Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayırlı yolculuklar canım ❤️

Protein baya dümdüz 🤣🤣 bi de içimde yıllardır uçuşamayan kelebekler var uykuda. onlar göz aydınlığı hayırlı bir bey gelse de kanatlansalar gariplerim🤲🏻❤️🤣

Ahaha aynen papatyam iyi gidiyorsun ama maşallah ❤️🧿

Ay çok mantıklı gecelik fiyat al 🤣🤣

Sen de mi brütüs 🤣 pazar sabah gelsin dur🤣🤣

şansını çok zorlama bence aşko🤣🤣

yeni yaşı hayırlı huzurlu sağlıkla ve başarılarla gelsin canım ❤️

Aslansın kaptansın yaparsın aşkım🤣

Ne fenalar görüyon demi ben yapınca hemen terlik çıktı🤣🤣🤣

Afiyet şifa olsun canım ❤️

Menün ne kadannnn güzel afiyet şifa olsun ❤️

Bak bak baaakkk Leslie yavaş geliyormuş anaaammm senin fitliğini atikliğini yerim kıııaaazzz🧿❤️

Emredersiniz efenim❤️❤️🚶‍♀️➡️🚶‍♀️➡️

❤️❤️❤️❤️

Allah rahmet eylesin canım geride kalanlarına sabır versin Rabbim 🥺

Sen de benim canımsınnnnn❤️

🤭🫠🥰🤗

Takılmıştır canım bi yerden sonra tıkır tıkır iner inşallah ❤️

Ahaha o kadar mu sesli kaptaniçem 🤣 hangi kahve çekirdeğinden alıyorsun❤️

Nasıl güzel ama dimiiiiiii🥰

Canlı canlı, grubumuz heyecanlı🤣🤣

İnşallah canım dediğin gibidir inanki sabah oturdum ağladım 😔. Eşim çok takıyorsun diye gitmiyor diyor. Ona kalsa bu halin iyi uğraşma diyor ama sağlık için vermek lazım. Daha önce ben 105kg dan 63kg ya indim takır takır gidiyordu ama şimdi gitmiyor. Yaş faktörünü eklili muhtemelen. Birde çorba ve süt ürünlerini tamamen kesince güzel kilo veriyorum ama ozamanda kan değerleri düşüyor. Bazen diyorum tüp midemi olsam ama eşim kesinlikle izin vermiyor

Kiz benim takimdaki çıtırlar leblebiyi çekirdeği taneyle yiyorlar ya bunu da tane olarak düşündüm :KK39:💙💙💙
Ahahaha arkidişimiz gelse de bi aydınlatsa bizi🤣
Mesajlarından bekâr olduğunu öğrendim. :cool:
Evet Sitare kaptanımın kaleminin güçlü olduğu da ortaya çıktı başka ne tespitler var bakalım :KK73:
Ahaha muhteşem kişiliğime layık bir bey çıkmadı karşıma abla🤣🤣
kıazzz nickinin bi anlamı varmı 😁😁 dolar milyoneri dolar milyoneri
gelecekten mesaj cano🌸 inşallah yakın gelecektir 🤣🤣
Kğsürü de var 🫠
Mutlu günler diliyorum herkese:KK25:

Tesekkürler kaptanım.
Arkadaşlar kusuruma bakmayın tum sayfaları okuyamıyorum. umuyorum herkes çok çok iyidir.
İnşallah hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız. :KK36:
Sayfa okumak spora sayılsın baaane ya göz kaslarımız çalışıyor sonuçta🤣 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Diyettesin diye mutlu olmazsın sanıyorlar 😋
Göz hakkınızı helal edin 🤗
yulaflı tostumsu omlet 😋
Eki Görüntüle 3503367
Eki Görüntüle 3503368
@Jou @Efenin_Annesi Boncuk2307 Boncuk2307 @FitVenus Elhan Elhan @Tutku44 @yosunlupapatya @gezegenfeza
Afiyet şifa olsun kaptanceeeğzim❤️
Yürüyüş mü heyoooo 🥳🥳🥳
Reglşne söyle pazartesi gelsin 🙄
kız tam bir hafta mı geciksin pazar sabah olsun olma mı🤣
Menü yorumlarken yanlış anlaşılmak suretiyle kalbim kırıldı

