Afiyet olsun canım12 Kasım
08.00
Bolcaaaaaa simit kokusu
9.30
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
İki dilim kepek ekmeği
Bir çatal kiraz reçeli
11.00
Küçük mandalina
10-15 beyaz leblebi
13.00
100-150 kalori kek
14.30
Türk kahvesi 1 büyük hurma
16.45 te bitirdim
Tavuk kelebek 4-5 tane
Bolca salata
Köz patlıcanlı yoğurt
Bir dilim kepek ekmeği
Su 2 tamamlarım
Spor yok 5.000 adım
LenaG Sitare55 Boncuk2307 Denp
Çok geçmiş olsun canım annene, inşallah kısa zamanda ağrıları geçer.Kızlar yeni uyandım dün anneme geldim Fibromiyalji kas ağrıları arttı 1 saat sonra bildiri yaparım
Geç değil de erken değil miŞuan yemek yiyip oruca niyet etsem diyorum yemek için saat geç mi oldu sizce
Kaza oruçlarımı tutayım ablam sahur vs yapamıyorum ben ramazanda da Yapmam iftardan iftara öğün ancak benim kiGeç değil de erken değil mi
Akşam güzel doydum canimmmmÇok az ya kuşum acıkmadın mı
Çok zor bir oruç kuzum. Ben de sahur yapamam ama 0.00 gibi yemeye çalışıyorum. Allah kabul etsin şimdiden.Kaza oruçlarımı tutayım ablam sahur vs yapamıyorum ben ramazanda da Yapmam iftardan iftara öğün ancak benim ki
Ben gündüz işin içinden çıkamayacağımı farkedip bırakmıştım canım ama şimdi dayanamadım okudum. Yorum yapmadan okuyunca bitmek üzere nerdeyse. İnşallah bir daha bu kadar biriktirmem. Sana geçmişler olsun1 saattir okuyorum
Canım öncelikle eşine çok geçmiş olsun, inşallah ameliyatı güzel geçmiştir. Farklı duygular bir anda hücum etmiş bünyene, sağlığını düşünüp seni üzen konulara çok takılmamaya çalış lütfen.Hele şükür sona geldik
Dün ağrı, sızı fazlaydı, akşama kadar ara ara yattım
Geç saatte eşime valiz hazırladık, sabah 5 Te kalktı, 6 da hastaneye yolladım, bugün ameliyat oldu, ameliyatan çıkmış, ağrısı varmış, inşaAllah iyidir
Yanına gitmek için oğlumun işten gelmesini bekliyorum
Oysa kapıda bir arabamız daha var, 2 senedir süremiyorum
Eşim hastaneye gidecek, işim azalacak diye düşünüyordum, hiç umduğum gibi huzurlu olmadım
Gece uykum kaçınca da eskilerden bir demet aklıma geldi, kendimi olaylara kızarken buldum
Grupta (WhatsApp) yazışırken ufak bir konuya canım sıkıldı, oraya da daha bakmadım, bugün sanki buluttan nem kapıyorum.
Sabah da erken kalktım (zorla), hemen çorabı giydirmeye geldiler, evi toparladım, yukarı çıkıp biraz ütü yaptım
Anlayacağınız hala duygular karışık, kendimi oyalamaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim aşko doymuyorum bugün kek bi lokma bişey kız fazladan yazdım kalorisiniAfiyet şifa olsun kankacim sanki akşamki ekmek olmasa iyimis aradada kek olunca ama günü erken kapamissin yanar gider
Yemekten 4-5 saat sonra uyursan gayet fe olur canoŞuan yemek yiyip oruca niyet etsem diyorum yemek için saat geç mi oldu sizce
Teşekkür ederim ablaaaaAfiyet olsun canım
Kime göreeee neye göreeeeGeç değil de erken değil mi
12 Kasım
Sabah 11.30 İki dilim çavdar ekmeği üzerine yarım avokado, labne ; iki zeytin , bir ceviz
13.00 Türk kahvesi
16.00 İki kaşık haş tavuk göğsü+ bir minik rendelenmiş kırmızı pancar, iki kaşık yulaf, üç kaşık yoğurt karıştırılıp yenildi.
18.00 Bir mandalina
İki litre su
Eki Görüntüle 3502545
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Allah razı olsun ablacım sagolasinÇok zor bir oruç kuzum. Ben de sahur yapamam ama 0.00 gibi yemeye çalışıyorum. Allah kabul etsin şimdiden.
Profildeki sen misiiinnnnnnOruca niyet etdim inşallah hesapladım tam 22 saat açlık oluyor
3 yk yoğurt 3 yk lor peyniri içine 5 tane ceviz 1 ck pekmez biraz zencefil 1 tk.ogutulmus keten tohumu 1 ck chia tohumu.karistirip yedim hem metabolizma çalışsın hemde acikmayayim
Evet canım pek iyi olmamış gibi, baştaki çikolatalar çok sorun olmasa da akşam da devam etmiş. Adımların çok güzel.LenaG Sitare55 Boncuk2307
Bugün menü cok sacma oldu
Sabah 10
Açık kahve, 5 g cikolata
13
6 g cikolata, sade kahve
14.
