaptan olanlar tartılsın ve kazanan yine takımına almak istediği ama alamadığı bir arkadaşı varsa onu alsın takımına veya değiştirmek istemezse değiştirmesin.
Salı tartısı kalksın mı ?
Sevgili Masterfit ailesi istek üzerine salı tartısının kaldırılması ile ilgili sonuncu kez anket açılmıştır. Tam katılım rica ediyorum. ❤️www.kadinlarkulubu.com
Sevgili Masterfit ailesisalı transfer hakkını kazanan kaptaannn Sitare55 olduuu (doymuyor birinciliklere maşallah )kaptanım çok tebrik ediyorum transferini gerçekleştirebilirsin
@Cicekbocekkaktus kaptanım harika yarışıyorsun eminim c.tesi güzel bir eksi gelecek senden
Cumartesi için herkese bol eksiler diliyorum
Öpüyorum siziiiii
Sitare55
Cumartesi 71.20
Salı 71.10
Fark -0.100
Oran 0.140
Eki Görüntüle 3502379
@Cicekbocekkaktus
Cumartesi 77.80
Salı 78.50
Fark +0.700
Oran -0.899
Eki Görüntüle 3502383
Masterfit 141.Etap 09.11 12.11 Fark KIRMIZI TAKIM Sitare55 Kırmızı Takım Kaptanı 71.20 71.10 -0.100 Oran 0.140 @Elhan 73.50 72.90 -0.600 @Denp 56.50 54.40 -2.100 nurovic 52.60 51.20 -1.400 sibel_84 72.35 72.55 +0.200 @Jasminium84 62.30 62.30 0 Boncuk2307 66.75 66.95 +0.200 @Mthn83 75.50 - - @Tutku44 83.70 - - @Goklerce 72.20 - - @Fitt_anne 79 78.60 -0.400 @Faunaaa 76.20 - - @Beklenen2 73 - - dolar milyoneri 57.70 57.60 -0.100 Sem2024 94.60 95.50 +0.900 MAVİ TAKIM @Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı 77.80 78.50 +0.700 Oran -0.899 @Cakinin Gelini 79.80 81.40 +1.600 @Jou 71.10 71.30 +0.200 @Efenin_Annesi 97.10 - - @Mina45 95.90 - - @60kiloyum 86.40 85.10 -1.300 @Ankee 62.65 62.85 +0.200 @bluegreeneyes 70 70.20 +0.200 @Diyettenvzgctm-olmuyo 69.95 - - @gezegenfeza 74 - - @Lotus1234 93.30 - - malahit 54 53.50 -0.500 @tomrs 63.80 64.10 +0.300 @bnnu 66.80 - - @Pembepilates 82.10 82.30 +0.200 HAZIRLIK yosunlupapatya 48.25 47.95 -0.300 @Nergis 35 70.10 70 -0.100 @Asya89 76.30 - - @Ceeeeeeeeeeee 62.95 - - @Makaron23 66.50 - - @Azmet5255 - 65.30 - arke (10.11 baş.) 89.70 89.70 0 @Queen-zen (11.11 başlangıç) 52.30 - - @Purple58 (11.11.başlangıç) 110.90 - - @Ilyusa (başlangı. 12.11) - 79.50 -1,00
Ahhh ahhh sizleri çok iyi anlıyorum oku oku zor bitirdim ben. Allah sizlere de güç kuvvet versin.valla ben de şimdi onu diyecektim. ne kadar konuşmuşlar okuyamadım
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oğluşHayırlı akşamlar
O nasıl adımdır gözlerim yuvalarindan çıktı kizzzzz maşallah maşallahMenümü yazıp yatayım . Yarın mobilyacılar gelecekmiş. Öğleden sonra sonuçları göstermeye gideceğim.
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
2 dilim peynir+3 adet zeytin
Ara öğün
Farklı zamanlarda 2 türk kahvesi
Akşam
2 havuç rendeleyip limonlu yağlı yedim.