Mevlid saat 16:00 da
Eve kaçta gelirim bilmiyorum
Yanıma kuruyemiş alırım
Senin kırılan minnoş kalbinden öperim 😘🤗
Dünkü menüm-carsamba

Sabah 8
2 d. Tbe ile kaşarlı tost
5 zeytin
4 yk menemen
1 tk kestane balı

10 : muavinin verdigi kola :KK43:
Ve yanindaki 110 kal tuzlu kraker

16. 1.5 kase mercimek
Salata
2 kofte kadar tavuk

19. Sütlü kahve+ 1 kuru kayısi

Spor 3500 adim
10 dk oynadım

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

ı
Kola ne gııııı diyette olmasan da içme aşko valla çok zararlı ya ben 8 yıldır içmiyorum çok şükür sen de içme çiçeğim 🌺
Selamlar bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek geliyor :nazar: :nazar: :anne: doktor söylememiş tam süpriz oldu kız gibi denmişti ilk başta profilide yazdım.Sağlıcakla dünyaya gelsin yeter ki ..
Aayyyy Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin abla 💙
Aynen canım mesela bizimkiler biraz önce pasta yediler dünden kalan . Ben servis yaptım inanki elime bulaşmış parmağımı bile ağzıma sokmadim. Hatta oğlum üzüldü anne sen hiç yemeyince benim içime dert oluyor dedi. 6ay dolmadan galiba D vitamini bakilmiyormuş sağlık ocağındaki doktora soracağım
Helal kız sana 🧿 oğluşunun da minnoş merhametli kalbinden öpüyorum 😘💙

İnşallah canım dediğin gibidir inanki sabah oturdum ağladım 😔. Eşim çok takıyorsun diye gitmiyor diyor. Ona kalsa bu halin iyi uğraşma diyor ama sağlık için vermek lazım. Daha önce ben 105kg dan 63kg ya indim takır takır gidiyordu ama şimdi gitmiyor. Yaş faktörünü eklili muhtemelen. Birde çorba ve süt ürünlerini tamamen kesince güzel kilo veriyorum ama ozamanda kan değerleri düşüyor. Bazen diyorum tüp midemi olsam ama eşim kesinlikle izin vermiyor
Saçmalama canı 105 ten 63 e inmek boru mu o kiloda tüp mide olmadın şimdi mi olacan
Bu kadar vermişsin o takılmış illa ama sabırla devam et sen kazanacaksın günün sonunda modunu da düşürme bebiş
Kardiyo yapıyor musun yağ yakımı için belki takılmaya iyi gelir

Kğsürü de var 🫠

Sayfa okumak spora sayılsın baaane ya göz kaslarımız çalışıyor sonuçta🤣 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Kola ne gııııı diyette olmasan da içme aşko valla çok zararlı ya ben 8 yıldır içmiyorum çok şükür sen de içme çiçeğim 🌺

Kız büyür, baht büyür derdi annem:dua: Muhteşem kişiligine yakışır iyi huylu kibar bir bey seni veya sen onu bulmadan evlenme kuzu :KK5::KK68:

Hoşb
Hoşgeldin canım. İlk sayfadaki formu rica etsem doldurur musun 🙏
P.tesi sabahı tarihli ve nickli bir tartı fotosu da atarsan başlangıç alırız ve tamamdııırr.
1 hafta hazırlık grubumuzda sen de bizi tanırsım ardından istersen takımlara girersin ❤️

