Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaammmmm o güzel gözlerinin zekatını kime veriyorsun aşşkooooNevetttttttttt
Anaaammmmm o güzel gözlerinin zekatını kime veriyorsun aşşkoooo
Yok leeennn maşallah gözlerin çok güzel Allah nazarlardan korusun
Ay teveccunuz
Sağol kankam kız özelden yazacaktım burdan atmışım anacimYok leeennn maşallah gözlerin çok güzel Allah nazarlardan korusun
Bende de var fibromiyalji hatta son 4 senedir ağrı atağı geldiği zaman kas gevşetici iğne kesmez ise narkotikli serum ile yatıştırıyorlardi biliyormusun canım bı ben bilirim birde Allah ama bağıra çağıra istifra ede ede hastaneye zor yetistiriyorlardi beni yetistiriyorlardi diyorum elhamdülillah bu zayıflama dan sonra 6 7 aydır unuttum Rabbim yasatmasin kimseye ozon tedavisi farkındalık terapisi fizik tedavi alamadığım tedavi kalmamıştı gluten azaltmaya çalış demişti bir doktorum hatta sana nasıl desem gitmediğim fizik tedavi doktoru beyin sinir cerrahisi ortopedi dahiliye sırf bu ağrı çözülsün diye gitmediğim bölüm kalmadı ben çok şükür spor ve zayıflamada buldum ayakta 10 dakika dursam ağlıyor kol çantamı tasiyamiyor çocuğumu kucağıma almayı bırakın çantamı tasiyamiyorum diye doktor odalarında nasıl ağlıyordum heleki ataklar gelince gece gündüz demeden sanki can veriyordum cokk uzattım bende amlatasim varmış ama çok şükür yediğimiz içtiğimize dikkat edip kilo vermede buldum ben faydayı burdan yazayım ki bu hastalığı yaşayanlarda belki faydalanırlar dedim dolar milyoneri sen de oku canım sende de vardı bu rahatsızlıkFaunaa
Canım fibromiyaljin var mis benimde hem vaskulit hem fibromiyaljim var fibromiyaljinin tek ilacı spor ve bağırsak temizliği glutensiz ve laktozsuz beslenmek inan bana bu şekilde ağrıların yok oluyor havalar çok soğuyunca da ısı bantları ekstra olarak çekmeyen bilmez Rabbım yar ve yardımcın olsun
Ama çok güzelsin canım maşallahSağol kankam kız özelden yazacaktım burdan atmışım anacim
Geçmiş olsun canım daha iyidir inşallah oğlunHayırlı akşamlar
Gelemedim pek kusura bakmayın
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın
Olacak inşallah canım. Yarın netleşir diye bekliyoruzBende de var fibromiyalji hatta son 4 senedir ağrı atağı geldiği zaman kas gevşetici iğne kesmez ise narkotikli serum ile yatıştırıyorlardi biliyormusun canım bı ben bilirim birde Allah ama bağıra çağıra istifra ede ede hastaneye zor yetistiriyorlardi beni yetistiriyorlardi diyorum elhamdülillah bu zayıflama dan sonra 6 7 aydır unuttum Rabbim yasatmasin kimseye ozon tedavisi farkındalık terapisi fizik tedavi alamadığım tedavi kalmamıştı gluten azaltmaya çalış demişti bir doktorum hatta sana nasıl desem gitmediğim fizik tedavi doktoru beyin sinir cerrahisi ortopedi dahiliye sırf bu ağrı çözülsün diye gitmediğim bölüm kalmadı ben çok şükür spor ve zayıflamada buldum ayakta 10 dakika dursam ağlıyor kol çantamı tasiyamiyor çocuğumu kucağıma almayı bırakın çantamı tasiyamiyorum diye doktor odalarında nasıl ağlıyordum heleki ataklar gelince gece gündüz demeden sanki can veriyordum cokk uzattım bende amlatasim varmış ama çok şükür yediğimiz içtiğimize dikkat edip kilo vermede buldum ben faydayı burdan yazayım ki bu hastalığı yaşayanlarda belki faydalanırlar dedim dolar milyoneri sen de oku canım sende de vardı bu rahatsızlık
Ama çok güzelsin canım maşallah
Geçmiş olsun canım daha iyidir inşallah oğlun
valla ben de şimdi onu diyecektim. ne kadar konuşmuşlar okuyamadımKızlar ne kadar konuşmuşsunuz oku oku anca bitti Maşallah sohbetinize
Yoğundu bugün gün içerisinde de giremedim.