Ara öğün
2 kayısı çayı
Az önce 2 parça kaşar peynir attım agzima cemene bulayıp
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Adimsayim 25682
Suyum tamamdir
Sabah 9000 adım attım. Öğleden sonra 12 bin civarı hastaneyle ev arası tuttu. Diğer kalan da hastane içerisinde attığım adım canım.O nasıl adımdır gözlerim yuvalarindan çıktı kizzzzz maşallah maşallah
Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel.Gelelim bugün ki menüye
Sabah 11
1 dilim çavdar ekmeği
1.haslanmis yumurta
Zeytin Salatalık Yesillik
Ogle ara
Yarım avuç leblebi
1 mandalina
Akşam 19
5 kaşık bamya yemeği
2.kasik pilav
Yoğurt
Salata
Su 2.5 litre
Yürüyüş 11.bin adım
LenaG Eki Görüntüle 3502560
Zaten farkındasın canım, diğer günler hemen telafi edersin.bugün karbo günü oldu. diyetisyen günüm olduğu için serbest günü bugün yaptım.
Sitare55 LenaG Boncuk2307
12 Kasım Salı
sabah 09.15
60 gr karakılçık tbe arasında 50 gr peynir, domates ve köz kapya biber
öğlen 12.20
90 gr hindi göğüs, sirkeli havuçlu marul salatası
aralarda
zeytinli poğaça ve tahinli çörek, yoğurt
akşam 19.40
1 dilim su böreği, 1 yumurtadan menemenin yarısı, biber, 2-3 çubuk turşusu, biraz pide, 1 zeytinli poğaça, çay
ara 21.30 gibi olur
1 çay bardağı meyveli kefir
2 lt su
11.500 adım
aslında böyle denk geldi. yoksa bu kadar hamurişini hem öğlen hem akşam yemem. yarından itibaren hem yürüyüş hem de öğünlerle telafi edicem.
Afiyet olsun canım biraz karbonhidrat fazlalığı olmuş akşamı hafif gecirmen iyi. Suyun çok az kalmış.LenaG selamlar sabah erken ciktim, tartilmayi unuttum.
Ama yazayim yediklerimi
Sabah 7.10
3 lokma börek
Ögle 14.00
Mercimekli tavuk salatasi 4 kasik
Yogurlu havuc salatasi 4 kasik
1 pogaca
15.30
Biraz tavuk
10 kadar patates kizartmasi
16.30
3 dilim elma .
Sütlü filtre kahve
Su 1 litre anca
Spor 5.600 adim
Afiyet olsun canım bence gayet iyi atlatmissin pişi tehlikesini.Bugünkü Menüm,
Sabah 10:00
1 kuru kayısı
Türk kahvesi
7 tane beyaz leblebi
Öğle 12:00
2 tavuk but ızgara
1 kase çoban salata
Ara 15:30
1 muz
14 tane beyaz leblebi
Akşam 17:30
3 kepçe ayran çorbası (yeşil mercimek nohut ve yeşillik vardı içerisinde. Pirinç vb şeyler yoktu)
Ara 20:30
Birazcık yağsız çeçil peynir
1 küçük ısırık pişi(peçeteyle yağını aldım vicdanım asla bırakmıyor beni)
Su 2 lt
1 kupa limonlu yeşil çay
11600 adım
LenaG
@Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Afiyet olsun ama nerdeyse bir şey yememissin canım, keşke akşam yemek de ekleseydin. Hastane işlerinde kolaylıklar dilerimMenümü yazıp yatayım . Yarın mobilyacılar gelecekmiş. Öğleden sonra sonuçları göstermeye gideceğim.
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
Ara öğün
Akşam
Ara öğün
2 kayısı çayı
Adimsayim 25682
Suyum tamamdir
Çok teşekkür ederimmm canımmmAfiyet olsun canım menü de spor da çok güzel.
Zaten farkındasın canım, diğer günler hemen telafi edersin.
