Hayırlı yolculuklar canım
Protein baya dümdüzbi de içimde yıllardır uçuşamayan kelebekler var uykuda. onlar göz aydınlığı hayırlı bir bey gelse de kanatlansalar gariplerim
Ahaha aynen papatyam iyi gidiyorsun ama maşallah
Ay çok mantıklı gecelik fiyat al
Sen de mi brütüspazar sabah gelsin dur
şansını çok zorlama bence aşko
yeni yaşı hayırlı huzurlu sağlıkla ve başarılarla gelsin canım
Aslansın kaptansın yaparsın aşkım
Ne fenalar görüyon demi ben yapınca hemen terlik çıktı
Afiyet şifa olsun canım
Menün ne kadannnn güzel afiyet şifa olsun
Afiyet şifa olsun canım
Bak bak baaakkk Leslie yavaş geliyormuş anaaammm senin fitliğini atikliğini yerim kıııaaazzz
Emredersiniz efenim
Allah rahmet eylesin canım geride kalanlarına sabır versin Rabbim
Sen de benim canımsınnnnn
Takılmıştır canım bi yerden sonra tıkır tıkır iner inşallah
Ahaha o kadar mu sesli kaptaniçemhangi kahve çekirdeğinden alıyorsun
Nasıl güzel ama dimiiiiiii
Canlı canlı, grubumuz heyecanlı
Çok teşekkürler sağolun 2.torun geliyor sağlıcakla gelsindeSağlıkla huzurla gelsin canjm
Çok teşekkürler sağolun 2.torun geliyor sağlıcakla gelsinde
Çok acayip bir duygu cidden değişik bir heyecan..Ooo torun daha kıymetli olur.
Ahahaha arkidişimiz gelse de bi aydınlatsa biziKiz benim takimdaki çıtırlar leblebiyi çekirdeği taneyle yiyorlar ya bunu da tane olarak düşündüm
Ahaha muhteşem kişiliğime layık bir bey çıkmadı karşıma ablaMesajlarından bekâr olduğunu öğrendim.
Evet Sitare kaptanımın kaleminin güçlü olduğu da ortaya çıktı başka ne tespitler var bakalım
gelecekten mesaj cano
Kğsürü de var
Sayfa okumak spora sayılsın baaane ya göz kaslarımız çalışıyor sonuçtaMutlu günler diliyorum herkese
Tesekkürler kaptanım.
Arkadaşlar kusuruma bakmayın tum sayfaları okuyamıyorum. umuyorum herkes çok çok iyidir.
İnşallah hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız.
Afiyet şifa olsun kaptanceeeğzimDiyettesin diye mutlu olmazsın sanıyorlar
Göz hakkınızı helal edin
yulaflı tostumsu omlet
Eki Görüntüle 3503367
Eki Görüntüle 3503368
@Jou @Efenin_AnnesiBoncuk2307 @FitVenus Elhan @Tutku44 @yosunlupapatya @gezegenfeza
kız tam bir hafta mı geciksin pazar sabah olsun olma mıYürüyüş mü heyoooo
Reglşne söyle pazartesi gelsin
Senin kırılan minnoş kalbinden öperimMenü yorumlarken yanlış anlaşılmak suretiyle kalbim kırıldı
Mevlid saat 16:00 da
Eve kaçta gelirim bilmiyorum
Yanıma kuruyemiş alırım
Kola ne gııııı diyette olmasan da içme aşko valla çok zararlı ya ben 8 yıldır içmiyorum çok şükür sen de içme çiçeğimDünkü menüm-carsamba
Sabah 8
2 d. Tbe ile kaşarlı tost
5 zeytin
4 yk menemen
1 tk kestane balı
10 : muavinin verdigi kola
Ve yanindaki 110 kal tuzlu kraker
16. 1.5 kase mercimek
Salata
2 kofte kadar tavuk
19. Sütlü kahve+ 1 kuru kayısi
Spor 3500 adim
10 dk oynadım
LenaG Sitare55 Boncuk2307
ı
Aayyyy Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ablaSelamlar bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek geliyordoktor söylememiş tam süpriz oldu kız gibi denmişti ilk başta profilide yazdım.Sağlıcakla dünyaya gelsin yeter ki ..