şimdi tabloya şöyle bir baktım da gayet güzel eksiler var Elhan Denp nurovic malahit yosunlupapatya maşallahAnkette oylar eşit ama halen çok az bir oy kullanımı var
Ancakkk tartı devam etse de bildirim salı günleri çok az oluyor o zaman şöyle bir teklifle geliyorum. Sadece kaptan olanlar tartılsın ve kazanan yine takımına almak istediği ama alamadığı bir arkadaşı varsa onu alsın takımına veya değiştirmek istemezse değiştirmesin.
Salı tartısı kalksın mı ?
Sevgili Masterfit ailesi istek üzerine salı tartısının kaldırılması ile ilgili sonuncu kez anket açılmıştır. Tam katılım rica ediyorum. ❤️www.kadinlarkulubu.com
Sevgili Masterfit ailesi salı transfer hakkını kazanan kaptaannn Sitare55 olduuu (doymuyor birinciliklere maşallah )kaptanım çok tebrik ediyorum transferini gerçekleştirebilirsin
Cicekbocekkaktus kaptanım harika yarışıyorsun eminim c.tesi güzel bir eksi gelecek senden
Cumartesi için herkese bol eksiler diliyorum
Öpüyorum siziiiii
Sitare55
Cumartesi 71.20
Salı 71.10
Fark -0.100
Oran 0.140
Eki Görüntüle 3502379
Cicekbocekkaktus
Cumartesi 77.80
Salı 78.50
Fark +0.700
Oran -0.899
Eki Görüntüle 3502383
Masterfit 141.Etap 09.11 12.11 Fark KIRMIZI TAKIM Sitare55 Kırmızı Takım Kaptanı 71.20 71.10 -0.100 Oran 0.140 Elhan 73.50 72.90 -0.600 Denp 56.50 54.40 -2.100 nurovic 52.60 51.20 -1.400 @sibel_84 72.35 72.55 +0.200 @Jasminium84 62.30 62.30 0 Boncuk2307 66.75 66.95 +0.200 Mthn83 75.50 - - @Tutku44 83.70 - - G Goklerce 72.20 - - @Fitt_anne 79 78.60 -0.400 @Faunaaa 76.20 - - @Beklenen2 73 - - dolar milyoneri 57.70 57.60 -0.100 @Sem2024 94.60 95.50 +0.900 MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı 77.80 78.50 +0.700 Oran -0.899 @Cakinin Gelini 79.80 81.40 +1.600 @Jou 71.10 71.30 +0.200 @Efenin_Annesi 97.10 - - @Mina45 95.90 - - 60kiloyum 86.40 85.10 -1.300 @Ankee 62.65 62.85 +0.200 @bluegreeneyes 70 70.20 +0.200 @Diyettenvzgctm-olmuyo 69.95 - - @gezegenfeza 74 - - Lotus1234 93.30 - - malahit 54 53.50 -0.500 @tomrs 63.80 64.10 +0.300 @bnnu 66.80 - - @Pembepilates 82.10 82.30 +0.200 HAZIRLIK yosunlupapatya 48.25 47.95 -0.300 Nergis 35 70.10 70 -0.100 @Asya89 76.30 - - @Ceeeeeeeeeeee 62.95 - - @Makaron23 66.50 - - @Azmet5255 - 65.30 - arke (10.11 baş.) 89.70 89.70 0 @Queen-zen (11.11 başlangıç) 52.30 - - @Purple58 (11.11.başlangıç) 110.90 - - @Ilyusa (başlangı. 12.11) - 79.50 -1,00
Canım üzme kendini, yapma kendine. Arkadaşların yazdıkları o kadar doğru ki. Hepsi bi hayat dersi niteliğinde. Hem daha önce de konuşulmuştu burada en çok kendimizi sevicez kendimize iyi davranmalıyız gerçekten öyle. Üzme kendiniCanımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarım Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Kız o kadar pişi konusu geçti ki tam da sana şey yazacaktım. Kaynanan senin zayıflamanı istemiyor. Böyle seviyor seni diye. Eve bi geldim pişi. Benim canım çekti bir küçük ısırık yedimKızlar inanılmaz bı nefis mücadelesi veriyorum.
