Aa niyeki ben çok severek izliyorum ablaBahar dizisini de favorilerimden çıkardım.
Allah kabul etsin canım afiyet olsunOrucumu 17.50de
300 ml sirkeli su ve 2 kaşık yoğurt 3 suya ıslanmış hurma tarçın zencefil.zerdecalli karışımla açtım
18.30 da da tavuklu salatami yedim
Şimdi 2 gün kurusu 2 diyet bisküvi yiyeceğim
35 dk kardiyo videomu sabah namaz sonrası yaptım sonra pesine 1 saat yürüyüş ( hastaneye yürüdüm)
İftar onceside 21 dk.leslie videosu yaptım
Suyumu 2.5 lt ye tamamlarım inşallah
LenaG Boncuk2307 Sitare55 dolar milyoneri
Allah razı olsun canım sağolAllah kabul etsin canım afiyet olsun
Harika ötesi zengin çok güzel bir menüafiyet olsun canım
Valla gulesim geldi kusura bakmaeskiden beri uğraşıyorsun kalkmış bana teselli veriyorsun gibi oldu kuzum cansin tüp mide ameliyatı olmadan da zayiflayacagina eminim.
Öyle dinnnmeeeezzz öğretmenler pes etmiyor birlikte mücadele ediyor dinirrrrrbil bakalım branşım ne
Afiyet şifa olsun canım bir kaç gün böyle yap bakalım inşallah faydasını görürsün
Bi de sanırım burda okumuştum ama emin değilim; vücut beslenme düzenine alışınca da takılabiliyormus. Mesela saatleri değiştirmek arada öğün atlamak (aç kalmayacak şekilde) gibi
Bunu da deneyebilirsin
Abla aslında acıkmaman lazım sisteme göre, akşam az mı yedin ki neden açsınağrıların için de tez zamanda iyileşmeni hasarsız şifalanmanı diliyorum
Ay çok az yememiş misinnn doydun mu canım bunlarlaİyi akşamlar
12:00 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve,
2elma
17:30 650 gr. yağı azaltılmış yoğurt dibine gelince gr. fark ettim dünkü de aynıydı açlığımdan gözüm dönmüş 500lük sanıyordum
Yoğurdun içine de 1avuç kuru üzüm, 1avuç dut kurusu, 2avuç leblebi
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Adım 3166
Su 4 litre
Gece içebilirsem yağsız sütle filtre kahve yada biberiye yada rezene içerim
Yoğurt çok fazla geldi ama bitirdim yarında böyle yapcamAy çok az yememiş misinnn doydun mu canım bunlarla
Teşekkür ederim balımTeşekkür ederim balımmmmmm inşallah kolaylıkla sağlıkla gideraman ne boy 179 gördüm dün ben burda
Ohhh afiyet şifa olsun yağ yaktırsın aşko
Afiyet şifa olsun canım
İştahım açık diyorum
Hosbuldum canımYoğurt çok fazla geldi ama bitirdim yarında böyle yapcam
Bu arada hoşgeldin
Canım çok geçmiş olsun inşallah yatış yapılmadan hemen iyileşsin kızınSelam kızlar pek keyfim yok .Kızım iylesmeyince acile gittim kanında enflasyon yüksek çıktı yarın ultrason bakılacak ona göre yatış da yapılabilir yada antibiyotigin dozu artirabilir .Hayırlısı artık
Bugün ki menum
Kahvaltı 12,30
1 kaç çatal menemen
2 parça kaşar
2 ceviz
Domates
7 zeytin
Yeşillik
Arada filtre kahve
Yarım avuç çiğ köfte
Akşam 19.00
5 kanat