Afiyet olsun canım biraz karbonhidrat fazlalığı olmuş akşamı hafif gecirmen iyi. Suyun çok az kalmış.
Afiyet olsun canım bence gayet iyi atlatmissin pişi tehlikesini.
Süpersin canım tebrik ediyorum maşallahİyi akşamlar
Kızlar regl oldum tüm gün basım karnım ağrıdı hep yattım bayagida ağrılarım olduğu için dengem şaştı halende geçmedi çok zorlanıyorum bu ay nedense.
O yüzden tartı atamaadim. Kusura bakmayın
Cumartesi: 93.3 kg
Salı: 92.8kg
Fark: -500gr
LenaG @Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Ahahah burdalini görmedim canımSağol kankam kız özelden yazacaktım burdan atmışım anacim
Çok gecmiş olsun canım Rabbim iz bırakmayan kalıcı şifa versin oğluşunaHayırlı akşamlar
Bebiş ben iyi bir doktora gittim bana antidepresan verdi ama bi süreden sonra bıraktım hayat boyu onu kullanamam ki o dönem manuel terapi fizik tedavi akupunktur yaptık bi süre rahatladı ama stres olunca hemen etkileniyorum. Bi de şekeri ve gluteni çıkarmam lazım hayatımdan ben tatlısız yapamıyorum arkadaş…Bende de var fibromiyalji hatta son 4 senedir ağrı atağı geldiği zaman kas gevşetici iğne kesmez ise narkotikli serum ile yatıştırıyorlardi biliyormusun canım bı ben bilirim birde Allah ama bağıra çağıra istifra ede ede hastaneye zor yetistiriyorlardi beni yetistiriyorlardi diyorum elhamdülillah bu zayıflama dan sonra 6 7 aydır unuttum Rabbim yasatmasin kimseye ozon tedavisi farkındalık terapisi fizik tedavi alamadığım tedavi kalmamıştı gluten azaltmaya çalış demişti bir doktorum hatta sana nasıl desem gitmediğim fizik tedavi doktoru beyin sinir cerrahisi ortopedi dahiliye sırf bu ağrı çözülsün diye gitmediğim bölüm kalmadı ben çok şükür spor ve zayıflamada buldum ayakta 10 dakika dursam ağlıyor kol çantamı tasiyamiyor çocuğumu kucağıma almayı bırakın çantamı tasiyamiyorum diye doktor odalarında nasıl ağlıyordum heleki ataklar gelince gece gündüz demeden sanki can veriyordum cokk uzattım bende amlatasim varmış ama çok şükür yediğimiz içtiğimize dikkat edip kilo vermede buldum ben faydayı burdan yazayım ki bu hastalığı yaşayanlarda belki faydalanırlar dedimdolar milyoneri sen de oku canım sende de vardı bu rahatsızlık
Ama çok güzelsin canım maşallah
Geçmiş olsun canım daha iyidir inşallah oğlun
Eyvallah reisAfiyetler olsun öyleyse
Amerika kıtasını yeniden mı keşfettin kıaaazzz maşallah o nasıl adımMenümü yazıp yatayım . Yarın mobilyacılar gelecekmiş. Öğleden sonra sonuçları göstermeye gideceğim.
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
Ara öğün
Akşam
Ara öğün
2 kayısı çayı
Adimsayim 25682
Suyum tamamdir
Afiyet şifa olsun ama nescafe içme ya selülit yapıyor filtre içme şansın yok mu sütlü falan12 Kasım salı menüsü
Kahvaltı yok
11.30 öğle (yemekhane menüsü)
Yarım kase domates çorbası
1 parça tavuk göğüs
2 kaşık erişte
170 ml ayran ve yeşil salata
14.00 ara
Nescafe
18.00 akşam
2 tavuk baget haşlama, yarım patates yarım havuç, 5-6 kaşık bulgur pilavı, 1 kase çoban salata.
