Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Daha yaşın genç.cok şeyler yaşayıp göreceksin. Evlilikte önceliğin kendin olsun canım. Eve geçeyim uzun uzun yazarım. Tepe üstü düşeceğim yolda

Boncuk2307 canımmm etme bulma dünyası sen kendini ferah tut. Benim eltim ev hanımı köyde büyümüş ben eltimden 17 yıl sonra o eve gelim geldim ki aramızda yaş yasayış farkı var. Ben onlara biraz modern kafalı geldim eşimde dahil. Kaynım sağolsun beni çocuklarımı yetiştirme tarzımk falan çok kınadı. Zaman zaman yüzüme bazen arkamdan. Ama ben köye giderken eli boş gitmezdim bahçede tarlada iş yapamazsam evde yemek yapardım asla güler yüzüm eksik olmazdı. Kayın babam vefat ettiğinde iki çocuğum vardı biri 3.5 şu anki büyük kızım biri de oğlum daha 5 aylıktı. 40 ı çıkana kadar her akşam köye gifip o iki çocukla gelene gidene çay hizmet yaptım. Sobalı ev çovuk emiyor falan gerisini sen düşün.
Sadede geleyim şimdi iki gelini var daha geçen yıl düüğünleri oödu. Gelinler birbirine küsmüş karşılaşırız diye bu nişanda eltimin evine de gelmediler. Hizmet falan o konuşara hiç girmeheyim umurlarında değil eltimin telaşı onlat için eltimin kızı eltimin yanında diyor ki yenge yemgeliğin son kalesi senmişssin semdem sonrakiler boş çıktı

Canım disardaydim o şekilde acligimi bastirdim. Sunta tekli satılmiyordu en masum onu buldum.
Afiyet şifa olsun yaramasın yağ yaksın
Çok güzel menü böceğim afiyet olsun
Ben böcükkk değilim milyonerim bi kerem
Teşekkür ederim boncukummm
Aşko o yaşta insan olayları kişileri biraz daha önemli tutuyor ama aslında aslolan sensin. Eşinin tavrı baştan belliymiş aslında erkeklerin çoğu kıt kafalı, ama lena kaptanım gibi otur güzelce konuş anlat, tek seferde anlamazsa bir kaç kere anlat. Artık aile olduğunuzu birbirinize yoldaş olduğunuzu, birbirimize destek olmazsak bu uzuuun yolun yorucu geçeceğini anlat. Sessiz kalanı ezerler net diş geçirmelerine izin verme çat çat ver cevabını, eşin konuşmuyorsa madem ama onun hesabını da ayrı gör. Valla benim gözlemlerim küçük çaplı bi cinnet her şeyi çözüyo baktın konuşmaktan anlamıyor
Ama şunu unutma sen çooook önemli ve derğerlisin. Kendin için yaoamıyorsan evladın için takmamalısın çocuklar annenin ruh halinden çok etkileniyor
Sana kocamaaaannnn sarılıyorum boncuğum
Geçmiş gitmiş olsun canım menün süper
Ay Allah razı olsun kaptanım

tabi tabii o kesin herşeyin fazlası zarar tabii
Ahahah kesinlikle
Miiikkkemmmeeellll
Bende tartıya yatırım yapacam da bugün için
Kızım geldi şükür sağ salim eve girsin öpüm koklim uyutayım çıkayum yürüyüşe
Çıkmadan bir sade kahve
Yaaa gözün aydın canım iyice bi sar sarmala

Ben derim her zaman. Arada erkekleri silkelemek lazım diye. Bazen sebepsiz Erzurum tabiriyle cırlayacaksın ki korksun senden.

Günaydınlar herkese

Ben bu tartıyı moleküllerine ayıracam ya da kendimi

57.6
Kaçtın ki cumartesi canım
Şu an ilçeye annemlerin eve gidiyorum minibüsleennn

Zalımın biri arkaya bi kasa simit koymus

Allah’ım sana geliyorum nasıl güzel bir koku
Koku resmen burnuma geldi
Karnımdan dokuzuncu senfoni orkestrası zaten. Kızım dşyor ki anne sen ne zaman yemek yedin çok mu açsın hahahha
Bu hava da yürüyüşe çıkmışım. Herkes sıcacık yatağında yatarken
Herkes g.t büyğtrken

Bugun tost ekmek sinavini gectin

Kaçtın ki cumartesi canım
57.7
Koku resmen burnuma geldi
Karnımdan dokuzuncu senfoni orkestrası zaten. Kızım dşyor ki anne sen ne zaman yemek yedin çok mu açsın hahahha
Ben de kahvaltı yapmadım annemlerle yaparız diye
Ölüm gibi bişey oluyor ama kimse ölmüyordu kaptanııımmm

Ya kıyamam annesinin kuzusu geldi mi hoş geldi sefa getirdi

Kaptanım Allah bize kolaylıkla sağlıkla korumaya geçebilmeyi nasip etsin
Herkes g.t büyğtrken
Abboooowww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…