Bozmuyormuş canım ❤️

Genelden devam canım ❤️

afiyet olsun ee yemek nerdee 🤭🤭
Adımlar süper ayaklarına sağlık 🧿😘

Hoşgeldin tekrar canım bir tartı fotosuyla devam devamm❤️
Hoşbuldum o dediğini cumartesi günü yapayım 😍

Kğsürü de var 🫠

Çok teşekkürler sağol canım benim amin inşallah :KK200:

Saçmalama canı 105 ten 63 e inmek boru mu o kiloda tüp mide olmadın şimdi mi olacan
Bu kadar vermişsin o takılmış illa ama sabırla devam et sen kazanacaksın günün sonunda modunu da düşürme bebiş
Kardiyo yapıyor musun yağ yakımı için belki takılmaya iyi gelir

Canım hafif tempo yürüyüş dışında spor yasak bana. Omiriligimde yama var . Haklısın biraz sabır illa gidecek . Yavaş olsun kalıcı olsun. 💞💞💞💞💞

Kğsürü de var 🫠

Kola konusunda haklisin diyeti zerosu fark etmiyor başlayınca devami geliyor. Muavinden kahve istedim ,sicak icecek yoktu sanki kola fanta icetea icinden birini secmek zorundaymış gibi sevdigim kolayi seçtim ve bardagi elime alinca da ne gerek vardı diye kendime kızdım:KK43:
Yarin yine ayni firmayla donuyorum ,ayni tuzaga düşmicem:KK12:

Hem kaptanım hem zümrem :KK5:
Aaa sen de mi Edebiyat ablacım ne sevindim zariflik tesasüf değil demek ki 🌸
Benim seni takımda görmwk istemwm ise güzel bir tevafuk 🥰
Kız 93 de ne var bir yerde takır takır gidecek yeter ki sen pes etme beraber önce 80 ler sonra 70 ler ligini kutlayacaz 🥳 stres bile etkiliyor no panic no gain :KK60:
Şu mesajı trip atacam diye alıntıladım, afiyet şifa olsun demişim
Beni niye etiket yapmıyor ayran mı içtik he😒
Hahaha tribini severim senin etiketlerim kuzum aaa elime mi yapoşacak 🥰🤗❤️😘

12 Kasım menü
04.00 1 mandalina 1 muz su
18.00 1 kase barbunya yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği küçük parça tavuk küçük dilim kek
22.00 2 ceviz 2 kayısı
Su 2 litre
6 bin adım

13 Kasım menü
10.00 3 yk kuymak 2 salatalık yarım dilim tam buğday ekmeği
14.00 2 kare cikolata 1 kayısı kahve
18.00 1 kase barbunya yemeği 4 yk sebzeli bulgur pilavı
Su 2 litre
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım.❤️
13 ü menüsünde akşam yemeği yeşillik veya yoğurt ve protein olmadan baya eksik kalmış çok kuru geldi gözüme wc sorun olmaz umarım 🙏
Hayırlı yolculuklar canım ❤️

Protein baya dümdüz 🤣🤣 bi de içimde yıllardır uçuşamayan kelebekler var uykuda. onlar göz aydınlığı hayırlı bir bey gelse de kanatlansalar gariplerim🤲🏻❤️🤣

Ahaha aynen papatyam iyi gidiyorsun ama maşallah ❤️🧿

Ay çok mantıklı gecelik fiyat al 🤣🤣

Sen de mi brütüs 🤣 pazar sabah gelsin dur🤣🤣

şansını çok zorlama bence aşko🤣🤣

yeni yaşı hayırlı huzurlu sağlıkla ve başarılarla gelsin canım ❤️

Aslansın kaptansın yaparsın aşkım🤣

Ne fenalar görüyon demi ben yapınca hemen terlik çıktı🤣🤣🤣

Menün ne kadannnn güzel afiyet şifa olsun ❤️

Bak bak baaakkk Leslie yavaş geliyormuş anaaammm senin fitliğini atikliğini yerim kıııaaazzz🧿❤️

