Popüler Konu LenaG ile MasterFit

kankacım sen tek öğün yapmışsın bu kadar kısmasan mı sonra vücut kitlemesin kendini öğle yok aksam yok bir sabah kalvaltısı cidden sıkıntı yapmasın sana dikkat et canımm
eltinin kızıda anasının yanında seni yüceltmiş anasınıda morartmış resmen hahahahah bak bak anacım senin gelinlerine bak birde yengeme bak dercesine hahahah
Şu an ilçeye annemlerin eve gidiyorum minibüsleennn

Zalımın biri arkaya bi kasa simit koymus

Allah’ım sana geliyorum nasıl güzel bir koku
kokusuyla doyur karnını kızçe hhahah
Bu hava da yürüyüşe çıkmışım. Herkes sıcacık yatağında yatarken
ohhh misss gelsin eksiler sibelimm
Günaydın kızlar.

Geçen cumartesi 52.60
Bu salı 51.20

Fark -1.40
kız ben senin metabolizmayı anlamadım gitti 2 alıyon 4 veriyon 3 alıyon 2 veriyon benim beynim karıştı
Benim için koruma dahabönemli zaten canım daha önce de kilo verdim yaklaşık 4 yıl önce ama koruyamadım ve çok hızlı alabilen biriyim onyüzden koruma verme sürecinden daha önemli bence
koruma düzeyinde napıyoruzz fikir veriyoruz menülerimizle dimi kankacımm bizlerede örnek olursun hem

günaydın kızlarr dün aşırı aşırı yoğun bir gündü hemen dünün menüsünü yazayım.

sabah 10,30// 50gr 160 kalorilik halk ekmekte satılan üzümlü ekmek yedim.

öğlen 12,30// iki yk. pirinç pilavı 2 servi kaşığı ciğer patates kızartma vardı ciğerleri yemedim.

akşam 18,30// bir tabak kuru fasulye 1,5 kepçe 1 adet 25 gr tam buğday ekmeği(tuzsuz halk ekmektem almıştım)
yine ikramlık bir adet bayram çikolatası yemekten sonra ısrarla verdiler yedim.

aksam 21,30// 1 bardak şekersiz çay bir avuç beyaz leblebi

spor: 10000 adım yaptım
2lt su bitti

LenaG Boncuk2307

Günaydın canlarkızım uyurken hemen yürüyüşe çıktım cikmadan tartildim daha fazla eksim oldugunu düşünüyorum ama reg vurdu
Cumartesi 79
Bugün 78.6
Cumartesiye ödem falan bir şey kalmayacak inşallah olmadı öbür haftaya sonuç alırsın. Regl dönemi tatlı krizin olmaz inşallah önlemini al olur mu

Kuzum o bugüne hazılrık menüsüydü
Malum haftasonundan kalmayım da
Ciğerlerim artık simit kokusu
Çok çekme belki artı yapar çeyrek simşt kadarını çek içine

Eki Görüntüle 3502225
Yıldızım nirdeee
Emekliler kahvesinde çay molası
Deniz havası, bol oksijen bedava ha bu arada çay da bedava
Yaaa ne güzel olurdu orada çay sohbet
Günaydın kızlar.

Geçen cumartesi 52.60
Bu salı 51.20

Fark -1.40
Anamm gidem 20 bin adım atayım seni kaybetmemek için
Kız niye etiketlemiypnuz şans eseri gördüm tebrik ederim fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…