Kv bı tepsi pişi yollamış ev buram buram kokuyo ve ben çok severim
Zalım hayat, yemicem ama çok zor cok
+938474763636366374Senin önceliğin kendin olsun, ilgini biraz çek üstünden, bak nasıl sana yanaşmaya çalışacak
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinHele şükür sona geldik
Dün ağrı, sızı fazlaydı, akşama kadar ara ara yattım
Geç saatte eşime valiz hazırladık, sabah 5 Te kalktı, 6 da hastaneye yolladım, bugün ameliyat oldu, ameliyatan çıkmış, ağrısı varmış, inşaAllah iyidir
Yanına gitmek için oğlumun işten gelmesini bekliyorum
Oysa kapıda bir arabamız daha var, 2 senedir süremiyorum
Eşim hastaneye gidecek, işim azalacak diye düşünüyordum, hiç umduğum gibi huzurlu olmadım
Gece uykum kaçınca da eskilerden bir demet aklıma geldi, kendimi olaylara kızarken buldum
Grupta (WhatsApp) yazışırken ufak bir konuya canım sıkıldı, oraya da daha bakmadım , bugün sanki buluttan nem kapıyorum.
Sabah da erken kalktım (zorla), hemen çorabı giydirmeye geldiler, evi toparladım, yukarı çıkıp biraz ütü yaptım
Anlayacağınız hala duygular karışık, kendimi oyalamaya çalışıyorum.
Geçmiş olsunnHayırlı akşamlar
Gelemedim pek kusura bakmayın
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Çok şükür bitmiş gitmiş bi daha yaşamazsın umarımBende de var fibromiyalji hatta son 4 senedir ağrı atağı geldiği zaman kas gevşetici iğne kesmez ise narkotikli serum ile yatıştırıyorlardi biliyormusun canım bı ben bilirim birde Allah ama bağıra çağıra istifra ede ede hastaneye zor yetistiriyorlardi beni yetistiriyorlardi diyorum elhamdülillah bu zayıflama dan sonra 6 7 aydır unuttum Rabbim yasatmasin kimseye ozon tedavisi farkındalık terapisi fizik tedavi alamadığım tedavi kalmamıştı gluten azaltmaya çalış demişti bir doktorum hatta sana nasıl desem gitmediğim fizik tedavi doktoru beyin sinir cerrahisi ortopedi dahiliye sırf bu ağrı çözülsün diye gitmediğim bölüm kalmadı ben çok şükür spor ve zayıflamada buldum ayakta 10 dakika dursam ağlıyor kol çantamı tasiyamiyor çocuğumu kucağıma almayı bırakın çantamı tasiyamiyorum diye doktor odalarında nasıl ağlıyordum heleki ataklar gelince gece gündüz demeden sanki can veriyordum cokk uzattım bende amlatasim varmış ama çok şükür yediğimiz içtiğimize dikkat edip kilo vermede buldum ben faydayı burdan yazayım ki bu hastalığı yaşayanlarda belki faydalanırlar dedim dolar milyoneri sen de oku canım sende de vardı bu rahatsızlık
Teşekkür ederim canım benimBende de var fibromiyalji hatta son 4 senedir ağrı atağı geldiği zaman kas gevşetici iğne kesmez ise narkotikli serum ile yatıştırıyorlardi biliyormusun canım bı ben bilirim birde Allah ama bağıra çağıra istifra ede ede hastaneye zor yetistiriyorlardi beni yetistiriyorlardi diyorum elhamdülillah bu zayıflama dan sonra 6 7 aydır unuttum Rabbim yasatmasin kimseye ozon tedavisi farkındalık terapisi fizik tedavi alamadığım tedavi kalmamıştı gluten azaltmaya çalış demişti bir doktorum hatta sana nasıl desem gitmediğim fizik tedavi doktoru beyin sinir cerrahisi ortopedi dahiliye sırf bu ağrı çözülsün diye gitmediğim bölüm kalmadı ben çok şükür spor ve zayıflamada buldum ayakta 10 dakika dursam ağlıyor kol çantamı tasiyamiyor çocuğumu kucağıma almayı bırakın çantamı tasiyamiyorum diye doktor odalarında nasıl ağlıyordum heleki ataklar gelince gece gündüz demeden sanki can veriyordum cokk uzattım bende amlatasim varmış ama çok şükür yediğimiz içtiğimize dikkat edip kilo vermede buldum ben faydayı burdan yazayım ki bu hastalığı yaşayanlarda belki faydalanırlar dedim dolar milyoneri sen de oku canım sende de vardı bu rahatsızlık
Afiyetler olsun öyleyseTeşekkür ederim canım kekin kalorisini ben fazladan söyledim bir lokmalık kekler var ondan attım bi tane