Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Esinin ameliyati ister istemez stres yapiyordur. Veya regl gelore? Ne corabı
Eşim ameliyat olmak zorunda değil di aslında, eminim sonradan pişman olacak, vakti zamanında elinin üstünde bileğe yakın biryer kemikleşmişti, aldırdı, ağrısı devam etti. Şimdi de ayak parmaklarının orası kireçlenmiş, kireci temizletti. Başka çaresine bakaydık, hemen ameliyata ne gerek vardı

Regl bitmeye 3 gün kaldı

lenfödem çorabı giyiyorum hergün

Benimki bitmeye yaklaştı canım

LenaG Boncuk2307
Hayırlı geceler herkese.
Bugün tum gün ve aksam dışarıdaydım. Yemekte dolayısıyla dışarıda yendi.
Bugunkü oğünüm:
2 şiş adana kebap
2 ince dilim ekmek boyutunda pide
300 ml ayran
1 porsiyon yağsız yeşil salata
Yemeğin ardından :
Kahve+kolojen yanında 1 yulaf bar ve Omega 3 kapsül

1.5 litre su içildi
2 fincan bol limonlu bitki çayı ve 1 sade maden suyu
Spor olarakta eve gelince 60 dk evde yürüyüş(6442 adım) ve
720 jamping jacks

Çok geçmiş gitmiş oösun fezam
Sende kendine olumlu telkinler versen kendini iyice yeise kaptırma
Yaaa ben hissederim öyle
Türküyü bilmem de bir orkide aşığı olaraktan arkadaki güzellikler için seke seke gelirdim aşko
Vay be hem de seke seke vay beee
Offf ya ben unuttum kaptanımızi tebrik etmeyi Sitare55 kaptanım cumartesi de kupayı kaldırmak nasip olsun. Yoğun programında da başarılar dilerim. Kim geldi gitti belli mi milyoner baci
Teşekkür ederim ablacım sizşn motivasyonunuzla kendimi gaza getirdim şu an resmen bacaklarım tutmuyor
Gün etken kapanmış canım afiyet eksi olsun
Düzensiz geldi bana sadece canım ve evet her ara öğünde çiko olmamalı sadece brinde haftada bir iki defa afiywt bol eksi olsun canım
Afiyet olsun canım pişi sınavından geçmiş harika bir menü
Bana bu menüde fazla gelen booolca simit kokusu detoks falam yap yarın
O değilde dostum akşamki tavuk miktarı gramaj olarak gözümde fazla canlanıyor çünkü tavuk kelebek dediğimiz şey küçük parçalar değil
Mandalinanın yanına birkaç çiğ bafem olaydı ablacım geri kalanı süper ötesi süper
Allah kabul etsin canım

Rabbim her ikinize de hasarsız kalıcı şifalar versin feza ablam
Araba kullanmayı bence ihmal etme tut bi özel hoca bir ayda baya ilerletirsin kız biz burda neler başarıyoruz araba mı kullanamayacağız
Acaba ayaklarım ne kadar basabiliyor, bence unutmadım tatlım, eğer kendim sürersem terapiye filan kendim gitmem gerekir, şu durumda sigorta taksi ücretini karşılıyor, taxi kapıdan alıp kapıya bırakıyor. Mesela bugün ağrı az sürmeye cesaretim var ama dün çok şiddetliydi, asla sürmeye yeltenemem, bu sefer sigortaya haksızlık olur, onu da istemem. Gidip ne anlatacam, bazen çok ağrı var bazen az, o hakkımı elimden alırlarsa perişan olurum
Bir 6 ay daha bacakların durumuna bakacağım, iyi olur inşaAllah

12 Kasım menü
08.00 1 bardak kuru kayısılı su
09.00 1 fincan kahve 1 galeta
10.30 smoothie
13.30 1 elma 5 badem 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.30 1 kare Dubai çikolatasi(denedim ama hiç benlik değil çok fazla şekerli geldi )
18.00 yarım kase çorba, 7-8 nohutlu sarma, 2 tane çiğköfte bolca salata
3 litre su 40 dk yürüyüş
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

Fizik romatolijide öyle dedi canım ama o doktor naz yaptığımı ima etti 2 gece ona denk geldik biz acilde benim özellikle.o ara gece çok.agrim oluyordu neyse önceki gün gittik baktı etdi ilaç serrum filmler falan gönderdi ertesi aksam yine denk geldik bir suratı değişti o arada benim testler yapıldı işte henüz sonuçlarım çıkmamıştı eşime.al git birseyi yok canınız sıkıldıkça geliyorsunuz psikolojik hasta eşiniz demiş yani bunu hastalık için demiyor değişik

Günü değişmedi büyük kaptanım, hafta içi hergün geliyorlar, bugün ben saati iki sefer erteledim, kalkar kalkmaz zil çaldı, saati hep aynı deyil

Ay canım benim çok haklısın kusuruma bakma sabah fırsatım olmadı, aslında 300 Gr artidaydim neyse nasip hayırlısı, emeklerin için teşekkürler ben diğer takıma kosayim
Hoş buldum canım, olan artiyi eksiye çevirmek için elimden gelen ne varsa yapacağım

Hayırlı akşamlar
Gelemedim pek kusura bakmayın
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın
Çok geçmiş olsun canım
Telafi de canımı ye afiyet olsun artı olmasın inş
Evden hastaneye yürüyerek geçtim canım canımın sıkıntısından
Menün çok gğzel canım afiyet eksi olsun.
Diğer konuda Rabbim sana kolay yoldan şifa versin ama şimdiden kafamda kurup kurup kendini üzme olumlu düşünelim he mi
Harika menü boncuğum
Sabahla akşamın arası çok olmuş ben olsam akşamı daha erken yapıp günü erken kapatırdım menün harika bol eksi getirsin

Çok şükür atlatmışsın, gitsin, daha gelmesin

Amin canım teşekkür ederim

Gerçekten bazı dengesiz doktorlar var, rahmetli görümcem için de dedi, psikoloğa götürün diye, 2 ay sonra görümcem şikayet ettiği hastalıktan vefat etti

Menümü vereyim
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus sibel_84

Sabah 08. 30 : 1 tatlı kaşığı zeyrinyağı
türk kahvesi
2 k kaysıı

Kahvaltı 12.00 : 2 yumurta 30 gr sucuktan omlet 20 gr peynir
2 tam ceviz bol yeşillik
2 dlm çavdar ekm

Ara: 2 hurma 1 k kayısı 9 badem sade kahve

Akşam 18.40 : 120 gr tavuklu salata
3 kasık yoğurt

Ara Dibek kahvesi bir minik çikolata
(kahve yanına gelen kare olan)

Spor 12 bin adım yürüyüş
40 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika eliptik
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
2500 ip atlama
Yarım saat zumba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…