Su 2 litre
Spor 10000 adım
LenaG Boncuk2307
Canım istemedi canım. Acayip susamistim.Afiyet olsun ama nerdeyse bir şey yememissin canım, keşke akşam yemek de ekleseydin. Hastane işlerinde kolaylıklar dilerim
Evden hastaneye yürüyerek geçtim canım canımın sıkıntısındanSüpersin canım tebrik ediyorum maşallah
Regli olsan dert olmasan ayrı dert ben de geciktim sinirler gergin
Ahahah burdalini görmedim canım
Çok gecmiş olsun canım Rabbim iz bırakmayan kalıcı şifa versin oğluşuna
Bebiş ben iyi bir doktora gittim bana antidepresan verdi ama bi süreden sonra bıraktım hayat boyu onu kullanamam ki o dönem manuel terapi fizik tedavi akupunktur yaptık bi süre rahatladı ama stres olunca hemen etkileniyorum. Bi de şekeri ve gluteni çıkarmam lazım hayatımdan ben tatlısız yapamıyorum arkadaş…
Bi süre su orucu yapmıştım ara ara o beni çok rahatlatmıştı 3 -5 gün su orucundan sonra 2-3 hafta sıfır ağrı oluyordu ama şu orucunu da sağlam bir irade ve destekleyici bi çevre lazım yine yapmak istiyorum nasipse bakalım
Rabbim nerde varsa bütün hastalara acil hasarsız kalıcı şifalar versin
Eyvallah reis
Amerika kıtasını yeniden mı keşfettin kıaaazzz maşallah o nasıl adım
Afiyet şifa olsun ama nescafe içme ya selülit yapıyor filtre içme şansın yok mu sütlü falan
Doktor ne dedi, pardon yukarda yazmışsın yarın göstereceğim sonuçları diyeEvden hastaneye yürüyerek geçtim canım canımın sıkıntısından
Teşekkür ederim canımm saolasinşimdi tabloya şöyle bir baktım da gayet güzel eksiler var @Elhan @Denpnurovic malahit yosunlupapatya maşallah
Saolasin canım inşallahCanım üzme kendini, yapma kendine. Arkadaşların yazdıkları o kadar doğru ki. Hepsi bi hayat dersi niteliğinde. Hem daha önce de konuşulmuştu burada en çok kendimizi sevicez kendimize iyi davranmalıyız gerçekten öyle. Üzme kendini
Kız o kadar pişi konusu geçti ki tam da sana şey yazacaktım. Kaynanan senin zayıflamanı istemiyor. Böyle seviyor seni diye. Eve bi geldim pişi. Benim canım çekti bir küçük ısırık yedim
+938474763636366374
Çok geçmiş olsunAllah şifa versin
Geçmiş olsunn
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Çok şükür bitmiş gitmiş bi daha yaşamazsın umarım
Doktora mi daldıTeşekkür ederim canım benim
Ah ah cidden yaşamayan bilmiyor doktorların çoğuda bu hastalıktan bir haber ben de sürünüyordum bildiğin sabah yataktan çıkıpta yürümek işkence gibiydi insanın tüm uvuzlari ağrır mı öyle ağrıyordu hatta dengesiz kendini bilmez bir doktor eşime sizin eşiniz psikolojik hasta bir seyi yok yani gibi saçma sapan birsey demiş eşimde doktora dalmışti ne diyorsun sen nasıl ağrısı var ağlıyor diye oy oy bende spora başlayıp zayıflayinca beslenmeyi düzene sokunca geçti elhamdülillah Rabbım düşmanıma vermesin gerçekten zor senide Rabbım korusun gülüm inşallah gitsin bir daha gelmesin
Amin ablacım konuştum bakalım zaman gösterecek değişecek mi değişmeyecek mi. Bugün yeğeniyle konuşmuş, Oğlum benim karım hasta oldu zaten bizim yüzümüzden, bir daha benim karıma böyle konuşma demiş. Artık ne kadarı doğru bilemiyorum. Umrumda da değil doğrusu yapması gerekn zamanda yapmadı konuşmadı. Bugün daha iyiyim yazdıklarınız çok iyi geldi hepinizden Allah razı olsunBoncuk2307 canım herkes güzel tavsiyeler vermiş zaten, sen de eşinle konuşmuşsun. Yaşınız daha çok genç inşallah zamanla her şey çok daha yoluna girecektir. Sana kocaman sarılıyor, Allah huzurunuzu bozmasın.