Emredersiniz efenim❤️❤️🚶‍♀️➡️🚶‍♀️➡️

❤️❤️❤️❤️

Allah rahmet eylesin canım geride kalanlarına sabır versin Rabbim 🥺

Sen de benim canımsınnnnn❤️

🤭🫠🥰🤗

Takılmıştır canım bi yerden sonra tıkır tıkır iner inşallah ❤️

Ahaha o kadar mu sesli kaptaniçem 🤣 hangi kahve çekirdeğinden alıyorsun❤️

Nasıl güzel ama dimiiiiiii🥰

Canlı canlı, grubumuz heyecanlı🤣🤣
Robotun öğütme aparatı canım çalıştırınca matkap çalışıyor gibi oluyor 🤭 Ben Lavazza aldım bu sefer sevmedim Jacobs tercihim 😘
kahvaltımı etmedimm daha
filtre kahvemi içiyorumm şimdilik
Eki Görüntüle 3503311

@Efenin_Annesi Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Enn bi sevdiğim saat fark etmez ama sütlü ❤️
canımm hatunlarım ben şimdi ne zaman tartılayım cumartesi mi :KK19:
Cumartesi sabahı beklerim canım ❤️
Günaydın kızlar, dün gece yorgunluktan uyuyakalmışım
13 kasım
Sabah her zamanki gibi 1 yumurta 2 kaşık tahin pekmez dereotu yarım domates yarım salatalık
Öğle: 4-5 kaşık kuzu kavurma, salata, 1 kase yoğurt çorbası
İkindi: az sarı leblebi + 1 fincan Türk kahvesi
Akşam 18.30: 1 kaşık çiğköfte 1 dal kıvırcık marul- 3-4 dilim turp, 1 bardak kefir+ 1 kuru incir
1 saat reformer pilates
1 saat ev işi
4 bin adım
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG
Afiyet olsun ❤️ güzel menü olmuş ❤️ spor da 🧿
Selamlar günaydinlar hatunlar , gerci ögleye geliyor ,burda hala sabah.
Selam canımm 🤗
Mutlu günler diliyorum herkese:KK25:

Tesekkürler kaptanım.
Arkadaşlar kusuruma bakmayın tum sayfaları okuyamıyorum. umuyorum herkes çok çok iyidir.
İnşallah hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız. :KK36:
Sana da mutlu günler olsun ❤️🥰
yulaflı tostumsu omlet 😋
Eki Görüntüle 3503367
Eki Görüntüle 3503368
@Jou @Efenin_Annesi Boncuk2307 Boncuk2307 @FitVenus Elhan Elhan @Tutku44 @yosunlupapatya @gezegenfeza
Oohh çok güzelmiş ama üj bej olduğumdan illali kırmızı bişi arar bu gözler şeeyle güsel güsel domatisler olma mı beyaaa ❤️
Afiyet olsun 😋
Dünkü menüm-carsamba

Sabah 8
2 d. Tbe ile kaşarlı tost
5 zeytin
4 yk menemen
1 tk kestane balı

10 : muavinin verdigi kola :KK43:
Ve yanindaki 110 kal tuzlu kraker

16. 1.5 kase mercimek
Salata
2 kofte kadar tavuk

19. Sütlü kahve+ 1 kuru kayısi

Spor 3500 adim
10 dk oynadım

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

ı
Afiyet olsun ❤️ kola görünce ne yorum yapsam yalan olur (ben de kendisine hiiiçç dayanamam hele kola zero benim aşkımmm ❤️❤️❤️)
tüp mide ameliyatının kıyısından dönmüş biri olarak dr un bana sorduğunu sorayım sana “Gerçekten son çaren mi?”
Bence değil 💪 o yüzden aynen bizimle devam ediyorsun 😘
Hoşb

Hoşbuldum o dediğini cumartesi günü yapayım 😍
Tamam canım ❤️
LenaG LenaG kaptaniçem diyecek ki şu kaptanlığın bitse de şu kadar sayfa okumaktan kurtulsam 🤣
Dayan kaptaniçem son iki gün :oops::KK60:
Ahahah oyy kaptanının yıldız çiçeği 😘

