Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Gelelim bugün ki menüye
Sabah 11
1 dilim çavdar ekmeği
1.haslanmis yumurta
Zeytin Salatalık Yesillik
Ogle ara
Yarım avuç leblebi
1 mandalina
Akşam 19
5 kaşık bamya yemeği
2.kasik pilav
Yoğurt
Salata
Su 2.5 litre

Yürüyüş 11.bin adım
LenaG LenaG
1000063197.jpg

İyi akşamlar
Kızlar regl oldum tüm gün basım karnım ağrıdı hep yattım bayagida ağrılarım olduğu için dengem şaştı halende geçmedi çok zorlanıyorum bu ay nedense.
O yüzden tartı atamaadim. Kusura bakmayın 🌸♥️
Cumartesi: 93.3 kg
Salı: 92.8kg
Fark: -500gr
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307

Son düzenleme:
Faunaa Faunaa
Canım fibromiyaljin var mis benimde hem vaskulit hem fibromiyaljim var fibromiyaljinin tek ilacı spor ve bağırsak temizliği glutensiz ve laktozsuz beslenmek inan bana bu şekilde ağrıların yok oluyor havalar çok soğuyunca da ısı bantları ekstra olarak çekmeyen bilmez Rabbım yar ve yardımcın olsun
Bende de var fibromiyalji hatta son 4 senedir ağrı atağı geldiği zaman kas gevşetici iğne kesmez ise narkotikli serum ile yatıştırıyorlardi biliyormusun canım bı ben bilirim birde Allah ama bağıra çağıra istifra ede ede hastaneye zor yetistiriyorlardi beni yetistiriyorlardi diyorum elhamdülillah bu zayıflama dan sonra 6 7 aydır unuttum Rabbim yasatmasin kimseye ozon tedavisi farkındalık terapisi fizik tedavi alamadığım tedavi kalmamıştı gluten azaltmaya çalış demişti bir doktorum hatta sana nasıl desem gitmediğim fizik tedavi doktoru beyin sinir cerrahisi ortopedi dahiliye sırf bu ağrı çözülsün diye gitmediğim bölüm kalmadı ben çok şükür spor ve zayıflamada buldum ayakta 10 dakika dursam ağlıyor kol çantamı tasiyamiyor çocuğumu kucağıma almayı bırakın çantamı tasiyamiyorum diye doktor odalarında nasıl ağlıyordum heleki ataklar gelince gece gündüz demeden sanki can veriyordum cokk uzattım bende amlatasim varmış ama çok şükür yediğimiz içtiğimize dikkat edip kilo vermede buldum ben faydayı burdan yazayım ki bu hastalığı yaşayanlarda belki faydalanırlar dedim dolar milyoneri dolar milyoneri sen de oku canım sende de vardı bu rahatsızlık
Sağol kankam kız özelden yazacaktım burdan atmışım anacim🤣
Ama çok güzelsin canım maşallah
Hayırlı akşamlar ♥️
Gelemedim pek kusura bakmayın ♥️
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın ♥️
Geçmiş olsun canım daha iyidir inşallah oğlun 🤲🏼

Bende de var fibromiyalji hatta son 4 senedir ağrı atağı geldiği zaman kas gevşetici iğne kesmez ise narkotikli serum ile yatıştırıyorlardi biliyormusun canım bı ben bilirim birde Allah ama bağıra çağıra istifra ede ede hastaneye zor yetistiriyorlardi beni yetistiriyorlardi diyorum elhamdülillah bu zayıflama dan sonra 6 7 aydır unuttum Rabbim yasatmasin kimseye ozon tedavisi farkındalık terapisi fizik tedavi alamadığım tedavi kalmamıştı gluten azaltmaya çalış demişti bir doktorum hatta sana nasıl desem gitmediğim fizik tedavi doktoru beyin sinir cerrahisi ortopedi dahiliye sırf bu ağrı çözülsün diye gitmediğim bölüm kalmadı ben çok şükür spor ve zayıflamada buldum ayakta 10 dakika dursam ağlıyor kol çantamı tasiyamiyor çocuğumu kucağıma almayı bırakın çantamı tasiyamiyorum diye doktor odalarında nasıl ağlıyordum heleki ataklar gelince gece gündüz demeden sanki can veriyordum cokk uzattım bende amlatasim varmış ama çok şükür yediğimiz içtiğimize dikkat edip kilo vermede buldum ben faydayı burdan yazayım ki bu hastalığı yaşayanlarda belki faydalanırlar dedim dolar milyoneri dolar milyoneri sen de oku canım sende de vardı bu rahatsızlık

Olacak inşallah canım. Yarın netleşir diye bekliyoruz

Ankette oylar eşit ama halen çok az bir oy kullanımı var

Ancakkk tartı devam etse de bildirim salı günleri çok az oluyor o zaman şöyle bir teklifle geliyorum. Sadece kaptan olanlar tartılsın ve kazanan yine takımına almak istediği ama alamadığı bir arkadaşı varsa onu alsın takımına veya değiştirmek istemezse değiştirmesin.