10 kabuklu fistik
14:30
1 yumurta,2 yk yulaf kepegi ile pişi
2 dilim kaşar, 2 hindi füme, 4 dilim sucuk
Yarim avokado, 1 tk recel
8 zeytin , domates kurusu
Iceberg, yesil biber
Ara :kahve , 12.5 g cikolata
18.00
10 parca kusbasi et
Bolca yagli donates kurusu
Yarim dilim peynir
4 form biskuvi
Salata
Adım: 10.200 adim
Ev işi 40 dk
Afiyet olsun canım, çok hafif yemişsin.Sabah
15 beyaz leblebi
Öğlen
30 gr ekmek
6 zeytin
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Biraz acuka
İkindi
1 Protein bar
Akşam
5 kaşık yoğurt
2 ceviz
1 kaşık chia tohumu
1 kaşık keten tohumu
1 avuctan az beyaz leblebi
Yarım ayva
2.5 lt su
5.000 adım
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Afiyet olsun canım güzel menü. Günü de erkenden kapatmışsın. Kekin kalorisi doğruysa sıkıntı yaratacak durumda değil bence.12 Kasım
08.00
Bolcaaaaaa simit kokusu
9.30
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
İki dilim kepek ekmeği
Bir çatal kiraz reçeli
11.00
Küçük mandalina
10-15 beyaz leblebi
13.00
100-150 kalori kek
14.30
Türk kahvesi 1 büyük hurma
16.45 te bitirdim
Tavuk kelebek 4-5 tane
Bolca salata
Köz patlıcanlı yoğurt
Bir dilim kepek ekmeği
Su 2 tamamlarım
Spor yok 5.000 adım
LenaG Sitare55 Boncuk2307 Denp
Afiyet olsun canım elhancım, güzel menü muhteşem adımlar.12 Kasım
Sabah 11.30 İki dilim çavdar ekmeği üzerine yarım avokado, labne ; iki zeytin , bir ceviz
13.00 Türk kahvesi
16.00 İki kaşık haş tavuk göğsü+ bir minik rendelenmiş kırmızı pancar, iki kaşık yulaf, üç kaşık yoğurt karıştırılıp yenildi.
18.00 Bir mandalina
İki litre su
Eki Görüntüle 3502545
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Afiyet olsun canım, menün gayet güzel. Belli ki yeme işini de erkenden bitirmişsin.Merhabalar kızlar bugün menumu yazayım sohbetlere pek dahi olamıyorum fırsat bulup da gelemiyorum bebeklerden
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Kapya biber ve normal biber
İlkindi
Buğu mangala gittik 4 5 parça tavuk kanat 3 köfte
Soğan salatası ve 2 bardak ayran 1 koz biber
Su 3 lt
Spor yok bugün yürüyüşe gidemedim disarda olunca
LenaG Boncuk2307
Hoşbulduk Canım benimİnşallah öyledir canım hızlı verdiğim için 3 haftadır duraksadı ya veremezsem diye çok korkuyorum bu süreci hızlı geçirmem gerek sen'de hoşgeldin uzun zamandır yoktun
Aminnnn canım benim sağolÇok geçmiş olsun, umarım güzel haberler almışsınızdır. Allah şifa versin inşallah.
Geçmiş olsun canım eşine Allah şifa versin ahh bu duygu sektörümüz yokmuHele şükür sona geldik
Dün ağrı, sızı fazlaydı, akşama kadar ara ara yattım
Geç saatte eşime valiz hazırladık, sabah 5 Te kalktı, 6 da hastaneye yolladım, bugün ameliyat oldu, ameliyatan çıkmış, ağrısı varmış, inşaAllah iyidir
Yanına gitmek için oğlumun işten gelmesini bekliyorum
Oysa kapıda bir arabamız daha var, 2 senedir süremiyorum
Eşim hastaneye gidecek, işim azalacak diye düşünüyordum, hiç umduğum gibi huzurlu olmadım
Gece uykum kaçınca da eskilerden bir demet aklıma geldi, kendimi olaylara kızarken buldum
Grupta (WhatsApp) yazışırken ufak bir konuya canım sıkıldı, oraya da daha bakmadım, bugün sanki buluttan nem kapıyorum.
Sabah da erken kalktım (zorla), hemen çorabı giydirmeye geldiler, evi toparladım, yukarı çıkıp biraz ütü yaptım
Anlayacağınız hala duygular karışık, kendimi oyalamaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim canım kekin kalorisini ben fazladan söyledim bir lokmalık kekler var ondan attım bi taneAfiyet olsun canım güzel menü. Günü de erkenden kapatmışsın. Kekin kalorisi doğruysa sıkıntı yaratacak durumda değil bence.