1731584661654.png

Afiyet olsun canım.❤️
13 ü menüsünde akşam yemeği yeşillik veya yoğurt ve protein olmadan baya eksik kalmış çok kuru geldi gözüme wc sorun olmaz umarım 🙏

Robotun öğütme aparatı canım çalıştırınca matkap çalışıyor gibi oluyor 🤭 Ben Lavazza aldım bu sefer sevmedim Jacobs tercihim 😘

Enn bi sevdiğim saat fark etmez ama sütlü ❤️

Cumartesi sabahı beklerim canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ güzel menü olmuş ❤️ spor da 🧿

Selam canımm 🤗

Sana da mutlu günler olsun ❤️🥰

Oohh çok güzelmiş ama üj bej olduğumdan illali kırmızı bişi arar bu gözler şeeyle güsel güsel domatisler olma mı beyaaa ❤️

Afiyet olsun 😋

Afiyet olsun ❤️ kola görünce ne yorum yapsam yalan olur (ben de kendisine hiiiçç dayanamam hele kola zero benim aşkımmm ❤️❤️❤️)

tüp mide ameliyatının kıyısından dönmüş biri olarak dr un bana sorduğunu sorayım sana “Gerçekten son çaren mi?”
Bence değil 💪 o yüzden aynen bizimle devam ediyorsun 😘

Tamam canım ❤️

Eki Görüntüle 3503440

Çok çok haklısın canim

Eki Görüntüle 3503440
Oy ou oooyyyy kaptanım bana pasta ısmarladı hemi de yıldızlı 🤩 teşwkkür ederim kaptanıçem cansın 🥰🤗:KK60:

yulaflı tostumsu omlet 😋
Eki Görüntüle 3503367
Eki Görüntüle 3503368
Afiyet olsun canım benim
Selamlar bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek geliyor :nazar: :nazar: :anne: doktor söylememiş tam süpriz oldu kız gibi denmişti ilk başta profilide yazdım.Sağlıcakla dünyaya gelsin yeter ki ..
Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah

Aynen canım mesela bizimkiler biraz önce pasta yediler dünden kalan . Ben servis yaptım inanki elime bulaşmış parmağımı bile ağzıma sokmadim. Hatta oğlum üzüldü anne sen hiç yemeyince benim içime dert oluyor dedi. 6ay dolmadan galiba D vitamini bakilmiyormuş sağlık ocağındaki doktora soracağım
Ben gideli beş ay oldu ilaçlarımın da hepsi bitti tekrar kontrol şart. Sor bakalım belki diğerlerine bakarlar d vitamini zaten alınır kendin de alırsın.
Sakın haa, o kadar kilolu değilsin ki 110 kilo gibi rakamlarda yapıyorlar ve asla tavsiye etmem. Hele ki benim annem mide ameliyatı geçirdikten sonraa. Annemin midesi büyümüştü ülser vardı kanamalı. Bağırsağın mideye bağlanan kısmı tıkalıydı. Ameliyat şarttı. O tıkalı kısmı kesip aldılar. Midenin de 3 de 1 ini aldılar. Aynı tüp mide ameliyatı oldu 60 kilo kadın. Ameliyat kolay kapalı yapıyorlar zaten ama sonrası çook fena. Fotoğrafını eklemiştim önceden. 1 hafta yoğun bakımda kaldı burnundan hortumla mamayla beslendi 4 gün. Burnunda bir hortum midesindeki kanı boşaltan başka bir hortum, sonda takılıyor zatn. Uzattım biraz ama onu öyle gördükten sonra asla kimsenin olmasını istemem. Sen bizlerle birlikte güzel kilolar vereceksin ben inanıyorum kimler kimler ne kilolar verdi. Biz yanındayız :KK19:

X