Sevgili Masterfit ailesi :KK36::KK36::KK36: salı transfer hakkını kazanan kaptaannn Sitare55 Sitare55 olduuu (doymuyor birinciliklere maşallah :nazar:)kaptanım çok tebrik ediyorum transferini gerçekleştirebilirsin :KK60:
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus kaptanım harika yarışıyorsun eminim c.tesi güzel bir eksi gelecek senden :rapci:

Cumartesi için herkese bol eksiler diliyorum :dua:

Öpüyorum siziiiii :KK37:

Sitare55 Sitare55
Cumartesi 71.20
Salı 71.10
Fark -0.100
Oran 0.140
Eki Görüntüle 3502379

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Cumartesi 77.80
Salı 78.50
Fark +0.700
Oran -0.899

Eki Görüntüle 3502383

Masterfit 141.Etap 09.1112.11Fark
KIRMIZI TAKIM
Sitare55 Sitare55 Kırmızı Takım Kaptanı 71.2071.10-0.100
Oran0.140
Elhan Elhan 73.5072.90-0.600
Denp Denp 56.5054.40-2.100
nurovic nurovic 52.6051.20-1.400
@sibel_8472.3572.55+0.200
@Jasminium8462.3062.300
Boncuk2307 Boncuk2307 66.7566.95+0.200
Mthn83 Mthn83 75.50--
@Tutku4483.70--
G Goklerce 72.20--
@Fitt_anne7978.60-0.400
@Faunaaa76.20--
@Beklenen273--
dolar milyoneri dolar milyoneri 57.7057.60-0.100
@Sem202494.6095.50+0.900
MAVİ TAKIM
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı77.8078.50+0.700
Oran-0.899
@Cakinin Gelini79.8081.40+1.600
@Jou71.1071.30+0.200
@Efenin_Annesi97.10--
@Mina4595.90--
60kiloyum 60kiloyum 86.4085.10-1.300
@Ankee62.6562.85+0.200
@bluegreeneyes7070.20+0.200
@Diyettenvzgctm-olmuyo69.95--
@gezegenfeza74--
Lotus1234 Lotus1234 93.30--
malahit malahit 5453.50-0.500
@tomrs63.8064.10+0.300
@bnnu66.80--
@Pembepilates82.1082.30+0.200
HAZIRLIK
yosunlupapatya yosunlupapatya 48.2547.95-0.300
Nergis 35 Nergis 35 70.1070-0.100
@Asya8976.30--
@Ceeeeeeeeeeee62.95--
@Makaron2366.50--
@Azmet5255-65.30-
arke arke (10.11 baş.)89.7089.700
@Queen-zen (11.11 başlangıç)52.30--
@Purple58 (11.11.başlangıç)110.90--
@Ilyusa (başlangı. 12.11)-79.50-1,00
şimdi tabloya şöyle bir baktım da gayet güzel eksiler var Elhan Elhan Denp Denp nurovic nurovic malahit malahit yosunlupapatya yosunlupapatya maşallah 😍

bugün karbo günü oldu. diyetisyen günüm olduğu için serbest günü bugün yaptım.

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

12 Kasım Salı

sabah 09.15
60 gr karakılçık tbe arasında 50 gr peynir, domates ve köz kapya biber

öğlen 12.20
90 gr hindi göğüs, sirkeli havuçlu marul salatası

aralarda
zeytinli poğaça ve tahinli çörek, yoğurt

akşam 19.40
1 dilim su böreği, 1 yumurtadan menemenin yarısı, biber, 2-3 çubuk turşusu, biraz pide, 1 zeytinli poğaça, çay

ara 21.30 gibi olur
1 çay bardağı meyveli kefir

2 lt su

11.500 adım

aslında böyle denk geldi. yoksa bu kadar hamurişini hem öğlen hem akşam yemem. yarından itibaren hem yürüyüş hem de öğünlerle telafi edicem.

Canımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarım 🙄 Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen 🙏
Canım üzme kendini, yapma kendine. Arkadaşların yazdıkları o kadar doğru ki. Hepsi bi hayat dersi niteliğinde. Hem daha önce de konuşulmuştu burada en çok kendimizi sevicez kendimize iyi davranmalıyız gerçekten öyle. Üzme kendini 😘
Kızlar inanılmaz bı nefis mücadelesi veriyorum.
Kv bı tepsi pişi yollamış ev buram buram kokuyo ve ben çok severim 🥹🥹🥹🥹🥹
Zalım hayat, yemicem ama çok zor cok
Kız o kadar pişi konusu geçti ki tam da sana şey yazacaktım. Kaynanan senin zayıflamanı istemiyor. Böyle seviyor seni diye. Eve bi geldim pişi. Benim canım çekti bir küçük ısırık yedim :KK43:
Senin önceliğin kendin olsun, ilgini biraz çek üstünden, bak nasıl sana yanaşmaya çalışacak 😉
+938474763636366374
Hele şükür sona geldik 😻

Dün ağrı, sızı fazlaydı, akşama kadar ara ara yattım🥴
Geç saatte eşime valiz hazırladık, sabah 5 Te kalktı, 6 da hastaneye yolladım, bugün ameliyat oldu, ameliyatan çıkmış, ağrısı varmış, inşaAllah iyidir 🤲🏼
Yanına gitmek için oğlumun işten gelmesini bekliyorum 😊
Oysa kapıda bir arabamız daha var, 2 senedir süremiyorum 😔
Eşim hastaneye gidecek, işim azalacak diye düşünüyordum, hiç umduğum gibi huzurlu olmadım😔
Gece uykum kaçınca da eskilerden bir demet aklıma geldi, kendimi olaylara kızarken buldum😔
Grupta (WhatsApp) yazışırken ufak bir konuya canım sıkıldı, oraya da daha bakmadım 😔, bugün sanki buluttan nem kapıyorum.
Sabah da erken kalktım (zorla), hemen çorabı giydirmeye geldiler, evi toparladım, yukarı çıkıp biraz ütü yaptım 😊
Anlayacağınız hala duygular karışık, kendimi oyalamaya çalışıyorum.
Çok geçmiş olsun🙏🏻 Allah şifa versin🙏🏻
Hayırlı akşamlar ♥️
Gelemedim pek kusura bakmayın ♥️
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın ♥️
Geçmiş olsunn 🙏🏻

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Çok şükür bitmiş gitmiş bi daha yaşamazsın umarım🙏🏻

LenaG LenaG selamlar sabah erken ciktim, tartilmayi unuttum.
Ama yazayim yediklerimi

Sabah 7.10
3 lokma börek

Ögle 14.00
Mercimekli tavuk salatasi 4 kasik
Yogurlu havuc salatasi 4 kasik
1 pogaca
15.30
Biraz tavuk
10 kadar patates kizartmasi

16.30
3 dilim elma .
Sütlü filtre kahve

Su 1 litre anca

Spor 5.600 adim

Bugünkü Menüm,
Sabah 10:00
1 kuru kayısı
Türk kahvesi
7 tane beyaz leblebi

Öğle 12:00
2 tavuk but ızgara
1 kase çoban salata

Ara 15:30
1 muz
14 tane beyaz leblebi

Akşam 17:30
3 kepçe ayran çorbası (yeşil mercimek nohut ve yeşillik vardı içerisinde. Pirinç vb şeyler yoktu)

Ara 20:30
Birazcık yağsız çeçil peynir
1 küçük ısırık pişi(peçeteyle yağını aldım vicdanım asla bırakmıyor beni)

Su 2 lt
1 kupa limonlu yeşil çay
11600 adım

LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 Boncuk2307

Teşekkür ederim canım benim 🥰
Ah ah cidden yaşamayan bilmiyor doktorların çoğuda bu hastalıktan bir haber ben de sürünüyordum bildiğin sabah yataktan çıkıpta yürümek işkence gibiydi insanın tüm uvuzlari ağrır mı öyle ağrıyordu hatta dengesiz kendini bilmez bir doktor eşime sizin eşiniz psikolojik hasta bir seyi yok yani gibi saçma sapan birsey demiş eşimde doktora dalmışti ne diyorsun sen nasıl ağrısı var ağlıyor diye oy oy bende spora başlayıp zayıflayinca beslenmeyi düzene sokunca geçti elhamdülillah Rabbım düşmanıma vermesin gerçekten zor senide Rabbım korusun gülüm inşallah gitsin bir daha gelmesin

X