- 30 Aralık 2022
- 2.817
- 10.867
kankacım sen tek öğün yapmışsın bu kadar kısmasan mı sonra vücut kitlemesin kendini öğle yok aksam yok bir sabah kalvaltısı cidden sıkıntı yapmasın sana dikkat et canımmMenüm
LenaG Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus
Sabah sade türk kahvesi iki kuru kayısı
Kahvaltı 13.30: 2 tam bir yumurta beyazı haşlanmış
20 gr peynir 1 zeytin
3 ceviz içi
Tere roka domates
2 dlm çavdar ekm
Ara15. 00: sade kahve 2 hurma 9 badem
Su 2.5 litre
Yarım litre detoks suyu
Spor: 20 dk hit kardiyo
15 dk eliptik
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
3000 ip atlama
eltinin kızıda anasının yanında seni yüceltmiş anasınıda morartmış resmen hahahahah bak bak anacım senin gelinlerine bak birde yengeme bak dercesine hahahahBoncuk2307 canımmm etme bulma dünyası sen kendini ferah tut. Benim eltim ev hanımı köyde büyümüş ben eltimden 17 yıl sonra o eve gelim geldim ki aramızda yaş yasayış farkı var. Ben onlara biraz modern kafalı geldim eşimde dahil. Kaynım sağolsun beni çocuklarımı yetiştirme tarzımk falan çok kınadı. Zaman zaman yüzüme bazen arkamdan. Ama ben köye giderken eli boş gitmezdim bahçede tarlada iş yapamazsam evde yemek yapardım asla güler yüzüm eksik olmazdı. Kayın babam vefat ettiğinde iki çocuğum vardı biri 3.5 şu anki büyük kızım biri de oğlum daha 5 aylıktı. 40 ı çıkana kadar her akşam köye gifip o iki çocukla gelene gidene çay hizmet yaptım. Sobalı ev çovuk emiyor falan gerisini sen düşün.
Sadede geleyim şimdi iki gelini var daha geçen yıl düüğünleri oödu. Gelinler birbirine küsmüş karşılaşırız diye bu nişanda eltimin evine de gelmediler. Hizmet falan o konuşara hiç girmeheyim umurlarında değil eltimin telaşı onlat içineltimin kızı eltimin yanında diyor ki yenge yemgeliğin son kalesi senmişssin semdem sonrakiler boş çıktı
kokusuyla doyur karnını kızçe hhahahŞu an ilçeye annemlerin eve gidiyorum minibüsleennn
Zalımın biri arkaya bi kasa simit koymus
Allah’ım sana geliyorum nasıl güzel bir koku
ohhh misss gelsin eksiler sibelimmBu hava da yürüyüşe çıkmışım. Herkes sıcacık yatağında yatarken
kız ben senin metabolizmayı anlamadım gitti 2 alıyon 4 veriyon 3 alıyon 2 veriyon benim beynim karıştıGünaydın kızlar.
Geçen cumartesi 52.60
Bu salı 51.20
Fark -1.40
koruma düzeyinde napıyoruzz fikir veriyoruz menülerimizle dimi kankacımm bizlerede örnek olursun hemBenim için koruma dahabönemli zaten canım daha önce de kilo verdim yaklaşık 4 yıl önce ama koruyamadım ve çok hızlı alabilen biriyimonyüzden koruma verme sürecinden daha önemli bence
Ciğerlerim artık simit kokusukokusuyla doyur karnını kızçe hhahah
Günaydın herkese. Benimle yürüyüş yapacak olan var mı?
Bilseydim beklerdim seni yürüdüm geldimBende çıkıyorum takımıma bak be
Eksinin her gramı candırCumartesi 70.1
Bugün 70.00
Eksi 100 grm
ohh afiyet olsun arka manzarada müthiş ablacım neresi orası antalya mıEki Görüntüle 3502225
Yıldızım nirdeee
Emekliler kahvesinde çay molası
Deniz havası, bol oksijen bedava ha bu arada çay da bedava
Harikasın kızzz niye etiketlemiyonGünaydın canlarkızım uyurken hemen yürüyüşe çıktım cikmadan tartildim daha fazla eksim oldugunu düşünüyorum ama reg vurdu
Cumartesi 79
Bugün 78.6
Manzaraya mi baksam kankisime mi afiyet olsun canım benimEki Görüntüle 3502225
Yıldızım nirdeee
Tebrikler nurocum çok güzel bir tartı maşallah.Günaydın kızlar.
Geçen cumartesi 52.60
Bu salı 51.20
Fark -1.40
Sen bana bak bitanecim gayrıya bakan bakışını kiskanirimManzaraya mi baksam kankisime mi afiyet olsun canım benim
Teşekkür ederim papatyacim.ohh afiyet olsun arka manzarada müthiş ablacım neresi orası antalya mı
harika manzarada da hergün hergün yürünür be ablacım bizde işte istanbulda trafik gürültü egzos dumanları içinde işe güce koştur vakit bulursak in sahile adalarda yaşamak var işte ama hayallerdeTeşekkür ederim papatyacim.
Antalya Konyaaltı
Cumartesiye ödem falan bir şey kalmayacak inşallah olmadı öbür haftaya sonuç alırsın. Regl dönemi tatlı krizin olmaz inşallah önlemini al olur muGünaydın canlarkızım uyurken hemen yürüyüşe çıktım cikmadan tartildim daha fazla eksim oldugunu düşünüyorum ama reg vurdu
Cumartesi 79
Bugün 78.6
Ayy harikaaa süpersin keşke bende öyle bir yerde yaşasam bizde bozkır da yürürüzEki Görüntüle 3502225
Yıldızım nirdeee
Kuzum o bugüne hazılrık menüsüydükankacım sen tek öğün yapmışsın bu kadar kısmasan mı sonra vücut kitlemesin kendini öğle yok aksam yok bir sabah kalvaltısı cidden sıkıntı yapmasın sana dikkat et canımm
eltinin kızıda anasının yanında seni yüceltmiş anasınıda morartmış resmen hahahahah bak bak anacım senin gelinlerine bak birde yengeme bak dercesine hahahah
kokusuyla doyur karnını kızçe hhahah
ohhh misss gelsin eksiler sibelimm
kız ben senin metabolizmayı anlamadım gitti 2 alıyon 4 veriyon 3 alıyon 2 veriyon benim beynim karıştı
koruma düzeyinde napıyoruzz fikir veriyoruz menülerimizle dimi kankacımm bizlerede örnek olursun hem
Çok çekme belki artı yaparCiğerlerim artık simit kokusu
Yaaa ne güzel olurdu orada çay sohbetEki Görüntüle 3502225
Yıldızım nirdeee
Anamm gidem 20 bin adım atayım seni kaybetmemek içinGünaydın kızlar.
Geçen cumartesi 52.60
Bu salı 51.20
Fark -1.40