Helal kız sanaAynen canım mesela bizimkiler biraz önce pasta yediler dünden kalan . Ben servis yaptım inanki elime bulaşmış parmağımı bile ağzıma sokmadim. Hatta oğlum üzüldü anne sen hiç yemeyince benim içime dert oluyor dedi. 6ay dolmadan galiba D vitamini bakilmiyormuş sağlık ocağındaki doktora soracağım
Saçmalama canı 105 ten 63 e inmek boru mu o kiloda tüp mide olmadın şimdi mi olacanİnşallah canım dediğin gibidir inanki sabah oturdum ağladım. Eşim çok takıyorsun diye gitmiyor diyor. Ona kalsa bu halin iyi uğraşma diyor ama sağlık için vermek lazım. Daha önce ben 105kg dan 63kg ya indim takır takır gidiyordu ama şimdi gitmiyor. Yaş faktörünü eklili muhtemelen. Birde çorba ve süt ürünlerini tamamen kesince güzel kilo veriyorum ama ozamanda kan değerleri düşüyor. Bazen diyorum tüp midemi olsam ama eşim kesinlikle izin vermiyor
Şu mesajı trip atacam diye alıntıladım, afiyet şifa olsun demişimDiyettesin diye mutlu olmazsın sanıyorlar
Göz hakkınızı helal edin
yulaflı tostumsu omlet
Eki Görüntüle 3503367
Eki Görüntüle 3503368
@Jou @Efenin_AnnesiBoncuk2307 @FitVenus Elhan @Tutku44 @yosunlupapatya @gezegenfeza
Kız büyür, baht büyür derdi annemAhahaha arkidişimiz gelse de bi aydınlatsa bizi
Ahaha muhteşem kişiliğime layık bir bey çıkmadı karşıma abla
gelecekten mesaj canoinşallah yakın gelecektir
Kğsürü de var
Sayfa okumak spora sayılsın baaane ya göz kaslarımız çalışıyor sonuçtaLenaG Boncuk2307
Afiyet şifa olsun kaptanceeeğzim
kız tam bir hafta mı geciksin pazar sabah olsun olma mı
Senin kırılan minnoş kalbinden öperim
Kola ne gııııı diyette olmasan da içme aşko valla çok zararlı ya ben 8 yıldır içmiyorum çok şükür sen de içme çiçeğim
Aayyyy Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin abla
Helal kız sanaoğluşunun da minnoş merhametli kalbinden öpüyorum
Hoşbuldum o dediğini cumartesi günü yapayımHoşgeldin canım. İlk sayfadaki formu rica etsem doldurur musun
P.tesi sabahı tarihli ve nickli bir tartı fotosu da atarsan başlangıç alırız ve tamamdııırr.