Maşallah ablam harikasın şekerparem12 Kasım
Sabah 11.30 İki dilim çavdar ekmeği üzerine yarım avokado, labne ; iki zeytin , bir ceviz
13.00 Türk kahvesi
16.00 İki kaşık haş tavuk göğsü+ bir minik rendelenmiş kırmızı pancar, iki kaşık yulaf, üç kaşık yoğurt karıştırılıp yenildi.
18.00 Bir mandalina
İki litre su
Eki Görüntüle 3502545
Güzel menü olmuş afiyet olsunMerhabalar kızlar bugün menumu yazayım sohbetlere pek dahi olamıyorum fırsat bulup da gelemiyorum bebeklerden
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Kapya biber ve normal biber
İlkindi
Buğu mangala gittik 4 5 parça tavuk kanat 3 köfte
Soğan salatası ve 2 bardak ayran 1 koz biber
Su 3 lt
Spor yok bugün yürüyüşe gidemedim disarda olunca
LenaG Boncuk2307
Harika menü, adımlar da öyle afiyet olsun çiçeğimGelelim bugün ki menüye
Sabah 11
1 dilim çavdar ekmeği
1.haslanmis yumurta
Zeytin Salatalık Yesillik
Ogle ara
Yarım avuç leblebi
1 mandalina
Akşam 19
5 kaşık bamya yemeği
2.kasik pilav
Yoğurt
Salata
Su 2.5 litre
Yürüyüş 11.bin adım
LenaG Eki Görüntüle 3502560
Telafi edicem demişsin sana güveniyoruz ballı lokma, afiyet olsunbugün karbo günü oldu. diyetisyen günüm olduğu için serbest günü bugün yaptım.
Sitare55 LenaG Boncuk2307
12 Kasım Salı
sabah 09.15
60 gr karakılçık tbe arasında 50 gr peynir, domates ve köz kapya biber
öğlen 12.20
90 gr hindi göğüs, sirkeli havuçlu marul salatası
aralarda
zeytinli poğaça ve tahinli çörek, yoğurt
akşam 19.40
1 dilim su böreği, 1 yumurtadan menemenin yarısı, biber, 2-3 çubuk turşusu, biraz pide, 1 zeytinli poğaça, çay
ara 21.30 gibi olur
1 çay bardağı meyveli kefir
2 lt su
11.500 adım
aslında böyle denk geldi. yoksa bu kadar hamurişini hem öğlen hem akşam yemem. yarından itibaren hem yürüyüş hem de öğünlerle telafi edicem.
Teşekkür ediyorum ablacım, kendimi sevme meselesini başarmam lazımCanım üzme kendini, yapma kendine. Arkadaşların yazdıkları o kadar doğru ki. Hepsi bi hayat dersi niteliğinde. Hem daha önce de konuşulmuştu burada en çok kendimizi sevicez kendimize iyi davranmalıyız gerçekten öyle. Üzme kendini
Kız o kadar pişi konusu geçti ki tam da sana şey yazacaktım. Kaynanan senin zayıflamanı istemiyor. Böyle seviyor seni diye. Eve bi geldim pişi. Benim canım çekti bir küçük ısırık yedim
+938474763636366374
Çok geçmiş olsunAllah şifa versin
Geçmiş olsunn
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Çok şükür bitmiş gitmiş bi daha yaşamazsın umarım
Su çok az kalmış, günde iki litreye tamamlamaya çalışırsan daha iyi olur senin için. Afiyet olsunLenaG selamlar sabah erken ciktim, tartilmayi unuttum.
Ama yazayim yediklerimi
Sabah 7.10
3 lokma börek
Ögle 14.00
Mercimekli tavuk salatasi 4 kasik
Yogurlu havuc salatasi 4 kasik
1 pogaca
15.30
Biraz tavuk
10 kadar patates kizartmasi
16.30
3 dilim elma .
Sütlü filtre kahve
Su 1 litre anca
Spor 5.600 adim
Pişiye dayanamadın hemiiBugünkü Menüm,
Sabah 10:00
1 kuru kayısı
Türk kahvesi
7 tane beyaz leblebi
Öğle 12:00
2 tavuk but ızgara
1 kase çoban salata
Ara 15:30
1 muz
14 tane beyaz leblebi
Akşam 17:30
3 kepçe ayran çorbası (yeşil mercimek nohut ve yeşillik vardı içerisinde. Pirinç vb şeyler yoktu)
Ara 20:30
Birazcık yağsız çeçil peynir
1 küçük ısırık pişi(peçeteyle yağını aldım vicdanım asla bırakmıyor beni)
Su 2 lt
1 kupa limonlu yeşil çay
11600 adım
LenaG
@Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Bugün aşırı adım yapmışsın ama aynı zamanda aşırı az yemişsin şekerin falan düşer sonra bu kadar aç koyma kendiniMenümü yazıp yatayım . Yarın mobilyacılar gelecekmiş. Öğleden sonra sonuçları göstermeye gideceğim.
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
Ara öğün
Akşam
Ara öğün
2 kayısı çayı
Adimsayim 25682
Suyum tamamdir
5-6 kaşık pilav fazla olmuş ablacım, 3-4 olsaymış daha iyiymiş afiyet olsun12 Kasım salı menüsü
Kahvaltı yok
11.30 öğle (yemekhane menüsü)
Yarım kase domates çorbası
1 parça tavuk göğüs
2 kaşık erişte
170 ml ayran ve yeşil salata
14.00 ara
Nescafe
18.00 akşam
2 tavuk baget haşlama, yarım patates yarım havuç, 5-6 kaşık bulgur pilavı, 1 kase çoban salata.
Su 2 litre
Spor 10000 adım
LenaG Boncuk2307
Tahliller çıkmış. Hepsi tepetaklak. Bilmiyorum yarın ne diyecek doktorDoktor ne dedi, pardon yukarda yazmışsın yarın göstereceğim sonuçları diye
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım içini ferah tut
Canım yaaTahliller çıkmış. Hepsi tepetaklak. Bilmiyorum yarın ne diyecek doktor
Şimdilik iyiyim bir duş aldım. Birazdan kafayı vurup yatarım.Amin ablacım konuştum bakalım zaman gösterecek değişecek mi değişmeyecek mi. Bugün yeğeniyle konuşmuş, Oğlum benim karım hasta oldu zaten bizim yüzümüzden, bir daha benim karıma böyle konuşma demiş. Artık ne kadarı doğru bilemiyorum. Umrumda da değil doğrusu yapması gerekn zamanda yapmadı konuşmadı. Bugün daha iyiyim yazdıklarınız çok iyi geldi hepinizden Allah razı olsun
Maşallah ablam harikasın şekerparemadım sayısı falan afiyet olsun
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Harika menü, adımlar da öyle afiyet olsun çiçeğim
Telafi edicem demişsin sana güveniyoruz ballı lokma, afiyet olsun
Teşekkür ediyorum ablacım, kendimi sevme meselesini başarmam lazım
Su çok az kalmış, günde iki litreye tamamlamaya çalışırsan daha iyi olur senin için. Afiyet olsun
Pişiye dayanamadın hemiiafiyet olsun
Bugün aşırı adım yapmışsın ama aynı zamanda aşırı az yemişsin şekerin falan düşer sonra bu kadar aç koyma kendini
5-6 kaşık pilav fazla olmuş ablacım, 3-4 olsaymış daha iyiymiş afiyet olsun