mesela hangi değerler canım?Tahliller çıkmış. Hepsi tepetaklak. Bilmiyorum yarın ne diyecek doktor
Caktirmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor. Normalde gelme telefonda konuşuruz girme hastaneye bir daha derdi. Yarın tahlilleri gel dedi. Birşey var ama ne bilmiyorum. Düşünmemek için erkenden yatacagimCanım yaainşallah basit ve hızlı bi tedaviyle geçer gider
İnşallah basit bi şekilde çözülür canım benim olumsuz düşünmemeye çalış duşunu da almışsın güzel bir uyku çek yarın inşallah korktuğun gibi çıkmadı diye yazmanı bekliyorumCaktirmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor. Normalde gelme telefonda konuşuruz girme hastaneye bir daha derdi. Yarın tahlilleri gel dedi. Birşey var ama ne bilmiyorum. Düşünmemek için erkenden yatacagim
Tiroglobulin t4 ferritin macror magnezyum kalsiyummesela hangi değerler canım?
İnşallah canimİnşallah basit bi şekilde çözülür canım benim olumsuz düşünmemeye çalış duşunu da almışsın güzel bir uyku çek yarın inşallah korktuğun gibi çıkmadı diye yazmanı bekliyorum
Rabbim kolaylıkla şifa versin
Kafayı topla artık boncuğumMenümü yazamadım bir türlü yazayım diye giriyorum yazmadan çıkıyorum. Kafam hiç yerinde değil
Saat 13.00
Bir fincan karanhindibalı kahve +3 hurma
Ara Öğün 15.00
1 avuç leblebi
Ara Öğün 16.00
1 fincan karanhindibalı kahve +3 hurma (ev sahibim geldi otururken ona Nescafe yaptım kendime kendi kahvemden yaptım)
Akşam yemeği 19.30
1,5 çavdar lavaş(asrıntandırı), bir şiş adana, 2 kasap köfte bol yeşillik, sumaklı soğan, 1 bardak ayran
Bugün uzun zaman sonra leslie yapacağım bakalım inşallah
2 lt su
LenaG Sitare55
Topladım onunla ilgili değil kız benim genel halim, bir şey yapacakken başka işe geçiveriyorum B12 eksikliğinden oluyor hep bunlarKafayı topla artık boncuğum
Kahvaltı kediler mi yedi nerde kahvaltı
Akşamın gayet güzel cano afiyet şifa olsunnn
Kaç mil yapcan Leslie hanım ablayı
Her şey mükemmel olmuş çok sağlam bir kahvaltı yapılmış ama güzel olmuş ne yalan söyleyeyim, çok özenirim böyle Kahvaltı yapmaya ama asla yapamam12. 11.2024
Kahvaltı öncesi kahve
Alkali su
11.30
2 haşlanmış yumurta
5 Zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1.tk tahin pekmez
2 parça kaşar peyniri
Domates yeşillik
Mantar brokoli közlenmiş
2 ceviz
Ara ıhlamur yarım avuç kuru meyve
Akşam 19.00
1 kepçe mercimek
4 köfte 1 dilim mücver fırında
Salata
1 bardak ayran
3lt su 1lt Dukan birası
45 dk yürüyüş
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Rabbim korktuğundan emin eylesin canım . İnşaallah bı sıkıntı yokturCaktirmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor. Normalde gelme telefonda konuşuruz girme hastaneye bir daha derdi. Yarın tahlilleri gel dedi. Birşey var ama ne bilmiyorum. Düşünmemek için erkenden yatacagim
Kahvaltı benim kırmızı çizgimHer şey mükemmel olmuş çok sağlam bir kahvaltı yapılmış ama güzel olmuş ne yalan söyleyeyim, çok özenirim böyle Kahvaltı yapmaya ama asla yapamamafiyet olsun
Geçmiş olsun canımKızım kaba kulak olup evden cikamiyinca onu evde mutlu ediyim oyaliyim diye oynadığımız oyun yapmadigimiz etkinlik kalmadıtabi benim kafa şuan bı milyon şükür uyudu bende iki Instagrama bakıp yatiyim iyi geceler kızlar eksilmis olarak uyanalim inşaallah
anladığım kadarıyla diğerleri çok düşük çıkmış ama tirogbulin yüksek mi çıktı canım?Tiroglobulin t4 ferritin macror magnezyum kalsiyum
İstenilen düzeyde değil yazmış canım tedavi büyük bir ihtimal bir ay daha sürecekanladığım kadarıyla diğerleri çok düşük çıkmış ama tirogbulin yüksek mi çıktı canım?
Pişisel gelişimleri tamamlanmış duruyor afiyet olsunLenaG kaptanicem bak sana pişi gistericem yulaf kepegi, yumurta , karbonat, az yagda oldu mu sana pişi tadı
Eki Görüntüle 3502480