Sen neredeydin ablacım keşle beraber yürüyebilseydik15 dakikaya çıkarım . Sürpriz mi yapacaksın bana gel valla çok sevinirim.
Daha yaşın genç.cok şeyler yaşayıp göreceksin. Evlilikte önceliğin kendin olsun canım. Eve geçeyim uzun uzun yazarım. Tepe üstü düşeceğim yoldaCanımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarımBiraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Aaa Antalya’ya mı gitmişimSen neredeydin ablacım keşle beraber yürüyebilseydik
Bende çıkıyorum takımıma bak beDe kalkın yürüyüşe çıkacak olanlar ben çıktım
Afiyet şifa olsun yaramasın yağ yaksınCanım disardaydim o şekilde acligimi bastirdim. Sunta tekli satılmiyordu en masum onu buldum.
Ben böcükkk değilim milyonerim bi keremÇok güzel menü böceğim afiyet olsun
Aşko o yaşta insan olayları kişileri biraz daha önemli tutuyor ama aslında aslolan sensin. Eşinin tavrı baştan belliymiş aslında erkeklerin çoğu kıt kafalı, ama lena kaptanım gibi otur güzelce konuş anlat, tek seferde anlamazsa bir kaç kere anlat. Artık aile olduğunuzu birbirinize yoldaş olduğunuzu, birbirimize destek olmazsak bu uzuuun yolun yorucu geçeceğini anlat. Sessiz kalanı ezerler net diş geçirmelerine izin verme çat çat ver cevabını, eşin konuşmuyorsa madem ama onun hesabını da ayrı gör. Valla benim gözlemlerim küçük çaplı bi cinnet her şeyi çözüyo baktın konuşmaktan anlamıyorCanımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarımBiraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Ay Allah razı olsun kaptanımGeçmiş gitmiş olsun canım menün süper
Ahahah kesinlikletabi tabii o kesinherşeyin fazlası zarar tabii
MiiikkkemmmeeellllMenüm
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Sabah sade türk kahvesi iki kuru kayısı
Kahvaltı 13.30: 2 tam bir yumurta beyazı haşlanmış
20 gr peynir 1 zeytin
3 ceviz içi
Tere roka domates
2 dlm çavdar ekm
Ara15. 00: sade kahve 2 hurma 9 badem
Su 2.5 litre
Yarım litre detoks suyu
Spor: 20 dk hit kardiyo
15 dk eliptik
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
3000 ip atlama
Yaaa gözün aydın canım iyice bi sar sarmalaBende tartıya yatırım yapacam da bugün için
Kızım geldi şükür sağ salim eve girsin öpüm koklim uyutayım çıkayum yürüyüşe
Çıkmadan bir sade kahve
Bu hava da yürüyüşe çıkmışım. Herkes sıcacık yatağında yatarkenBende çıkıyorum takımıma bak be
Ben derim her zaman. Arada erkekleri silkelemek lazım diye. Bazen sebepsiz Erzurum tabiriyle cırlayacaksın ki korksun senden.Afiyet şifa olsun yaramasın yağ yaksın
Ben böcükkk değilim milyonerim bi kerem
Teşekkür ederim boncukummm
Aşko o yaşta insan olayları kişileri biraz daha önemli tutuyor ama aslında aslolan sensin. Eşinin tavrı baştan belliymiş aslında erkeklerin çoğu kıt kafalı, ama lena kaptanım gibi otur güzelce konuş anlat, tek seferde anlamazsa bir kaç kere anlat. Artık aile olduğunuzu birbirinize yoldaş olduğunuzu, birbirimize destek olmazsak bu uzuuun yolun yorucu geçeceğini anlat. Sessiz kalanı ezerler net diş geçirmelerine izin verme çat çat ver cevabını, eşin konuşmuyorsa madem ama onun hesabını da ayrı gör. Valla benim gözlemlerim küçük çaplı bi cinnet her şeyi çözüyo baktın konuşmaktan anlamıyor
Ama şunu unutma sen çooook önemli ve derğerlisin. Kendin için yaoamıyorsan evladın için takmamalısın çocuklar annenin ruh halinden çok etkileniyor
Sana kocamaaaannnn sarılıyorum boncuğum
Ay Allah razı olsun kaptanım
Ahahah kesinlikle
Miiikkkemmmeeellll
Yaaa gözün aydın canım iyice bi sar sarmala
Bence de beyin fonksiyonları zaten sınırlı arada bi coşkuyu vermek lazımBen derim her zaman. Arada erkekleri silkelemek lazım diye. Bazen sebepsiz Erzurum tabiriyle cırlayacaksın ki korksun senden.
Üfff harikasın baaabbbyyy ama dikkat et hasta olmaBu hava da yürüyüşe çıkmışım. Herkes sıcacık yatağında yatarken
Kaçtın ki cumartesi canımGünaydınlar herkese
Ben bu tartıyı moleküllerine ayıracam ya da kendimi
57.6
Koku resmen burnuma geldiŞu an ilçeye annemlerin eve gidiyorum minibüsleennn
Zalımın biri arkaya bi kasa simit koymus
Allah’ım sana geliyorum nasıl güzel bir koku
Herkes g.t büyğtrkenBu hava da yürüyüşe çıkmışım. Herkes sıcacık yatağında yatarken
Bugun tost ekmek sinavini gectinUfak kare tost ekmeği tam buğday diyet ekmeği
Arkadaşlar ekmeğimi çok sormuşsunuz :) adeta influlara sorulduğu iddia edilen bluz tişört soruları gibi :) küçük ekmek yaa marketlerde hani tost ekmeği boyutundaki diyet ekmekler
Ahahahha hiç o tarz düşünmedim valla ama şu activianın bowlu -umarım zayıflatan bişeydir- inanılmaz lezzetliydi yaa küçük mix and gı boyunutunda
57.7Kaçtın ki cumartesi canım
Ben de kahvaltı yapmadım annemlerle yaparız diyeKoku resmen burnuma geldi
Karnımdan dokuzuncu senfoni orkestrası zaten. Kızım dşyor ki anne sen ne zaman yemek yedin çok mu açsın hahahha
AbboooowwwHerkes g.t büyğtrken
Harikasın aşkoGünaydın kızlar.
Geçen cumartesi 52.60
Bu salı 51.20
Fark -1.40