1 hafta hazırlık grubumuzda sen de bizi tanırsım ardından istersen takımlara girersin
Bozmuyormuş canım
Genelden devam canım
afiyet olsun ee yemek nerdee
Adımlar süper ayaklarına sağlık
Hoşgeldin tekrar canım bir tartı fotosuyla devam devamm
Çok teşekkürler sağol canım benim amin inşallahAhahaha arkidişimiz gelse de bi aydınlatsa bizi
Kğsürü de var
Sayfa okumak spora sayılsın baaane ya göz kaslarımız çalışıyor sonuçtaLenaG Boncuk2307
Kola ne gııııı diyette olmasan da içme aşko valla çok zararlı ya ben 8 yıldır içmiyorum çok şükür sen de içme çiçeğim
Saçmalama canı 105 ten 63 e inmek boru mu o kiloda tüp mide olmadın şimdi mi olacan
Bu kadar vermişsin o takılmış illa ama sabırla devam et sen kazanacaksın günün sonunda modunu da düşürme bebiş
Kardiyo yapıyor musun yağ yakımı için belki takılmaya iyi gelir
Kola konusunda haklisin diyeti zerosu fark etmiyor başlayınca devami geliyor. Muavinden kahve istedim ,sicak icecek yoktu sanki kola fanta icetea icinden birini secmek zorundaymış gibi sevdigim kolayi seçtim ve bardagi elime alinca da ne gerek vardı diye kendime kızdımAhahaha arkidişimiz gelse de bi aydınlatsa bizi
Kğsürü de var
Aaa sen de mi Edebiyat ablacım ne sevindim zariflik tesasüf değil demek kiHem kaptanım hem zümrem
Kız 93 de ne var bir yerde takır takır gidecek yeter ki sen pes etme beraber önce 80 ler sonra 70 ler ligini kutlayacazİnşallah canım dediğin gibidir inanki sabah oturdum ağladım. Eşim çok takıyorsun diye gitmiyor diyor. Ona kalsa bu halin iyi uğraşma diyor ama sağlık için vermek lazım. Daha önce ben 105kg dan 63kg ya indim takır takır gidiyordu ama şimdi gitmiyor. Yaş faktörünü eklili muhtemelen. Birde çorba ve süt ürünlerini tamamen kesince güzel kilo veriyorum ama ozamanda kan değerleri düşüyor. Bazen diyorum tüp midemi olsam ama eşim kesinlikle izin vermiyor
Hahaha tribini severim senin etiketlerim kuzum aaa elime mi yapoşacakŞu mesajı trip atacam diye alıntıladım, afiyet şifa olsun demişim
Beni niye etiket yapmıyor ayran mı içtik he
Afiyet olsun canım.12 Kasım menü
04.00 1 mandalina 1 muz su
18.00 1 kase barbunya yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği küçük parça tavuk küçük dilim kek
22.00 2 ceviz 2 kayısı
Su 2 litre
6 bin adım
13 Kasım menü
10.00 3 yk kuymak 2 salatalık yarım dilim tam buğday ekmeği
14.00 2 kare cikolata 1 kayısı kahve
18.00 1 kase barbunya yemeği 4 yk sebzeli bulgur pilavı
Su 2 litre
LenaG Boncuk2307
Robotun öğütme aparatı canım çalıştırınca matkap çalışıyor gibi oluyorHayırlı yolculuklar canım
Protein baya dümdüzbi de içimde yıllardır uçuşamayan kelebekler var uykuda. onlar göz aydınlığı hayırlı bir bey gelse de kanatlansalar gariplerim
Ahaha aynen papatyam iyi gidiyorsun ama maşallah
Ay çok mantıklı gecelik fiyat al
Sen de mi brütüspazar sabah gelsin dur
şansını çok zorlama bence aşko
yeni yaşı hayırlı huzurlu sağlıkla ve başarılarla gelsin canım
Aslansın kaptansın yaparsın aşkım
Ne fenalar görüyon demi ben yapınca hemen terlik çıktı
Afiyet şifa olsun canım
Menün ne kadannnn güzel afiyet şifa olsun
Afiyet şifa olsun canım
Bak bak baaakkk Leslie yavaş geliyormuş anaaammm senin fitliğini atikliğini yerim kıııaaazzz
Emredersiniz efenim
Allah rahmet eylesin canım geride kalanlarına sabır versin Rabbim
Sen de benim canımsınnnnn
Takılmıştır canım bi yerden sonra tıkır tıkır iner inşallah
Ahaha o kadar mu sesli kaptaniçemhangi kahve çekirdeğinden alıyorsun
Nasıl güzel ama dimiiiiiii
Canlı canlı, grubumuz heyecanlı
Enn bi sevdiğim saat fark etmez ama sütlükahvaltımı etmedimm daha
filtre kahvemi içiyorumm şimdilik
Eki Görüntüle 3503311
@Efenin_AnnesiCicekbocekkaktus LenaG Sitare55
Cumartesi sabahı beklerim canımcanımm hatunlarım ben şimdi ne zaman tartılayım cumartesi mi
Afiyet olsunGünaydın kızlar, dün gece yorgunluktan uyuyakalmışım
13 kasım
Sabah her zamanki gibi 1 yumurta 2 kaşık tahin pekmez dereotu yarım domates yarım salatalık
Öğle: 4-5 kaşık kuzu kavurma, salata, 1 kase yoğurt çorbası
İkindi: az sarı leblebi + 1 fincan Türk kahvesi
Akşam 18.30: 1 kaşık çiğköfte 1 dal kıvırcık marul- 3-4 dilim turp, 1 bardak kefir+ 1 kuru incir
1 saat reformer pilates
1 saat ev işi
4 bin adım
Cicekbocekkaktus LenaG
Selam canımmSelamlar günaydinlar hatunlar , gerci ögleye geliyor ,burda hala sabah.
