Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi akşamlar
Kızlar regl oldum tüm gün basım karnım ağrıdı hep yattım bayagida ağrılarım olduğu için dengem şaştı halende geçmedi çok zorlanıyorum bu ay nedense.
O yüzden tartı atamaadim. Kusura bakmayın
Cumartesi: 93.3 kg
Salı: 92.8kg
Fark: -500gr
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

Son düzenleme:
Bende de var fibromiyalji hatta son 4 senedir ağrı atağı geldiği zaman kas gevşetici iğne kesmez ise narkotikli serum ile yatıştırıyorlardi biliyormusun canım bı ben bilirim birde Allah ama bağıra çağıra istifra ede ede hastaneye zor yetistiriyorlardi beni yetistiriyorlardi diyorum elhamdülillah bu zayıflama dan sonra 6 7 aydır unuttum Rabbim yasatmasin kimseye ozon tedavisi farkındalık terapisi fizik tedavi alamadığım tedavi kalmamıştı gluten azaltmaya çalış demişti bir doktorum hatta sana nasıl desem gitmediğim fizik tedavi doktoru beyin sinir cerrahisi ortopedi dahiliye sırf bu ağrı çözülsün diye gitmediğim bölüm kalmadı ben çok şükür spor ve zayıflamada buldum ayakta 10 dakika dursam ağlıyor kol çantamı tasiyamiyor çocuğumu kucağıma almayı bırakın çantamı tasiyamiyorum diye doktor odalarında nasıl ağlıyordum heleki ataklar gelince gece gündüz demeden sanki can veriyordum cokk uzattım bende amlatasim varmış ama çok şükür yediğimiz içtiğimize dikkat edip kilo vermede buldum ben faydayı burdan yazayım ki bu hastalığı yaşayanlarda belki faydalanırlar dedim dolar milyoneri sen de oku canım sende de vardı bu rahatsızlık
Sağol kankam kız özelden yazacaktım burdan atmışım anacim
Ama çok güzelsin canım maşallah
Hayırlı akşamlar
Gelemedim pek kusura bakmayın
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın
Geçmiş olsun canım daha iyidir inşallah oğlun

Olacak inşallah canım. Yarın netleşir diye bekliyoruz

şimdi tabloya şöyle bir baktım da gayet güzel eksiler var Elhan Denp nurovic malahit yosunlupapatya maşallah

bugün karbo günü oldu. diyetisyen günüm olduğu için serbest günü bugün yaptım.

Sitare55 LenaG Boncuk2307

12 Kasım Salı

sabah 09.15
60 gr karakılçık tbe arasında 50 gr peynir, domates ve köz kapya biber

öğlen 12.20
90 gr hindi göğüs, sirkeli havuçlu marul salatası

aralarda
zeytinli poğaça ve tahinli çörek, yoğurt

akşam 19.40
1 dilim su böreği, 1 yumurtadan menemenin yarısı, biber, 2-3 çubuk turşusu, biraz pide, 1 zeytinli poğaça, çay

ara 21.30 gibi olur
1 çay bardağı meyveli kefir

2 lt su

11.500 adım

aslında böyle denk geldi. yoksa bu kadar hamurişini hem öğlen hem akşam yemem. yarından itibaren hem yürüyüş hem de öğünlerle telafi edicem.

Canım üzme kendini, yapma kendine. Arkadaşların yazdıkları o kadar doğru ki. Hepsi bi hayat dersi niteliğinde. Hem daha önce de konuşulmuştu burada en çok kendimizi sevicez kendimize iyi davranmalıyız gerçekten öyle. Üzme kendini
Kızlar inanılmaz bı nefis mücadelesi veriyorum.
Kv bı tepsi pişi yollamış ev buram buram kokuyo ve ben çok severim
Zalım hayat, yemicem ama çok zor cok
Kız o kadar pişi konusu geçti ki tam da sana şey yazacaktım. Kaynanan senin zayıflamanı istemiyor. Böyle seviyor seni diye. Eve bi geldim pişi. Benim canım çekti bir küçük ısırık yedim
Senin önceliğin kendin olsun, ilgini biraz çek üstünden, bak nasıl sana yanaşmaya çalışacak
+938474763636366374
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Hayırlı akşamlar
Gelemedim pek kusura bakmayın
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın
Geçmiş olsunn
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Çok şükür bitmiş gitmiş bi daha yaşamazsın umarım

LenaG selamlar sabah erken ciktim, tartilmayi unuttum.
Ama yazayim yediklerimi

Sabah 7.10
3 lokma börek

Ögle 14.00
Mercimekli tavuk salatasi 4 kasik
Yogurlu havuc salatasi 4 kasik
1 pogaca
15.30
Biraz tavuk
10 kadar patates kizartmasi

16.30
3 dilim elma .
Sütlü filtre kahve

Su 1 litre anca

Spor 5.600 adim

Bugünkü Menüm,
Sabah 10:00
1 kuru kayısı
Türk kahvesi
7 tane beyaz leblebi

Öğle 12:00
2 tavuk but ızgara
1 kase çoban salata

Ara 15:30
1 muz
14 tane beyaz leblebi

Akşam 17:30
3 kepçe ayran çorbası (yeşil mercimek nohut ve yeşillik vardı içerisinde. Pirinç vb şeyler yoktu)

Ara 20:30
Birazcık yağsız çeçil peynir
1 küçük ısırık pişi(peçeteyle yağını aldım vicdanım asla bırakmıyor beni)

Su 2 lt
1 kupa limonlu yeşil çay
11600 adım

LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307

Teşekkür ederim canım benim
Ah ah cidden yaşamayan bilmiyor doktorların çoğuda bu hastalıktan bir haber ben de sürünüyordum bildiğin sabah yataktan çıkıpta yürümek işkence gibiydi insanın tüm uvuzlari ağrır mı öyle ağrıyordu hatta dengesiz kendini bilmez bir doktor eşime sizin eşiniz psikolojik hasta bir seyi yok yani gibi saçma sapan birsey demiş eşimde doktora dalmışti ne diyorsun sen nasıl ağrısı var ağlıyor diye oy oy bende spora başlayıp zayıflayinca beslenmeyi düzene sokunca geçti elhamdülillah Rabbım düşmanıma vermesin gerçekten zor senide Rabbım korusun gülüm inşallah gitsin bir daha gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…