Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ayran icersem hem uykum gelirdi hem de bayağı şişiriyor.
Yarın bekleyip göreceğiz canım

LenaG Boncuk2307
Etiketlemeyi baştan yaptım unutmayayım diye
Eşim en 500 kalorilik çerez kemirirken bende gece gece kalktım 12 m lik salonda hoplaya zıplaya 45 dk yürüdüm.(müstakil evde olduğumdan gürültü sorun olmuyor)
Profil resmimdeki şapşiğin tüm maymunluklarına ve sabotajına rağmen
Ayrıca yürüyüşün her 2.5 dksında 30 jumpıng jaks toplamda 540 tane.
Saat 14 :30 da da 24dk egzersiz yapmıştım.
Suyu 2 litreye tamamladım. 1 sade maden suyu ve 1 fincan mate çayı içtim.
Herkese iyi geceler diliyorum.

Eklentiler

• 20241111_225755.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 8
Noldu kaptanım neden üzgünsün

Teşekkür ederim bugün benim içinde öyleydi diyet yaptım gönlüm rahat

Kızlar 14 misafir 1 küçük bebek partim şu an
Kahvaltı: omlet + çay saat kaçta yaptım hiç hatırlamıyorum o kadar yorgunum ki
Öğle: arpa şehriye salatası + 2 kaşık havuç tarator
Akşam : 1 kase arabaşı çorbası + 1 kaşık humus 2 kaşık haydari
Saat 22.00 : 3-4 kuru incir + 1 bardak emziren anne çayı
Spor yok ama sabahtan beri hiç oturmadım

Mutluluğunu paylaştım resmen harikasın

11 Kasım menü
07.30 1 bardak kuru kayısılı su
08.30 1 fincan kahve 1 galeta
10.00 smoothie
13.30 1 elma
17.00 yarım muz
19.00 8 kaşık lahana kavurması,2 kaşık kıyma, 2 bardak ayran, söğüş salata, 1 dilim ekmek
21.00 2 kaşık tahin pekmez,1 dilim ekmek
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş, emzirmeye devam
Cicekbocekkaktus LenaG
Bu gün kahvaltı sonrası disardaydik en az 4-5 saat topuklularla ayaktaydim minik kuzucuk da sağolsun kucaktan inmedi yine..şuan üst bacaklarımi hissetmiyorum.

Anlatayım kaptanım tek mesaj yazayım alıntılardan sonra
LenaG kaptanım ben hesaplayamadım beynim durdu hesaplayabilir misin sana zahmet puanı
Noldu kaptanım neden üzgünsün
Anlatacağım ablacım sizi de merakta bıraktım alıntıları cevaplayayım da bir
Afiyet olsun gayet güzel olmuş misafirli güne göre
Afiyet olsun protein bombası bir gün olmuş güzell
Ayy çocuktan sonra topuklu hayatımdan çıktı düğünler dışında abla bravo sana afiyet olsun

Canımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarım Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen

3 çocukla yine topukludan kopamadim ama aykalrim bacaklarım bende değil yani

Afiyet olsun

Amin kaptaniçem canımsın
Benim tatlı yıldızım inan ben de seni seviyorum

Öyle de güzel büyiteceksşn ki hem de çocukların ve kendine öncelik ver ama canım başkaları beyninin kapısının arkasında kalsınlar onlar kim ki senin zihnini meşgul etsinler. Sen deperlisin unutma. Bu mesajın böyle olma nedeni bugün canını sıkan şeyler canım burada yazayım dedim. Senin yaşlarında verdipim her taviz için öyle pişmanım ki aslımda pişöan da değilim onlar da bugünkü ben olmamı sağladı
Harikasın ya tebrik ederim bol eksi olsun
Hayırlı, huzurlu, mutlu yıllar dilerim canım
Teşwkkğrler fezam
Elbisene de, sana da, diyaloğunuza da bayıldım, az, öz, yerinde olmuş
Canım fezam
Bu hafta başımda iki tane bela var sagli sollu vuruyolar ama haftaya olur, o da regl haftam dolayısıyla yarisimiz 2 haftalik olur. Sana uyar mi ?onumuzdeki cts den ay sonuna kadar

@yosunlupapatya
canim senin kilon azmış kas yapacaksan beslenmeyle desteklemen lazım doktorundan buna yönelik bir liste alman iyi olur yoksa kilo kaybı devam eder bu egzersizlerle
Asla dinlemedi beni
Tekrar hoş geldin canım
Ben dinledim bile
10 Kasım menüm

13.30
5 tane sarma
1 poğaça

15.00
4 yk et sote
2 yk pilav
1 kase yeşil salata

20.00
1 portakal
1 elma

Su: 1,5 lt

LenaG Sitare55
Afiyet olsun canım sabah poğaca akşam da meyvenim birş fazla yanında kuruyemişi eksik bol eksi getirsin
Afiyet olsun canım harika
Eksşlerin bol olsun camım afiyet olsun
Afiyet eksi olsun canım kızına da acil şifalar dilerim
Maşallah 41 kere maşallah benim kaptanına nazarı değecek olanın(kaynana elti kayin gb)takımın bütün fazla yağları onların totolarina yapissin inşaallah
Hahahha güldürdün beni kız
Geçmiş gitmiş olsun canım menün süper
En iyi menülerinden biri canım afiyet eksi olsın
İp atlama da var menü de süper afiyet olsun joucum
Ellerime sağlık kaptanım
Bu gğzel menülerle seni kaybetmekten korkuyorum
Afiyet eksi olsun Elhan ablacım
Yemepi güzel idare etmişsim canım afiyet olsun
Mıhyeçem afiyet eksi olsun canım
Mutluluğunu paylaştım resmen harikasın
Teşekkğr ederşm canım
Üstteki menğnde ödemyapacak şeyler var canım ama kalanı harika

Evet evet kaptanim firinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…