Sana da mutlu günler olsunMutlu günler diliyorum herkese
Tesekkürler kaptanım.
Arkadaşlar kusuruma bakmayın tum sayfaları okuyamıyorum. umuyorum herkes çok çok iyidir.
İnşallah hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız.
Oohh çok güzelmiş ama üj bej olduğumdan illali kırmızı bişi arar bu gözler şeeyle güsel güsel domatisler olma mı beyaaaDiyettesin diye mutlu olmazsın sanıyorlar
Göz hakkınızı helal edin
yulaflı tostumsu omlet
Eki Görüntüle 3503367
Eki Görüntüle 3503368
Afiyet olsunbende kendime özel tarifiyle yaptımm omlett
Cicekbocekkaktus LenaG @Efenin_Annesi
Eki Görüntüle 3503372
Afiyet olsunDünkü menüm-carsamba
Sabah 8
2 d. Tbe ile kaşarlı tost
5 zeytin
4 yk menemen
1 tk kestane balı
10 : muavinin verdigi kola
Ve yanindaki 110 kal tuzlu kraker
16. 1.5 kase mercimek
Salata
2 kofte kadar tavuk
19. Sütlü kahve+ 1 kuru kayısi
Spor 3500 adim
10 dk oynadım
LenaG Sitare55 Boncuk2307
ı
tüp mide ameliyatının kıyısından dönmüş biri olarak dr un bana sorduğunu sorayım sana “Gerçekten son çaren mi?”İnşallah canım dediğin gibidir inanki sabah oturdum ağladım. Eşim çok takıyorsun diye gitmiyor diyor. Ona kalsa bu halin iyi uğraşma diyor ama sağlık için vermek lazım. Daha önce ben 105kg dan 63kg ya indim takır takır gidiyordu ama şimdi gitmiyor. Yaş faktörünü eklili muhtemelen. Birde çorba ve süt ürünlerini tamamen kesince güzel kilo veriyorum ama ozamanda kan değerleri düşüyor. Bazen diyorum tüp midemi olsam ama eşim kesinlikle izin vermiyor
Tamam canımHoşb
Hoşbuldum o dediğini cumartesi günü yapayım
Ahahah oyy kaptanının yıldız çiçeğiLenaG kaptaniçem diyecek ki şu kaptanlığın bitse de şu kadar sayfa okumaktan kurtulsam
Dayan kaptaniçem son iki gün
Afiyet olsun canım.
