Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Caktirmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor. Normalde gelme telefonda konuşuruz girme hastaneye bir daha derdi. Yarın tahlilleri gel dedi. Birşey var ama ne bilmiyorum. Düşünmemek için erkenden yatacagim
İnşallah basit bi şekilde çözülür canım benim olumsuz düşünmemeye çalış duşunu da almışsın güzel bir uyku çek yarın inşallah korktuğun gibi çıkmadı diye yazmanı bekliyorum
Rabbim kolaylıkla şifa versin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Menümü yazamadım bir türlü yazayım diye giriyorum yazmadan çıkıyorum. Kafam hiç yerinde değil 🥴
Saat 13.00
Bir fincan karanhindibalı kahve +3 hurma
Ara Öğün 15.00
1 avuç leblebi
Ara Öğün 16.00
1 fincan karanhindibalı kahve +3 hurma (ev sahibim geldi otururken ona Nescafe yaptım kendime kendi kahvemden yaptım)
Akşam yemeği 19.30
1,5 çavdar lavaş(asrıntandırı), bir şiş adana, 2 kasap köfte bol yeşillik, sumaklı soğan, 1 bardak ayran
Bugün uzun zaman sonra leslie yapacağım bakalım inşallah 🌸
2 lt su
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55

Menümü yazamadım bir türlü yazayım diye giriyorum yazmadan çıkıyorum. Kafam hiç yerinde değil 🥴
Saat 13.00
Bir fincan karanhindibalı kahve +3 hurma
Ara Öğün 15.00
1 avuç leblebi
Ara Öğün 16.00
1 fincan karanhindibalı kahve +3 hurma (ev sahibim geldi otururken ona Nescafe yaptım kendime kendi kahvemden yaptım)
Akşam yemeği 19.30
1,5 çavdar lavaş(asrıntandırı), bir şiş adana, 2 kasap köfte bol yeşillik, sumaklı soğan, 1 bardak ayran
Bugün uzun zaman sonra leslie yapacağım bakalım inşallah 🌸
2 lt su
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Kafayı topla artık boncuğum 🥹
Kahvaltı kediler mi yedi nerde kahvaltı🧐
Akşamın gayet güzel cano afiyet şifa olsunnn❤️
Kaç mil yapcan Leslie hanım ablayı🤣

Kafayı topla artık boncuğum 🥹
Kahvaltı kediler mi yedi nerde kahvaltı🧐
Akşamın gayet güzel cano afiyet şifa olsunnn❤️
Kaç mil yapcan Leslie hanım ablayı🤣
Topladım onunla ilgili değil kız benim genel halim, bir şey yapacakken başka işe geçiveriyorum B12 eksikliğinden oluyor hep bunlar 🤣 bu ara canım hiç Kahvaltı istemiyor oğlana hazırlıyorum ama ben yiyemiyorum 😊 leslie de 2 mile düşünüyorum belki 3 olur bilemedim şimdi 🤣

12. 11.2024
Kahvaltı öncesi kahve
Alkali su
11.30
2 haşlanmış yumurta
5 Zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1.tk tahin pekmez
2 parça kaşar peyniri
Domates yeşillik
Mantar brokoli közlenmiş
2 ceviz

Ara ıhlamur yarım avuç kuru meyve

Akşam 19.00
1 kepçe mercimek
4 köfte 1 dilim mücver fırında
Salata
1 bardak ayran

3lt su 1lt Dukan birası
45 dk yürüyüş
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

12. 11.2024
Kahvaltı öncesi kahve
Alkali su
11.30
2 haşlanmış yumurta
5 Zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1.tk tahin pekmez
2 parça kaşar peyniri
Domates yeşillik
Mantar brokoli közlenmiş
2 ceviz

Ara ıhlamur yarım avuç kuru meyve

Akşam 19.00
1 kepçe mercimek
4 köfte 1 dilim mücver fırında
Salata
1 bardak ayran

3lt su 1lt Dukan birası
45 dk yürüyüş
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Her şey mükemmel olmuş çok sağlam bir kahvaltı yapılmış ama güzel olmuş ne yalan söyleyeyim, çok özenirim böyle Kahvaltı yapmaya ama asla yapamam 😂😂afiyet olsun

Caktirmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor. Normalde gelme telefonda konuşuruz girme hastaneye bir daha derdi. Yarın tahlilleri gel dedi. Birşey var ama ne bilmiyorum. Düşünmemek için erkenden yatacagim
Rabbim korktuğundan emin eylesin canım . İnşaallah bı sıkıntı yoktur

Her şey mükemmel olmuş çok sağlam bir kahvaltı yapılmış ama güzel olmuş ne yalan söyleyeyim, çok özenirim böyle Kahvaltı yapmaya ama asla yapamam 😂😂afiyet olsun
Kahvaltı benim kırmızı çizgim😬 kahvaltımi yapmadan dışarı çıkmayı sevmem kahvaltı olmayan diyetleri 10 kiloda verdirse yapamam 😁

Kızım kaba kulak olup evden cikamiyinca onu evde mutlu ediyim oyaliyim diye oynadığımız oyun yapmadigimiz etkinlik kalmadı 🤦tabi benim kafa şuan bı milyon😵‍💫 şükür uyudu bende iki Instagrama bakıp yatiyim iyi geceler kızlar eksilmis olarak uyanalim inşaallah 😘

İyi geceler

11:00 1kabak, 2yk.yulaf, 2yumurta dan omlet,
7zeytin, 50gr.karışık peynir, birkaç parça şarküteri ürünü

Ara, az yağlı sütle şekersiz filtre kahve

18:30 Akşam yemeği
1kase semizotu çorbası, 1kase bezelye yemeği, 2yk.yy.yoğurt, birkaç diş sarımsak

Su 3 litre
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Az önce 500ml.maynadoz sapı çayı

Yarın 15 bin adım yapıcam

Kızlarım merhabalar bugün sporum maalesef yok dünkü kalabalık misafirden sonra evimi temizledim her yer parmak izi el izi :KK43:
Sabah 11.00 2 tam buğday ekmeği+ 1 dilim peynir 2 kaşık tahin helvası
Öğle.12.00: 1 fincan Hindistan cevizli türk kahvesi, +
Ara öğün : kahve + 1 fındık + 1 kepçe arabaşı çorbası
Akşam 18.00: 1 tüm muz+ 2 kaşık köz salata+ 1 kaşık tarator + 1 fincan kefir
Eşim akşam geç geldi yemeği dışarda yedi ben de hazırlamadım birşey, ayak üstü atıştırdım🤣🤣🤣
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG

X