13 ü menüsünde akşam yemeği yeşillik veya yoğurt ve protein olmadan baya eksik kalmış çok kuru geldi gözüme wc sorun olmaz umarım
Robotun öğütme aparatı canım çalıştırınca matkap çalışıyor gibi oluyorBen Lavazza aldım bu sefer sevmedim Jacobs tercihim
Enn bi sevdiğim saat fark etmez ama sütlü
Cumartesi sabahı beklerim canım
Afiyet olsungüzel menü olmuş spor da
Selam canımm
Sana da mutlu günler olsun
Oohh çok güzelmiş ama üj bej olduğumdan illali kırmızı bişi arar bu gözler şeeyle güsel güsel domatisler olma mı beyaaa
Afiyet olsun
Afiyet olsunkola görünce ne yorum yapsam yalan olur (ben de kendisine hiiiçç dayanamam hele kola zero benim aşkımmm )
tüp mide ameliyatının kıyısından dönmüş biri olarak dr un bana sorduğunu sorayım sana “Gerçekten son çaren mi?”
Bence değilo yüzden aynen bizimle devam ediyorsun
Tamam canım
Ahahah oyy kaptanının yıldız çiçeği
Eki Görüntüle 3503440
Oy ou oooyyyy kaptanım bana pasta ısmarladı hemi de yıldızlıOohh çok güzelmiş ama üj bej olduğumdan illali kırmızı bişi arar bu gözler şeeyle güsel güsel domatisler olma mı beyaaa
Ahahah oyy kaptanının yıldız çiçeği
Eki Görüntüle 3503440
Afiyet olsun canım benimDiyettesin diye mutlu olmazsın sanıyorlar
Göz hakkınızı helal edin
yulaflı tostumsu omlet
Eki Görüntüle 3503367
Eki Görüntüle 3503368
Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallahSelamlar bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek geliyordoktor söylememiş tam süpriz oldu kız gibi denmişti ilk başta profilide yazdım.Sağlıcakla dünyaya gelsin yeter ki ..
Ben gideli beş ay oldu ilaçlarımın da hepsi bitti tekrar kontrol şart. Sor bakalım belki diğerlerine bakarlar d vitamini zaten alınır kendin de alırsın.Aynen canım mesela bizimkiler biraz önce pasta yediler dünden kalan . Ben servis yaptım inanki elime bulaşmış parmağımı bile ağzıma sokmadim. Hatta oğlum üzüldü anne sen hiç yemeyince benim içime dert oluyor dedi. 6ay dolmadan galiba D vitamini bakilmiyormuş sağlık ocağındaki doktora soracağım
Sakın haa, o kadar kilolu değilsin ki 110 kilo gibi rakamlarda yapıyorlar ve asla tavsiye etmem. Hele ki benim annem mide ameliyatı geçirdikten sonraa. Annemin midesi büyümüştü ülser vardı kanamalı. Bağırsağın mideye bağlanan kısmı tıkalıydı. Ameliyat şarttı. O tıkalı kısmı kesip aldılar. Midenin de 3 de 1 ini aldılar. Aynı tüp mide ameliyatı oldu 60 kilo kadın. Ameliyat kolay kapalı yapıyorlar zaten ama sonrası çook fena. Fotoğrafını eklemiştim önceden. 1 hafta yoğun bakımda kaldı burnundan hortumla mamayla beslendi 4 gün. Burnunda bir hortum midesindeki kanı boşaltan başka bir hortum, sonda takılıyor zatn. Uzattım biraz ama onu öyle gördükten sonra asla kimsenin olmasını istemem. Sen bizlerle birlikte güzel kilolar vereceksin ben inanıyorum kimler kimler ne kilolar verdi. Biz yanındayızİnşallah canım dediğin gibidir inanki sabah oturdum ağladım. Eşim çok takıyorsun diye gitmiyor diyor. Ona kalsa bu halin iyi uğraşma diyor ama sağlık için vermek lazım. Daha önce ben 105kg dan 63kg ya indim takır takır gidiyordu ama şimdi gitmiyor. Yaş faktörünü eklili muhtemelen. Birde çorba ve süt ürünlerini tamamen kesince güzel kilo veriyorum ama ozamanda kan değerleri düşüyor. Bazen diyorum tüp midemi olsam ama eşim kesinlikle izin vermiyor
Çok teşekküğrler sibelcim sağol amin inşallah..Afiyet olsun canım benim
Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah